Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vitakraft knaagdiersnacks 

Vitakraft knaagdiersnacks zijn al onze snacks van Vitakraft en zijn geschikt voor knaagdieren. Ze bevatten de nodige vitamines om de gezondheid van deze dieren optimaal te houden.
Lees meer ..
Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks 

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks zijn heerlijke, vrolijk gekleurde snacks van granen en toegevoegde groenten en zijn geschikt voor knaagdieren. De vrolijk gekleurde knaagbrokjes zijn niet alleen heel lekker, maar bevatten ook diverse gezonde voedingsstoffen. Zo bestaan de knaagdiersnacks uit granen en toegevoegde groenten en zijn ze rijk aan vitamine C, gezonde ruwe voedingsvezels en belangrijke mineralen en sporenelementen. De snacks zijn ideaal als tussendoortje, maar kunnen ook worden aangeboden als onderdeel van de dagelijkse voeding van uw knaagdier.

  • Heerlijke snack op basis van granen en groenten
  • Rijk aan vitamine C
  • Met ruwe vezels, mineralen en sporenelementen
  • Ideaal tussendoortje
  • Geschikt voor knaagdieren

Bij Brekz kunt u de beste Vitakraft knaagdiersnacks goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacksstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

U kunt 1/4e van het hoofdvoer vervangen door Vitakraft Rollis Pary Knaagdiernacks of de snacks voeren als tussendoortje.
 

Ingrediënten Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Granen, plantaardige bijproducten, groente, mineralen (0,4%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van mais voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. Een overzicht van al onze Vitakraft knaagdiersnacks vindt u hier. 
 

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38194-home_default/vitakraft-rollis-party.jpg
4.59 2019/01/01
Chinchilla vind niet echt zijn dingen maar eet weel
Wanneer ik rabbel met het doosje, zijn de cavia's er als de kippen bij
ons konijn is er gek op , gelukkig zitten er heel veel in
1228
665
Vitakraft Rollis Party > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rollis Party
€ 4,59 (€ 4,59/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vitakraft knaagdiersnacks

Vitakraft knaagdiersnacks zijn al onze snacks van Vitakraft en zijn geschikt voor knaagdieren. Knaagdieren hebben een gevarieerde voedingsbehoefte en eten dus graag verschillende soorten eten naast elkaar. Omdat u uw huisdier graag af en toe een extra'tje geeft, heeft Vitakraft diverse knaagdiersnacks ontwikkeld die goed aansluiten op hun basisvoeding. Onder de knaagdieren die worden gehouden als huisdier rekenen we doorgaans cavia's, hamsters, ratten, muizen, chinchilla's en gerbils. De dieren hebben verschillende voedingsbehoeften, dus let u goed op wat u uw knaagdier voorzet. Meer over ons assortiment aan Vitakraft knaagdiersnacks vindt u hieronder.

Vitakraft knaagdiersnacks assortiment

 In ons assortiment vindt u diverse snacks voor uw knaagdier. Of het nu gaat om een cavia, hamster, rat, muis, chinchilla of gerbil. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken volgt hier een korte toelichting op ons assortiment Vitakraft knaagdiersnacks.

Mais is een delicatesse voor ieder knaagdier. Kijk eens bij onze Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack voor onze zongerijpte snack van maiskolven. Behalve heel lekker zijn de maiskolven rijk aan gezonde voedingsstoffen als vitamine B, zink en magnesium. Deze snack is ook geschikt voor konijnen. Bent u op zoek naar een handzame snack in de vorm van knaagbrokjes? Kijkt u dan eens bij onze Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. De snack heeft een basis van granen en groenten en isrijk aan vitamine C. Hij is daarmee niet alleen geschikt voor knaagdieren maar in het bijzonder geschikt voor cavia's.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een knaagdiersnack van Puik? Kijk dan eens bij onze Puik knaagdierensnacks.

Terug