Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Voederbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw kat waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent.
Lees meer ..
Yummynator
Voerautomaten
Drinkfonteinen
Overige

Yummynator

Voerautomaten

Drinkfonteinen

Overige

Voederstandaard

Yummynator

Yummynator antislip voer- /drinkbak roze 400ml

Yummynator anti-slip bak

De Yummynator anti-slip bak is een zeer handige voer- of drinkbak met een anti-slip placemat. Door een handig draaisysteem kan de voerbak aan de placemat verbonden worden. De anti-slip en anti-bacteriële eigenschappen zorgen voor een hygiënische voerplaats voor uw hond of kat. Veel katten en (jonge) honden knoeien tijdens het eten of drinken. Sommige huisdieren spelen zelfs met het voer of stoten de bak om, waardoor kan het een rotzooitje kan worden.  

Plaats de bak eenvoudig op de placemat en draai met de klok mee, totdat de voerbak hoorbaar en voelbaar in de sluiting van de placemat vastklikt. De zelfklevende placemat zuigt zich vast op gladde vloeren. Daardoor kan deze voerbak niet verschuiven of omgestoten worden door uw huisdier. Mocht uw hond of kat tijdens het eten of drinken toch knoeien, dan wordt dit door de placemat opgevangen. U kunt de twee elementen eenvoudig uit elkaar halen en de bak en placemat makkelijk schoonmaken. De placemat kan makkelijk en snel met een nat doekje worden afgenomen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de handige Yummynator anti-slip bak tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Yummynator anti-slip bak

 • Geschikt voor zowel water als droog- en natvoer
 • voerbak en placemat zijn door draaisluiting stevig met elkaar verbonden
 • vrij van PVC en BPA- materiaal
 • Anti-slip, zelfklevende placemat
 • Voor een hygiënische voerplaats en een schone omgeving
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Materiaal: Thermoplastisch rubber (placemat), polypropyleen (voerbak)
 • Afmetingen: Ø 17,7 x H 3 cm / L 24 x B 24 x H 3,5 cm
 • Inhoud: 400 ml

      

Ander product?

Bent u op zoek naar een groot formaat van deze handige Yummynator? Kijk een naar de Yummynator anti-slip 1400mlVoor al onze overige varianten en formaten kunt u kijken op de pagina met voer- en drinkbakken.

https://www.brekz.nl/27180-home_default/yummynator-antislip-voer-drinkbak-roze-400ml-24x24cm.jpg
11.44 2019/01/01
Ik vind het meer een bord dan een kom of etenbak.
31001
15138
Yummynator antislip voer- /drinkbak roze 400ml, 24x24cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 15,25
€ 11,44
Yummynator antislip voer- /drinkbak blauw 850ml

https://www.brekz.nl/27183-home_default/yummynator-antislip-voer-drinkbak-blauw-850ml.jpg
17.25 2019/01/01
Zeer handig, degelijk en heel gemakkelijk schoon te maken. Sinds ik dit heb ligt er geen etensresten op de grond meer.
31009
15140
Yummynator antislip voer- /drinkbak blauw 850ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,25
Yummynator antislip voer- /drinkbak grijs 1400ml

Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml

De Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml is een zeer handige voer- of drinkbak met een anti-slip mat voor uw hond of kat. Door het simpele draaisysteem kan de voerbak aan de placemat verbonden worden. Veel katten en jonge honden knoeien tijdens het eten of drinken. Sommige huisdieren spelen zelfs met het voer of stoten de bak om. De zelfklevende placemat zuigt zich vast op gladde vloeren, waardoor de voerbak niet kan verschuiven of omgestoten kan worden door uw huisdier. Mocht uw hond of kat tijdens het eten of drinken toch knoeien, dan wordt dit door de placemat opgevangen.

Door het handige draaisysteem kan de voerbak met de placemat verbonden worden. Plaats de bak eenvoudig op de mat en draai met de klok mee, totdat de voerbak hoorbaar in de sluiting van de placemat vastklikt. U kunt beide elementen weer makkelijk uit elkaar halen en zo de bak en placemat moeiteloos schoonmaken. De placemat kan makkelijk en snel met een nat doekje worden afgenomen, terwijl u de bak kunt afwassen of in de vaatwasser kan plaatsen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
  

Kenmerken Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml

 • Geschikt voor zowel water als droog- en natvoer
 • voerbak en placemat zijn door draaisluiting stevig met elkaar verbonden
 • vrij van PVC en BPA- materiaal
 • Anti-slip zelfklevende placemat
 • Voor een hygiënische voerplaats en een schone omgeving
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Materiaal: Thermoplastisch rubber (placemat), polypropyleen (voerbak)
 • Afmetingen: 24 x 24cm
 • Inhoud: 1400ml
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze handige bak? Kijk eens naar de Yummynator antislip voer- /drinkbak blauw 850ml. Voor overige maten of varianten kunt u kijken op de pagina met al onze voer- en drinkbakken.

     

https://www.brekz.nl/27186-home_default/yummynator-antislip-voer-drinkbak-grijs-1400ml.jpg
19.25 2019/01/01
Mooi materiaal en doet wat "hij" zegt : blijft op plek staan !
31010
15143
Yummynator antislip voer- /drinkbak grijs 1400ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,25

Voerautomaten

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

De Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder is een voederautomaat die helpt om iedere maaltijd de juiste dosering te voeren en is geschikt voor katten en kleine honden. Een gelijkmatige maaltijd helpt om gezondheidsrisico's te minimaliseren en kan voor sommige huisdieren van groot belang zijn. Het apparaat is te programmeren op 3 individuele maaltijden per dag, van een verschillende hoeveelheid. De tijd van de maaltijd kan precies worden ingesteld. Ideaal dus voor als u enige tijd van huis bent en uw huisdier niet teveel in een keer mag eten. Daarnaast is het apparaat wanneer nodig handmatig te gebruiken en kan het worden ingesteld op een modus voor huisdieren met een speciaal dieet, bijvoorbeeld bij suikerziekte. 

 • Eenvoudig in gebruik dankzij de programmeerbare LED display
 • Reservoir voor maximaal 3 kg droogvoer
 • Voeden vanaf 10 gram voer per keer
 • Werkt op batterijen, dus overal te plaatsen en onderweg mee te nemen
 • Ideaal product wanneer u soms enige tijd van huis bent
 • Gemakkelijk te reinigen, de meeste onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkwaterfonteintje? Kijk dan eens bij de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/2793-home_default/cat-mate-c3000-automatic-pet-feeder.jpg
77.75 2019/01/01
De handleiding is niet zo gebruiksvriendelijk, maar youtube biedt een perfecte beknopte handleiding :-)
Prima apparaat.ER passen alleen geen grote brokken in.Ik heb een Main Coonkat en de brokken blijven steken.Dus jullie zeggen dat er ook hondevoer in kan maar dat betwijfel ik ten zeerste.Ik moet de brokken in stukken slaan om de kat eten te kunnen geven! Je kunt hem wel prima instellen maar brokken groter dan 0,5 cm passen er niet door.Jammer
Super tevreden! Kan nu met een gerust hart van huis omdat ik weet dat mijn poes niks tekort komt!
Prima kwaliteit. Het was nodig dat deze feeder in 2 dagen werd geleverd en brekz heeft dit uitstekend geregeld.
zeer snelle levering en het product wekt goed
Wat later geleverd dan ik hoopte maar toch prima. Goede prijs. Cat feeder werkt goed, in te stellen voor 1 of meerdere maaltijden per dag. Het youtube filmpje kijken om hem in te stellen, daarna is dat vrij simpel.
3841
2024
Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 77,75

Drinkfonteinen

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden. Met deze drinkwaterfontein van Petsafe is uw kat of hond langdurig voorzien van schoon drinkwater. Doordat het product continu het water circuleert blijft het namelijk langer vers. Het drinkplezier van de fontein voor uw huisdier is hierbij groot. Dankzij het ingebouwde filter blijft het water schoon. U kunt de filters apart verkrijgen.

 • Waterautomaat circuleert continu water
 • Langdurig vers water beschikbaar voor uw huisdier
 • Veel drinkplezier
 • Ingebouwd filter houdt het water schoon
 • Geschikt voor de kat en kleine hond

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met eetbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.nl/2483-home_default/petsafe-drinkwell-mini-voor-hond-en-kat.jpg
35.25 2019/01/01
Het drink bakje is een goed product .en snel geleverd
Klein maar fijn voor de Katten. Mee was hij aan of er werd al om gekibbeld wie het eerste mocht drinken. Echt aan te bevelen. Was trouwens nog eerder binnen dan gezegd dus super snel. Bedankt namens onze Poezenbeestjes.
De poezen bekijken het met argwaan,zij waren tevreden met het drinkbakje,maar wie weet komt het moment dat zij er toch gebruik van gaan maken.Ik heb het fonteintje prominent op de tafel staan.
Het was even wennen voor de katten, maar werkt perfect. Een goede en snelle afhandeling van de firma BREKZ> m.v.g, Jannie
De fontein werkt prima, de bezorging door DHL is minder; erg traag.
3394
1824
Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 35,25
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat zijn vervangende filters voor alle Drinkwell apparaten van Petsafe. Dit zijn de Mini, Original, Platinum en Big Dog varianten. Het filter in zo'n drinkfontein zorgt ervoor dat water niet verontreinigt raakt en dat vieze geuren en smaken uit het water verdwijnen. Zo blijft het water schoon en fris. Ook worden haren en andere deeltjes tegengehouden. Met dit apparaat hoeft u zelf minder vaak het water te vervangen. Wel is het nodig om het filter elke 2 tot 4 weken te vervangen. De tijd die tussen de vervangingen zit is afhankelijk van het aantal dieren en de grootte van de dieren die er uit drinken. Een verpakking bevat 3 filters. 

Bij Brekz kunt u de beste filters voor drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere drinkfontein?

Bent u niet op zoek naar een filter voor een drinkfontein, maar naar de drinkfontein zelf? Bekijk dan onze Voederbakken en drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we alle fonteinen van Drinkwell. Een voorbeeld hiervan is de Drinkwell Petsafe Mini voor hond en kat. Deze is geschikt voor katten en kleine honden.

Petsafe
https://www.brekz.nl/2484-home_default/petsafe-drinkwell-filters-voor-hond-en-kat.jpg
8.09 2019/01/01
Water blijft fris maar het pompje maakt toch wat lawaai.
Snelle levering en product in orde
De Petsafe Drinkwell is ideaal voor onze Siamese poes. Het water is fris en gezuiverd (reuk en neutrale geur) en door het fonteintje is het een lokmiddel om haar te doen drinken. Een reden temeer daar poezen in het algemeen niet veel drinken met als gevaar en dit (vooral bij de raskat) om blaassteentjes en nierfalen te voorkomen.
Goeie filters maar de zak met kateten is nu al voor de 2e keer met een cuttermes opengesneden in de doos.
Zeer blij deze bij jullie te vinden. Zo kunnen onze katten elke dag genieten van gezuiverd water...
beste snelle service, topmerk product én bij de goedkoopste leveranciers ... kan niet beter dank
heel snelle service en netjes verpakt, top mensen
Het is een heel goed werkend filter en vangt speeksel af wat de katten verliezen tijdens het drinken.
in het begin even knoeien om het uit mekaar te krijgen, en het hangt af van de kat wat ze gewoon is van drinkfontein, de mijne heeft liever de grotere versie, maar het is een prima fonteintje ,zeker als je plaats beperkt is, dus aan te bevelen bij hond en kat ,ik heb ook de borsteltjes gekocht om het te reinigen, kat en hond drinken er graag uit ,kortom een heel degelijk fonteintje ,maakt het veel lawaai dan draai je het hendeltje naar rechts dus aan te bevelen ,ik ben er heel tevreden mee
Zoals verwacht, niet zeer goed of slecht maar normaal. Niets bijzonders maar zoals het moet zijn, geldt ook voor Brekz zelf
3395
1825
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 8,09
Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat zijn een navullingverpakking met filters, bedoeld voor de Catmate drinkwaterautomaat. Met deze navulverpakking kunt u uw Catmate waterautomaat voorzien van nieuwe filters. De verpakking omvat 2 filters per doosje.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Navulling Filter Catmate voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reinigingsset voor uw drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Drinkwell Reinigingsset. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/25532-home_default/navulling-filter-catmate.jpg
8.09 2019/01/01
Voor de kattenfontijn top.
Snelle levering, geweldig!!!!
Fijn dat je los de navulling kunt bestellen. Is wel vrij prijzig.
Keurig apart verpakt bij de rest van de bestelling.
Heel handig dat de vervangfilters ook makkelijk te verkrijgen zijn. Ik moet het belang ervan nog ondervinden, maar tot nu toe zeer tevreden.Over de catmate zelf ben ik vol lof! Zeker met dit warme weer is het duidelijk dat mijn 2 katten veel meer drinken. Zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk!
1507
805
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Catmate Filters
€ 8,09
Cat It Reinigingsfilters voor de kat

Cat It Reinigingsfilters voor de kat

Cat It Reinigingsfilters voor de kat zijn reinigingsfilters die geschikt zijn voor de Cat It Drinking Fountain groot. Deze filters reinigen het drinkwater van de Cat It Drinking Fountain van etensresten en aanslag. Daarmee zijn ze essentieel voor het goed functioneren van uw Cat It Drinking Fountain. De filters zijn alleen geschikt voor de Cat It met de waterbol, niet voor de kleine Cat It drinkfontein. Een verpakking bevat 3 filters.

Bij Brekz kunt u de beste kattenproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat it Reinigingsfilters voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld filters voor de kleine Cat it drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Carbon Filters voor de kat. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat It
https://www.brekz.nl/1130-home_default/cat-it-filters.jpg
7.09 2019/01/01
1508
806
Cat It Filters > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Cat It Filters
€ 7,09
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is een drinkfontein voor katten en honden. Het frisse stromende water stimuleert uw huisdier meer water te drinken en verbetert de gezondheid van uw kat of hond, omdat er steeds nieuwe zuurstof aan het water wordt toegevoegd en bacteriën worden verwijderd. De fontein heeft een mooi uiterlijk, maakt nauwelijks spetters en is van zeer goede kwaliteit. Hij zorgt ervoor dat het water continu wordt gereinigd door een voorfilter die haren, vuil en etensresten opvangt en een koolstoffilter die vieze smaakjes en geurtjes opvangt. Deze filters zijn gemakkelijk schoon te maken of te vervangen. De fontein heeft een geluidloze dompelpomp en een instelbare stromingsregeling. De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is 18 x 24 x 36 cm groot en heeft een reservoir met 1,5 liter water. Dit reservoir dient regelmatig bijgevuld te worden om te voorkomen dat de fontein droog komt te staan. Sommige onderdelen van de fontein kunt u in de vaatwasser schoonmaken.

 • Laat schoon en fris water stromen zodat uw dier altijd vers drinken heeft
 • Verbetert de gezondheid van uw dier 
 • Water wordt door twee filters gereinigd
 • Heeft instelbare stromingsregeling
 • Is gemakkelijk schoon te maken
 • Heeft geluidloze pomp
 • 18 x 24 x 36 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse drinkfonteinen voor uw dier kopen. Bestel bijvoorbeeld deze PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere drinkfontein dan de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Bestel uw favoriete fontein vandaag nog!

https://www.brekz.nl/4396-home_default/petsafe-drinkwell-original-voor-hond-en-kat.jpg
40.49 2019/01/01
Zoals altijd goede bestelling en levering . Proficiat
6121
3139
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 40,49
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat is een mooi ontworpen drinkfontein voor uw hond of kat. Dieren houden van vers en zuurstofrijk stromend water en dat is precies waar deze fontein voor zorgt. Daarnaast kan een drinkfontein de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen. De pomp is hoogwaardig en nagenoeg geluidloos. De fontein heeft en reservoir van 5 liter en is verdeeld in zes kamers voor een goede filtering van het water. De fontein is 40 x 27 x 26 cm groot en verbruikt 2 watt per uur. Door de helling in de bak spat het water niet op. Bij de fontein krijgt u een actiefkolfilter en een geïntegreerd voorfilter.

 • Mooi ontworpen drinkfontein voor honden en katten
 • Houdt water stromend, vers en zuurstofrijk
 • Kan de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen
 • Hoogwaardige en geruisloze pomp
 • Heeft een reservoir van 5 liter en filters
 • 40 x 27 x 26 cm groot
 • Verbruikt 2 watt per uur
 • Water spat niet op

Bij Brekz kunt u diverse soorten fonteinen kopen voor uw hond en kat. Bestel bijvoorbeeld de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Gebruiksadvies PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

Maak de fontein elke week met heet water en zeep schoon. Ontkalk de pomp elke twee tot vier weken met water en azijn en spoel hem daarna grondig af. Maak het filter met water en zonder zeep schoon en vervang het filter elke twee tot vier weken of zodra vervuiling zichtbaar is. Let erop dat er voldoende water in de fontein blijft en laat de pomp nooit drooglopen. Bij droogstaan kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie.

Andere drinkfontein dan PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Voor ons gehele aanbod aan eet- en drinkbakjes bekijk u ons overzicht.

https://www.brekz.nl/28037-home_default/petsafe-drinkwell-platinum-voor-de-hond-en-kat.jpg
50.49 2019/01/01
6122
3140
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 50,49
Europet Mango Water Feeder Filter

Europet Mango Water Feeder Filter

De Europet Mango Water Feeder Filter is een vervangend filter voor de Europet Mango Water Feeder voor hond en kat. De filters verversen het water op een extreem stille en onopvallende manier. Deze koolfilters reinigen het water continu en zorgen ervoor dat het vers en smakelijk blijft. Dit ondersteunt de gezondheid van uw huisdier. Ook kan het helpen van het verminderen van plasproblemen bij katten. Een verpakking bevat twee filters.

Bij Brekz kunt u de beste waterfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Europet Mango Water Feeder Filter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Europet-Bernina

Europet-Bernina is ontstaan uit Europet en Bernina. Deze Europese onderneming heeft een internationale instelling. Ze bieden een maximale productkeuze van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Het assortiment bestaat uit verschillende creatieve producten. Met hun opvallende ideeën hebben Europet en Bernina altijd al nieuwe markttrends gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de revolutionaire halsbanden, ruimtebesparende hoek-kattenbakken en nog veel meer. Ook de kwaliteit is goed. Ze produceren veel van de producten zelf en nemen daarbij geen risico wat betreft kwaliteit. De verpakkingen zijn nu zo gemaakt dat de producten zichzelf verkopen. In één oogopslag herkent de klant tot welke artikelgroep het product behoort. Pictogrammen, afbeeldingen en kleuren geven snel uitgebreid informatie over de inhoud. 


Afmetingen Europet Mango Water Feeder Filter

Lengte: 5 cm
Breedte: 11,5 cm
Hoogte: 1,5 cm


Ander product?

Bent u in plaats van naar een filter op zoek naar een waterfontein? Bekijk dan ons assortiment Voerbakken en Drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat. Dit is een drinksysteem met stromend water, wat uw hond of kat zal stimuleren om meer water te drinken. 

https://www.brekz.nl/20414-home_default/europet-mango-water-feeder-filter.jpg
5.99 2019/01/01
De bestelling was inorde dank u wel grt vhristian
7506
3733
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 5,99
Beschikbaar 01 jan
Zelfvullende drinkbak voor buiten 1,5 liter - hond en kat

Productinformatie Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

De Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat is de ideale drinkbak wanneer uw hond of kat graag langere tijd buiten is. U kunt deze drinkbak namelijk aansluiten op uw waterslang. Wanneer de waterstand laag is, wordt het water direct automatisch bijgevuld. Ook perfect dus voor wanneer het warm weer is! Het is namelijk belangrijk dat uw huisdier altijd beschikking heeft tot vers drinkwater. Deze bak is ook geschikt voor andere kleine boerderijdieren. Deze bak heeft een inhoud van 1,5 L en kan zowel neergezet als aan de wand bevestigd worden. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de handige Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

 • Automatische Outdoor Drinkbak
 • Afmetingen: 1,5 l/24 × 10 × 23 cm
 • Capaciteit: 1,5 liter
 • Hoogte: 10 cm
 • Kleur: wit
 • Kunststof
 • Eenvoudige aansluiting van een waterslang (ø 13 mm) met snelkoppeling (1/2") rechts
 • Om neer te zetten of aan de wand te bevestigen (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen)

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere waterbak? Bekijk dan eens de Chill Out Waterfontein voor honden. U kunt ook ons gehele assortiment voer- en waterbakken bekijken op onze overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/30993-home_default/zelfvullende-drinkbak-voor-buiten-15l-hond-en-kat.jpg
17.25 2019/01/01
Super makkelijk, hond (boxer) kan nu zelf vers water nemen. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.
Goed product zoals voorgesteld op de site. Uiterst snelle levering. Prima
33803
16031
Outdoor drinkbak 1,5 lt voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,25
Cat it Pompje

Cat it Pompje

Het Cat it Pompje is een vervangende pomp voor de Cat It Drinkfontein. Is het pompje van uw Cat It Drinkfontein kapot, maar is de rest van het product nog goed? Dit pompje is speciaal gemaakt zodat u niet de gehele drinkfontein hoeft te vervangen. Het Cat it Pompje is alleen geschikt voor de Cat It Drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat it Pompje tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vervangende pomp voor een Catmate Drinkfontein? Kijk dan eens bij de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

 

https://www.brekz.nl/20974-home_default/cat-it-pompje.jpg
19.25 2019/01/01
Dit was het verkeerde pompje, het paste niet in mijn Cat-it
goede service en pomp doet het goed.
snel en goed bezorgd, prima
Goed product. Werkt prima en past perfect!
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Super.
Snellr levering,goed produkt
Prima vervanging, zeer tevreden mee
21092
12747
> Meer informatie
Cat it Pompje 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,25
Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

De Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond is een witte drinkfontein die constant twee liter water rondpompt. De fontein is een uitstekende manier om in de waterbehoefte van uw kat te kunnen voorzien, vooral wanneer uw kat liever uit de kraan dan uit een waterbakje drinkt. Het water blijft vers, koel en zuurstofrijk, waardoor uw huisdier het graag zal willen drinken. De fontein is eenvoudig in gebruik, u hoeft alleen de adapter aan te sluiten en de fontein te vullen met water. De fontein heeft verschillende hoogtes en is gemakkelijk schoon te maken. Ook maakt hij weinig geluid, waardoor u er nagenoeg geen last van zult hebben. Het is dus een ideaal alternatief voor het normale waterbakje. 

Inclusief nagenoeg geruisloze 12 V pomp en koolstoffilter. 

 • Voor katten en kleine honden
 • Vers, koel en zuurstofrijk water
 • Maakt weinig geluid
 • Makkelijk schoon te maken door losse bakjes
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruik Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

1. Bovenste komvorm afhalen en stroomsnelheid naar wens aanpassen. Er wordt een middelmatige stroomsnelheid aanbevolen. Lagere stroomsnelheden veroorzaken minder waterverlies ten gevolge van verdamping. Hogere stroomsnelheden zullen het water verder afkoelen en zijn misschien prettiger voor uw huisdier.
2. Filterpatroon onder kraan afspoelen om eventueel houtskoolstof te verwijderen.
3. Filterpatroon insteken.
4. Bovenste komvorm met zorg terugzetten zodat hij perfect past.
5. Onderste kom tot het MAX merkje met water vullen.
6. Transformator aansluiten en in stopcontact steken. Na een korte periode moet het water beginnen te stromen. De grote kom kan tot het MAX merkje naar wens bijgevuld worden. Het waterniveau mag niet onder het MIN merkje komen.  

Lees voor informatie over het onderhoud en veelvoorkomende problemen de bijgeleverde handleiding. 
 

Andere drinkfontein?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere Navulling Filter Catmate voor de kat en de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/629-home_default/catmate-multi-level-water-fountain.jpg
34.49 2019/01/01
prima product, had er al een maar wou een tweede. Ik bestel alleen niet meer bij Brekz omdat ze laten bezorgen door dpd.
Degelijk product, de katjes drinken meer dan ervoor wat ook de bedoeling was van onze aankoop. Correcte levering.
Werkt goed en weinig geluid! Wel zelf goed opletten dat ie niet onder de minimum hoogte water komt.
Deze keer werd wel alles mooi opgevolgd en kwamen de mails ivm levering netjes binnen. Ben terug een tevreden klant.
Royal Canin Sensible 33 voor katten. Ze zijn er gek op. Daarom blijf ik het ook herbestellen.
851
493
Catmate Multi Level Water Fountain > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 liter
€ 34,49 (€ 17,25/l)
Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is een drinkfontein die het water vers houdt door middel van circulatie en is geschikt voor katten en kleine honden. De drinkfontein werkt met een pompje op netstroom, dat ervoor zorgt dat het water continu circuleert. Hierdoor blijft de versheid ervan langdurig behouden. Het product beschikt over een tank van 2 liter en heeft een filter die etensresten, vuil en afzettingen tegenhoudt. Vers water is van essentieel belang voor katten en honden en met de drinkfontein is het water altijd van drinkwaterkwaliteit. Het product is ook een ideale oplossing voor mensen die soms wat meer/langer van huis zijn. De Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is geschikt voor katten en kleine honden.

 • Opslagtank van 2 liter
 • Levert vers, gekoeld drinkwater en voorziet in een essentiële behoefte van uw huisdier
 • Met filter tegen vuil, etensresten en afzettingen
 • Geschikt voor katten en honden van kleine rassen


Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met voederbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat It
https://www.brekz.nl/631-home_default/cat-it-drinking-fountain-klein.jpg
24.25 2019/01/01
Motor maakt wel wat lawaai. Vóór de rest prima product.
Snelle levering en zeer voordelig
853
495
Cat It Drinking Fountain Klein > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Fountain Klein
€ 24,25
Cat It Carbon Filters voor de kat

Cat It Carbon Filters voor de kat  

Cat It Carbon Filters voor de kat omvat drie filters die geschikt zijn voor de kleine Cat it drinkfontein. Voor katten is vers drinkwater van grote waarde. De drinkfontein dient daarnaast natuurlijk ook voor uw gemak. Met deze filters, die zijn verpakt per drie stuks, kunt u lang en zorgeloos gebruik maken van uw kleine Cat It drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat It Carbon Filters voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de bijpassende drinkfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Voor een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen kijkt u hier.

Cat It
https://www.brekz.nl/25323-home_default/cat-it-klein-filters-voor-de-kat.jpg
11.25 2019/01/01
De madam wou perse een katten fonteintje maar ze drinken nog steeds graag uit gieters regenwater en uit de tuinvijver.
Werkt goed om het water te zuiveren
Dit is het zelfde als de kleine zakken, wel íets goedkoper maar onhandig. Veertig kilo veel te zwaar. Volgens mij mag de zakken niet zwaarder zijn dan 25 kilo. Dit is ook de eerste en de laatste keer dat ik deze bestel daan maar íets meer betalen. M.Vr.Gr. Hans Ham
kwaliteit is prima ! je doet er best lang mee.
3244
1785
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 11,25
Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 is een vervangende pomp voor de drinkfontein 335 voor katten. De pomp heeft een geïsoleerd pompsysteem zodat hij geruisloos werkt. U kunt deze pomp als los onderdeel in de drinkfontein installeren. De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 verbruikt 2 watt aan stroom en heeft een capaciteit van 230 tot 240 volt. 

 • Vervangende pomp voor drinkfontein 335 voor katten
 • Geruisloos pompsysteem
 • Als los onderdeel te installeren
 • Verbruikt 2 watt
 • Heeft capaciteit van 230 tot 240 volt

Bij Brekz kunt u diverse soorten drinkfonteinen kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond samen met de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 gemakkelijk en goedkoop online!

Andere drinkfontein?

Ook voor andere drinkfonteinen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook eens de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond voor een eet-en-drinkcombinatie of de iets kleinere Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat. Voor ons gehele aanbod aan drinkfonteinen en eet- en drinkbakjes voor honden en katten kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/21835-home_default/catmate-33501-pomp-voor-drinkfontein-type-335.jpg
16.75 2019/01/01
Het product voldoet en is keurig op tijd (binnen een dag) geleverd.
22673
13306
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,75

Overige

Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat

Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat

Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat is een stevig plastic eet- en drinkbakje voor iedere kat. Het bakje is zowel geschikt voor voer als drinken en is voorzien van anti-slip pootjes. De Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat zijn verkrijgbaar in vier kleuren. 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Smarty Bowl Eet-/Drinkbakje nr. 0 voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een plastic eetbak voor uw kat? Kijk dan eens bij het overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen.

https://www.brekz.nl/26018-home_default/smarty-bowl-eet-drinkbakje-voor-de-kat.jpg
2.09 2019/01/01
De katten vinden deze bakjes veel fijner dan de diepere bakjes die tot nu toe hadden en ze schuiven niet zo gemakkelijk weg
Eenvoudig - goedkoop - zeer handig
Het etiket van het product zit recht in het midden van het eetbakje en gaat er erg moeilijk af. Niet onoverkomelijk maar wel vervelend.
5528
2882
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Geel OP is OP
€ 2,09
Roze OP is OP
€ 2,09
Beschikbaar 01 jan
Beige OP is OP
€ 2,09
2 x Donkerblauw
€ 4,59
4 x Donkerblauw
€ 6,59
Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn of vogel. Deze bak is erg praktisch omdat je hem gemakkelijk aan de kooi kunt ophangen. Dit kan door middel van het aanwezige vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 9 cm, 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere eet- of drinkbak

Bent u niet op zoek naar een eet- of drinkbak die u aan de kooi vast kunt maken met een vleugelmoer? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een bench of kooi.

Brekz
https://www.brekz.nl/24184-home_default/drinkbakken-voor-de-bench.jpg
4.29 2019/01/01
goede eet en drinkbakjes
Top service. Snelle en correcte levering.
Goed voor onze Alexander parkieten
Goed product, stevig en makkelijk te monteren
Zeer tevreden voor onze honden hun eten en drinken in transportbench als we op vakantie gaan
super...altijd vers water in de bench..zeker tijdens dienst...
Ik heb 2 van deze bakjes gekocht voor in het konijnenhok. Mooi systeem met vleugelmoer. Konijnen kunnen de bakjes niet door het hele hok gooien. Kortom tevreden
Het bakje kan niet stevig aan de kooi met horizontale spijlen bevestigd worden. Met enige hulpmiddeken (extra plaatje) hangt het bakje stevig, maar onze papegaai weet binnen 2 minuten het bakje uit de houder op de grond te gooien.
Goed product en makkelijk te bevestigingen voor een leuke prijs en snel geleverd
Prima product. Gebruik als waterbak voor de nacht.
3036
1146
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
9 cm OP = OP
€ 2,59
€ 2,07
12 cm
€ 4,09 (€ 0,34/cm)
15 cm
€ 4,29 (€ 0,29/cm)
Eet- of Drinkbak met haak

Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een eet- of drinkbak voor gebruik in de bench van uw hond of in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te monteren in iedere bench of kooi. Zo slingert de voer- en drinkbak niet langer, maar is zij voortaan stevig gemonteerd.
Het product is verkrijgbaar in 4 maten met de afmetingen: 7 cm / 9 cm / 12 cm / 16 cm.

 • Voor gebruik in de bench of kooi
 • Keuze uit 4 maten variërend van 7 tot 16 cm
 • Geschikt voor zowel honden, knaagdieren en konijnen als ook vogels
 • Gemakkelijk te monteren

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een eet- of drinkbak met een andere bevestiging? Kijk dan eens bij de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/24183-home_default/eet-of-drinkbak-met-haak.jpg
3.43 2019/01/01
Ziet er mooi uit, maar de ringen zijn veel te wijd....makkelijk schoon te houden.
Mooi op tijd geleverd en je bent altijd zeker van de laagste prijs bij Brekz.
Het voederbakje kon ik niet zo makkelijk aan de tralies van de kooi hangen; paste niet perfect, dat was niet heel erg, maar onze parkiet gaat met het bakje aan de haal..... dus ik gebruik het bakje niet. Helaas
Zeer handig maar jammer dat het niet groter kan besteld worden
levering is snel en producten zijn goed
Het vogeltje neem er zelfs zijn badje in.
Ziet er goed uit en is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken.
3037
1669
Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
7 cm OP = OP
€ 2,09 (€ 0,30/cm)
Beschikbaar 01 jan
9 cm OP = OP
€ 3,59
€ 2,87
12 cm OP = OP
€ 4,29
€ 3,43
15 cm
€ 4,99 (€ 0,33/cm)
Lief! Voerbak Boys voor kat en hond

Lief! Voerbak Boys voor kat en hond

Lief! Voerbak Boys voor kat en hond is een mooie donkerblauwe voerbak, speciaal voor honden en katten van het mannelijke geslacht. Natuurlijk kunnen ook vrouwtjes het gebruiken! Daarnaast is hij versierd met een ster, pootafdruk en de letter S. De stevige plastic voerbak bevat een uitneembare RVS binnenbak. Deze is vaatwasbestendig en daardoor is het schoonmaken van dit bakje extra praktisch. Ook bevat het product een antisliprand, waardoor hij minder schuift wanneer er uit gegeten en gedronken wordt. Dit voorkomt geknoei! De voerbak is verkrijgbaar in drie verschillende maten en is geschikt voor honden en katten. 

 • Mooie donkerblauwe bak met extra versieringen
 • Speciaal voor boys
 • Stevige plastic bak met een RVS binnenbak
 • De RVS binnenbak is vaatwasbestendig
 • Met antisliprand tegen schuiven
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Geschikt voor honden en katten
   

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Lief! Voerbak Boys voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Lief! Voerbak Boys voor kat en hond 

Doorsnede binnenbak  10 cm


 

Ander voerbak?

Bent u niet op zoek naar een voerbak die speciaal gemaakt is voor jongens of meisjes. Bekijk dan ons Voerbakken en Drinkfonteinen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Lief! Voerbak Unisex voor kat en hond. Deze heeft een bruine kleur en is gender neutraal.

https://www.brekz.nl/23295-home_default/lief-voerbak-boys-voor-kat-en-hond.jpg
7.59 2019/01/01
25242
13957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 cm
€ 7,59 (€ 0,54/cm)
Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

De Lief! Voerbak Girls voor kat en hond is een stevige plastic voerbak voor honden en katten, die bovendien een handige uitneembare RVS binnenbak heeft. De voerbak heeft een mooie roze kleur en op de voorzijde is een witte opdruk van het logo van Lief! geplaatst. De Lief! Voerbak Girls voor kat en hond is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Let er wel op dat de afmetingen van de onderkant van de voerbak zijn en niet van de uitneembare RVS binnenbak. De binnenbak is dus wat kleiner dan de aangegeven maat. De voerbak bevat daarnaast een antisliprand, waardoor de bak niet snel schuift wanneer uw hond of kat aan het eten of drinken is. Dit scheelt een hoop opruimwerk! Het RVS bakje kan gewassen worden in de vaatwasser.

Bij Brekz kunt u de mooiste voerbakken voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel de Lief! Voerbak Girls voor kat en hond voordelig online.
 

Afmetingen Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

Doorsnede binnenbak  10 cm

Ander voerbak?

Bent u op zoek naar een Lief! Voerbak voor uw kat of hond in een andere kleur? Bekijk dan de Lief! Voerbak Boys voor kat en hond of de Lief! Voerbak Unisex voor kat en hond. Of als u een ander soort voerbak zoekt, kunt u kijken bij ons totaalaanbod aan voerbakken.

https://www.brekz.nl/23296-home_default/lief-voerbak-girls-voor-kat-en-hond.jpg
7.59 2019/01/01
25281
13958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 cm
€ 7,59 (€ 0,54/cm)
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

Productinformatie Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

De RVS Aschau is een drink- en/ of voerbakje voor katten. Dankzij het antislipmateriaal aan de onderkant van het bakje, verschuift het niet wanneer de kat eet of drinkt. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken en kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Deze bak is zowel los, als in een setje verkrijgbaar. 

Bij Brekz kunt u voer- en waterbakjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

 • RVS materiaal met matte zijkant
 • Eenvoudig te reinigen
 • Beschikbaar als enkele- of dubbele bakken
 • Antislip voorkomt schuiven tijdens het eten of drinken
 • Binnen en buitenshuis te gebruiken

Ander product?

Bent u op zoek naar een stevige plastic bak met RVS binnenbak? Kijk dan eens naar Lief! voerbak Lief. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina met al onze water- en voerbakken voor katten.

https://www.brekz.nl/28994-home_default/voer-en-drinkbak-rvs-aschau-mat-zwart-voor-de-kat.jpg
3.99 2019/01/01
32757
15657
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
160 ml OP = OP
€ 4,99 (€ 0,03/ml)
€ 3,99 (€ 0,02/ml)
2 x 160 ml
€ 9,25 (€ 0,03/ml)
Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat

Productinformatie Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat

Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat is een glanzend zwarte drinkbak voor de kat. De bak heeft een inhoud van 200 ml. 

U kunt Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat in twee maten bestellen. U kunt een enkele bak kopen, of twee bakken van 200 ml ineen. Dit is handig als u meerdere katten in huis heeft. Uiteraard kunt u bij Brekz al uw dierenaccessoires tegen de scherpste prijzen bestellen. 

Bij Brekz kunt u Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

In ons assortiment hebben wij ook deze Smarty Bowl Eet/Drinkbak in verschillende kleuren. Als u nog andere kattenaccessoires zoekt, kunt u die zeker vinden op onze overzichtspagina kattenbenodigdheden.

https://www.brekz.nl/28959-home_default/voer-en-drinkbak-exqi-zwart-voor-de-kat.jpg
1.99 2019/01/01
32862
15669
Voer en drinkbak Exqi zwart voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 ml
€ 4,99 (€ 12,48/l)
2 x 200 ml
€ 4,99 (€ 12,48/l)
2 x 400 ml
€ 6,99 (€ 8,74/l)
Kattenvoerbak Felix

Productinformatie Kattenvoerbak Felix

Kattenvoerbak Felix is een plastic voerbak voor uw kat. 

Kattenvoerbak Felix is verkrijgbaar in het zwart en kan zowel voor eten als drinken gebruikt worden. 

Bij Brekz kunt u Kattenvoerbak Felix goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Andere accessoire?

Wij hebben ook nog deze roestvrijstalen voer- en drinkbak die verkrijgbaar is in een enkele en dubbele variant. Bent u op zoek naar een andere accessoire voor uw kat? Op onze overzichtspagina kattenaccessoires vindt u een overzicht van de overige kattenaccessoires in ons assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30912-home_default/kattenvoerbak-felix.jpg
3.07 2019/01/01
Prima verlopen
33697
15958
Kattenvoerbak Felix > Meer informatie
Kattenvoerbak Felix 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 4,09
€ 3,07
Beschikbaar 01 jan
Brekz Puppybox of Kittenbox

Productinformatie Brekz Puppybox en Brekz Kittenbox

Wanneer u binnenkort een nieuwe pup of kitten verwacht is dat natuurlijk leuk en spannend! Er komt best wat kijken bij het laten wennen en verzorgen van uw nieuwe huisgenoot. Weet u al wat u allemaal nodig zult hebben? Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, heeft het team van Brekz de Puppybox en Kittenbox samengesteld. Het is een compleet pakket om u een handje op weg te helpen in dit nieuwe en ontzettend leuke avontuur.


De zeer volledige Puppybox* bevat:

 • 1,5 kg Prestano Puppy Junior geperst hondenvoer
 • 1 kg Seberus Puppy junior droogvoer
 • 1 kg Lukos Puppy & Junior droogvoer voor kleine of medium/grote hondenrassen
 • Flostouw 20 of 23 cm
 • Voer- en drinkbak Exqi 2x 350ml
 • Nylon halsband zwart S/M
 • Nylon hondenriem zwart 120cm x 10mm / 120cm x 15mm
 • Groo'me zachte borstel voor de hond S of L
 • Puppy Shampoo 250 ml

* Verkrijgbaar in een variant voor puppy's van kleine en een variant in pups van medium/grote hondenrassen.

De rijk gevulde Kittenbox bevat:

 • 400 gram Cadilo kattenvoer
 • 5 liter Purly Silica Baby Powder kattengrit
 • Trixie Kattenbak met Rand Lichtgrijs
 • Kattenbackschep
 • Kittenhalsband Neon, reflecterend blauw
 • Hengel met veren
 • Petstages Dental Cherries
 • Voer- en drinkbak Exqi 2x 200ml

Gezonde voeding

Goede voeding is op inentingen na het allerbelangrijkste voor uw opgroeiende huisdier. Daarom bevat de Brekz Puppybox drie verpakkingen kwalitatief droogvoer van de merken: Prestano, Seberus & Lukos. Seberus Puppy Junior is een smakelijke, graanvrije voeding op basis van gedroogde kip die onder andere een gezonde vacht bevordert. Prestano Puppy Junior hondenvoer is een smakelijke geperste, tarwevrije brok met kip die zeer voedzaam en lichtverteerbaar is. Lukos Puppy Junior is ook specifiek afgestemd op de behoeften van een pup en bevat ook uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dit voer kent een variant voor kleine en een variant voor grotere hondenrassen. Smaken verschillen, dus de puppybox biedt een mooie kans om alle drie de hondenvoeren uit te proberen!

Ook voor een kitten wilt u niets anders dan het beste. Gezonde voeding is daarom enorm belangrijk voor een kat in de groei. In de Brekz Kittenbox vindt u een zak Cadilo Kitten Junior kattenvoer. Deze heerlijke voeding bevat gedroogde kip, gedroogde vis & rijst. Het is niet alleen lekker, maar ondersteunt ook een optimale groei en ontwikkeling van uw kitten.

De Puppy & Kittenboxen bevatten ook een voer- en drinkbak van Exqi (2x 350ml voor puppy’s of 2x 200ml voor kittens). De voer- en drinkbakken zijn ideaal voor uw pup of kitten door de antislip bodem. Door de brede basis zal uw enthousiaste pup of kitten de voer- en drinkbakken niet snel omgooien.

Halsband

U staat vast te popelen om uw nieuwe pup allerlei trucjes te leren en samen de buitenwereld te verkennen. De bijgevoegde zwarte Nylon halsband en riem zijn gemaakt van hoogwaardig nylon en zijn daarom zeer sterk, duurzaam en weerbestendig. De riem heeft een chromen haakje en de halsband een steeksluiting. In de kittenbox zit een opvallende Kittenhalsband Neon, zodat u uw lieveling altijd kunt vinden in huis.

Spelen

Spelen, trainen, kauwen, er is voor uw pup heel veel om van te genieten. In de puppybox vindt u een 100% katoenen Flostouw die niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook nog eens goed is ter verzorging van het gebit. Kauwen op het touw helpt tandplak voorkomen. Kittens zijn ook altijd in een speelse bui. De Hengel met veren is hier uiterst geschikt voor. Dit zorgt ervoor dat de kleine tijger in uw kitten naar boven komt.

Verzorging

Om stralend de wereld te kunnen verkennen is het natuurlijk ook van belang om de vacht van uw pup goed te verzorgen. Om deze klitvrij te houden is er in de box ook een zachte Groo'me borstel in maat S of L toegevoegd. Borstelen helpt de vacht gezond houden. De zachte borstel is vooral geschikt voor kort- en middellang harige honden. Voor wanneer uw pup een ongelukje heeft gehad, of een leuke modderpoel heeft ontdekt, zit er in de Brekz Puppybox de Trixie Puppy Shampoo 250 ml. Dit is een zeer milde shampoo speciaal voor de pup dat helpt tegen vervelende geurtjes.

Om de sanitaire stops van uw kitten in goede banen te geleiden, bevat de kittenbox een Kattenbak met rand, een zak Purly Silica Baby Powder kattengrit en een Kattenbakschep. U heeft met het aanschaffen van de kittenbox dus alles in huis.

Meer info?

Wilt u graag meer lezen over wat er komt kijken bij het verzorgen van een pup of kitten? Bekijk dan eens onze pagina Voor het eerst een hond of Welke kittenbenodigdheden heb ik nodig.

https://www.brekz.nl/37316-home_default/brekz-puppy-kittenbox.jpg
25.25 2019/01/01
34530
16214
Brekz Puppybox > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Puppybox Small Breeds
€ 25,25
Puppybox Medium/Large Breeds
€ 25,25
Kittenbox
€ 25,25

Voederstandaard

Lage voederstandaard voor de kat of pup (niet verstelbaar)

Lage voederstandaard voor de kat of pup

Lage voederstandaard voor de kat of pup is een lage standaard voor het gebruik met eet- en drinkbakjes en is geschikt voor uw kat, pup, of hond van een dwergras. De pootjes van de voederstandaard zijn voorzien van antislip zodat hij stevig op zijn plek blijft staan en niet krast op de vloer. De standaard is met name geschikt voor gebruik door katten, pups en honden van dwergrassen. Hij is te gebruiken voor voer en/of water.

 • Lage voederstandaard
 • Met antislip pootjes, staat stevig en krast niet op de vloer
 • Geschikt voor katten, pups of honden van dwergrassen
 • In diverse maten verkrijgbaar

 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lage voederstandaard voor de kat of pup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Melamine dinnerset voor uw kat of hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Melamine Dinnerset Nami voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/24194-home_default/rvs-voederstandaard-voor-de-kat-of-pup.jpg
3.29 2019/01/01
Praktisch systeem voor in de camper
4788
2496
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 cm
€ 3,59 (€ 0,28/cm)
16 cm
€ 4,99 (€ 0,31/cm)
21 cm
€ 6,39 (€ 0,30/cm)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Katten voerbakken

Een van de belangrijkste dingen voor een kat is zijn dagelijkse kost. De juiste voeding is belangrijk voor een kat maar op deze pagina heeft u uiteenlopende keuzes omtrent de manier waarop u het voer aan uw kat aanbiedt. Er zijn voerbakken die ontworpen zijn met een topdesign maar u heeft ook keuze uit wat meer simpele bakken die ook prima dienst doen. Het materiaal, de kleur en de hoogte van de kattenvoerbak zijn allemaal zelf te bepalen dankzij ons uitgebreide assortiment. Op deze manier hoeft u niet alleen te denken aan de voorkeuren van uw kat maar kunt u ook een voerbak kiezen waar u zelf met plezier naar kijkt. We hebben zelfs een kattenvoerbak in ons assortiment dat het doseren van de voeding voor u uit handen neemt. U kunt de Katten voerbakken op onze website gemakkelijk en goedkoop online bij ons bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Assortiment Katten voerbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Katten voerbakken die wij onderscheiden:

 • Yummunator biedt antislip voer- en drinkbakken speciaal ontworpen voor uw kat. Deze bakken zijn voorzien van een handige anti-slipmat en u kunt ze door een gemakkelijk en slim draaisysteem aan de mat bevestigen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en formaten, zoals de Yummynator voer- en drinkbak roze 400 ml . Daarnaast zijn er losse reservebakken verkrijgbaar.

 • De Cat Mate C3000 Automatic Cat Feeder helpt u om de voorziening van de juiste hoeveelheid voer bij uw kat te automatiseren. Op deze manier kunt u het voeden van de kat nooit meer vergeten en krijgt de kat nooit te veel of te weinig voeding binnen. Het geautomatisseerde systeem is ideaal voor als een keer een weekend weg bent en niemand heeft om even op de kat te passen.

 • Naast bovenstaande voerbakken hebben we een breed assortiment met Drinkfonteinen voor uw kat in verschillende maten. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat.

 • Tot slot zijn er ook allerlei 'eenvoudige' voerbakken, bijvoorbeeld van het merk Lief! Deze plastic voerbakken hebben een uitneembare RVS binnenbak. Of kijkt u eens naar de lage voederstandaard voor de kat. Dit is een combinatie van 2 bakjes naast elkaar die zijn te gebruiken als voer- en als drinkbakje.

Ander product?

Veel van de op onze website aangegeven voerbakken zijn uiteraard ook geschikt als drinkbak. Bent u in plaats van een Katten voerbakken op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij als onze kattenaccessoires.

Terug