Speelgoed en huisjes

Speelgoed en huisjes

Speelgoed en huisjes omvat ons gehele assortiment aan speelgoed en huisjes die geschikt zijn voor knaagdieren. Met het brede aanbod aan speelgoed en huisjes vindt u altijd een product waar u uw knaagdier blij mee verrast. Hieronder vindt u een korte toelichting om u wegwijs te maken in het assortiment.
Lees meer ..
Speelgoed en huisjes

Speelgoed en huisjes

Speelgoed en huisjes omvat ons gehele assortiment aan speelgoed en huisjes die geschikt zijn voor knaagdieren. Dankzij het brede aanbod vindt u hier altijd een leuk speeltje of huisje voor uw knaagdier. Het leukste speelgoed is present, zoals de grote speelbal voor konijnen en de wat compactere voor kleine knaagdieren. Heerlijk knagen, dat kan uw knaagdier met de lenterollen. En wat te denken van de spannende speeltunnels van Lief! Er is genoeg te kiezen. Om u de keuze wat te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

Speelgoed en huisjes assortiment

Speelbal & snackbal

Een speelbal is een zeer vermakelijk speeltje voor uw knaagdier. Behalve als speelgoed kan het product ook dienen als voederbal. Zo kunt u uw huisdier uitdagen om moeite te doen voor zijn snacks of voer. Kijkt u eens bij de onderstaande producten.

  • Een leuke speelbal met een belletje voor konijnen nodig? Kijk eens bij de stevige kunststof Speelbal met bel voor konijnen
  • Er is ook een groter alternatief verkrijgbaar, de Grote Speelbal voor konijnen
  • Erg spannend is de diabolo speelbal, die in de vorm is van een diabolo en waar een belletje in is verwerkt
  • Bent u op zoek naar een uitdagend voederspeeltje voor uw konijn? Kijk eens bij de Snackbal voor konijnen

Lenterol

Een lenterol is een natuurlijk product vol bloemen en kruiden. Het is zo een smakelijk knaagproduct, maar kan ook dienen als aanvullend voeder of als spannende tunnel. Kijkt u eens bij de verschillende varianten.

  • Voor kleine knaagdieren is er de Knaagdier Lenterol Klein
  • Zoekt u een maatje groter? Kijk eens bij de Knaagdier Lenterol Middel
  • Voor grote knaagdieren zoals konijnen is er een lenterol van formaat, de Knaagdier Lenterol Groot

Speeltunnel

Speeltunnels zijn een geliefd speelobject voor knaagdieren, aangezien ze aansluiten op hun natuurlijke gedrag. Lief! heeft een aantal leuke speeltunnels in het assortiment. Kijk ens bij de Lief! Speeltunnel Boys voor kat, pup en konijn bijvoorbeeld. Er is ook een girls versie verkrijgbaar.

Overig speelgoed

Bent u op zoek naar een ander speeltje voor uw knaagdier? Wat denkt u van een lekker knaagproduct, zoals het Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen? Of kies voor de wilgentakjes om lekker op te knabbelen. Er is ook nestmateriaal voor hamsters en muizen. Zo kunnen zij hun natuurlijke gedrag uitleven zoals ze dat het liefst doen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar snacks voor uw konijn? Kijk dan eens bij onze konijnensnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.