Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Vitakraft knaagdiersnacks 

Vitakraft knaagdiersnacks zijn al onze snacks van Vitakraft en zijn geschikt voor knaagdieren. Ze bevatten de nodige vitamines om de gezondheid van deze dieren optimaal te houden.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
Rollis Party
€ 4,25
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vitakraft knaagdiersnacks

Vitakraft knaagdiersnacks zijn al onze snacks van Vitakraft en zijn geschikt voor knaagdieren. Knaagdieren hebben een gevarieerde voedingsbehoefte en eten dus graag verschillende soorten eten naast elkaar. Omdat u uw huisdier graag af en toe een extra'tje geeft, heeft Vitakraft diverse knaagdiersnacks ontwikkeld die goed aansluiten op hun basisvoeding. Onder de knaagdieren die worden gehouden als huisdier rekenen we doorgaans cavia's, hamsters, ratten, muizen, chinchilla's en gerbils. De dieren hebben verschillende voedingsbehoeften, dus let u goed op wat u uw knaagdier voorzet. Meer over ons assortiment aan Vitakraft knaagdiersnacks vindt u hieronder.

Vitakraft knaagdiersnacks assortiment

 In ons assortiment vindt u diverse snacks voor uw knaagdier. Of het nu gaat om een cavia, hamster, rat, muis, chinchilla of gerbil. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken volgt hier een korte toelichting op ons assortiment Vitakraft knaagdiersnacks.

Mais is een delicatesse voor ieder knaagdier. Kijk eens bij onze Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack voor onze zongerijpte snack van maiskolven. Behalve heel lekker zijn de maiskolven rijk aan gezonde voedingsstoffen als vitamine B, zink en magnesium. Deze snack is ook geschikt voor konijnen. Bent u op zoek naar een handzame snack in de vorm van knaagbrokjes? Kijkt u dan eens bij onze Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. De snack heeft een basis van granen en groenten en isrijk aan vitamine C. Hij is daarmee niet alleen geschikt voor knaagdieren maar in het bijzonder geschikt voor cavia's.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een knaagdiersnack van Puik? Kijk dan eens bij onze Puik knaagdierensnacks.

Terug