terug
Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

Hier vindt u een ruim assortiment artikelen die u gebruikt bij het voeden van uw cavia, konijn of ander knaagdier. Ons assortiment bestaat uit zowel voordelige en standaard eet- en drinkbakken, als uit wat luxere opties. Zo zijn er ook accessoires die er voor zorgen dat het water niet bevriest, wanneer het hok van uw knaagdier buiten staat.
Lees meer ..
Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

Eten en drinken is één van de belangrijkste dingen in het leven van een knaagdier. Daarnaast is het ook een van de leukste dingen! Omdat een knaagdier natuurlijk elke dag moet eten en drinken, is het belangrijk om daar de goede accessoires bij uit te kiezen. In ons assortiment vindt u alle producten die nodig zijn bij het voeden van uw cavia, konijn of ander knaagdier. Zo zijn er voordelige en standaard eet- en drinkbakken, maar ook luxere opties. Sommige kunt u aan het hok ophangen. We verkopen ook accessoires die er voor zorgen dat het water niet bevriest, wanneer het hok van uw knaagdier buiten staat. Bovendien vindt u hier producten die helpen bij het voeden van pasgeboren dieren. Alles in dit assortiment is van een goed merk en heeft een uitstekende kwaliteit. Veel van deze producten zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten. Wanneer u bij Brekz Eetbakken en drinkflessen knaagdieren online besteld, worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden. 


Assortiment Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

 

Ophangbare eet- en drinkbakken

Deze ophangbare bakken zijn erg praktisch omdat ze niet door het hok een slingeren. Daardoor is het gemakkelijk om ze bij te vullen. Deze bakken blijven op hun plek en daardoor is de kans op knoeien kleiner. Ook nemen deze eet- en drinkbakken minder ruimte in beslag. We verkopen er één met een haak en één met een vleugelmoer. Ze zijn allebei gemaakt van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Simpel en voordelig! 


Waterverwarmers

Wanneer het hok van uw huisdier buiten staat, is het handig om er voor te zorgen dat water in een flesje of drinkbak niet bevriest. Dit kan door middel van een plateau waar u de drinkbak bovenop zet. We verkopen ook een buigbare drinkbakverwarmer om in het waterbakje te doen. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Ten slotte verkopen we een thermocover voor over de drinkfles. In de zomer gaat deze hoes algengroei tegen. De thermocover is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten. Dit is het enige product voor een drinkfles dat bevriezend water tegengaat. 


Hulpmiddel voor zogende dieren

Voor zogende knaagdieren verkopen we twee producten. De Beaphar voedingsset is geschikt voor het grootbrengen van puppy's, kittens en knaagdieren. Het is ideaal voor het geven van vervangende moedermelk bij pasgeboren dieren. Het kan ook geschikt zijn voor het voederen van zieke en herstellende dieren. Het andere, de Trixie hulpkit is geschikt voor mini-rassen, zoals puppy's van kleine hondensoorten, kittens, konijnen, cavia's, muizen, ratten, hazen en hamsters. 

Bij Brekz kunt u de beste Eetbakken en drinkflessen knaagdieren goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu onze producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product? 

Bent u niet op zoek naar eet- en drinkbakken voor knaagdieren, maar voor bijvoorbeeld katten? Bekijk dan ons Voederbakken en drinkfonteinen assortiment voor katten. Een voorbeeld is de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Dit is een voordelige drinkfontein voor hond en kat. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.