Knaagblokken knaagdieren

Knaagblokken knaagdieren

Knaagblokken knaagdieren bevat alle knaagproducten van onze webshop die geschikt zijn voor knaagdieren. Met knaagmateriaal doet u uw knaagdier een groot plezier, omdat het hem helpt zijn natuurlijk gedrag te kunnen uiten.
Lees meer ..
Knaagblokken knaagdieren

Knaagblokken knaagdieren

Knaagblokken knaagdieren bevat alle knaagproducten van onze webshop die geschikt zijn voor knaagdieren. Knagen is bij uitstek de behoefte die knaagdieren van andere huisdieren onderscheidt. In de natuur gebruiken de dieren dit voornamelijk als methode om de tanden scherp en op de juiste lengte te houden. Maar die behoefte is voor de huisdieren onder de knagers nog evengoed aanwezig. Bovendien vinden ze er naast nut ook plezier en afleiding in. Wilt u uw knaagdier voorzien van lekker knaagmateriaal? Hieronder vindt u meer informatie over onze knaagblokken voor knaagdieren.

Knaagblokken knaagdieren assortiment

 In ons assortiment vindt u diverse soorten knaagblokken, varierend van een klein knaagblok tot wilgentakjes. Om u de keuze wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van het assortiment.

Knaagblokken

Knaagblokken zijn een ideale manier om de tanden scherp en en op de juiste lengte te houden. Afhankelijk van de grootte van uw knaagdier kunt u kiezen voor het juiste formaat van het knaagblok. Heeft u een klein huisdier, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren. Voor grotere knaagdieren is er ook een groot model, het Toyka Knaagblok groot voor knaagdieren.

Wilgentakjes

Wilgentakjes zijn een natuurlijke oplossing voor het gebruik als knaagmateriaal. Met dit product krijgt u een bundeltje takjes van zo'n 17cm lang. Zij zijn bij uitstek geschikt als speeltje en om de tanden te korten en scherpen. Kijkt u eens bij de Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren. De takjes zijn geschikt voor alle soorten knaagdieren (en vogels).

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld speelgoed en huisjes voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij onze Speelgoed en huisjes.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.