Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren OP is OP

Per stuk
€ 19,95
€ 19,95

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren is een kam die speciaal is ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor kleine dieren.

  • Verwijdert effectief dode haren
  • Maakt huidvetten los
  • Vermindert haaruitval in huis

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren is een kam die speciaal is ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor kleine dieren. Het apparaat verwijdert pijnloos alle dode haren bij uw huisdier zonder de dekvacht te beschadigen. Dankzij het masserende effect op de huid maakt hij de natuurlijke huidvetten los en versterkt zo de glans van de vacht. Ook voor het baasje is er een groot voordeel. Het verwijderen van de dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in huis. Hierdoor vermindert tevens het aantal zwevende stofdeeltjes in huis, die een bron van allergie kunnen zijn. Bij gebruik van de Furminator komen tot wel 90% minder losse haren in huis terecht. Het apparaat beschikt over een handige FURejectorknop om de losse haren uit de borstel te drukken. Hij is speciaal ontwikkeld voor kleine huisdieren, zoals lang- en kortharige honden, konijnen en fretten. 

  • Ontworpen om pijnloos dode haren uit de gehele vacht inclusief de ondervacht te verwijderen
  • Helpt om natuurlijke huidvetten los te maken en de vacht te voorzien van een gezonde glans
  • Vermindert het aantal losse stofdeeltjes en haren in huis en verkleint zo de kans op allergische reacties
  • Geschikt voor kleine huisdieren, zoals honden van kleine rassen en konijnen
  • Met handige FURejectorknop, voor het eenvoudig uitwerpen van haren

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe XS voor kleine dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! De Furminator alleen gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor middelgrote hondenrassen? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

 


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
30-09-2018
4
4
4
4
4
Fantastisch ! Werkt super ! Mijn pomeriaantje moet wel nog even wennen.