Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Voederbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw kat waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Yummynator
Voerautomaten
Drinkfonteinen
Melamine Bakken
Overige

Yummynator

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,49

Voerautomaten

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

De Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder is een voederautomaat die helpt om iedere maaltijd de juiste dosering te voeren en is geschikt voor katten en kleine honden. Een gelijkmatige maaltijd helpt om gezondheidsrisico's te minimaliseren en kan voor sommige huisdieren van groot belang zijn. Het apparaat is te programmeren op 3 individuele maaltijden per dag, van een verschillende hoeveelheid. De tijd van de maaltijd kan precies worden ingesteld. Ideaal dus voor als u enige tijd van huis bent en uw huisdier niet teveel in een keer mag eten. Daarnaast is het apparaat wanneer nodig handmatig te gebruiken en kan het worden ingesteld op een modus voor huisdieren met een speciaal dieet, bijvoorbeeld bij suikerziekte. 

 • Eenvoudig in gebruik dankzij de programmeerbare LED display
 • Reservoir voor maximaal 3 kg droogvoer
 • Voeden vanaf 10 gram voer per keer
 • Werkt op batterijen, dus overal te plaatsen en onderweg mee te nemen
 • Ideaal product wanneer u soms enige tijd van huis bent
 • Gemakkelijk te reinigen, de meeste onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkwaterfonteintje? Kijk dan eens bij de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 76,99

Drinkfonteinen

Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

De Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond is een witte drinkfontein die constant twee liter water rondpompt. De fontein is een uitstekende manier om in de waterbehoefte van uw kat te kunnen voorzien, vooral wanneer uw kat liever uit de kraan dan uit een waterbakje drinkt. Het water blijft vers, koel en zuurstofrijk, waardoor uw huisdier het graag zal willen drinken. De fontein is eenvoudig in gebruik, u hoeft alleen de adapter aan te sluiten en de fontein te vullen met water. De fontein heeft verschillende hoogtes en is gemakkelijk schoon te maken. Ook maakt hij weinig geluid, waardoor u er nagenoeg geen last van zult hebben. Het is dus een ideaal alternatief voor het normale waterbakje. 

Inclusief nagenoeg geruisloze 12 V pomp en koolstoffilter. 

 • Voor katten en kleine honden
 • Vers, koel en zuurstofrijk water
 • Maakt weinig geluid
 • Makkelijk schoon te maken door losse bakjes
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruik Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

1. Bovenste komvorm afhalen en stroomsnelheid naar wens aanpassen. Er wordt een middelmatige stroomsnelheid aanbevolen. Lagere stroomsnelheden veroorzaken minder waterverlies ten gevolge van verdamping. Hogere stroomsnelheden zullen het water verder afkoelen en zijn misschien prettiger voor uw huisdier.
2. Filterpatroon onder kraan afspoelen om eventueel houtskoolstof te verwijderen.
3. Filterpatroon insteken.
4. Bovenste komvorm met zorg terugzetten zodat hij perfect past.
5. Onderste kom tot het MAX merkje met water vullen.
6. Transformator aansluiten en in stopcontact steken. Na een korte periode moet het water beginnen te stromen. De grote kom kan tot het MAX merkje naar wens bijgevuld worden. Het waterniveau mag niet onder het MIN merkje komen.  

Lees voor informatie over het onderhoud en veelvoorkomende problemen de bijgeleverde handleiding. 
 

Andere drinkfontein?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere Navulling Filter Catmate voor de kat en de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond.

Catmate Multi Level Water Fountain > Meer informatie
Verpakking Prijs
2 liter
€ 33,99
Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is een drinkfontein die het water vers houdt door middel van circulatie en is geschikt voor katten en kleine honden. De drinkfontein werkt met een pompje op netstroom, dat ervoor zorgt dat het water continu circuleert. Hierdoor blijft de versheid ervan langdurig behouden. Het product beschikt over een tank van 2 liter en heeft een filter die etensresten, vuil en afzettingen tegenhoudt. Vers water is van essentieel belang voor katten en honden en met de drinkfontein is het water altijd van drinkwaterkwaliteit. Het product is ook een ideale oplossing voor mensen die soms wat meer/langer van huis zijn. De Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is geschikt voor katten en kleine honden.

 • Opslagtank van 2 liter
 • Levert vers, gekoeld drinkwater en voorziet in een essentiële behoefte van uw huisdier
 • Met filter tegen vuil, etensresten en afzettingen
 • Geschikt voor katten en honden van kleine rassen


Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met voederbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat It Drinking Fountain Klein > Meer informatie
Verpakking Prijs
Fountain Klein
€ 23,99
Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat zijn een navullingverpakking met filters, bedoeld voor de Catmate drinkwaterautomaat. Met deze navulverpakking kunt u uw Catmate waterautomaat voorzien van nieuwe filters. De verpakking omvat 2 filters per doosje.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Navulling Filter Catmate voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reinigingsset voor uw drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Drinkwell Reinigingsset. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Catmate Filters
€ 7,99
Verpakking Prijs
Cat It Filters
€ 6,99
Cat It Carbon Filters voor de kat

Cat It Carbon Filters voor de kat  

Cat It Carbon Filters voor de kat omvat drie filters die geschikt zijn voor de kleine Cat it drinkfontein. Voor katten is vers drinkwater van grote waarde. De drinkfontein dient daarnaast natuurlijk ook voor uw gemak. Met deze filters, die zijn verpakt per drie stuks, kunt u lang en zorgeloos gebruik maken van uw kleine Cat It drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat It Carbon Filters voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de bijpassende drinkfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Voor een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 10,99
Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden. Met deze drinkwaterfontein van Petsafe is uw kat of hond langdurig voorzien van schoon drinkwater. Doordat het product continu het water circuleert blijft het namelijk langer vers. Het drinkplezier van de fontein voor uw huisdier is hierbij groot. Dankzij het ingebouwde filter blijft het water schoon. U kunt de filters apart verkrijgen.

 • Waterautomaat circuleert continu water
 • Langdurig vers water beschikbaar voor uw huisdier
 • Veel drinkplezier
 • Ingebouwd filter houdt het water schoon
 • Geschikt voor de kat en kleine hond

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met eetbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,95
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat zijn vervangende filters voor alle Drinkwell apparaten van Petsafe. Dit zijn de Mini, Original, Platinum en Big Dog varianten. Het filter in zo'n drinkfontein zorgt ervoor dat water niet verontreinigt raakt en dat vieze geuren en smaken uit het water verdwijnen. Zo blijft het water schoon en fris. Ook worden haren en andere deeltjes tegengehouden. Met dit apparaat hoeft u zelf minder vaak het water te vervangen. Wel is het nodig om het filter elke 2 tot 4 weken te vervangen. De tijd die tussen de vervangingen zit is afhankelijk van het aantal dieren en de grootte van de dieren die er uit drinken. Een verpakking bevat 3 filters. 

Bij Brekz kunt u de beste filters voor drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere drinkfontein?

Bent u niet op zoek naar een filter voor een drinkfontein, maar naar de drinkfontein zelf? Bekijk dan onze Voederbakken en drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we alle fonteinen van Drinkwell. Een voorbeeld hiervan is de Drinkwell Petsafe Mini voor hond en kat. Deze is geschikt voor katten en kleine honden.

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 7,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 52,99
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 5,99
Cat it Pompje

Cat it Pompje

Het Cat it Pompje is een vervangende pomp voor de Cat It Drinkfontein. Is het pompje van uw Cat It Drinkfontein kapot, maar is de rest van het product nog goed? Dit pompje is speciaal gemaakt zodat u niet de gehele drinkfontein hoeft te vervangen. Het Cat it Pompje is alleen geschikt voor de Cat It Drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat it Pompje tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vervangende pomp voor een Catmate Drinkfontein? Kijk dan eens bij de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

 

> Meer informatie
Cat it Pompje 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,99
Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 is een vervangende pomp voor de drinkfontein 335 voor katten. De pomp heeft een geïsoleerd pompsysteem zodat hij geruisloos werkt. U kunt deze pomp als los onderdeel in de drinkfontein installeren. De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 verbruikt 2 watt aan stroom en heeft een capaciteit van 230 tot 240 volt. 

 • Vervangende pomp voor drinkfontein 335 voor katten
 • Geruisloos pompsysteem
 • Als los onderdeel te installeren
 • Verbruikt 2 watt
 • Heeft capaciteit van 230 tot 240 volt

Bij Brekz kunt u diverse soorten drinkfonteinen kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond samen met de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 gemakkelijk en goedkoop online!

Andere drinkfontein?

Ook voor andere drinkfonteinen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook eens de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond voor een eet-en-drinkcombinatie of de iets kleinere Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat. Voor ons gehele aanbod aan drinkfonteinen en eet- en drinkbakjes voor honden en katten kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,95
€ 13,56

Melamine Bakken

Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat

Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat

Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Catis een praktische en stijlvolle voerbak voor uw kat. Het design is wit met zwarte letters, of juist zwart met witte letters. Dit is erg simpel en pas in elke woonkamer. De tekst is 'My Favourite Cat'. De twee RVS bakjes zijn uitneembaar. Zo kunt u ze gemakkelijk vullen. In de één voeding en in de ander water. Dat deze twee bakjes aan elkaar zitten is handig, want het scheelt ruimte. Aan de onderkant van het product zit een smalle rubberen band, om geluid en schuiven tegen te gaan. De Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat kan met de hand gewassen worden, maar is ook geschikt voor in de vaatwasser. 

 • Simpel design met zwart en wit, wat in elke woonkamer past
 • Met twee uitneembare bakjes, waardoor ze gemakkelijk te vullen zijn
 • Rubberen band aan de onderkant, tegen schuiven en geluid
 • Kan met de hand en in de vaatwasser gewassen worden 
   

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat

Gehele set 
Lengte: 24 cm
Breedte: 12 cm 
Hoogte: 4 cm

RVS bakjes
Lengte: 10 cm
Breedte: 10 cm
Hoogte: 3 cm 

Designed By Lotte

Designed By Lotte staat bekend om accessoires die gerelateerd zijn aan honden en katten. Het doel van Designed By Lotte is om mooie, tijdloze en eigenzinnige producten te creëren die mooi bij het interieur passen en waar uw huisdier ook nog eens dol op is. De speeltjes worden gekenmerkt door hun landelijke uitstraling, gecombineerd met vrouwelijke elementen. Alle producten zijn uniek en door designers uitgewerkt. Trends en ontwikkelingen, stoffen, structuren en kleuren zijn elementen waar Designed By Lotte haar inspiratie vandaan haalt. Deze aspecten worden zorgvuldig uitgekozen en samengesteld. Kwaliteit is belangrijk. Daarom moet ieder detail van het product gecontroleerd worden en gaan ze meerdere malen door een keuring.  
 

Andere voerbak? 

Bent u op zoek naar een voerbak die nog praktischer is? Bekijk dan ons Voederbakken en drinkfonteinen assortiment. Hier verkopen we ook een voerautomaat. Dit is de Cat Mat C3000 Automatic Pet Feeder. Deze voerbak geeft uw katten op een bepaalde tijd een bepaalde hoeveelheid voer. Dit kunt u zelf allemaal instellen via de handige display.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit OP is OP
€ 17,99
Verpakking Prijs
Roze (small 650655)
€ 7,99
€ 4,00

Overige

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn of vogel. Deze bak is erg praktisch omdat je hem gemakkelijk aan de kooi kunt ophangen. Dit kan door middel van het aanwezige vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 9 cm, 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere eet- of drinkbak

Bent u niet op zoek naar een eet- of drinkbak die u aan de kooi vast kunt maken met een vleugelmoer? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een bench of kooi.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
9 cm
€ 2,49
12 cm
€ 3,99
15 cm
€ 4,25
Eet- of Drinkbak met haak

Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een eet- of drinkbak voor gebruik in de bench van uw hond of in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te monteren in iedere bench of kooi. Zo slingert de voer- en drinkbak niet langer, maar is zij voortaan stevig gemonteerd.
Het product is verkrijgbaar in 4 maten met de afmetingen: 7 cm / 9 cm / 12 cm / 16 cm.

 • Voor gebruik in de bench of kooi
 • Keuze uit 4 maten variërend van 7 tot 16 cm
 • Geschikt voor zowel honden, knaagdieren en konijnen als ook vogels
 • Gemakkelijk te monteren

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een eet- of drinkbak met een andere bevestiging? Kijk dan eens bij de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking Prijs
7 cm
€ 1,99
9 cm
€ 3,49
12 cm
€ 4,25
15 cm
€ 4,99
Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat

Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat

Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat is een stevig plastic eet- en drinkbakje voor iedere kat. Het bakje is zowel geschikt voor voer als drinken en is voorzien van anti-slip pootjes. De Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat zijn verkrijgbaar in vier kleuren. 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een plastic eetbak voor uw kat? Kijk dan eens bij het overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Beige
€ 1,99
Yellow
€ 1,99
Donkerblauw
€ 1,99
Roze
€ 1,99
Beeztees Plastic Eetbak Kat 0,2 L

De Beeztees Plastic Eetbak Kat 0,2 L 

De Beeztees Plastic Eetbak Kat 0,2 L is een plastic eetbak met anti-slip pootjes en is geschikt voor alle soorten katten. De eetbak is gemaakt in een klassiek rond ontwerp en bestaat uit stevig plastic. Om niet te verschuiven beschikt het bakje over drie anti-slip pootjes. De Beeztees Plastic Eetbak Kat 0,2 L is verkrijgbaar in de kleuren beige en antractiet.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Plastic Eetbak Kat 0,2 L tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleurig plastic eet- en drinkbakje? Kijk dan eens bij de Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Antraciet
€ 1,99
Beeztees Siliconen Voerbak Rood OP is OP

Beeztees Siliconen Voerbak Rood

Beeztees Siliconen Voerbak Rood is een voerbak voor de hond, die bestaat uit twee verschillende delen. In het middelste deel, het RVS bakje, wordt het voer gedaan, het buitenste deel dient als anti-mors randje. Zo kan eventueel gemorst water opgevangen worden, waardoor het niet op de vloer terecht kan komen. De twee delen zijn makkelijk van elkaar te gescheiden. De voerbak is afneembaar en is in zijn geheel af te wassen. Dit product is niet alleen praktisch, maar ook fraai vormgegeven met een mooie rode kleur. 

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beeztees Siliconen Voerbak Rood tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Beeztees Siliconen Voerbak Rood

Doorsnede hele set: 24 cm 
Hoogte hele set: 4,5 cm
Doorsnede RVS bakje 14 cm
Hoogte RVS bakje 4 cm
Inhoud: 250 ml
 

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat je kunt bedenken voor jouw huisdier. Hun assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Hun doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor je altijd verrast wordt.
 

Andere voerbak? 

Bent u niet op zoek naar een standaard voerbak, maar naar een drinkfontein? Bekijk dan ons Voerbakken en Drinkfonteinen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Deze houdt het water vers door circulering en bevat ook een voerbak.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,99
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
22 cm
€ 13,99
Lief! Voerbak Lief voor kat en hond

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond is een stevige plastic voerbak met een uitneembare RVS binnenbak en is geschikt voor zowel katten als honden. Deze voerbak bestaat uit een lieve plastic buitenbak en een ingelegde RVS binnenbak en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Hierdoor is de voerbak geschikt voor katten en honden van diverse groottes. Doordat hij uitneembaar is, is hij zowel lief van uiterlijk als gemakkelijk schoon te maken. Houdt u er rekening mee dat de afmetingen gelden voor de buitenbak en dat de binnenbak iets kleiner is dan deze maat.

 • Stevige plastic voerbak met Lief! opschrift
 • Uitneembare RVS binnenbak, voor eenvoudig schoonmaken en langdurig gebruik
 • Verkrijgbaar in 3 maten
 • Geschikt voor katten en honden

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Voerbak Lief voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de jongens variant van Lief? Kijk dan eens bij de Lief! Voerbak Stoer voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
22 cm
€ 13,99
Trixie Place Mat PVC voor hond en kat

Trixie Place Mat PVC voor hond en kat

De Trixie Place Mat PVC voor hond en katis een placemat die u voor de kattenbak legt, zodat uw kat de kattenbakvulling niet door het huis verspreidt. Korrels plakken gemakkelijk aan de mat. U kunt u hem ook voor de deur leggen, zodat uw hond na een wandeling geen vuil naar binnen loopt. Deze placemat van Trixie is 46 x 26 cm groot en gemaakt van polyvinyl chloride met een antislipcoating waardoor hij goed blijft liggen. De mat is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en grijs.

 • Voorkomt verspreiding vuil
 • Voorkomt verspreiding kattenbakvulling
 • Heeft antislipcoating
 • Gemaakt van PVC
 • 46 x 26 cm groot
 • Verkrijgbaar in twee kleuren

Bij Brekz kunt u diverse kattenbakmatten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Place Mat PVC voor hond en kat en uw bestelling wordt snel bij u bezorgd!

Andere placemat dan Trixie Place Mat PVC voor hond en kat?

Bij ons kunt u diverse andere matten, zoals de rechthoekige Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm of de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voorlegmatten voor de kattenbak.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 3,99
Donkerblauw
€ 3,99

Voederstandaard

Lage voederstandaard voor de kat of pup (niet verstelbaar)

Lage voederstandaard voor de kat of pup

Lage voederstandaard voor de kat of pup is een lage standaard voor het gebruik met eet- en drinkbakjes en is geschikt voor uw kat, pup, of hond van een dwergras. De pootjes van de voederstandaard zijn voorzien van antislip zodat hij stevig op zijn plek blijft staan en niet krast op de vloer. De standaard is met name geschikt voor gebruik door katten, pups en honden van dwergrassen. Hij is te gebruiken voor voer en/of water.

 • Lage voederstandaard
 • Met antislip pootjes, staat stevig en krast niet op de vloer
 • Geschikt voor katten, pups of honden van dwergrassen
 • In diverse maten verkrijgbaar

 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lage voederstandaard voor de kat of pup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Melamine dinnerset voor uw kat of hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Melamine Dinnerset Nami voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
11 cm OP is OP
€ 3,29
13 cm
€ 3,49
16 cm
€ 4,99
21 cm
€ 7,49
Smarty Bowl Voerbak nr. 1 voor hond en kat OP is OP

Smarty Bowl Voerbak nr 1 voor hond en kat

Smarty Bowl Voerbak nr 1 voor hond en kat is een voordelige en simpele voerbak voor honden en katten. Hij gemaakt van stevig plastic en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: beige, grijs, geel, donkerblauw. Aan de onderkant zit een anti-sliplaag. Dit voorkomt schuiven en daarmee het knoeien van eten of drinken. De afmeting is 12 cm x 10 cm.

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smarty Bowl Voerbak nr 1 voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere kattenbak? 

Bent u op zoek naar een luxere voerbak? Bekijk dan onze voerbakken in drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we onder andere de Designed By Lotte Voerbak My Favorite Dog (18x16x10,6). Deze heeft een groter formaat en bevat een leuke tekst. Hij is met name geschikt voor honden, vanwege de grootte.

Smarty Bowl Voerbak Small voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Yellow
€ 2,49
€ 1,24
RVS Schaaltje voor de kat

RVS Schaaltje voor de kat

Het RVS Schaaltje voor de kat is een stevig lichtgewicht schaaltje van roestvrij staal en is geschikt voor iedere kat. Het strakke ontwerp van dit product heeft een lichtgewicht schaaltje opgeleverd, vervaardigd van roestvrij staal. Het schaaltje is zowel geschikt als voer- als drinkbak en is verkrijgbaar in verschillende diameters. Zo vindt u altijd een schaaltje dat past bij de grootte van uw kat. 
Het RVS Schaaltje voor de kat is verkrijgbaar in 4 maten (diameter x diepte):

 • 11 x 2 cm
 • 12 x 2 cm
 • 13 x 2 cm
 • 15 x 2 cm

 

Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • Strak ontworpen schaaltje van roestvrij staal
 • Lichtgewicht en toch sterk
 • Te gebruiken als voer- en drinkbak
 • Verkrijgbaar in verschillende diameters
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u de beste Voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het RVS Schaaltje voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een melamine voerbak? Kijk dan eens bij onze Beeztees Melamine Voerbak Yuko voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 

RVS Schaaltje voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
13 cm
€ 1,75
15 cm
€ 2,49
Katten Eetbak Royal Pootjes voor de kat

Katten Eetbak Royal Pootjes voor de kat 

Katten Eetbak Royal Pootjes voor de kat is een stevig stenen voerbakje voor de kat en heeft een leuke print. Dit stevige voerbakje heeft ruime afmetingen en is daarom geschikt voor de eetlust van iedere kat. De katten eetbak heeft een leuke pootjesprint en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.
De afmetingen van dit product zijn: 11 cm (doorsnee), 4,5 cm (hoog).

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Katten Eetbak Royal Pootjes voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dinnerset van melamine? Kijk dan eens bij de Beeztees Melamine Dinnerset Nami voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

Katten Eetbak Royal Pootjes voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 5,75
Zwart
€ 5,75
Verpakking Prijs
160 ml
€ 4,49
2 x 160 ml
€ 8,99
Verpakking Prijs
200 ml
€ 1,99
2 x 200 ml
€ 3,99
Verpakking Prijs
200 ml
€ 1,99
2 x 200 ml
€ 3,99
Kattenvoerbak Felix 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Katten voerbakken

Een van de belangrijkste dingen voor een kat is zijn dagelijkse kost. De juiste voeding is belangrijk voor een kat maar op deze pagina heeft u uiteenlopende keuzes omtrent de manier waarop u het voer aan uw kat aanbiedt. Er zijn voerbakken die ontworpen zijn met een topdesign maar u heeft ook keuze uit wat meer simpele bakken die ook prima dienst doen. Het materiaal, de kleur en de hoogte van de kattenvoerbak zijn allemaal zelf te bepalen dankzij ons uitgebreide assortiment. Op deze manier hoeft u niet alleen te denken aan de voorkeuren van uw kat maar kunt u ook een voerbak kiezen waar u zelf met plezier naar kijkt. We hebben zelfs een kattenvoerbak in ons assortiment dat het doseren van de voeding voor u uit handen neemt. U kunt de Katten voerbakken op onze website gemakkelijk en goedkoop online bij ons bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Assortiment Katten voerbakken

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Katten voerbakken die wij onderscheiden:

 • Lotte Melamine: Lotte Melamine heeft verschillende voer- en drinkbakken ontworpen die geschikt zijn voor uw kat. Dankzij haar creatieve en innovatieve ontwerpen hoeft u geen standaard voerbak meer in huis te zetten. U kunt kiezen uit losse bakken of een complete dinerset aanschaffen. De Designed By Lotte Melamine Voerbak My Favorite Cat is zelfs mooi aflopend ontworpen waardoor de voerbak er speelser uitziet.

 • Cat Mate C3000 Automatic Cat Feeder: Cat Mate C3000 Automatic Cat Feeder helpt u om de voorziening van de juiste hoeveelheid voer bij uw kat te automatiseren. Op deze manier kunt u het voeden van de kat nooit meer vergeten en krijgt de kat nooit te veel of te weinig voeding binnen. Het geautomatisseerde systeem is ideaal voor als een keer een weekend weg bent en niemand heeft om even op de kat te passen. Daarnaast kan het ook uitstekend gebruikt worden wanneer het voor een kat belangrijk is om op vaste tijden te eten. Door de simpele technologie is de etenstijd en de hoeveelheid gemakkelijk in te stellen en kan uw kat op vast tijden genieten van zijn maaltijd.

 • Naast de speciale katten voerbakken hebben we een breed assortiment met allerlei relatief standaard modellen. Zo is er de lage RVS voederstandaard die de voerbakken laag bij de grond houdt zodat de makkelijk bereikbaar is voor kittens of katten. Daarnaast kunt u kiezen uit een voerbak met haak zodat u deze ergens op kunt hangen. Bij de Savic Crock Voerbak heeft u keuze uit verschillende formaten. Afhankelijk van de hoeveelheid voer die uw kat nodig heeft kunt u dan het juiste formaat kattenvoerbak bestellen.
   

Ander probleem?

Veel van de op onze website aangegeven voerbakken zijn uiteraard ook geschikt als drinkbak. Bent u in plaats van een Katten voerbakken op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij als onze kattenaccessoires.

Terug