Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Overige bodembekking 

Bodembedekking voor verschillende dierensoorten. Een greep uit ons assortiment: kattengrit, beukensnippers, fijne korrels, kattenbakvulling, Chinchillazand, strohaksel, hennep en houtvezels.
Lees meer ..

Sanicat

Plantaardig

Mini Hemp bodembedekking

Mini Hemp bodembedekking

Mini hemp bodembedekking is bodembekking voor hokken van verschillende soorten dieren (vooral knaagdieren). Het is gemaakt van hennep en absorbeert 12 keer meer vocht dan stro en vier keer meer vocht dan houtkrullen. Het houdt behalve vocht ook geuren, zoals ammoniak vast en geeft geen stof. Het product is erg milieuvriendelijk doordat het zonder pesticiden en insecticiden geteeld wordt, veel langer kan blijven liggen dan stro en omdat het restproduct biologisch afbreekbaar is. In één zak zit 12 liter samengeperst bodembedekking.

 • Geschikt voor allerlei soorten dieren
 • Absorbeert extra veel vocht en geuren
 • Maakt geen stof
 • Is zeer milieuvriendelijk
 • Restproduct mag in het GFT-afval 

Ander product dan Mini Hemp bodembedekking?

Ook voor andere soorten bodembedekking kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen ook Cotton Comfort (No Smell) bodembedekking en Supreme Supasoft Bedding Natural voor knaagdieren. Bekijk hier ons gehele assortiment bodembedekking.

Aubiose
https://www.brekz.nl/21816-home_default/aubiose.jpg
4.19 2019/01/01
Prima spul maar kleine verpakking
graag grotere verpakking
Goed spul, gebruik dit al langer.
fijn spul houdt goed de nare luchtjes tegen
prima zorgingbe
996
566
> Meer informatie
Mini Hemp bodembedekking 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
12 liter
€ 4,19 (€ 0,35/l)
Chinchillazand bodembedekking

Chinchillazand bodembedekking

Chinchillazand bodembedekking is een speciaal soort zand, fijngemalen kristalzand, waar chinchilla's zich in kunnen wassen. Chinchilla's maken zich namelijk niet in water schoon, maar in zand. Dit is hun manier van wassen. Het zand haalt de huidschilfers en eventuele parasieten uit de vacht. Hierdoor wordt de vacht luchtig en zacht. Ook genieten de dieren van een bad in het zand.

Bij Brekz kunt u de beste bodembedekkingen voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Chinchillazand bodembedekking tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Chinchillazand bodembedekking

Zorg ervoor dat er 's avonds minstens een badkuipje met dit zand in het hok van de chinchilla staat. Dit is namelijk zijn actieve fase. Hij zal zich dan uit zichzelf gaan wassen in het zand. 
 

Ander bodembedekking? 

Bent u niet op zoek naar een bodembedekking voor uw chinchilla, maar voor een ander huisdier? Bekijk dan ons Overige bodembedekking assortiment. Hier verkopen we onder andere een Klein Pakje Stro voor Knaagdieren. Deze verkopen we in verpakkingen van 1 of 2 kg.

Brekz
https://www.brekz.nl/604-home_default/chinchillazand.jpg
22.95 2019/01/01
Duurde langer dan anders, kreeg dit niet direct te horen eerst zeiden ze dat het bezorgd werd en de dag dat het zou komen kreeg ik bericht dat het niet voorradig was,had dit liever direct gehoord verder was alles prima
Het zand zit keurig verpakt in een grote stevige zak. Hierdoor blijft alles heel. Heb slechte ervaringen gehad bij een andere firma.
Goede en snelle levering .
788
460
Chinchillazand > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 14,25 (€ 1,14/kg)

Sanicat

Sanicat klontvormend Maïs kattengrit

Productinformatie Sanicat 100% maïs kattengrit klontvormend

Sanicat 100% maïs kattengrit klontvormend is een kattengrit dat uit 100% natuurlijke bestanddelen bestaat. Het grit is gemaakt met maïs en kan daardoor (in kleine hoeveelheden) in het toilet gedeponeerd worden. Het is bovendien biologisch afbreekbaar, dus met het gebruiken van deze korrels belast u zo min mogelijk het milieu. 

Door middel van een natuurlijk antibacterieel middel heeft Sanicat 100% maïs kattengrit bovendien een antibacteriële werking.  Het werkt daarnaast klontvormend en uitermate absorberend en het maïs helpt op een natuurlijke manier met het neutraliseren van vieze geurtjes, zonder dat er parfums of andere chemicaliën aan is toegevoegd. 

Bij Brekz kunt u Sanicat 100% maïs kattengrit klontvormend goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Ander product?

Van Sanicat hebben wij in ons assortiment nog een kattengrit met een frisse aloë vera-geur: Sanicat Aloe Vera kattengrit. Zoekt u een ander soort kattenbakvulling? Geen probleem! Op onze handige overzichtpagina kattengrit vindt u in een mum van tijd het product dat u zoekt. 

https://www.brekz.nl/40518-home_default/sanicat-klontvormend-mais-kattengrit.jpg
8.25 2019/01/01
Beste kattengrind, mooie klompen, kan je direct doorspoelen, geen nare geurtjes. Geweldig!
Heb nog geen bestelling ontvangen
Ziet er goed uit en klontert godd
Fijn spul voor in de kattenbak, het weegt haast niks en vangt veel vocht op. Mijn katten maken er graag gebruik van!
..leicht, geruchsneutral und die Lieferung war prompt und korrekt!!
Très bien!
32397
15550
Sanicat klontvormend Maïs > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 liter
€ 8,25 (€ 1,38/l)
2 x 6 liter
€ 16,25 (€ 1,35/l)
3 x 6 liter
€ 23,75 (€ 1,32/l)
Sanicat Recycled Cellulose kattengrit

Productinformatie Sanicat Recycled Cellulose kattengrit 

Sanicat Recycled Cellulose kattengrit is een kattenbakvulling met een hoog absorptievermogen van +500%. Dit is zeer effectief bij het vasthouden van urine en het binden van vervelende geurtjes. Deze hygiënische kattenbakvulling is gemaakt van 100% recyclebare cellulose en papier en is te verwerken tot compost. Het kan zelfs in kleine hoeveelheden door het toilet worden gespoeld.

Sanicat Recycled Cellulose is de perfecte keuze voor milieubewuste kattenbaasjes die graag een heel licht en absorberend product zoeken met een goede geurcontrole. Deze kattenbakvulling van Sanicat gebruikt de kracht van de natuur voor een planeet- en pootjesvriendelijk kattengrit. Het lichtgewicht grit vergemakkelijkt transport, gebruik en opslag en biedt een prettige, duurzame manier om de bak schoon te houden.

Bij Brekz kunt u met beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanicat Recycled Cellulose kattengrit (20 L) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Sanicat Recycled Cellulose

100% recyclebaar cellulose en papier

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant van Sanicat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Sanicat Advanced Hygiene kattengrit. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattengrit.

https://www.brekz.nl/39550-home_default/sanicat-recycled-cellulose-kattengrit.jpg
13.75 2019/01/01
40241
17438
Sanicat Recycled Cellulose Kattengrit 20L > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 liter
€ 13,75 (€ 0,69/l)
2 x 20 liter
€ 26,75 (€ 0,67/l)

Plantaardig

Esve Corbo Bodembedekking of Kattengrit

Esve Corbo Bodembedekking of Kattengrit

Esve Corbo Bodembedekking of Kattengrit is een 100% natuurlijke, zeer absorberende bodembedekking. Het product is volledig biologisch en kan behalve als bodembedekker ook worden gebruikt als kattengrit. Het voordeel van biologisch kattengrit is dat het na gebruik kan worden verwerkt in de compost. Het is daarmee minder milieubelastend dan gebruikelijk is bij kattengrit. Een zak Corbo bevat 25 liter aan bodembedekking en weegt 11,34 kilo.

 • Een prima bodembedekker
 • Ook te gebruiken als kattengrit
 • Zeer absorberend
 • Biologisch product, minder milieubelastend want biologisch afbreekbaar 
   

Bij Brekz kunt u de beste overige bodembedekking eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Esve Corbo Bodembedekking of Kattengrit tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een chinchillazand? Kijk dan eens bij de Chinchillazand bodembedekking. Een overzicht van al onze overige bodembedekking vindt u hier.

Esve
https://www.brekz.nl/493-home_default/corbo-.jpg
15.25 2019/01/01
niet duur .het product is biologisch afbreekbaar, stuift niet .snelle levering, goed verpakt .meer dan te vrede mee.
Goede bodembedekker, weinig tot geen stof, je kunt het vuil eruit scheppen net als in een kattenbak, viezigheid klontert aan elkaar.
gewoon goede aflevering by brekz.nl. vrg jongejeugd
668
372
Corbo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
25 Liter
€ 15,25 (€ 0,61/l)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Overige bodembedekking

Overige bodembedekking bevat al onze bodembedekkingen die niet onder de andere merken vallen. Bodembedekking is onmisbaar in gebruik voor katten en knaagdieren, omdat het helpt de leefruimte van uw huisdier hygienisch te houden. Het voorkomt tevens nare geurtjes wanneer u uw huisdier in huis houdt. U vindt hier bodembedekkingen voor uiteenlopende diersoorten zoals katten en knaagdieren. Er zijn verschillende soorten bodembedekking van diverse merken. Meer over ons assortiment vindt u in de korte beschrijving hieronder.

Overige bodembedekking assortiment

Overige bodembedekking bevat al onze bodembedekkingen die niet onder de andere merken vallen. U vindt hier diverse bodembedekkingen voor verschillende huisdieren. Om u wegwijs te maken in ons assortiment vindt u hieronder een korte toelichting.

 • Zoekt u een sterk absorberende bodembedekking voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Mini Hemp bodembedekking
 • Chinchilla's vereisen een geheel eigen soort bodembedekking met zand waarin zij zich kunnen wassen. Kies voor deze dieren voor Chinchillazand bodembedekking
 • Een uitstekende bodembedekking van houtvezel vindt u in het Klein Pakje Houtvezel (plosplan) bodembedekking. Dit is geschikt voor gebruik bij diverse dieren
 • Het voordeel van stro als bodembedekker is het natuurlijke karakter, plus dat het geschikt is om op te knagen. Als u een compact verpakking met stro zoekt kunt u eens kijken bij ons Klein Pakje Stro voor Knaagdieren
 • De leukste bodembedekking voor knaagdieren vindt u met de Puik Speelbedding voor Knaagdieren. Het materiaal absorbeert geuren, kleeft niet aan de bodem en is geschikt om je als knaagdier lekker in te verstoppen

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een bodembedekking van Cotton Comfort? Kijk dan eens bij onze Cotton Comfort bodembedekking.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.