Geurverdrijvers

Geurverdrijvers

Geurverdrijvers zijn al onze middelen waarmee nare geurtjes kunnen worden verdreven. Of u nu op zoek bent naar een geurverdrijver om op de ruikende plek uit te strooien of naar een spray om de ruimte te verfrissen, u vindt het hier.
Lees meer ..
Geurverdrijvers

Geurverdrijvers

Geurverdrijvers zijn al onze middelen waarmee nare geurtjes kunnen worden verdreven. Huisdieren zijn natuurlijk je maatjes, dus je kunt veel van ze hebben, maar soms kunnen toch geurtjes ontstaan die mensen als naar ervaren. Bijvoorbeed doordat uw dier ziek is, of angstig, of omwille van hygienische redenen. Daarom vindt u hier onze geurverdrijvers, waarmee u gemakkelijk de plek of ruimte bewerkt en deze weer omtovert in een frisse leefomgeving. Er zijn diverse soorten producten verkrijgbaar om dit mee aan te pakken, bijvoorbeeld in de vorm van korrels of als spray. Hieronder vindt u een korte toelichting op ons assortiment geurverdrijvers.

Geurverdrijvers assortiment

Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken kunt u hieronder een korte toelichting lezen op ons assortiment.

Geurverdrijver korrels

De geurverdrijver in de vorm van korrels is een uitstekende manier om nare geurtjes te bestrijden. Het middel is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij knaagdieren en kan probleemloos worden gestrooid bij het zaagsel of de stro van uw huisdier. Er is onder meer keuze uit de geuren appel en dennenappel. Kijkt u eens bij de Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren.

Geurverdrijver spray

Bent u op zoek naar een spray om ongewenste geurtjes op bepaalde plekken te doen verdwijnen? De spray van Beaphar is op basis van bacterien en neutraliseert op een biologische manier de onaangename geurtjes in uw huis. U kunt de bron van de geur insprayen en schoonwrijven. Het Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier zorgt voor langdurige frisheid en een goede hygiene. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een verzorgingsproduct voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij onze Verzorgingsproducten knaagdier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.