terug
Voederbakken en drinkfonteinen

Voederbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw kat waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent.
Lees meer ..
Voederbakken en drinkfonteinen

Katten voerbakken en drinkbakjes

Een van de belangrijkste dingen voor een kat is zijn dagelijkse kost. De juiste voeding is belangrijk voor een kat maar op deze pagina heeft u uiteenlopende keuzes omtrent de manier waarop u het voer aan uw kat aanbiedt. Er zijn voerbakken die ontworpen zijn met een topdesign maar u heeft ook keuze uit wat meer simpele bakken die ook prima dienst doen. Het materiaal, de kleur en de hoogte van de kattenvoerbak zijn allemaal zelf te bepalen dankzij ons uitgebreide assortiment. Op deze manier hoeft u niet alleen te denken aan de voorkeuren van uw kat maar kunt u ook een voerbak kiezen waar u zelf met plezier naar kijkt. We hebben zelfs een kattenvoerbak in ons assortiment dat het doseren van de voeding voor u uit handen neemt. U kunt de katten voerbakken op onze website gemakkelijk en goedkoop online bij ons bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Bij Brekz kunt u diverse voer- en drinkbakken voor de kat snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel voerbakken en drinkfonteinen tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Katten voerbakken en drinkfonteinen

In ons assortiment vindt u diverse drinkfonteintjes die uw kat voorzien van continu vers drinkwater. De Petsafe Drinkwell Mini is geschikt voor zowel katten als kleine honden en circuleert het water, waardoor het langer vers blijft. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een normale, lage voederstandaard
Hier kunt u ook vervangende onderdelen vinden, zoals bijvoorbeeld de filters en pompjes. 

Voer- en drinkbak voor de kat

Naast drinkfontein Adriana kunt u ook kiezen voor een RVS voer - en drinkbak of een kunststof variant als de Exqi. Voer- en drinkbak Kena is een roestvrijstalen bak met een leuk kattenprintje er op. Deze bak kunt u overigens in de vaatwasmachine mee laten wassen. De antislip onderzijde voorkomt dat de bak eenvoudig heen en weer kan schuiven. Nog handiger is de Voer- en drinkbak Divar Duo Dinner Zwart voor de kat. U heeft dan namelijk zowel een eet- als drinkbak voor uw huisdier.

Anti-Schrok bak voor de kat

Sommige katten neigen hun voedsel naar binnen te schrokken zonder goed te kauwen. Dit kan erg slecht zijn voor het verteringsstelsel van de kat. De Petstages Kitty Slow Feeder is speciaal ontwikkeld om het eettempo van uw kat te verlagen. De slow feeder is vaatwasserbestendig en gemaakt van hoogkwalitatieve ABS plastic. 

Overige producten

Verder kunt u op deze pagina nog producten als een snackpot vinden, een digitale voederschep en een handige voerschep met afsluitklip.

Ander product?

Veel van de op onze website aangegeven voerbakken zijn uiteraard ook geschikt als drinkbak. Bent u in plaats van katten voerbakken op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij als onze kattenaccessoires.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.