Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren

Per verpakking
€ 4,40
€ 4,40

Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren is een middel dat ongewenste geuren van uw knaagdier tegengaat. 

  • Verspreidt een appelgeur
  • Onopvallend door de bruine kleur
  • Praktische strooibus

Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren

Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren is een middel dat gebruikt kan worden in de hokken van knaagdieren en konijnen. Vaak komt het voor dat het hok van uw huisdier nog schoon genoeg is om in te verblijven, maar wel ongewenste geuren verspreidt. Ook vinden sommige mensen de geur van stro of 'huisdier' in het algemeen niet lekker. Dan is Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren de oplossing. Dit zijn een soort korreltjes die een appelgeur verspreiden. Uw kamer zal beter ruiken en het huisdier heeft er geen last van! Ook zijn de korreltjes niet opvallend omdat ze een neutrale bruine kleur hebben. Verpakt in een praktische strooibus, waarmee u het middel lichtelijk op het beddingsmateriaal kunt strooien. 

Bij Brekz kunt u de beste geurverdrijvers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Deodo Geurverdrijver Appel voor knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere geurverdrijver?

Bent u op zoek naar een geurverdrijver in een andere geur? Bekijk dan ons Geurverdrijvers assortiment. Hier verkopen we onder andere de Deodo Geurverdrijver Dennenappel voor knaagdieren. Dit is precies dezelfde geurverdrijver, alleen deze ruikt naar dennenappel in plaats van appel.