Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren

75 ml
€ 8,75
€ 8,75
2 x 75 ml
€ 16,49
Meest verkocht
€ 16,49

Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren is een middel voor knaagdieren om (schurft)mijt mee te bestrijden.

 • Geschikt voor verschillende knaagdieren
 • Bestrijdt de schurftmijt effectief
 • Bevat de werkzame stof Ivermectine

Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren

Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren is een middel om (schurft)mijt mee te bestrijden. Hoe kunt je deze mijt herkennen? De huid zal eerst roodkleuren en jeuken. Uw huisdier krabt op dat moment veel aan zichzelf, waardoor wondjes en korsten ontstaan. Deze wonden kunnen geïnfecteerd raken en dat kan veel pijn bezorgen. Het dier gaat minder eten en drinken en kan zelfs een pijnlijke dood sterven door deze ziekte. De schurftmijt is erg besmettelijk en ontstaat ook gemakkelijk bij een lage weerstand of een verslechterd afweersysteem. U kunt het risico verlagen door een te hoge temperatuur, slechte ventilatie, een onhygiënische omgeving en voedingstekorten te voorkomen. 

Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren bestrijdt deze schurftmijt omdat er Ivermectine in zit, dit is de werkzame stof. Het is geschikt voor niet bedrijfsmatig gehouden konijnen, cavia's, hamsters, ratten en muizen.

Bij Brekz kunt u de beste medicijnen voor uw knaagdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Niet gebruiken bij:

 • Dieren tijdens dracht en lactatie
 • Andere dieren dan aangegeven
 • Jonge, zogende dieren
 • Dieren met een overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel
   

Gebruiksaanwijzing Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren

Spray het middel tegen de haarrichting in op uw huisdier, zodat het op de huid komt. Vermijd hierbij de kop en spray vanaf ongeveer 30 centimeter afstand van achter naar voren. Herhaal deze behandeling na één week. Wanneer ook plekken op de kop schurftmijt bevatten, kunt u deze behandelen door een watje te doordrenken met het middel en daarna aan te brengen op de plaats waar dat nodig is. Vermijd hierbij de bek, ogen en neus. Plaats de zieke dieren apart en behandel alle andere knaagdieren om herbesmetting te voorkomen. Reinig het verblijf met veel water en zeep. 

 • Volwassen cavia's: 2-3 nevels
 • Jonge cavia's (tot 9 weken): 1 nevel
 • Konijnen ouder dan 4 weken: 2 nevels per kilogram lichaamsgewicht 
   

Let op: lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik. 
 

Ingrediënten Beaphar Anti Schurft voor knaagdieren

Ivermectinee (0,02%) 
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u niet op zoek naar Anti Schurft voor uw knaagdier, maar naar een anders verzorgingsmiddel? Bekijk dan ons Verzorgingsproducten knaagdieren assortiment. Hier verkopen we onder andere een Nagelschaar voor cavia's en konijnen. Deze is speciaal aangepast op de nagels van deze dieren.