Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vlooien en Luizen 

Effectieve bestrijding van vlooien en luizen bij uw konijn of knaagdier.
Lees meer ..

Overige

Duo Op

Overige

Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml

Productinformatie Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml

Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml is een volledig natuurlijk product dat bijdraagt aan de huid van uw dier en helpt tegen teken en vlooien. Deze druppels zijn hypoallergeen en veilig voor mensen en dieren. Uw dier kan direct na het aanbrengen veilig geaaid worden en is veilig voor puppy's, kittens en zogende en oude dieren. 

Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml laat daarnaast een aangename geur achter. De druppels zijn geschikt voor honden, katten, konijnen, cavia's, fretten en hamsters. Daardoor is dit het ideale product om te gebruiken wanneer u meerdere dieren heeft! Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml

Samenstelling: Water, olea europaea, rosmarinus officinalis, salvia officinalis, melaleuca alternifolia, piper nigrum, allium sativum, neemboom, olijfboom, Peruviaanse peperboom, tea tree olie, cellulose gum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, polysorbaat 20, glycerine, water, bitterhout, grote brandnetel (Urtica dioica), echte tijm (Thymus vulgaris), lavendel (Lavendula officinalis).

Productadvies Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml

Dosering en gebruiksaanwijzing:

Gewicht dier Maximale dosering
0 - 2,5 kg 2 ml
2,5 - 7 kg 4 ml
7 - 15 kg 8 ml
15 - 30 kg 16 ml
> 30 kg 16 - 24 ml

Geef deze dosis eens per 15 dagen. De dosis kan enigszins verschillen per dier en dient aangepast te worden aan bijvoorbeeld de dikte van de vacht. Bouw de dosis langzaamaan op, zodat uw dier er aan kan wennen. Indien uw dier genoeg heeft aan een lagere dosis, hoeft u niet de maximale dosis te geven. 

Het product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels over heel het lichaam. U kunt de druppels met uw vingers op plekken met weinig haar aanbrengen. Smeer plekken rondom de oren en ogen voorzichtig in. 

De houdbaarheidsdatum van Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien u nog een spray zoekt tegen vlooien en mijten, kunt u Sectolin Vlo en Mijt proberen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat? Dan kunt u dat zeker vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33694-home_default/stop-animal-bodyguard-aromatherapie-4-x-8-ml.jpg
19.95 2019/01/01
Perfect werkend middel
35035
16366
Stop! Animal Bodyguard Aromatherapie - 4 x 8 ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 8 ml
€ 19,95 (€ 0,62/ml)
8 x 8 ml
€ 39,25 (€ 0,61/ml)
12 x 8 ml
€ 57,49 (€ 0,60/ml)

Duo Op

Duo-Op voor kat en konijn 80mg (4+ kg)

Productinformatie Duo-Op voor kat en konijn 80 mg 

Duo-Op voor kat en konijn 80 mg (4+ kg) is ter preventie en behandeling van infestaties door vlooien (Ctenocephalides felis) en is ideaal wanneer u verschillende huisdieren heeft. Vlooien zijn veelvoorkomende en vervelende parasieten bij katten. Konijnen krijgen meestal last van vlooien door in contact te komen met een kat of hond. Wanneer u uw huisdier niet (preventief) behandeld, kan er een vlooienplaag in uw huis ontstaan. Dit is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor uw huisdier. Ze veroorzaken namelijk veel jeuk en kunnen ziektes overbrengen. Ondanks dat vlooien het liefst op uw huisdier vertoeven, kunnen ze u wel degelijk bijten, wat voor vervelende jeukende plekjes kan zorgen. Duo-Op heeft een onmiddellijke insecticide werking en biedt bescherming gedurende maximaal 4 weken bij katten en gedurende 1 week bij konijnen. Het is ontwikkeld voor katten vanaf 8 weken oud en konijnen vanaf 10 weken oud. Dit middel is tevens te gebruiken tegen vlooienlarven. Deze variant is enkel geschikt voor katten en konijnen vanaf 4 kg. Weeg daarom van tevoren uw huisdier om er zeker van te zijn dat u de juiste variant besteld. In de verpakking zitten 3 pipetten die goed zijn voor 3 behandelingen. De behandeling dient na 4 weken te worden herhaald.

Bij Brekz kunt u bestrijdingsmiddelen tegen vlooien goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op kat en konijn 80 mg (4+ kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Duo-Op vlooienmiddel

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid 80 mg
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321) 

Gebruik Duo-Op vlooienmiddel

Let op: Niet gebruiken bij dieren waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of hulpstoffen. Kittens jonger dan 8 weken en konijnen jonger dan 10 weken niet behandelen met deze variant van Duo-Op.

Pipet rechtop houden en op het smalle gedeelte van de pipet tikken om ervoor te zorgen dat de inhoud zich in het hoofdgedeelte van de pipet bevindt. Breek het topje van de pipet langs de ingekerfde lijn af. Duw de vacht bij de basis van de schedel opzij en plaats de punt van de pipet op de onbeschadigde huid. Knijp meerdere keren om de inhoud rechtstreeks op de intacte huid aan te brengen.  

Ander product?

Weegt uw kat of konijn minder dan 4 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg). Voor overige varianten kijkt u op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor katten.

https://www.brekz.nl/39795-home_default/duo-op-kat-en-konijn-80mg-4-kg.jpg
17.25 2019/01/01
40453
17483
Duo-Op Kat en Konijn 80mg (+4 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 17,25 (€ 5,75/ct)
2 x 3 pipetten
€ 33,49 (€ 5,58/ct)
3 x 3 pipetten
€ 48,25 (€ 5,36/ct)
4 x 3 pipetten
€ 61,95 (€ 5,16/ct)
Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg)

Productinformatie Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg

Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg) werkt ter preventie en behandeling van infestaties door vlooien (Ctenocephalides felis). Vlooien zijn één van de meest voorkomende parasieten bij honden en katten. Ze zorgen voor veel jeuk en kunnen ziektes overbrengen. Konijnen krijgen meestal last van vlooien door contact met honden en katten. Bovendien kan er een vlooienplaag in uw huis ontstaan wanneer huisdieren geen behandeling krijgen met een geschikt vlooienmiddel. Duo-Op beschermt katten en kleine honden tot maximaal 4 weken tegen vlooien en konijnen gedurende 1 week. Duo-Op is het ideale product wanneer u verschillende soorten dieren in huis heeft. Het is ontwikkeld voor honden en katten vanaf 8 weken oud en konijnen vanaf 10 weken oud. Dit middel is te gebruiken ter behandeling van een vlooienallergie, bij bijtende luizen en tegen vlooienlarven. Deze variant van Duo-op is enkel geschikt voor honden, katten en konijnen tot 4 kg. In de verpakking zitten 3 pipetten. 

Bij Brekz kunt u vlooienmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op hond, kat, konijn 40 mg (tot 4 kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Duo-Op vlooienmiddel

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid 40 mg
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321) 0,4 mg

Gebruik Duo-Op vlooienmiddel

Let op: Niet gebruiken bij dieren waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of de hulpstoffen. Kittens en pups jonger dan 8 weken oud en konijnen onder de 10 weken mogen hier niet mee worden behandeld.

De pipet rechtop houden en op het smalle gedeelte van de pipet tikken om ervoor te zorgen dat de inhoud zich in het hoofdgedeelte van de pipet bevindt. Breek het topje van de pipet langs de ingekerfde lijn af. Zorg ervoor dat de inhoud rechtstreeks op de onbeschadigde huid terecht komt. Dien het middel bij de hond toe door de vacht tussen de schouderbladen opzij te duwen totdat de huid zichtbaar is. Bij katten en konijnen doet u dit bij de basis van de schedel. Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp meerdere keren stevig om de inhoud direct op de intacte huid aan te brengen. De behandeling dient na 4 weken te worden herhaald.

Ander product?

Weegt uw kat of konijn zwaarder dan 4 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor kat en konijn 80 mg (4+ kg). Voor overige varianten die geschikt zijn voor de hond kijkt u op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/39794-home_default/duo-op-hond-kat-en-konijn-40-mg-tot-4-kg.jpg
15.25 2019/01/01
Mooi product en leuke prijs!
40449
17482
Duo-Op Hond, Kat en Konijn 40 mg (tot 4 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 15,25 (€ 5,08/ct)
2 x 3 pipetten
€ 29,49 (€ 4,92/ct)
3 x 3 pipetten
€ 42,49 (€ 4,72/ct)
4 x 3 pipetten
€ 54,95 (€ 4,58/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vlooien en Luizen

Vlooien en Luizen is de categorie waarin u alle middelen vindt waarmee u vlooien en luizen bij uw knaagdier kunt bestrijden. Vlooien en luizen zijn een bekende plaag voor katten en honden, maar ook knaagdieren kunnen last van de parasieten krijgen. Ze zijn slecht voor de gezondheid van het dier en kunnen zorgen voor jeuk, huid- en ruiklachten en stress. Vooral het voorjaar is een seizoen om beducht te zijn voor vlooien en luizen. Om uw knaagdier vrij hiervan te maken zijn er anti vlooien en -luizenmiddelen op de markt. Hieronder vindt u een beschrijving van ons assortiment.

Vlooien en luizen assortiment

Vlooien en Luizen bevat alle middelen in de webshop tegen luizen en vlooien bij knaagdieren. Knaagdieren hebben niet snel last van vlooien en luizen, maar als uw kat of hond ze meedraagt is de kans wel groot dat uw knaagdier ze ook oploopt. U kunt hem hiervan verlossen met het gebruik van een van onze middelen tegen vlooien en luizen. Om u het kiezen wat makkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Beaphar heeft een uitstekend anti vlooien en -luizenmiddel in het assortiment, het Beaphar Anti Ongedierte voor knaagdieren. U krijgt een spray op basis van permethrine, die buitengewoon snel en effectief is. Het middel is eenvoudig in gebruik en is werkzaam tot wel 2 weken na behandeling. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een middel tegen maden bij knaagdieren? Kijk dan eens bij onze bestrijding van Maden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.