Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Voederbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw kat waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent.
Lees meer ..
Voer- en drinkbakken
Voederstandaard
Drinkfonteinen
Kittenbox
Voerautomaten
In de Bench
Voer- en drinkbakken

Voederstandaard

Drinkfonteinen

Kittenbox

Voerautomaten

In de Bench

Voer- en drinkbakken

Overige

Anti-schrok eetbakken

Voederton

Anti-schrok eetbakken

Voederstandaard

Lage voederstandaard voor de kat of pup (niet verstelbaar)

Lage voederstandaard voor de kat of pup

Lage voederstandaard voor de kat of pup is een lage standaard voor het gebruik met eet- en drinkbakjes en is geschikt voor uw kat, pup, of hond van een dwergras. De pootjes van de voederstandaard zijn voorzien van antislip zodat hij stevig op zijn plek blijft staan en niet krast op de vloer. De standaard is met name geschikt voor gebruik door katten, pups en honden van dwergrassen. Hij is te gebruiken voor voer en/of water.

 • Lage voederstandaard
 • Met antislip pootjes, staat stevig en krast niet op de vloer
 • Geschikt voor katten, pups of honden van dwergrassen
 • In diverse maten verkrijgbaar

 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lage voederstandaard voor de kat of pup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Melamine dinnerset voor uw kat of hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Melamine Dinnerset Nami voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/24194-home_default/rvs-voederstandaard-voor-de-kat-of-pup.jpg
3.29 2019/01/01
Praktisch systeem voor in de camper
Très bien bonne taille pour mes toutous
Parfait je les ai découvert pour les croquettes royal canin et pour le 1000 B Max un vermifuge très efficace vendu par le vétérinaire ici à des prix dingue ! Soi-disant que sur ordonnance mais quand on va chez le veto c’est la réceptionniste qui vous vend le comprimé à environ 8 euros !! et demande jamais a voir l’animal ....Ni l’ordonnance… Seuls les billets ou les chèques l’intéressent... Donc ici c’est carrément moitié prix pour le même produit
Top!! Très bon produit aussi bien pour pour chat ou toy
Bien. Pour compléter une commade.
Très bien ,j’en suis contente
livraison rapide satisfait a recommander.
top. both dogs got a new One. Price and delivery very good
4788
2496
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 cm
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
16 cm
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
21 cm
€ 6,95 (€ 6,95/ct)

Drinkfonteinen

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden. Met deze drinkwaterfontein van Petsafe is uw kat of hond langdurig voorzien van schoon drinkwater. Doordat het product continu het water circuleert blijft het namelijk langer vers. Het drinkplezier van de fontein voor uw huisdier is hierbij groot. Dankzij het ingebouwde filter blijft het water schoon. U kunt de filters apart verkrijgen.

 • Waterautomaat circuleert continu water
 • Langdurig vers water beschikbaar voor uw huisdier
 • Veel drinkplezier
 • Ingebouwd filter houdt het water schoon
 • Geschikt voor de kat en kleine hond

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met eetbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.nl/2483-home_default/petsafe-drinkwell-mini-voor-hond-en-kat.jpg
35.25 2019/01/01
Het drink bakje is een goed product .en snel geleverd
Klein maar fijn voor de Katten. Mee was hij aan of er werd al om gekibbeld wie het eerste mocht drinken. Echt aan te bevelen. Was trouwens nog eerder binnen dan gezegd dus super snel. Bedankt namens onze Poezenbeestjes.
De poezen bekijken het met argwaan,zij waren tevreden met het drinkbakje,maar wie weet komt het moment dat zij er toch gebruik van gaan maken.Ik heb het fonteintje prominent op de tafel staan.
Het was even wennen voor de katten, maar werkt perfect. Een goede en snelle afhandeling van de firma BREKZ> m.v.g, Jannie
De fontein werkt prima, de bezorging door DHL is minder; erg traag.
Mittelmäßig
c'est la fontaine idéale et comme je la remplis d'eau d'Evian, je ne changerais pas les filtres ! les minous adorent. la notice est clairement expliquée - produit à recommander vivement
Alles zu meiner vollsten Zufriedenheit erledigt. Schneller Versand, top Sevice! Immer gerne wieder!
Colis arrivé rapidement et parfaitement protégé. Très satisfaite de mon achat. La fontaine correspond à l’attente de son utilisatrice (« Rustine » une minette de 13ans). Je recommande ce site. Merci
Prima! Lekker snel geleverd!
Der Brunnen wird von meinen Katzen sehr gut angenommen.
Cet article me donne toute satisfaction. Après un temps de suspicion, le chat teste et semble aimer car il n'hésite plus à s'y rendre pour assouvir sa soif.
3394
1824
Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 35,25 (€ 35,25/ct)
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat zijn vervangende filters voor alle Drinkwell apparaten van Petsafe. Dit zijn de Mini, Original, Platinum en Big Dog varianten. Het filter in zo'n drinkfontein zorgt ervoor dat water niet verontreinigt raakt en dat vieze geuren en smaken uit het water verdwijnen. Zo blijft het water schoon en fris. Ook worden haren en andere deeltjes tegengehouden. Met dit apparaat hoeft u zelf minder vaak het water te vervangen. Wel is het nodig om het filter elke 2 tot 4 weken te vervangen. De tijd die tussen de vervangingen zit is afhankelijk van het aantal dieren en de grootte van de dieren die er uit drinken. Een verpakking bevat 3 filters. 

Bij Brekz kunt u de beste filters voor drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere drinkfontein?

Bent u niet op zoek naar een filter voor een drinkfontein, maar naar de drinkfontein zelf? Bekijk dan onze Voederbakken en drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we alle fonteinen van Drinkwell. Een voorbeeld hiervan is de Drinkwell Petsafe Mini voor hond en kat. Deze is geschikt voor katten en kleine honden.

Petsafe
https://www.brekz.nl/2484-home_default/petsafe-drinkwell-filters-voor-hond-en-kat.jpg
8.09 2019/01/01
Snelle levering, prima service
Water blijft fris maar het pompje maakt toch wat lawaai.
Snelle levering en product in orde
De Petsafe Drinkwell is ideaal voor onze Siamese poes. Het water is fris en gezuiverd (reuk en neutrale geur) en door het fonteintje is het een lokmiddel om haar te doen drinken. Een reden temeer daar poezen in het algemeen niet veel drinken met als gevaar en dit (vooral bij de raskat) om blaassteentjes en nierfalen te voorkomen.
Goeie filters maar de zak met kateten is nu al voor de 2e keer met een cuttermes opengesneden in de doos.
Zeer blij deze bij jullie te vinden. Zo kunnen onze katten elke dag genieten van gezuiverd water...
beste snelle service, topmerk product én bij de goedkoopste leveranciers ... kan niet beter dank
heel snelle service en netjes verpakt, top mensen
Het is een heel goed werkend filter en vangt speeksel af wat de katten verliezen tijdens het drinken.
in het begin even knoeien om het uit mekaar te krijgen, en het hangt af van de kat wat ze gewoon is van drinkfontein, de mijne heeft liever de grotere versie, maar het is een prima fonteintje ,zeker als je plaats beperkt is, dus aan te bevelen bij hond en kat ,ik heb ook de borsteltjes gekocht om het te reinigen, kat en hond drinken er graag uit ,kortom een heel degelijk fonteintje ,maakt het veel lawaai dan draai je het hendeltje naar rechts dus aan te bevelen ,ik ben er heel tevreden mee
Zoals verwacht, niet zeer goed of slecht maar normaal. Niets bijzonders maar zoals het moet zijn, geldt ook voor Brekz zelf
Très bien , dommage qu'il faille les changer trop souvent ....
J'ai la fontaine petsafe pour mes deux cavaliers king charle et les filtres sont de bonnes qualités , en les nettoyants toutes les semaines ils durent longtemps ,je recommande ce produit.
Top kwaliteit 10 op 10 !!!!!!!!!!
3395
1825
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 8,09 (€ 8,09/ct)
Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat zijn een navullingverpakking met filters, bedoeld voor de Catmate drinkwaterautomaat. Met deze navulverpakking kunt u uw Catmate waterautomaat voorzien van nieuwe filters. De verpakking omvat 2 filters per doosje.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Navulling Filter Catmate voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reinigingsset voor uw drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Drinkwell Reinigingsset. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/25532-home_default/navulling-filter-catmate.jpg
8.49 2019/01/01
Werkt perfect voor onze waterfontein.
Werkt prima in de Catmate. Houdt vuil tegen. Kan eventueel uitgespoeld worden en dan weer ingezet. Wij vervangen ieder 3 maanden.
Voor de kattenfontijn top.
Snelle levering, geweldig!!!!
Fijn dat je los de navulling kunt bestellen. Is wel vrij prijzig.
Keurig apart verpakt bij de rest van de bestelling.
Heel handig dat de vervangfilters ook makkelijk te verkrijgen zijn. Ik moet het belang ervan nog ondervinden, maar tot nu toe zeer tevreden.Over de catmate zelf ben ik vol lof! Zeker met dit warme weer is het duidelijk dat mijn 2 katten veel meer drinken. Zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk!
1507
805
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Catmate Filters
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Cat It Reinigingsfilters voor de kat

Cat It Reinigingsfilters voor de kat

Cat It Reinigingsfilters voor de kat zijn reinigingsfilters die geschikt zijn voor de Cat It Drinking Fountain groot. Deze filters reinigen het drinkwater van de Cat It Drinking Fountain van etensresten en aanslag. Daarmee zijn ze essentieel voor het goed functioneren van uw Cat It Drinking Fountain. De filters zijn alleen geschikt voor de Cat It met de waterbol, niet voor de kleine Cat It drinkfontein. Een verpakking bevat 3 filters.

Bij Brekz kunt u de beste kattenproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat it Reinigingsfilters voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld filters voor de kleine Cat it drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Carbon Filters voor de kat. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat It
https://www.brekz.nl/1130-home_default/cat-it-filters.jpg
7.09 2019/01/01
1508
806
Cat It Filters > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Cat It Filters
€ 7,09 (€ 7,09/ct)
Beschikbaar 21 sep
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is een drinkfontein voor katten en honden. Het frisse stromende water stimuleert uw huisdier meer water te drinken en verbetert de gezondheid van uw kat of hond, omdat er steeds nieuwe zuurstof aan het water wordt toegevoegd en bacteriën worden verwijderd. De fontein heeft een mooi uiterlijk, maakt nauwelijks spetters en is van zeer goede kwaliteit. Hij zorgt ervoor dat het water continu wordt gereinigd door een voorfilter die haren, vuil en etensresten opvangt en een koolstoffilter die vieze smaakjes en geurtjes opvangt. Deze filters zijn gemakkelijk schoon te maken of te vervangen. De fontein heeft een geluidloze dompelpomp en een instelbare stromingsregeling. De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is 18 x 24 x 36 cm groot en heeft een reservoir met 1,5 liter water. Dit reservoir dient regelmatig bijgevuld te worden om te voorkomen dat de fontein droog komt te staan. Sommige onderdelen van de fontein kunt u in de vaatwasser schoonmaken.

 • Laat schoon en fris water stromen zodat uw dier altijd vers drinken heeft
 • Verbetert de gezondheid van uw dier 
 • Water wordt door twee filters gereinigd
 • Heeft instelbare stromingsregeling
 • Is gemakkelijk schoon te maken
 • Heeft geluidloze pomp
 • 18 x 24 x 36 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse drinkfonteinen voor uw dier kopen. Bestel bijvoorbeeld deze PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere drinkfontein dan de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Bestel uw favoriete fontein vandaag nog!

https://www.brekz.nl/4396-home_default/petsafe-drinkwell-original-voor-hond-en-kat.jpg
40.49 2019/01/01
Zoals altijd goede bestelling en levering . Proficiat
Conforme à mes attentes mes chats apprécient.
Leichter Aufbau und Bedienung. Ausreichender Wassertank. Leider lauter als erwartet. Ausgeschaltet nehmen es meine Katzen an, aber wenn die Pumpe läuft, getrauen sie sich nicht ran.
6121
3139
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 40,49 (€ 40,49/ct)
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat is een mooi ontworpen drinkfontein voor uw hond of kat. Dieren houden van vers en zuurstofrijk stromend water en dat is precies waar deze fontein voor zorgt. Daarnaast kan een drinkfontein de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen. De pomp is hoogwaardig en nagenoeg geluidloos. De fontein heeft en reservoir van 5 liter en is verdeeld in zes kamers voor een goede filtering van het water. De fontein is 40 x 27 x 26 cm groot en verbruikt 2 watt per uur. Door de helling in de bak spat het water niet op. Bij de fontein krijgt u een actiefkolfilter en een geïntegreerd voorfilter.

 • Mooi ontworpen drinkfontein voor honden en katten
 • Houdt water stromend, vers en zuurstofrijk
 • Kan de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen
 • Hoogwaardige en geruisloze pomp
 • Heeft een reservoir van 5 liter en filters
 • 40 x 27 x 26 cm groot
 • Verbruikt 2 watt per uur
 • Water spat niet op

Bij Brekz kunt u diverse soorten fonteinen kopen voor uw hond en kat. Bestel bijvoorbeeld de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Gebruiksadvies PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

Maak de fontein elke week met heet water en zeep schoon. Ontkalk de pomp elke twee tot vier weken met water en azijn en spoel hem daarna grondig af. Maak het filter met water en zonder zeep schoon en vervang het filter elke twee tot vier weken of zodra vervuiling zichtbaar is. Let erop dat er voldoende water in de fontein blijft en laat de pomp nooit drooglopen. Bij droogstaan kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie.

Andere drinkfontein dan PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Voor ons gehele aanbod aan eet- en drinkbakjes bekijk u ons overzicht.

https://www.brekz.nl/4397-home_default/petsafe-drinkwell-platinum-voor-de-hond-en-kat.jpg
51.9 2019/01/01
6122
3140
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 51,90 (€ 51,90/ct)
Zelfvullende drinkbak voor buiten 1,5 liter - hond en kat

Productinformatie Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

De Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat is de ideale drinkbak wanneer uw hond of kat graag langere tijd buiten is. U kunt deze drinkbak namelijk aansluiten op uw waterslang. Wanneer de waterstand laag is, wordt het water direct automatisch bijgevuld. Ook perfect dus voor wanneer het warm weer is! Het is namelijk belangrijk dat uw huisdier altijd beschikking heeft tot vers drinkwater. Deze bak is ook geschikt voor andere kleine boerderijdieren. Deze bak heeft een inhoud van 1,5 L en kan zowel neergezet als aan de wand bevestigd worden. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de handige Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

 • Automatische Outdoor Drinkbak
 • Afmetingen: 1,5 l/24 × 10 × 23 cm
 • Capaciteit: 1,5 liter
 • Hoogte: 10 cm
 • Kleur: wit
 • Kunststof
 • Eenvoudige aansluiting van een waterslang (ø 13 mm) met snelkoppeling (1/2") rechts
 • Om neer te zetten of aan de wand te bevestigen (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen)

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere waterbak? Bekijk dan eens de Chill Out Waterfontein voor honden. U kunt ook ons gehele assortiment voer- en waterbakken bekijken op onze overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/30991-home_default/zelfvullende-drinkbak-voor-buiten-15l-hond-en-kat.jpg
15.96 2019/01/01
Super makkelijk, hond (boxer) kan nu zelf vers water nemen. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.
Goed product zoals voorgesteld op de site. Uiterst snelle levering. Prima
33803
16031
Outdoor drinkbak 1,5 lt voor de hond en kat Summer Sale > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,25 (€ 17,25/ct)
€ 15,96 (€ 15,96/ct)
Cat it pompje

Productinformatie Cat it pompje

Dit Cat it pompje is een vervangende pomp voor de kleine Cat It Drinkfontein. Is het pompje van uw Cat It Drinkfontein kapot, maar is de rest van het product nog goed? Dit pompje is speciaal gemaakt zodat u niet de gehele drinkfontein hoeft te vervangen. 

Let op: Dit pompje is alleen geschikt voor het kleine model Cat It Drinkfontein dat na januari 2020 geproduceerd is.


Bij Brekz kunt u de beste drinkfontein voor uw kat of hond eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat it Pompje tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een andere vervangende pomp, bijvoorbeeld de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335? Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

 

https://www.brekz.nl/39125-home_default/cat-it-pompje.jpg
19.25 2019/01/01
Bij bestellen toch getwijfeld omdat er in de beschrijving stond enkel geschikt na januari 2020. Nu ik heb het fontein nu al 2 a 3j, maar op de foto leek het 100% op het model dat ik had. Dus het was met een bang hart afwachten, maar bij aankomst was dit ongegrond en was het wel degelijk het juiste pompje.
Dit was het verkeerde pompje, het paste niet in mijn Cat-it
goede service en pomp doet het goed.
snel en goed bezorgd, prima
Goed product. Werkt prima en past perfect!
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Super.
Snellr levering,goed produkt
Prima vervanging, zeer tevreden mee
Correspond exactement à ce que je voulais. Fonctionne parfaitement !!!
Ideaal pompje ter vervanging van kapotte pomp cascade drinkfontijn
Goede vevanging voor origineel cat it pomp
Le seul endroit où j'ai pu trouver cette pompe de remplacement pour notre fontaine à chats, merci !
21092
12747
> Meer informatie
Cat it pompje 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,25 (€ 19,25/ct)
Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

De Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond is een witte drinkfontein die constant twee liter water rondpompt. De fontein is een uitstekende manier om in de waterbehoefte van uw kat te kunnen voorzien, vooral wanneer uw kat liever uit de kraan dan uit een waterbakje drinkt. Het water blijft vers, koel en zuurstofrijk, waardoor uw huisdier het graag zal willen drinken. De fontein is eenvoudig in gebruik, u hoeft alleen de adapter aan te sluiten en de fontein te vullen met water. De fontein heeft verschillende hoogtes en is gemakkelijk schoon te maken. Ook maakt hij weinig geluid, waardoor u er nagenoeg geen last van zult hebben. Het is dus een ideaal alternatief voor het normale waterbakje. 

Inclusief nagenoeg geruisloze 12 V pomp en koolstoffilter. 

 • Voor katten en kleine honden
 • Vers, koel en zuurstofrijk water
 • Maakt weinig geluid
 • Makkelijk schoon te maken door losse bakjes
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruik Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

1. Bovenste komvorm afhalen en stroomsnelheid naar wens aanpassen. Er wordt een middelmatige stroomsnelheid aanbevolen. Lagere stroomsnelheden veroorzaken minder waterverlies ten gevolge van verdamping. Hogere stroomsnelheden zullen het water verder afkoelen en zijn misschien prettiger voor uw huisdier.
2. Filterpatroon onder kraan afspoelen om eventueel houtskoolstof te verwijderen.
3. Filterpatroon insteken.
4. Bovenste komvorm met zorg terugzetten zodat hij perfect past.
5. Onderste kom tot het MAX merkje met water vullen.
6. Transformator aansluiten en in stopcontact steken. Na een korte periode moet het water beginnen te stromen. De grote kom kan tot het MAX merkje naar wens bijgevuld worden. Het waterniveau mag niet onder het MIN merkje komen.  

Lees voor informatie over het onderhoud en veelvoorkomende problemen de bijgeleverde handleiding. 
 

Andere drinkfontein?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere Navulling Filter Catmate voor de kat en de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/32167-home_default/catmate-multi-level-water-fountain.jpg
36.25 2019/01/01
prima product, had er al een maar wou een tweede. Ik bestel alleen niet meer bij Brekz omdat ze laten bezorgen door dpd.
Degelijk product, de katjes drinken meer dan ervoor wat ook de bedoeling was van onze aankoop. Correcte levering.
Werkt goed en weinig geluid! Wel zelf goed opletten dat ie niet onder de minimum hoogte water komt.
Deze keer werd wel alles mooi opgevolgd en kwamen de mails ivm levering netjes binnen. Ben terug een tevreden klant.
Royal Canin Sensible 33 voor katten. Ze zijn er gek op. Daarom blijf ik het ook herbestellen.
Der Brunnen ist einfach in Bettrieb zu nehmen und qualitativ in Ordnung. Die Kaufabwicklung war wie gewohnt superflink.
satisfaisant peu de bruit, peu d'encombrement cette fontaine est parfaite mes chats boivent au robinet ils ont mis un peu de temps à s'habituer ils étaient surpris mais maintenant tout va bien .
851
493
Catmate Multi Level Water Fountain > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 liter
€ 36,25 (€ 18,13/l)
Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is een drinkfontein die het water vers houdt door middel van circulatie en is geschikt voor katten en kleine honden. De drinkfontein werkt met een pompje op netstroom, dat ervoor zorgt dat het water continu circuleert. Hierdoor blijft de versheid ervan langdurig behouden. Het product beschikt over een tank van 2 liter en heeft een filter die etensresten, vuil en afzettingen tegenhoudt. Vers water is van essentieel belang voor katten en honden en met de drinkfontein is het water altijd van drinkwaterkwaliteit. Het product is ook een ideale oplossing voor mensen die soms wat meer/langer van huis zijn. De Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is geschikt voor katten en kleine honden.

 • Opslagtank van 2 liter
 • Levert vers, gekoeld drinkwater en voorziet in een essentiële behoefte van uw huisdier
 • Met filter tegen vuil, etensresten en afzettingen
 • Geschikt voor katten en honden van kleine rassen


Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met voederbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat It
https://www.brekz.nl/631-home_default/cat-it-drinking-fountain-klein.jpg
27.95 2019/01/01
Motor maakt wel wat lawaai. Vóór de rest prima product.
Snelle levering en zeer voordelig
Toller Brunnen, funktioniert, Pumpe ist leider etwas laut.
Comme d'habitude aucune déception sur mes commandes, site très sérieux, produits de très bonne qualités. Cette fontaine est bien pratique pour mes boules de poils, surtout simple d'utilisation. Très intriguer au début mais vite adopter . Merci
853
495
Cat It Drinking Fountain Klein > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Fountain Klein
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
Cat It Carbon Filters voor de kat

Cat It Carbon Filters voor de kat  

Cat It Carbon Filters voor de kat omvat drie filters die geschikt zijn voor de kleine Cat it drinkfontein. Voor katten is vers drinkwater van grote waarde. De drinkfontein dient daarnaast natuurlijk ook voor uw gemak. Met deze filters, die zijn verpakt per drie stuks, kunt u lang en zorgeloos gebruik maken van uw kleine Cat It drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat It Carbon Filters voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de bijpassende drinkfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Voor een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen kijkt u hier.

Cat It
https://www.brekz.nl/25323-home_default/cat-it-klein-filters-voor-de-kat.jpg
11.25 2019/01/01
De madam wou perse een katten fonteintje maar ze drinken nog steeds graag uit gieters regenwater en uit de tuinvijver.
Werkt goed om het water te zuiveren
Dit is het zelfde als de kleine zakken, wel íets goedkoper maar onhandig. Veertig kilo veel te zwaar. Volgens mij mag de zakken niet zwaarder zijn dan 25 kilo. Dit is ook de eerste en de laatste keer dat ik deze bestel daan maar íets meer betalen. M.Vr.Gr. Hans Ham
kwaliteit is prima ! je doet er best lang mee.
3244
1785
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 11,25 (€ 11,25/ct)
Cat Mate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

Cat Mate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 is een vervangende pomp voor de drinkfontein 335 voor katten. De pomp heeft een geïsoleerd pompsysteem zodat hij geruisloos werkt. U kunt deze pomp als los onderdeel in de drinkfontein installeren. De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 verbruikt 2 watt aan stroom en heeft een capaciteit van 230 tot 240 volt. 

 • Vervangende pomp voor drinkfontein 335 voor katten
 • Geruisloos pompsysteem
 • Als los onderdeel te installeren
 • Verbruikt 2 watt
 • Heeft capaciteit van 230 tot 240 volt

Bij Brekz kunt u diverse soorten drinkfonteinen kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond samen met de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 gemakkelijk en goedkoop online!

Andere drinkfontein?

Ook voor andere drinkfonteinen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook eens de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond voor een eet-en-drinkcombinatie of de iets kleinere Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat. Voor ons gehele aanbod aan drinkfonteinen en eet- en drinkbakjes voor honden en katten kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/21835-home_default/catmate-33501-pomp-voor-drinkfontein-type-335.jpg
16.75 2019/01/01
Het product voldoet en is keurig op tijd (binnen een dag) geleverd.
Det er gode produkter, kan anbefales
Super rapide très contente du sit à recommander!!
J'ai reçu rapidement mon produit qui fonctionne très bien et qui correspond parfaitement à la description du catalogue. Je suis satisfaite et je recommande.
22673
13306
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,75 (€ 16,75/ct)

Kittenbox

Brekz Kittenbox

Productinformatie Brekz Kittenbox

Wanneer u binnenkort een kleine kitten verwacht is dat natuurlijk leuk en spannend! Er komt best wat kijken bij het laten wennen en verzorgen van uw nieuwe huisgenoot. Weet u al wat u allemaal nodig zult hebben? Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, heeft het team van Brekz de Kittenbox samengesteld. Het is een compleet pakket om u een handje op weg te helpen in dit nieuwe en ontzettend leuke avontuur.


De rijk gevulde Kittenbox bevat:

 • 400 gram Cadilo kattenvoer
 • 5 liter Purly Silica Baby Powder kattengrit
 • Trixie Kattenbak met Rand Lichtgrijs
 • Kattenbakschep
 • Kittentuig met kliksysteem
 • Hengel met veren
 • Petstages Dental Cherries
 • Voer- en drinkbak Exqi 2x 200ml

Gezonde voeding

Goede voeding is op inentingen na het allerbelangrijkste voor uw opgroeiende huisdier. U wilt voor uw nieuwe kitten niets anders dan het beste. Gezonde voeding is enorm belangrijk voor een kat in de groei. In de Brekz Kittenbox vindt u een zak Cadilo Kitten Junior kattenvoer. Deze heerlijke voeding bevat gedroogde kip, gedroogde vis & rijst. Het is niet alleen lekker, maar ondersteunt ook een optimale groei en ontwikkeling van uw kitten.

De Kittenbox bevat ook een voer- en drinkbak van Exqi (2x 200ml). De voer- en drinkbakken zijn ideaal voor uw door de antislip bodem. Door de brede basis zal uw enthousiaste kitten de voer- en drinkbakken niet snel omgooien.

Halsbandje 

In de kittenbox vindt u een schattig en opvallend halsbandje of kittentuig met kliksysteem, zodat u uw lieveling altijd kunt vinden in huis.

Spelen

Kittens zijn vaak in een speelse bui. De Hengel met veren is hier uiterst geschikt voor. Dit zorgt ervoor dat de kleine tijger in uw kitten naar boven komt.

Kattenbak

Om de sanitaire stops van uw kitten in goede banen te leiden, bevat de kittenbox een Kattenbak met rand, een zak Purly Silica Baby Powder kattengrit en een Kattenbakschep. U heeft met het aanschaffen van de kittenbox dus alles in huis. Daarnaast zal Purly helpen om nare geurtjes zoveel mogelijk te beperken. 

Meer info?

Wilt u graag meer lezen over wat er komt kijken bij het verzorgen van een kitten? Of misschien verwelkomt u binnenkort wel een pup? Bekijk dan eens onze pagina Voor het eerst een hond of Welke kittenbenodigdheden heb ik nodig.

https://www.brekz.nl/37320-home_default/brekz-puppy-kittenbox.jpg
25.25 2019/01/01
34530
16214
Brekz Puppybox > Meer informatie
Brekz Kittenbox 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Kittenbox
€ 25,25 (€ 25,25/ct)
Beschikbaar 01 jan

Voerautomaten

Trixie voederautomaat TX8 voor hond of kat

Productinformatie Trixie Voederautomaat TX8 voor hond of kat

De Trixie voederautomaat TX8 voor hond of kat is bijzonder handig als u uw hond of kat even alleen thuis moet laten. Zeker als u werkt zal uw hond of kat regelmatig een aantal uren alleen zijn. Dit voerautomaat voor hond of kat is dan ideaal om uw viervoeter toch van voer of vers water te kunnen voorzien.

De Trixie voederautomaat TX8 voor hond of kat kunt u programmeren tot maximaal 4 maaltijden per dag. Per maaltijd kunt u vooraf ingeven welke hoeveelheid de voederautomaat afgeeft. Een maaltijd bevat 1-10 porties à 24 ml. Het programma wordt dagelijks herhaald en u kunt desgewenst een ingesproken bericht laten afspelen, zodat uw hond of kat uw vertrouwde stem hoort.

Uw speelse, enthousiaste hond of kat kan de programmering zelf niet wijzigen door met de pootjes de voederautomaat aan te raken. De toetsen zijn automatisch geblokkeerd. De voerautomaat is gemaakt van kunststof en de bak en het voerreservoir zijn uitneembaar, de uitneembare bakje is vaatwasserbestendig. Verder is het bovendeksel transparant, hierdoor ziet u in één oogopslag hoeveel voer of water er nog in het reservoir zit. De Trixie voederautomaat TX8 voor hond of kat werkt op netstroom, maar u kunt ook 3D Mono-batterijen gebruiken (niet inbegrepen).

Gebruiksadvies Trixie Voederautomaat TX8 voor hond of kat

Maak de bak elke week met water en zeep of in de vaatwasmachine schoon.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel huisdier accessoire is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Bij Brekz kunt u de 
Trixie Voederautomaat TX8 voor hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste voederrautomaat voor hond of kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Trixie voederautomaat TX8 voor hond of kat? Trixie biedt verschillende voederautomaten, zoals de Voederautomaat TX9 voor hond of kat . Voor nog meer keus kunt u kijken op de pagina met al onze voer- en drinkbakken.

https://www.brekz.nl/37498-home_default/voederautomaat-tx8-voor-hond-of-kat.jpg
79.95 2019/01/01
37685
16814
Voederautomaat TX8 Smart voor hond of kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 79,95 (€ 79,95/ct)
Trixie voederautomaat TX8 Smart voor hond of kat

Productinformatie Trixie Voederautomaat TX8 Smart voor hond of kat

Accessoires voor huisdieren worden steeds slimmer! De Trixie Voederautomaat TX8 Smart voor hond of kat is een slim voerautomaat voor uw trouwe viervoeter. Met deze geavanceerde automatische voedermethode kunt u uw huisdier laten voeren, ook wanneer u bijvoorbeeld lange dagen op kantoor zit.

Wanneer u niet in staat bent om uw viervoetige vriend meerdere keren per dag eten te geven omdat u een dag van huis bent, dan is deze handige automaat de perfecte manier om het dieet van uw huisdier te reguleren. U kunt de Trixie Voederautomaat TX8 Smart gemakkelijk aansluiten op de slimme, gratis app ‘Tuya Smart’ van Tuya Inc. Stel eenvoudig de tijd en de hoeveelheid voer in en de automaat doet de rest! 

Bij Brekz kunt u de Trixie Voederautomaat TX8 Smart voor hond of kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste voederautomaten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Regelmatige voedingstijden

Wat een goed gereguleerd dieet is voor uw hond of kat is afhankelijk van de grootte en de levensfase van uw huisdier. Daarom kunt uw de Trixie Voederautomaat TX8 instellen op wel vier eetmomenten per dag. Door regelmatige etenstijden en aangepaste porties in te stellen, helpt deze slimme voerbak om uw hond of uw kat gezond en energiek te houden. 

Kenmerken Trixie Voederautomaat TX8 Smart voor hond of kat 

 • Met microfoon en luidspreker voor interactie met uw huisdier
 • Met de ingebouwde camera met groothoeklens en infrarood-zicht kunt u eetgedrag en welbevinden van uw huisdier gemakkelijk in de gaten houden. 
 • Het uitneembare voerbakje kan in de vaatwasmachine voor probleemloos reinigen zonder gedoe! 

Volg altijd de instructies die op de verpakking staan en gebruik dit product alleen zoals het is bedoeld. Houd daarbij in gedachten dat geen enkel huisdieraccessoire onverwoestbaar is. Pas dus op dat uw huisdier geen onderdelen afkauwt. Brekz is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel.

Alternatief product?

Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief? Kijkt u dan eens naar de Trixie voederautomaat TX8 voor hond of kat. Of neem een kijkje in ons volledige overzicht van onze voerautomaten en drinkfonteinen.https://www.brekz.nl/37506-home_default/voederautomaat-tx8-smart-voor-hond-of-kat.jpg
156.95 2019/01/01
37692
16817
Voederautomaat TX8 Smart voor hond of kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 156,95 (€ 156,95/ct)
Trixie Voederautomaat TX9 Smart voor hond of kat

Productinformatie Trixie Voederautomaat TX9 Smart voor hond of kat

Een voederautomaat is een ideaal hulpmiddel voor als u een drukke baan heeft en u uw huisdier alleen thuis moet laten. Met de Trixie Voederautomaat TX9 Smart voor hond of kat hoeft u zich een stuk minder zorgen te maken over het voeren van uw trouwe viervoeter. Met dit voederautomaat kunt u uw hond of kat namelijk voorzien van voer en water als u van huis bent.
Door gebruik van een app kunt u het aantal maaltijden en de voedingshoeveelheid per maaltijd naar believen afstemmen. De voederautomaat geeft tot zes maaltijden per dag, wat gelijk staat aan maximaal 2,8 l droogvoer in totaal. Voor elke maaltijd kunt u de voerhoeveelheid afstemmen van 1 tot 8 porties (een portie = 12 ml). De voerverstrekking wordt dagelijks herhaald, maar het is ook mogelijk om hierin handmatig een aanpassing te maken.

*Voor de bediening van de voederautomaat kunt u vanuit de appstore kosteloos de app “Tuya Smart” van Tuya Inc. downloaden.

Via een microfoon en luidspreker is contact met uw huisdier altijd mogelijk. Daarnaast kunt u door gebruik van een geïntegreerde camera met infraroodzicht en bewegingsdetector foto- en video-opnamen en video-livestreams maken.

De Trixie Voederautomaat TX9 Smart voor hond of kat is van kunststof, heeft een uitneembaar voerreservoir van RVS en is dus afwasmachinebestendig.

De voederautomaat is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en een slimme en handige oplossing als u veel van huis bent. Via Brekz is hij ook nog eens snel online besteld!

Belangrijkste kenmerken Trixie Voederautomaat TX9 Smart

 •  Programmering via app
 •  Tot 6 maaltijden per dag
 •  Zelf voerhoeveelheid afstemmen
 •  Voerreservoir van RVS
 •  Contact met huisdier altijd mogelijk

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel huisdieraccessoire is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Bij Brekz kunt u de Trixie Voederautomaat TX9 Smart voor hond of kat voor de scherpste prijs online bestellen. Bekijk ons gehele assortiment en bestel gemakkelijk en snel!

Ander product? 

Op de site van Brekz vindt u meerdere voederautomaten, waaronder de Voederautomaat TX8, waar u onder andere een ingesproken bericht voor uw huisdier kunt achterlaten. Kijk op onze site voor het volledige assortiment hondenvoerbakken.  

https://www.brekz.nl/37519-home_default/voederautomaat-tx9-smart-voor-hond-of-kat.jpg
115.96 2019/01/01
37700
16821
Voederautomaat TX9 Smart voor hond of kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 144,95 (€ 144,95/ct)
€ 115,96 (€ 115,96/ct)
Beschikbaar 07 nov
Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

Productinformatie Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

De Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder is een voederautomaat die helpt om iedere maaltijd de juiste dosering te voeren en is geschikt voor katten en kleine honden. Een gelijkmatige maaltijd helpt om gezondheidsrisico's te minimaliseren en kan voor sommige huisdieren van groot belang zijn. Het apparaat is te programmeren op 3 individuele maaltijden per dag, van een verschillende hoeveelheid. De tijd van de maaltijd kan precies worden ingesteld. Ideaal dus voor als u enige tijd van huis bent en uw huisdier niet teveel in een keer mag eten. Daarnaast is het apparaat wanneer nodig handmatig te gebruiken en kan het worden ingesteld op een modus voor huisdieren met een speciaal dieet, bijvoorbeeld bij suikerziekte. 

 • Eenvoudig in gebruik dankzij de programmeerbare LED display
 • Reservoir voor maximaal 3 kg droogvoer
 • Voeden vanaf 10 gram voer per keer
 • Werkt op batterijen, dus overal te plaatsen en onderweg mee te nemen
 • Ideaal product wanneer u soms enige tijd van huis bent
 • Gemakkelijk te reinigen, de meeste onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkwaterfonteintje? Kijk dan eens bij de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/2793-home_default/cat-mate-c3000-automatic-pet-feeder.jpg
77.75 2019/01/01
De handleiding is niet zo gebruiksvriendelijk, maar youtube biedt een perfecte beknopte handleiding :-)
Prima apparaat.ER passen alleen geen grote brokken in.Ik heb een Main Coonkat en de brokken blijven steken.Dus jullie zeggen dat er ook hondevoer in kan maar dat betwijfel ik ten zeerste.Ik moet de brokken in stukken slaan om de kat eten te kunnen geven! Je kunt hem wel prima instellen maar brokken groter dan 0,5 cm passen er niet door.Jammer
Super tevreden! Kan nu met een gerust hart van huis omdat ik weet dat mijn poes niks tekort komt!
Prima kwaliteit. Het was nodig dat deze feeder in 2 dagen werd geleverd en brekz heeft dit uitstekend geregeld.
zeer snelle levering en het product wekt goed
Wat later geleverd dan ik hoopte maar toch prima. Goede prijs. Cat feeder werkt goed, in te stellen voor 1 of meerdere maaltijden per dag. Het youtube filmpje kijken om hem in te stellen, daarna is dat vrij simpel.
Bon distributeur. Reçu très rapidement.
3841
2024
Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 77,75 (€ 77,75/ct)

In de Bench

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Productinformatie Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn,  vogel of hond. Deze bak is erg praktisch omdat u  hem gemakkelijk aan de kooi of bench kunt bevestigen. Dit kan door middel van het meegeleverde vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in de maten 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere eet- of drinkbak

Bent u op zoek naar een gewone eet- of drinkbak voor uw huisdier, bijvoorbeeld voor uw knaagdier? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een kooi.

Brekz
https://www.brekz.nl/24184-home_default/drinkbakken-voor-de-bench.jpg
4.99 2019/01/01
goede eet en drinkbakjes
Top service. Snelle en correcte levering.
Goed voor onze Alexander parkieten
Goed product, stevig en makkelijk te monteren
Zeer tevreden voor onze honden hun eten en drinken in transportbench als we op vakantie gaan
super...altijd vers water in de bench..zeker tijdens dienst...
Ik heb 2 van deze bakjes gekocht voor in het konijnenhok. Mooi systeem met vleugelmoer. Konijnen kunnen de bakjes niet door het hele hok gooien. Kortom tevreden
Het bakje kan niet stevig aan de kooi met horizontale spijlen bevestigd worden. Met enige hulpmiddeken (extra plaatje) hangt het bakje stevig, maar onze papegaai weet binnen 2 minuten het bakje uit de houder op de grond te gooien.
Goed product en makkelijk te bevestigingen voor een leuke prijs en snel geleverd
Prima product. Gebruik als waterbak voor de nacht.
Voordelig goede kwaliteit en snelle bezorging
Parfait rien à dire pour la commande
Top product fijn in gebruik
3036
1146
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 cm
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
15 cm
€ 4,99 (€ 4,99/ct)

Voer- en drinkbakken

Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

Productinformatie Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

De RVS Aschau is een drink- en/ of voerbakje voor katten. Dankzij het antislipmateriaal aan de onderkant van het bakje, verschuift het niet wanneer de kat eet of drinkt. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken en kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Deze bak is zowel los, als in een setje verkrijgbaar. 

Bij Brekz kunt u voer- en waterbakjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

 • RVS materiaal met matte zijkant
 • Eenvoudig te reinigen
 • Beschikbaar als enkele- of dubbele bakken
 • Antislip voorkomt schuiven tijdens het eten of drinken
 • Binnen en buitenshuis te gebruiken

Ander product?

Bent u op zoek naar een stevige plastic bak met RVS binnenbak? Kijk dan eens naar Lief! voerbak Lief. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina met al onze water- en voerbakken voor katten.

https://www.brekz.nl/28854-home_default/voer-en-drinkbak-rvs-aschau-mat-zwart-voor-de-kat.jpg
4.99 2019/01/01
32757
15657
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat

Productinformatie Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat

Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat is een glanzend zwarte drinkbak voor de kat. De bak heeft een inhoud van 200 ml. 

U kunt Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat in twee maten bestellen. U kunt een enkele bak kopen, of twee bakken van 200 ml ineen. Dit is handig als u meerdere katten in huis heeft. Uiteraard kunt u bij Brekz al uw dierenaccessoires tegen de scherpste prijzen bestellen. 

Bij Brekz kunt u Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

In ons assortiment hebben wij ook deze Smarty Bowl Eet/Drinkbak in verschillende kleuren. Als u nog andere kattenaccessoires zoekt, kunt u die zeker vinden op onze overzichtspagina kattenbenodigdheden.

https://www.brekz.nl/28959-home_default/voer-en-drinkbak-exqi-zwart-voor-de-kat.jpg
1.99 2019/01/01
32862
15669
Voer en drinkbak Exqi zwart voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Enkele bak 200 ml 2 stuks
€ 4,75 (€ 2,38/ct)
Dubbele bak 2x200 ml 2 stuks
€ 7,95 (€ 3,98/ct)
Beschikbaar 01 jan
Smarty Bowl eet-drinkbakje nr. 0 voor de kat

Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat

Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat is een stevig plastic eet- en drinkbakje voor iedere kat. Het bakje is zowel geschikt voor voer als drinken en is voorzien van anti-slip pootjes. De Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat zijn verkrijgbaar in vier kleuren. 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een plastic eetbak voor uw kat? Kijk dan eens bij het overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen.

https://www.brekz.nl/26018-home_default/smarty-bowl-eet-drinkbakje-voor-de-kat.jpg
1.05 2019/01/01
De katten vinden deze bakjes veel fijner dan de diepere bakjes die tot nu toe hadden en ze schuiven niet zo gemakkelijk weg
Eenvoudig - goedkoop - zeer handig
Het etiket van het product zit recht in het midden van het eetbakje en gaat er erg moeilijk af. Niet onoverkomelijk maar wel vervelend.
Werde wieder bestellen und alles war supper
Auf den Bild im Shop schaut es größer aus, erfüllt aber seinen Zweck.
5528
2882
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x Donkerblauw
€ 4,95 (€ 2,48/ct)
4 x Donkerblauw
€ 7,25 (€ 1,81/ct)
Voer- en Drinkbak Kena

Productinformatie Voer- en drinkbak Kena

Voer- en drinkbak Kena is een bakje met een leuk kattenprintje en is van roestvrij staal, waardoor deze vaatwasser bestendig is. De anti-slipring zorgt ervoor dat het bakje netjes op zijn plaats blijft staan wanneer uw kat eruit eet of drinkt. Deze RVS bak is 11,5 cm in doorsnede en heeft een inhoud van 160 ml. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood.

Bij Brekz kunt u voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Voer- en drinkbak Kena tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een bakje in diverse kleuren en printjes? Kijk dan eens naar Katteneetbakje 14 cm. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle voederbakken en drinkfonteinen.

https://www.brekz.nl/38837-home_default/voer-en-drinkbak-kena.jpg
4.49 2019/01/01
39537
17280
Voer- en Drinkbak Kena > Meer informatie
Voer- en Drinkbak Kena 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Zwart
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Zwart x 2
€ 6,95 (€ 3,48/ct)
Rood x 2
€ 6,95 (€ 3,48/ct)
Eet- of Drinkbak met haak

Productinformatie Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een voer- en waterbak voor gebruik in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te plaatsen Zo slingert het bakje niet rond in het verblijf van uw huisdier. Het bakje heeft een diameter van 15 cm. 

 • Voor gebruik in de kooi
 • Geschikt voor zowel knaagdieren en konijnen als ook vogels
 • Gemakkelijk te bevestigen. 

Bent u zo zoek naar een bakje dat steviger bevestigd kan worden, bijvoorbeeld in de bench van uw hond? Kiest u dan voor de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Bij Brekz kunt u de beste voerbakjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een gewoon voerbakje? Kijkt u dan eens in ons assortiment Voerbakken- en drinkfonteinen

Brekz
https://www.brekz.nl/24183-home_default/eet-of-drinkbak-met-haak.jpg
3.43 2019/01/01
Heel handig
Ziet er mooi uit, maar de ringen zijn veel te wijd....makkelijk schoon te houden.
Mooi op tijd geleverd en je bent altijd zeker van de laagste prijs bij Brekz.
Het voederbakje kon ik niet zo makkelijk aan de tralies van de kooi hangen; paste niet perfect, dat was niet heel erg, maar onze parkiet gaat met het bakje aan de haal..... dus ik gebruik het bakje niet. Helaas
Zeer handig maar jammer dat het niet groter kan besteld worden
levering is snel en producten zijn goed
Het vogeltje neem er zelfs zijn badje in.
Ziet er goed uit en is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken.
Très bon produit tout à fait conforme à la commande. Juste un regret : j'en ai commandé plusieurs et les gamelles ne peuvent pas s'empiler pour un gain de place quand je les range dans mon tiroir.
Trés trés bien , tout est parfait , livraison ultra rapide §
Nette en snelle levering.
3037
1669
Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 cm
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner taupe voor de kat

Productinformatie Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Taupe voor de kat

Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Taupe voor de kat is een zeer handige duo voerbak die u gemakkelijk kunt schoonmaken. De binnenste eet- en drinkbakken kunnen eruit worden gehaald en zijn vaatwasserbestendig. De anti-slip aan de onderkant van de bak zorgt ervoor dat deze netjes op zijn plaats blijft staan tijdens het eten en drinken.

Bij Brekz kunt u de leukste voer- en drinkbakjes voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Taupe voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Wilt u deze voer- en drinkbak graag in een zwarte kleur? Kijk dan naar Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Zwart voor de kat. Voor alle voer- en drinkbakken kunt u kijken op de pagina met alle Voederbakken en drinkfonteinen.

https://www.brekz.nl/38849-home_default/voer-en-drinkbak-divar-duo-dinner-taupe-voor-de-kat.jpg
10.95 2019/01/01
39573
17288
Flamingo voer- en drinkbak Divar Duo Dinner taupe voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S 11 cm 2 X 230 ml
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner zwart voor de kat

Productinformatie Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Zwart voor de kat

Deze grappige dubbele Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Zwart voor de kat is zeer handig in gebruik, omdat de zilverkleurige bakjes eenvoudig in de vaatwasser schoongemaakt kunnen worden. De anti-slip aan de onderzijde van de bak zorgt ervoor dat deze netjes op zijn plek blijft staan wanneer uw kat eet of drinkt. 

Bij Brekz kunt u de beste voer- en drinkbakken  voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Zwart voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Deze voer- en drinkbak liever in de kleur taupe? Kijk dan naar Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Taupe voor de kat. Voor alle andere varianten kijkt u op de pagina met alle voederbakken en drinkfonteinen.

https://www.brekz.nl/38850-home_default/voer-en-drinkbak-divar-duo-dinner-zwart-voor-de-kat.jpg
10.95 2019/01/01
39575
17289
Flamingo voer- en drinkbak Divar Duo Dinner zwart voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S 11 cm 2 X 230 ml
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
Voer- en drinkbak voor de kat 0,2ltr

Productinformatie Voer- en drinkbak voor de kat

Deze Voer- en drinkbak voor de kat (0,2ltr) is een handige en stevige drink- of voerbak en is geschikt voor iedere kat. De anti-slip onderzijde van de bak voorkomt schuiven en glijden wanneer de kat aan het eten of drinken is. De bak is wit en heeft een doorsnede van 14 cm. De bak is zeer eenvoudig schoon te maken. U kunt de voer-en drinkbak nu extra voordelig per 2 stuks bestellen.

Bij Brekz koopt u Voer- en drinkbak voor de kat 0,2ltr goedkoop online. Bestel nu uw voer- en drinkbakken voor katten en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Voer- en drinkbak voor de kat

 • Stevige voer- en drinkbak
 • Geschikt voor alle katten
 • Doorsnede: 14 cm
 • Inhoud: 0,2 liter
 • Anti-slip voetjes aan de onderkant van de bak
 • Eenvoudig schoon te maken

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een voederautomaat voor uw hond of kat? Kijk dan eens naar de Trixie Voederautomaat TX8. Voor alle overige voer- en drinkbakken kunt u kijken op de pagina met al onze kattenaccessoires.

https://www.brekz.nl/37548-home_default/voer-en-drinkbak-voor-de-kat-02ltr.jpg
5.99 2019/01/01
37747
16838
Voer- en drinkbak voor de kat 0,2ltr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,99 (€ 5,99/ct)
Per 2
€ 9,49 (€ 4,75/ct)
Dubbele voer- en drinkbak voor de kat 0,2 ltr

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/37549-home_default/dubbele-voer-en-drinkbak-voor-de-kat-02ltr.jpg
8.99 2019/01/01
37750
16840
Dubbele voer- en drinkbak voor de kat 0,2ltr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,99 (€ 8,99/ct)
Per 2
€ 15,99 (€ 8,00/ct)
RVS voer- en drinkbak voor de kat grijs 0,2ltr

Productinformatie RVS voer- en drinkbak voor de kat grijs

Deze grijze RVS voer- en drinkbak voor de kat is een roestvrij staal bakje om water of voer in te doen voor uw kat. Het bakje heeft een diameter an 15 cm en een inhoud van ca. 0.2 liter. Het voer- en drinkbakje heeft een opdruk met de leuke tekst en een slipvaste onderkant. De antislip onderkant voorkomt dat het bakje verschuift tijdens het eten of drinken. De bakjes zijn eenvoudig schoon te maken.

Bij Brekz koopt u de RVS voer- en drinkbak voor de kat grijs 0,2ltr goedkoop online. Bestel nu uw voer- en drinkbakjes en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken RVS voer- en drinkbak voor de kat grijs

 • Grijs voer- of drinkbakje voor de kat
 • RVS bakje met leuke tekst
 • Antislip onderzijde om verschuiven te voorkomen

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u liever een drinkfonteintje voor uw kat? Kijk dan eens naar de Petsafe Drinkwell Mini. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze water- en voerbakjes voor katten.

https://www.brekz.nl/37551-home_default/rvs-voer-en-drinkbak-voor-de-kat-grijs-02ltr.jpg
4.99 2019/01/01
Mooi, hygiënisch en functioneel.
37758
16841
RVS voer- en drinkbak voor de kat grijs 0,2ltr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Per 2
€ 7,99 (€ 4,00/ct)
Katteneetbakje 14 cm

Productinformatie Kattenvoerbakje

Dit Katteneetbakje is een stevige voerbak voor de kat. De binnenkant van de bak is gemaakt van vaatwasserbestendig RVS en roest niet. De onderzijde bevat een anti-sliprand, zodat het bakje niet zomaar verschuift wanneer uw kat hieruit eet of drinkt. De bak is verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes. Het bakje heeft een diameter van 14 cm. en is 4,6 cm. hoog.

Bij Brekz kunt u katteneetbakjes met de leukste printjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katteneetbak 14 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Kattenvoerbakje

 • Afmeting: Ø 14 cm, 4,6 cm hoog
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes
 • Vaatwasser bestendig
 • RVS binnenkant
 • Anti-sliprand aan de onderzijde

Ander product?

Bent u op zoek naar een handig voederautomaat voor uw kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar dit Trixie voederautomaat TX8. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze voerbakken en drinkfonteinen.

https://www.brekz.nl/38548-home_default/katteneetbak-14-cm.jpg
5.56 2019/01/01
38924
17129
Katteneetbak 14 Cm > Meer informatie
Katteneetbakje 14 cm 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Taupe
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
€ 5,56 (€ 5,56/ct)
Wit OP = OP
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
€ 5,56 (€ 5,56/ct)
Beschikbaar 26 sep
Taupe x 2
€ 11,95 (€ 5,98/ct)
€ 9,56 (€ 4,78/ct)
Wit x 2
€ 11,95 (€ 5,98/ct)
€ 9,56 (€ 4,78/ct)
Beschikbaar 26 sep

Overige

Voerschep met afsluitklip (250 ml)

Voerschep met afsluitklip (250 ml)

Met ml-schaal (tot 250 ml) en met afsluitklip

Materiaal: kunststof

https://www.brekz.nl/41143-home_default/voerschep-met-afsluitklip-250-ml.jpg
5.95 2019/01/01
41254
17676
Voerschep met afsluitklip (250 ml) Label Nieuw NL > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,95 (€ 5,95/ct)
Per 2
€ 9,95 (€ 4,98/ct)

Anti-schrok eetbakken

Petstages Kitty Slow Feeder

Productinformatie Petstages Kitty Slow Feeder

De Petstages Kitty Slow Feeder is een anti-schrok voerbak in een extra kleine uitvoering, waardoor deze bak zeer geschikt is voor de kat. Door het “doolhof”-ontwerp wordt het eettempo van uw kat tot wel 10x vertraagd, waardoor het schrokgedrag helpt te voorkomen. Schrokken is niet goed voor de spijsvertering . Uw kat heeft er dus baat bij om in een gezond tempo te eten. De slow feeder helpt daar bij! Deze anti-schrok bak is gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic en heeft een anti-slip rand, zodat de bak niet verschuift tijdens het eten. De Slow Feeder is vaatwasmachinebestendig, BPA-, PVC- en ftalaatvrij en kan tot 3/4 kopjes nat- of droogvoer bevatten.

Bij Brekz kunt u de beste anti-schrok voerbakken voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petstages Kitty Slow Feeder tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Eigenschappen Cat Fun Feeder 

 • Bevordert gezond eten: Helpt ​​op eenvoudige wijze het eetritme te vertragen door de opstaande richels
 • Helpt de spijsvertering verbeteren: het verminderen van het eettempo kan de spijsvertering verbeteren en een opgeblazen gevoel voorkomen
 • BPA-, PVC- EN Ftalaatvrij: gemaakt met voedselveilige materialen
 • Anti-slip en gemakkelijk te reinigen: Kitty Slow Feeders hebben een antislipbodem om ze veilig op hun plaats te houden terwijl uw kat er uit eet. Dit prduct is vaatwasmachinebestendig wanneer u het bij voorkeur bovenin de vaatwasser plaatst. 
 • De Kitty Slow Feeder kan tot 3/4 kopjes nat- of droogvoer bevatten

Ander product?

Bent u op zoek naar een drinkfontein, zodat uw kat langer kan genieten van vers drinkwater? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat. Voor andere bakjes kunt u kijken op de pagina met alle voederbakken en drinkfonteinen voor de kat.

https://www.brekz.nl/39542-home_default/petstages-kitty-slow-feeder.jpg
6.95 2019/01/01
40236
17435
Petstages Kitty Slow Feeder > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95 (€ 6,95/ct)

Voederton

Snackpot met Deksel Kena

Productinformatie Snackpot met deksel Kena Zwart

Snackpot met deksel Kena Zwart is ideaal om de snacks van uw hond of kat in te bewaren. De RVS pot heeft een deksel en een leuk printje. De onderzijde heeft een anti-sliprand en de pot kan in de vaatwasser gewassen worden. De inhoud van de snackpot is 1900 ml.

Bij Brekz kunt u de leukste snackpotten voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Snackpot met deksel Kena Zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product? 

Benieuwd naar wat we nog meer in het assortiment hebben? Kijk dan op de pagina met alle voer- en drinkbakken voor honden en katten.

https://www.brekz.nl/38843-home_default/snackpot-met-deksel-kena.jpg
17.95 2019/01/01
39563
17286
Snackpot met Deksel Kena > Meer informatie
Snackpot met Deksel Kena 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
Zwart x 2
€ 32,95 (€ 16,48/ct)

Anti-schrok eetbakken

Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS mint

Productinformatie Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS

De Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS is een voerbak voor gulzige honden die uw hond stimuleert langzamer te eten. Wanneer uw hond voer naar binnen schrokt kan dit lichamelijke ongemakken veroorzaken. Zo kunnen er grote delen voedsel in de maag terecht komen waardoor het spijsverteringssysteem extra wordt belast. Het kauwen van voer is daarnaast ook erg belangrijk voor het gebit van uw hond. In het uiterste geval kan dit gedrag leiden tot een maagtorsie. Dit is een kanteling of verdraaiing van de maag die in het ergste geval uw hond fataal kan worden. Deze Anti-Schrok voerbak weet dankzij het ontwerp dit risico te verkleinen.

Het is erg lastig om dit gedrag compleet af te leren omdat het diverse oorzaken kan hebben waarom uw hond dit doet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw hond dit gedrag heeft aangeleerd tijdens de puppyfase waar uw hond als pup zo snel mogelijk het voer moest op eten om te voorkomen dat de andere pups dit zouden doen. Het kan ook zijn dat u meerdere honden in huis heeft waardoor uw hond de druk voelt van de andere honden. Een andere mogelijkheid is dat uw hond regelmatig naar een hondenopvang gaat waarbij het voer instinctief zo snel mogelijk opgegeten wordt. Zelfs wanneer de andere honden geen aandacht aan uw hond schenken, kan het toch zijn dat uw hond de druk voelt van de andere honden om zich heen. Wanneer u meerdere honden in huis heeft is het aan te raden om de voerbakken ruim voldoende uit elkaar te zetten tijdens het voeren.

De Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS scheidt het voer middels de randen en ribbels waardoor uw hond langzamer hier omheen zal moeten eten. De anti-sliprand voorkomt dat de voerbak gaat schuiven. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit ABS plastic en is enkel geschikt voor voer.

Bij Brekz kunt u Anti-Schrok voerbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS

 • Voor honden die voer naar binnen schrokken
 • Afmetingen: 14cmX 14cm X 3cm
 • Hoge kwaliteit ABS plastic
 • Anti-sliprand voorkomt schuiven van de voerbak
 • In de kleuren Oranje, Paars en Turquoise


Ander product?

Heeft u een grote hond en bent u op zoek naar een grotere maat? Dan kunt u kijken naar de Fun Feeder Notch. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze voer- en drinkbakken

https://www.brekz.nl/28202-home_default/anti-schrok-fun-feeder-notch-xs-mint.jpg
6.95 2019/01/01
Top spullen en bezorgen ook altijd top
32265
15514
Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS mint > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Katten voerbakken

Een van de belangrijkste dingen voor een kat is zijn dagelijkse kost. De juiste voeding is belangrijk voor een kat maar op deze pagina heeft u uiteenlopende keuzes omtrent de manier waarop u het voer aan uw kat aanbiedt. Er zijn voerbakken die ontworpen zijn met een topdesign maar u heeft ook keuze uit wat meer simpele bakken die ook prima dienst doen. Het materiaal, de kleur en de hoogte van de kattenvoerbak zijn allemaal zelf te bepalen dankzij ons uitgebreide assortiment. Op deze manier hoeft u niet alleen te denken aan de voorkeuren van uw kat maar kunt u ook een voerbak kiezen waar u zelf met plezier naar kijkt. We hebben zelfs een kattenvoerbak in ons assortiment dat het doseren van de voeding voor u uit handen neemt. U kunt de Katten voerbakken op onze website gemakkelijk en goedkoop online bij ons bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Assortiment Katten voerbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Katten voerbakken die wij onderscheiden:

 • Yummunator biedt antislip voer- en drinkbakken speciaal ontworpen voor uw kat. Deze bakken zijn voorzien van een handige anti-slipmat en u kunt ze door een gemakkelijk en slim draaisysteem aan de mat bevestigen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en formaten, zoals de Yummynator voer- en drinkbak roze 400 ml . Daarnaast zijn er losse reservebakken verkrijgbaar.

 • De Cat Mate C3000 Automatic Cat Feeder helpt u om de voorziening van de juiste hoeveelheid voer bij uw kat te automatiseren. Op deze manier kunt u het voeden van de kat nooit meer vergeten en krijgt de kat nooit te veel of te weinig voeding binnen. Het geautomatisseerde systeem is ideaal voor als een keer een weekend weg bent en niemand heeft om even op de kat te passen.

 • Naast bovenstaande voerbakken hebben we een breed assortiment met Drinkfonteinen voor uw kat in verschillende maten. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat.

 • Tot slot zijn er ook allerlei 'eenvoudige' voerbakken, bijvoorbeeld van het merk Lief! Deze plastic voerbakken hebben een uitneembare RVS binnenbak. Of kijkt u eens naar de lage voederstandaard voor de kat. Dit is een combinatie van 2 bakjes naast elkaar die zijn te gebruiken als voer- en als drinkbakje.

Ander product?

Veel van de op onze website aangegeven voerbakken zijn uiteraard ook geschikt als drinkbak. Bent u in plaats van een Katten voerbakken op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij als onze kattenaccessoires.

Terug