Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren OP is OP

150 ml
€ 7,19
€ 5,75
€ 7,19
€ 5,75
2 x 150 ml
€ 13,25
€ 10,60
Meest verkocht
€ 13,25
€ 10,60

Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren is een spray ter bestrijding van ongedierte en kan worden gebruikt bij knaagdieren en vogels.

  • Tegen luizen, vlooien en mijten
  • Direct werkzaam
  • Werkzaam voor 2 weken

Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren

Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren is een spray ter bestrijding van ongedierte en is geschikt voor gebruik bij knaagdieren, konijnen en vogels. Het middel is op basis van de werkzame stof Permethrine en bestrijdt snel en effectief ongedierte bij vogels, knaagdieren of konijnen. Zo doodt het bij vogels veel voorkomende mijten en luizen en doodt het bij knaagdieren en konijnen vlooien en luizen.

  • Te gebruiken tegen ongedierte bij vogels, knaagdieren en konijnen
  • Op basis van de werkzame stof Permethrine
  • Snel werkzaam, doodt vlooien, mijten en luizen
  • Werkzaam voor 2 weken

Bij Brekz kunt u de beste Vlooien en Luizen middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Samenstelling

Werkzame bestanddelen: Permethrine


Gebruiksaanwijzing Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren

Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte, ook na de behandeling. Goed schudden voor gebruik en tijdens behandeling bij voorkeur uw dier vasthouden met een handschoen. 

Vogels

Vogel in de hand nemen en op een afstand van 25 tot 30 cm kort bespuiten. Beginnen bij de staart, tegen de richting van de veren inspuiten. Alleen op het verenkleed spuiten, niet op de onbevederde huid. De kop als volgt behandelen: spuit de vloeistof op een doekje en wrijf daarmee over de veren van de kop. Bij een besmetting alle vogels behandelen. 

Konijnen en knaagdieren

Wrijf de vloeistof stevig door de vacht en spray tegen de haarrichting in. Een minuut laten inwerken en daarna de vacht uitkammen. Kleine dieren zoals een cavia 2 tot 3 keer sprayen, grotere dieren zoals konijnen of fretten 3 tot 5 keer sprayen. Zolang het dier last heeft van ongedierte elke 2 weken behandelen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een product tegen maden voor konijnen? Kijk dan eens bij Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen. Voor een overzicht van alle middelen tegen aandoeningen van knaagdieren kijkt u op de Productenpagina