Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Geurverdrijvers 

Geurverdrijvers zijn al onze middelen waarmee nare geurtjes kunnen worden verdreven. Of u nu op zoek bent naar een geurverdrijver om op de ruikende plek uit te strooien of naar een spray om de ruimte te verfrissen, u vindt het hier.
Lees meer ..

Overige

Vlekverwijderaars

Overige

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
 • Neurtaliseert onaangename geuren
 • Werkt op basis van bacteriën
 • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
 • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
 • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
https://www.brekz.nl/24063-home_default/beaphar-geur-weg-voor-de-hond-kat-vogel-en-knaagdier.jpg
8.09 2019/01/01
ik heb deze gebruikt op de matras, heerlijke geur en achteraf geen Pipo meer te rieken
Prima produkt! Al diverse malen herbesteld. Aan te bevelen!
6113
3132
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 8,09 (€ 16,18/l)
2 x 500 ml
€ 15,25 (€ 15,25/l)
Ecopets Krachtige Kooireiniger

Ecopets krachtige kooireiniger

Ecopets krachtige kooireiniger is een krachtige reiniger die helpt bij het reinigen van het dierenverblijf van verschillende diersoorten. Het middel is zeer geschikt voor het reinigen van verblijven van knaagdieren, vogels, honden en katten. Bovendien is het te gebruiken op zowel metaal, hout, kunststof en glas. De kooireiniger is tevens te gebruiken als stalreiniger bij hobbydieren zoals paarden of pony's.

 • Reinigt grondig schoon
 • Neutraliseert de ammoniakgeur
 • Laat een frisse eucalyptusgeur achter
 • Te gebruiken in diverse dierenverblijven zoals kattenbakken, hondenbenches, vogelkooien en paardenstallen
 • Veilig in gebruik

Bij Brekz kunt u het beste Hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ecopets Krachtige Kooireiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Ecopets krachtige kooireiniger

Spray het middel in de te behandelen ruimte of kooi. Laten inwerken tot de vervuiling loslaat. U kunt hardnekkig vuil zo nodig eventueel lossteken alvorens de ruimte of kooi uit te spoelen. Voor grote ruimten, zoals kennels of stallen is een grote verpakking verkrijgbaar, waarmee een oplossing kan worden aangemaakt.

Samenstelling Ecopets krachtige kooireiniger

Minder dan 5% niet-iogene oppervlakte actieve stoffen, minder dan 5% fosfaten, minder dan 5% parfums, limonene.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een geurverwijderaar voor huisdieren? Kijk dan eens bij ons Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier.

https://www.brekz.nl/29062-home_default/ecopets-krachtige-kooireiniger.jpg
9.89 2019/01/01
Ruikt fris en kuist alles goed op.
32531
15585
Ecopets Krachtige Kooireiniger > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
750 ml (spray)
€ 9,89 (€ 13,19/l)
2 x 750 ml
€ 18,75 (€ 12,50/l)
5 liter
€ 40,49 (€ 8,10/l)
2 x 5 liter
€ 76,75 (€ 7,68/l)
CSI Urine Kooireiniger

Productinformatie CSI Urine Kooireiniger

CSI Urine Kooireiniger is speciaal geformuleerd om de vlekken en geuren veroorzaakt door de urine van uw konijn en knaagdieren volledig te verwijderen. Knaagdierurine is niet zomaar te verwijderen met conventionele schoonmaakmiddelen. De urine is na schoonmaak op moleculair niveau echt nog aanwezig, ondanks dat het schoonmaakmiddel de geur tijdelijk maskert. CSI Urine Kooireiniger pakt de urine aan op moleculair niveau met behulp van bacteriën en enzymen, en werkt op zowel nieuwe als oude hardnekkig vlekken, en zonder schrobben.

Ook al maakt u de kooi van uw knaagdier of konijn regelmatig schoon, u zult merken dat de geur van urine vaak niet volledig verdwijnt. Dit komt doordat wanneer huisdierurine opdroogt, de welbekende ammoniak geur wordt geproduceerd. Na schoonmaak met gewone middelen zijn de urineresten niet volledig verwijderd. Urine bestaat onder andere uit urinezuurkristallen. Deze urinezuurkristallen zijn niet in water oplosbaar en zullen blijven kleven aan het oppervlak van uw kooi. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door (lucht)vochtigheid! Alleen een gespecialiseerd product als CSI Urine kooireiniger zal de urineresten volledig verwijderen.

CSI werkt samen met de natuur. Deze vlekverwijderaar maakt gebruik van enzymen, die natuurlijk worden geproduceerd door bacteriën. Geen agressieve chemicaliën te bekennen! Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën zich hiermee kunnen voeden. In uw eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die helpen met het verwerken van uw eten. De bacteriën van CSI produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken ze volledig 

Bij Brekz kunt u hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu CSI Urine Kooireiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bestel bij Brekz.

Gebruiksaanwijzing CSI Urine Kooireiniger

 • Controleer eerst op een onopvallende plek of het product niet leidt tot kleuraantasting.
 • Verwijder al het overtollige urine, eventuele uitwerpselen en of braaksel met keukenpapier
 • Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek.
 • U hoeft niet te schrobben. Gebruik dit product ook niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen.
 • Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren.
 • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor CSI Urine Kooireiniger? Bekijk dan eens ons totaalaanbod geurverdrijvers voor knaagdieren. Hier vindt u onder andere Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier.

https://www.brekz.nl/31881-home_default/csi-urine-kooireiniger.jpg
6.07 2019/01/01
34338
16172
CSI Urine Kooireiniger > Meer informatie
CSI Urine Kooireiniger 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
150 ml OP = OP
€ 7,59 (€ 0,05/ml)
€ 6,07 (€ 0,04/ml)
500 ml
€ 11,75 (€ 23,50/l)
2 x 500 ml
€ 22,25 (€ 22,25/l)

Vlekverwijderaars

Urine Off Spray Knaagdieren Formule
https://www.brekz.nl/37191-home_default/urine-off-spray-knaagdieren-formule.jpg
13.25 2019/01/01
37083
16679
Urine Off Spray Knaagdieren Formule > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 13,25 (€ 26,50/l)
2 x 500 ml
€ 25,25 (€ 25,25/l)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Geurverdrijvers

Geurverdrijvers zijn al onze middelen waarmee nare geurtjes kunnen worden verdreven. Huisdieren zijn natuurlijk je maatjes, dus je kunt veel van ze hebben, maar soms kunnen toch geurtjes ontstaan die mensen als naar ervaren. Bijvoorbeed doordat uw dier ziek is, of angstig, of omwille van hygienische redenen. Daarom vindt u hier onze geurverdrijvers, waarmee u gemakkelijk de plek of ruimte bewerkt en deze weer omtovert in een frisse leefomgeving. Er zijn diverse soorten producten verkrijgbaar om dit mee aan te pakken, bijvoorbeeld in de vorm van korrels of als spray. Hieronder vindt u een korte toelichting op ons assortiment geurverdrijvers.

Geurverdrijvers assortiment

Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken kunt u hieronder een korte toelichting lezen op ons assortiment.

Geurverdrijver korrels

De geurverdrijver in de vorm van korrels is een uitstekende manier om nare geurtjes te bestrijden. Het middel is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij knaagdieren en kan probleemloos worden gestrooid bij het zaagsel of de stro van uw huisdier. Er is onder meer keuze uit de geuren appel en dennenappel. Kijkt u eens bij de Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren.

Geurverdrijver spray

Bent u op zoek naar een spray om ongewenste geurtjes op bepaalde plekken te doen verdwijnen? De spray van Beaphar is op basis van bacterien en neutraliseert op een biologische manier de onaangename geurtjes in uw huis. U kunt de bron van de geur insprayen en schoonwrijven. Het Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier zorgt voor langdurige frisheid en een goede hygiene. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een verzorgingsproduct voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij onze Verzorgingsproducten knaagdier.

Terug