Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Maden 

Onze Maden pagina bevat al onze producten die geschikt zijn ter bestrijding van maden bij knaagdieren. Vooral konijnen zijn gevoelig voor de parasiet.
Lees meer ..
Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Productinformatie Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen is een product dat door de blauwgroene bromvlieg veroorzaakte Myiasis (madenziekte) bij konijnen voorkomt en bestrijdt. De vlieg legt eitjes op de huid of op achtergebleven ontlasting in de vacht. De maden eten zich vervolgens een weg door de huid en kunnen dan bloedvergiftiging en infecties veroorzaken. Het konijn kan dan binnen 24 uur sterven. Als Beaphar Anti-Myiasis op de vacht wordt gesprayd komen de eitjes niet meer uit en worden eventueel aanwezige maden gedood. Uw konijn is dan circa drie maanden beschermd tegen de madenziekte. 

  • Voorkomt en bestrijdt Myiasis
  • Doodt eitjes en maden
  • Tot drie maanden werkzaam 
  • Werkzame stof: Ivermectine 0,5mg/ml

Bij Brekz kunt u de beste bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte bij konijnen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen tegen de scherptste prijzen!

De houdbaarheid van Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Verwijder eventuele ontlasting en zorg voor goede hygiëne in het hok. Spray de juiste hoeveelheid vloeistof op de achterzijde van het dier, vanaf het midden van de rug tot aan het puntje van de staart. De oppervlakte onder de staart en tussen de achterpoten van het dier verdient extra aandacht. Behandel vroeg in de zomer, voordat er vliegen zijn. Baden kan de werking van het middel verminderen en een meer frequente toediening vereisen. De behandeling niet binnen 4 weken herhalen. 12 Weken werkzaam.

Gebruiksindicatie Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen

Gewicht konijn (kg) Hoeveelheid vloeistof
Aantal keer sprayen
0.5-1 5
1-1.5 7
1.5-3 9
>3 15

                 
Let op! In de volgende gevallen mag u de spray niet gebruiken:
- bij konijnen en cavia's jonger dan 8 weken
- op beschadigde huid
- bij zieke, zwakke of zogende dieren
bij overgevoeligheid voor de werkzame stof

Ander product?

Heeft uw knaagdier last van vlooien of luizen? Bekijk dan eens ons totaalaanbod voor de bestrijding van vlooien en luizen

Beaphar
https://www.brekz.nl/33978-home_default/beaphar-anti-myiasis.jpg
10.49 2019/01/01
Snelle levering
1559
851
Beaphar Anti-Myiasis > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
75 ml
€ 10,49 (€ 0,14/ml)
2 x 75 ml
€ 21,49 (€ 143,27/l)
3 x 75 ml
€ 31,49 (€ 136,91/l)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Maden

Maden bevat al onze producten die geschikt zijn ter bestrijding van maden bij knaagdieren. Maden, ook wel bekend onder de naam myiasis, zijn een parasiet die vooral bij konijnen voorkomt. Bij myiasis leggen blauw-groene bromvliegen eitjes op de huid van uw huisdier. Hieruit komen maden die zich onder de huid vreten en intern serieuze schade kunnen aanrichten. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u in de gaten houdt dat er geen vliegen bij de kooi te zien zijn. Ook kan een vieze achterkant en/of kunnen wondjes een teken zijn van maden. Om deze nare parasiet te bestrijden zijn er anti-myiasis middelen verkrijgbaar. Om u het kiezen gemakkelijk te maken vindt u hieronder meer over ons assortiment.

Maden assortiment

 Om de myiasis te bestrijden kunt u kiezen voor Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen. Dit middel komt in de vorm van een spray en voorkomt enerzijds dat nieuwe eitjes kunnen uitkomen en doodt anderzijds eventuele aanwezige maden. Het is werkzaam voor een periode van drie maanden. In die tijd is uw konijn dan beschermd tegen een nieuwe besmetting. Het middel maakt gebruik van de stof Ivermectine. Aangeraden wordt om uw konijn tussen maart en oktober iedere 12 weken te behandelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een middel ter bestrijding van vlooien en luizen bij knaagdieren? Kijk dan eens bij ons Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.