Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Geurverdrijvers 

Geurverdrijvers zijn al onze middelen waarmee nare geurtjes kunnen worden verdreven. Of u nu op zoek bent naar een geurverdrijver om op de ruikende plek uit te strooien of naar een spray om de ruimte te verfrissen, u vindt het hier.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 4,40
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 4,40

Overige

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
  • Neurtaliseert onaangename geuren
  • Werkt op basis van bacteriën
  • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
  • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
  • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95
Verpakking Prijs
750 ml (spray)
€ 8,95
2 x 750 ml
€ 16,95
1 liter
€ 16,95
2.5 Liter
€ 25,95
2 x 1 liter
€ 31,95
5 liter
€ 38,95
2 x 2.5 liter
€ 49,95
2 x 5 liter
€ 74,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Geurverdrijvers

Geurverdrijvers zijn al onze middelen waarmee nare geurtjes kunnen worden verdreven. Huisdieren zijn natuurlijk je maatjes, dus je kunt veel van ze hebben, maar soms kunnen toch geurtjes ontstaan die mensen als naar ervaren. Bijvoorbeed doordat uw dier ziek is, of angstig, of omwille van hygienische redenen. Daarom vindt u hier onze geurverdrijvers, waarmee u gemakkelijk de plek of ruimte bewerkt en deze weer omtovert in een frisse leefomgeving. Er zijn diverse soorten producten verkrijgbaar om dit mee aan te pakken, bijvoorbeeld in de vorm van korrels of als spray. Hieronder vindt u een korte toelichting op ons assortiment geurverdrijvers.

Geurverdrijvers assortiment

Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken kunt u hieronder een korte toelichting lezen op ons assortiment.

Geurverdrijver korrels

De geurverdrijver in de vorm van korrels is een uitstekende manier om nare geurtjes te bestrijden. Het middel is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij knaagdieren en kan probleemloos worden gestrooid bij het zaagsel of de stro van uw huisdier. Er is onder meer keuze uit de geuren appel en dennenappel. Kijkt u eens bij de Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren.

Geurverdrijver spray

Bent u op zoek naar een spray om ongewenste geurtjes op bepaalde plekken te doen verdwijnen? De spray van Beaphar is op basis van bacterien en neutraliseert op een biologische manier de onaangename geurtjes in uw huis. U kunt de bron van de geur insprayen en schoonwrijven. Het Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier zorgt voor langdurige frisheid en een goede hygiene. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een verzorgingsproduct voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij onze Verzorgingsproducten knaagdier.

Terug