Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Verzorgingsproducten knaagdier 

Hier vindt u alle producten waarmee u uw knaagdier kunt verzorgen en verwennen!
Lees meer ..

Scharen

Stress

Beaphar

Oogdruppels

Overige

Puur

Maag en darm

Vetramil Wondzalf met honing

Vetramil Wondzalf met honing

Vetramil Wondzalf met honing bevordert de genezing van kleine en grote wonden en bestrijdt wondinfecties. Deze wondzalf is geschikt voor grote en kleine huisdieren van alle soorten. Het middel heeft een jeukstillende werking op de gewonde en geïrriteerde huid. Het is gemaakt op basis van honing en etherische oliën. Dit verzacht de huid en helpt het uitdrogen ervan te verminderen of voorkomen. De honing heeft een hoog gehalte aan enzymen. Deze enzymen ruimen vuil op en daardoor worden wonden sneller schoon, wat infecties kan voorkomen. Ook heeft de zalf een laag pH, wat een herstellend milieu creëert. De etherische oliën verzorgen de geïrrieerde huid snel en hebben ook een reinigende werking. Het middel verspreidt zich goed over de huid en droogt snel in. 

 • Bevordert de genezing van kleine en grote wonden
 • Bestrijdt wondinfecties en maakt schoon 
 • Geschikt voor alle soorten huisdieren
 • Werkt jeukstillend en vermindert de droge huid
 • Verspreidt zich goed en trekt snel in 

Bij Brekz kunt u de beste medicijnen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetramil Wondzalf met honing tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruik Vetramil Wondzalf met honing

Maak de wond schoon met water en droog het met een schone tissue. Breng de zalf één keer per dag aan op de wond. Masseer de zalf goed in bij een geïrriteerde huid. Wanneer de wond erg groot is, dek het dan af met een gaasje of verband. De behandeling kan gestopt worden wanneer de wond is afgesloten. 
Let op: Niet gebruiken wanneer de tube beschadigd is. Na gebruik de tube goed sluiten. Vermijd direct contact tussen tube en het wondoppervlak. Geopende tube binnen 3 maanden gebruiken. 


Ingrediënten Gebruik Vetramil Wondzalf met honing

Cetostearyl-alcohol, natrium-laurylsulfaat, isopropyl-meristaat, paraffine, witte vaseline, honing, etherische oliën


Ander product voor huidproblemen?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld een voeding die huidherstellend werkt? Bekijk dan ons Huid- en vachtproblemen assortiment. Hier verkopen we onder andere het Pro Plan Optiderma Medium Puppy Sensitive Skin hondenvoer. Dit is compleet voer voor puppy's van middelmatig grote rassen, dat allergieën die huidproblemen met zich mee brengen vermindert. 

Vetramil
https://www.brekz.nl/2813-home_default/vetramil-wondzalf-met-honing.jpg
17.49 2019/01/01
werkt perfect
Goed product werkt snel en trekt snel in!!
De shampoo en zalf werkt perfect... top hoor
Super spul. Op open wonden smeren werkt perfect. Meerdere producten geprobeerd. Deze komt er wel als beste uit.
Goed product
Goede zalf voor mijn hond. Ze heeft ouderdomswondjes en die bloeden wel eens. Dan smeer ik deze zalf erop en werkt gelijk. Het ruikt ook heerlijk, maar honden schijnen het niet lekker te vinden, daardoor likken ze niet aan hun wond en kan het beter genezen. Echt een aanrader! En hier bij Brekz echt veel goedkoper, want had het eerder bij de DA gekregen / gekocht en betaalde daar het driedubbele.
Lekkere zalf.
Op advies van de dierenarts gebruikt. Hele fijne zalf, die de wondgenezing bevordert!
kan dit product aanbevelen
Helpt goed voor verschillende dingen
Snelle genezing!!
Top zalf bij allerlei klachten/ wondjes, ook voor de mens. Snelle levering
Werkt uitstekend voor dier en mens. Bij (schaaf) wondjes of insectenbeet zijn de klachten snel minder.
goed product maar alleen voor kleine wondjes is mijn 2de tube zalf en er is weinig verschil te zien op 2weken myn hond heeft een wond van 5cm
Ik gebruik de zalf regelmatig voor de hond bij wondjes en dergelijke. Zo'n grote tube is dan wel fijn. En het ruikt heerlijk
Prima product bij schaafwonden en andere irritatie plekken op de huid met deze zalf gaan smeren en na enkele dagen zie je verbeteringbij mijn hond is operatie elleboog afgeblazen omdat het met deze zalf na een week dicht was. Het is een product voor mens en dier.
Op voorraad dat was correct en zeer?snelle?levering,zeer tevreden
Top service
Is altijd goed, kan nooit kwaad.
Prima assortiment
5048
2032
Vetramil Wondzalf met honing > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 gr (tube)
€ 9,19 (€ 9,19/ct)
2 x 10 gr
€ 17,49 (€ 0,87/gr)
30 gr (tube)
€ 17,49 (€ 17,49/ct)
2 x 30 gram
€ 32,95 (€ 549,17/kg)
180 gr (pot)
€ 46,49 (€ 258,28/kg)
2 x 180 gram
€ 88,75 (€ 246,53/kg)
3 x 180 gram
€ 126,25 (€ 233,80/kg)

Scharen

Nagelschaartje voor kat en knaagdier

Nagelschaartje voor kat en knaagdier

Het Nagelschaartje voor kat en knaagdier is een schaartje om de nagels van kleine dieren mee te knippen en is geschikt voor bijvoorbeeld katten, dwergkonijnen en knaagdieren. Dit nagelschaartje is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij kleine huisdieren zoals beschreven. Zo kunt u zelf de nagels van uw huisdieren bijhouden.

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten knaagdier goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Nagelschaartje voor kat en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nagelschaar voor cavia's en konijnen? Kijk dan eens bij de Nagelschaar voor cavia's en konijnen. Een overzicht van al onze Verzorgingsproducten knaagdier vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/24190-home_default/nagelschaartje.jpg
4.49 2019/01/01
Makkelijk te gebruiken
Ik ben met producten een stuk goedkoper uit met brekz.nl ipv zooplus waar ik heel erg op verrast mee ben. Tevreden met de verzending en algemeen prima allemaal. Zeker aan te bevelen als bedrijf
prima schaartje. Gaat wat stroef open en dicht.
Un peu trop petits..
makkelijk in gebruik weinig stress voor poes
1616
900
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Productinformatie Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen is een product dat door de blauwgroene bromvlieg veroorzaakte Myiasis (madenziekte) bij konijnen voorkomt en bestrijdt. De vlieg legt eitjes op de huid of op achtergebleven ontlasting in de vacht. De maden eten zich vervolgens een weg door de huid en kunnen dan bloedvergiftiging en infecties veroorzaken. Het konijn kan dan binnen 24 uur sterven. Als Beaphar Anti-Myiasis op de vacht wordt gesprayd komen de eitjes niet meer uit en worden eventueel aanwezige maden gedood. Uw konijn is dan circa drie maanden beschermd tegen de madenziekte. 

 • Voorkomt en bestrijdt Myiasis
 • Doodt eitjes en maden
 • Tot drie maanden werkzaam 
 • Werkzame stof: Ivermectine 0,5mg/ml

Bij Brekz kunt u de beste bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte bij konijnen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen tegen de scherptste prijzen!

De houdbaarheid van Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Verwijder eventuele ontlasting en zorg voor goede hygiëne in het hok. Spray de juiste hoeveelheid vloeistof op de achterzijde van het dier, vanaf het midden van de rug tot aan het puntje van de staart. De oppervlakte onder de staart en tussen de achterpoten van het dier verdient extra aandacht. Behandel vroeg in de zomer, voordat er vliegen zijn. Baden kan de werking van het middel verminderen en een meer frequente toediening vereisen. De behandeling niet binnen 4 weken herhalen. 12 Weken werkzaam.

Gebruiksindicatie Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Gewicht konijn (kg) Hoeveelheid vloeistof
Aantal keer sprayen
0.5-1 5
1-1.5 7
1.5-3 9
>3 15

                 
Let op! In de volgende gevallen mag u de spray niet gebruiken:
- bij konijnen en cavia's jonger dan 8 weken
- op beschadigde huid
- bij zieke, zwakke of zogende dieren
bij overgevoeligheid voor de werkzame stof

Ander product?

Heeft uw knaagdier last van vlooien of luizen? Bekijk dan eens ons totaalaanbod voor de bestrijding van vlooien en luizen

Beaphar
https://www.brekz.nl/33978-home_default/beaphar-anti-myiasis.jpg
11.25 2019/01/01
Snelle levering
1559
851
Beaphar Anti-Myiasis > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
75 ml
€ 11,25 (€ 0,15/ml)
2 x 75 ml
€ 20,95 (€ 139,67/l)
3 x 75 ml
€ 29,75 (€ 129,35/l)

Stress

Sanal Relax voor hond, kat en konijn

Productinformatie Sanal Relax voor hond kat en konijn

Sanal Relax voor hond kat en konijn is een 100% natuurlijk kalmerend middel voor dieren wanneer ze angstig zijn. Dit gebeurt met name vaak bij oudjaar wanneer er veel vuurwerk is. Maar ook onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen stressvolle situaties zijn. Sanal Relax zorgt voor kalmering van uw huisdier op het moment zelf, of voorkomt preventief stress. In tegenstelling tot andere kalmeringsmiddelen werkt het slechts rustgevend en is uw dier niet volledig uitgeput. Hij is bij inname nog steeds in staat tot activiteiten, zoals het maken van een wandeling. 

De werkzame stof in Senal relax voor hond kat en konijn is L-Tryptofaan (aminozuur). Deze stof zorgt voor kalmering van uw huisdier. Dit aminozuur zorgt er namelijk voor dat het lichaam zelf serotonine aanmaakt. Door serotonine ontstaat er een rustig gevoel. In Sanal Relax zit ook vitamine B8, die bijdraagt aan de bescherming van celmembranen. Inositol helpt om angstaanvallen te verminderen. 

Let op: deze variant is bedoeld voor kleine dieren. Wanneer u een grote hond heeft, raden wij Sanal Relax Grote hond aan. 

 • Sanal Relax is een kalmerend middel voor kleine dieren is stressvolle situaties
 • Bij inname is het huisdier nog steeds in staat tot activiteiten en bewegen 
 • Het middel werkt op basis van L-Tryptofaan, wat er voor zorgt dat de hersenen serotonine aanmaken

Bij Brekz kunt u de beste kalmeringsmiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Sanal Relax voor hond kat en konijn tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment. 

Gebruiksaanwijzing Sanal Relax voor hond kat en konijn

De tabletten kunnen in het voedsel vermengd worden door de ze in hun geheel te verkruimelen. Aangeraden wordt om onderstaande dosering over de dag te verspreiden. De medicijnen werken 1 à 2 uur na inname.

Dosering Sanal Relax voor hond kat en konijn

Huisdier  Dosering
Konijnen /katten < 2, 5kg 1/2 tablet, 2x per dag
Katten 2,5 - 5 kg  1 tablet, 2x per dag
Pups / kleine honden  1 tablet, 3x per dag
Honden 5 - 15 kg 2 tabletten, 3x per dag
Honden 10 - 20 kg  3 tabletten, 3x per dag

Contra-indicaties

Wanneer u huisdier rustiger wordt in bepaalde stressvolle situaties, betekent het dat de hoeveelheden afgebouwd kunnen worden.
Wanneer u huisdier zwanger is moet er een mindere hoeveelheid gegeven worden. 
Wanneer uw huisdier gebruikmaakt van Antidepressiva of MAO-remmers, is het beter om geen Sanal Relax te gebruiken. 
Wanneer uw huisdier in het eindstadium van een leverziekte is, is het product gevaarlijk. 
Klachten van darmslijmvliesontsteking en hevige darmklachten kunnen door Sanal Relax verergerd worden. 

Samenstelling Sanal Relax voor hond kat en konijn 

Insotinol (47 mg/kg), nicotinamide (47 mg/kg), taurine (27 mg/kg), L-triptofaan, calcium, vitamine B6 (25 mg/kg), zinkcitraat (250 mg/kg), vitamine E (900 IE/kg) selenium (0.5 mg/kg), vitamine D3 (180 IE/kg) 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9.0%), ruw vet (0.6%), ruwe vezels (2.0%), vochtgehalte (3.0%)

Ander kalmeringsmiddel?

Heeft u liever geen medicijn als kalmeringsmiddel? Bekijk dan onze Rustgevend pagina. Hier verkopen we onder andere de Adaptil Verdamper voor de hond. Dit is slechts een spray die door uw huis verspreid hoeft te worden.

Sanal
https://www.brekz.nl/2818-home_default/sanal-relax-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
7.25 2019/01/01
3873
2036
Sanal Relax voor hond, kat en konijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 7,25 (€ 7,25/ct)
Per 2
€ 14,25 (€ 7,13/ct)
Per 3
€ 20,75 (€ 6,92/ct)

Beaphar

Beaphar oorreiniger hond en kat

Productinformatie Beaphar Oorreiniger voor hond en kat

Wanneer oorsmeer zich ophoopt in het oor van uw hond of kat kan dat een vervelend of pijnlijk gevoel veroorzaken. Uw huisdier gaat zich krabben, het oor voelt warm aan en soms kan er een onaangename geur uit het oor komen.

Regelmatig gebruik van Beaphar Oorreiniger voor hond en kat helpt om dit probleem te voorkomen. Het uitwendige gedeelte van de gehoorgang wordt verzorgd. De oordruppels lossen het oorsmeer op en reinigen de oren grondig. De inhoud van Beaphar Oorreiniger is 50 ml.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Oorreiniger voor hond en kat

Druppel tweemaal per week 6 tot 8 druppels in de oren en masseer dit 1 tot 2 minuten goed in, zodat het oorsmeer oplost en uit het oor komt. Het oorsmeer kunt u vervolgens met een watje verwijderen. Gebruik hiervoor nooit een wattenstaafje. Na gebruik moet u de pipet goed schoonmaken om vervuiling van de vloeistof door oorsmeer te voorkomen. Maak na gebruik de uitwendige gehoorgang goed schoon met een watje.

Samenstelling Beaphar Oorreiniger voor hond en kat

Cetrimide 1,50 g/l, Chlorhexidinegluconaat 0,15 g/l, Menthol 1,00 g/l, MSM (Methyl Sulfonyl Methaan).

Ander product

Is Beaphar Oorreiniger voor hond en kat niet helemaal wat u zoekt? Een mogelijk alternatief is de Virbac Epiotic SIS Oorreiniger voor de hond en kat. Een compleet overzicht van het aanbod oorverzorging voor uw hond vindt u hier.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24037-home_default/beaphar-oorreiniger.jpg
8.49 2019/01/01
doet wat het moet doen
Heel tevreden
Gewoon een veilige vereniging.
Goed product, zeer redelijk geprijsd.
snel gelevert
Goede prijs kwaliteit verhouding.
product heel goed de oren zijn goed gereinigd en reuken fris vlotte levering
Makkelijk in gebruik en het werkt
Het is een goed product voor het wekelijkse bij houden van de oren.
Na een week gebruik al veel vooruitgang.
prijs goed /snelle levering ik bestel al jaren met veel genoegen
Perfect for my boy Micky,he have a sensitive ear and this ear cleaner works perfectly.
Prima spul!
Très bon produit. Embout du flacon facile à utiliser.
Embout super pratique bon produit. Toujours satisfaite des produits commandés chez Brekz. Livraison rapide
1716
969
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 8,49 (€ 0,17/ml)
2 x 50 ml
€ 16,25 (€ 162,50/l)

Oogdruppels

Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn

Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn

Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn verwijdert de traanstrepen van uw huisdier. Bij veel tranen bij waterige ogen kunnen er bruinige traanvlekken in de ooghoeken van uw huisdier ontstaan. Deze kunnen opdrogen en korstjes veroorzaken. Trixie Traansmeerremover hond, kat en konijn verwijdert deze traanvlekken en de korstjes die hierdoor rond de ogen ontstaan. De remover ondersteunt daarnaast de verzorging en reiniging van de ogen van uw huisdier. Een flesje Trixie traansmeerremover bevat 50 ml.

 • Verwijdert traanvlekken van uw hond, kat of konijn
 • Verzorgend en reinigend
 • Verpakking bevat 50 ml.

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu TrixieTraansmeerremover hond en kat voor een voordelige prijs! Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Trixie Traansmeerremover hond, kat en konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Gebruiksaanwijzing Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn

Bevochtig een watje met de remover en reinig hiermee de betraande huid rond het oog 1-2 maal per week. Met een droog watje nadeppen. Sterk verkleurde ooghoeken / verkleurde vachtdelen dagelijks behandelen tot de vlekken verdwenen zijn. Droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter. 

Ander product?

Bent u op zoek naar aanvullende oogverzorgingsproducten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan oogverzorgingsproducten. Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de verzorgingspagina's voor honden, katten en konijnen vindt u verschillende verzorgingsproducten. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen!

https://www.brekz.nl/41060-home_default/trixie-traansmeerremover-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
3.59 2019/01/01
De traansmeerremover werkt erg goed.
Mijn hond heeft hier heel veel last van. T is ietsje verbetert maar heeft nog niet t gewenste resultaat.
Bij vieze oogjes werkt het goed en makkelijk.
Verandering van mijn produkt. Deze heeft toch wel een reactie op de ogen.
werkt perfect, ben er heel tevreden over.. Kan het iedereen aanbevelen
28426
14581
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,99 (€ 3,00/ct)

Overige

Vetramil Spoelvloeistof

Productinformatie Vetramil Spoelvloeistof

Vetramil Spoelvloeistof is een middel dat bijdraagt aan het reinigen en genezen van wonden. Het product is geschikt voor zowel grote als kleine huisdieren van alle rassen. 

Vetramil Spoelvloeistof bevat zuivere honing, een stof die bijdraagt aan de weerstand en de conditie van de huid. Het helpt daarnaast met het verlichten van eventuele jeuk. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Productadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Vetramil Spoelvloeistof goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Vetramil Spoelvloeistof

Samenstelling: 

Honing, Propyleenglycol, aqua purificata, polysorbaat 80 NF. 

Productadvies Vetramil Spoelvloeistof

Gebruiksaanwijzing: 

Lees voor gebruik de bijsluiter. Maak de aangetaste plek rustig maar nauwkeurig schoon met de spoelvloeistof. Doe dit een- à tweemaal per dag. De hoeveelheid vloeistof kunt u afstellen op de grootte van de aangedane plek. Herhaal deze procedure totdat de plek schoon blijft en het vuil is weggehaald. 

Bewaar Vetramil Spoelvloeistof op een droge en koude plek buiten het bereik van kinderen en uit het zonlicht. De houdbaarheidsdatum van dit product staat op de verpakking. 

Ander product?

Wij hebben ook een spoelmiddel van TrizChlor in een iets grotere verpakking. Als u een verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u een kijkje nemen op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33605-home_default/vetramil-spoelvloeistof.jpg
13.49 2019/01/01
35130
16396
Vetramil Spoelvloeistof > Meer informatie
Vetramil Spoelvloeistof 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 13,49 (€ 134,90/l)
250 ml
€ 20,75 (€ 83,00/l)
2 x 250 ml
€ 40,75 (€ 81,50/l)
3 x 250 ml
€ 59,75 (€ 79,67/l)

Puur

Puur Hypersex (geslachtsdrift) voor hond, kat en konijn

Productinformatie Puur Hypersex

Puur Hypersex is een voedingssupplement dat toegediend kan worden bij reuen, katers en rammelaren wanneer deze hinderlijk gedrag vertonen tijdens de geslachtsdrift. Tevens kan dit product worden gebruikt bij het helpen voorkomen van prostaatbloedinkjes, ter behandeling van roodheid aan de voorhuid veroorzaakt door hyperseksueel gedrag en bij een vergrote prostaat.

De producten van Puur zijn gebaseerd op natuurlijke producten. Puur Hypersex bevat extracten van picrinezuur dat gebruikt wordt bij prostaatbloedinkjes, monnikspeper dat helpt bij (nachtelijke) onrust door hyperseksualiteit, echte marjolein dat de seksuele opwinding vermindert en gelsemium, dat bijdraagt aan de vermindering van hyperseksualiteit.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Hypersex tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Puur Hypersex

Doseringstabel:

Hond 5-10 druppels
Kat 3-5 druppels
Konijn 3-5 druppels


Dien de dosering 2 - 3 x daags (1 ml = 20 druppels) toe, goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten Puur Hypersex

Samenstelling: 

Extracten van Hop (Humulus lupulus), Mariadistel (Carduus marianus) en Monnikspeper (Agnus castus) Verdund extract van Echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v/v.

Ander Product?

Bent u op zoek naar een ander product dat u kan inzetten tegen hyperseksueel gedrag? Bekijk dan eens onze honden of katten apotheek, hier vindt u onder andere Sanal Relax voor hond, kat en konijn, dat u uw huisdieren kan geven in stressvolle situaties.

https://www.brekz.nl/33101-home_default/puur-hypersex-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
14.25 2019/01/01
Snelle levering
35160
16409
Puur Hypersex voor hond, kat en konijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,25 (€ 0,29/ml)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)

Maag en darm

Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn

Productinformatie Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn

Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn is een smakelijke gel die helpt om het darmflora van uw huisdier gezond te houden. In de darmen van uw dier zijn zowel goed- als kwaadaardige bacteriën te vinden. In bepaalde stressvolle omstandigheden kunnen deze echter beschadigd raken of geheel verdwijnen. 

Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn helpt met het herstellen van het aantal goedaardige bacteriën. Het bevat namelijk natuurlijk voorkomende micro-organismen. Het is ook nog makkelijk te gebruiken: de tubes met de gel geeft u rechtstreeks in de bek. Bovendien hebben ze een lekker smaakje! Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Gebruiksadvies'.

Bij Brekz kunt u Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Bene-Bac Plus Gel hond, kat en konijn

Samenstelling: 

Zonnebloemolie, silocon dioxide, sacharose, fructoligosaccharide, gedroogde lactobacillus casei, gedroogde lactobacillus acidophilus, gedroogde lactobacillus acidophilus, gedroogde lactobacillus plantarum, gedroogde enterococcus faecium, gedroogde bifidobacteriën, gedroogde pediococcus, voedingskleurstof.

Productadvies Bene-Bac Plus Gel hond, kat, konijn

Dosering pasgeborenen: 

De eerste, derde, vijfde en zevende dag na de geboorte 0,5 gram van het het product geven. Bij moederloze pups of kittens kan op dag 7 en 14 de dosis verhoogd worden naar 1 gram.

Dosering na de zoogperiode en later: 

1 gram gel per 4,5 kg lichaamsgewicht tot aan 22,7 kg. Vanaf de 22,7 kg geeft u in totaal 5 gram gel. Het wordt aanbevolen de gel twee keer te geven, de eerste toediening op dag 1 de tweede op dag 3.

Gebruiksaanwijzing: 
Gebruik het product als uw dier veranderingen in zijn omgeving/voedingspatroon ondergaat. Het kan ook gegeven worden als een nieuw dier voor het eerst bij u thuis aankomt. Daarnaast kan het ook worden gebruikt bij reizen, één tot twee uur na ontwormen, bij een geboorte, voor het geven van moedermelkvervanger , bij het spenen, of als aangegeven door uw dierenarts wanneer dieren zijn behandeld met antibiotica

De gel kan rechtstreeks vanuit de tube worden gegeven. De spuit van het pro pack (15 gr) is ideaal voor kleinere dieren, aangezien elke klik van de dispenser 1 gram gel afscheidt. 

Bewaar op een koele en droge plek uit het zonlicht. De houdbaarheidsdatum van Bene-Bac Plus Gel voor Hond, Kat en konijn staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Dit product is ook beschikbaar in poedervorm. Als u een ander product voor uw kat zoekt, kunt u eens een kijkje nemen in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33294-home_default/bene-bac-plus-gel-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
6.07 2019/01/01
35411
16476
Bene-Bac Plus Gel Hond, Kat en konijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 gr (tube)
€ 17,49 (€ 1,17/gr)
2 x 15 gr
€ 32,75 (€ 1,09/gr)
3 x 15 gram
€ 46,49 (€ 1,03/gr)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Verzorgingsproducten knaagdier

Verzorgingsproducten knaagdier bevat alle verzorgingsproducten die u nodig hebt om uw knaagdier optimaal te verzorgen. Knaagdieren zijn schone dieren om te houden en kunnen zich vaak prima zelf verzorgen. Maar soms kunnen ook zij wel een handje hulp gebruiken. Als de lange haren in de klit zitten bijvoorbeeld, kan een (elektrische) kam een uitkomst zijn. Ook kunnen uw knaagdieren last hebben van parasieten, zoals schurft of myiasis (maden), waarvoor middelen beschikbaar zijn. Zo zijn er nog diverse andere verzorgingsproducten waarmee u uw knaagdier kunt helpen waar nodig. Leest u verder voor een korte toelichting op het assortiment.

Verzorgingsproducten knaagdier assortiment

Verzorgingsproducten knaagdier bevat alle verzorgingsproducten die u nodig hebt om uw knaagdier optimaal te verzorgen. Of het nu gaat om middelen tegen parasieten, het verzorgen van een wondje met wondzalf of het verzorgen van de vacht van uw huisdier. Hier vindt u alle middelen die u nodig hebt voor de verzorging van uw huisdier. Om u het kiezen wat makkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

Spray voor parasieten, oren en ogen

Honden en katten kunnen last hebben van parasieten, vaak in de vorm van vlooien en wormen. Ook knaagdieren kampen met deze indringers, maar bij hen komen schurft en maden vaker voor. Heeft uw knaagdier last van schurft of wilt u hem preventief behandelen? Kijk eens bij de Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren. Zoekt u een middel voor het bestrijden of voorkomen van maden bij uw huisdier? Kijk eens bij Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen.

Voor de verzorging van de oren en ogen van uw knaagdier zijn ook vloeibare middeltjes verkrijgbaar. Kijkt u voor een effectieve reinigende spray voor de oren van uw knaagdier eens bij de Beaphar oorreiniger hond, kat en knaagdier. Voor dieren die last hebben van overmatig traansmeer bij de ogen is er Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn.

Overige verzorgingsproducten

Kijkt u ook eens bij onze overige verzorgingsproducten. Of u nu een wondzalf, een elektrische kam, nagelschaartje of toevoeging voor de voeding zoekt, u vindt het hier.

 • Op zoek naar een zalf ter verzorging van een wond(je) bij uw knaagdier? Kijk eens bij de Vetramil Wondzalf met honing
 • Een effectieve en gemakkelijke manier om de vacht van uw knaagdier te verzorgen, dat is de Furminator Deluxe XS voor kleine dieren
 • Bij sommige knaagdieren kan het nodig zijn de nagels af en toe bij te knippen, omdat ze anders te lang groeien. Kijk eens bij het Nagelschaartje voor kat en knaagdier voor een handig schaartje voor de nagels
 • Is uw knaagdier gestresst, bijvoorbeeld door vuurwerk, onweer of de dierenarts? Kijk eens bij Sanal Relax voor hond, kat en konijn. Een kalmerend middel voor kleine dieren in de vorm van een tabet
 • Cavia's kunnen zelf geen vitamine C aanmaken. Als de voeding niet voldoende vitamine C bevat kan het nodig zijn om deze vitamine hieraan toe te voegen. Dat kan met de druppels van Beaphar Cavi-vit voor knaagdieren.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar knaagmateriaal voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij onze Knaagblokken knaagdieren.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.