Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Cotton Comfort bodembedekking 

Cotton comfort is speciaal bodembedekking voor knaagdieren en konijnen. Bevat geen fijnstof en ontwikkelt weinig tot geen geurtjes.
Lees meer ..
Comfort Bedding bodembedekking

Comfort Bedding bodembedekking

Comfort Bedding bodembedekking is een bodembedekking voor (kleine) knaagdieren. Comfort Bedding is een geurloze bodembedekker van katoen en kan worden gebruikt in het verblijf van uw knaagdier. Het product absorbeert vocht uitstekend en neutraliseert nare geurtjes. En in tegenstelling tot stro en zaagsel is dit product 100% stofvrij. Werkt tot wel 10 dagen lang en is biologisch afbreekbaar.

  • Duurzaam alternatief voor zaagsel en stro
  • Stofvrij
  • Neutraliseert nare geurtjes
  • Werkzaam tot wel 10 dagen
  • Biologisch afbreekbaar
     

Bij Brekz kunt u de beste Comfort Bedding bodembedekking eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Comfort Bedding bodembedekking tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pakje stro? Kijk dan eens bij Klein Pakje Stro voor Knaagdieren. Een overzicht van al onze bodembedekking vindt u hier.

Cotton Comfort
https://www.brekz.nl/27084-home_default/no-smell.jpg
9.39 2019/01/01
ik vindt dit produkt het beste van kwalitijd ben heel tevreden over bedankt voor alle produkten die goed zijn voor alle dieren grt mathias
Heerlijk zacht en zeker met de naderende winter heerlijk warm voor mijn konijntjes, die in een buiten hok zitten.
Goede service,en snel geleverd,netjes verpakt
Het is super goed spul. Ik heb altijd andere, zachtere katoenbedding, maar deze werkt met zo goed. Neemt goed vocht op.
Super fijn matriaal, Stinkt niet!
Het is een goede bodembedekker, samen met houtvezel gemengd veel minder vochtig en een langer schone bodem. Aan te raden!
prima en snelle service. top
832
476
No Smell > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 liter
€ 9,39 (€ 0,23/l)
2 x 40 liter
€ 17,75 (€ 0,22/l)
4 x 40 liter
€ 32,25 (€ 0,20/l)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Cotton Comfort bodembedekking

Cotton Comfort bodembedekking is een bodembedekking voor gebruik bij knaagdieren en is geschikt voor gebruik bij diverse kleine huisdieren. De bodembedekking is gemaakt van een katoenzaad vezel dat vocht en geurtjes absorbeert. Gebruik van een product als deze zorgt ervoor dat het hok langer schoon, droog en vrij van geurtjes blijft. Coton Comfort bodembedekking is stofvrij en te gebruiken in het gehele hok. Meer informatie over ons assortiment aan bodembedekking van Cotton Comfort vindt u hieronder.

Cotton Comfort bodembedekking assortiment

Cotton Comfort bodembedekking is een bodembedekking voor gebruik bij knaagdieren en is geschikt voor gebruik bij diverse kleine huisdieren. In ons assortiment vindt u onder meer de Comfort Bedding bodembedekking. Dit product is volledig vervaardigd van katoen en is geschikt voor hokken van knaagdieren en konijnen. Het absorbeert vocht en geurtjes uitstekend en houdt het hok langer schoon, droog en vrij van geurtjes. Tevens is het stofvrij, wat het fijn maakt voor toepassing in huis. De bodembedekking is te gebruiken in het hele hok, voor uw dier(en) om op te liggen of voor het toilet.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bedding van Russel? Kijk dan eens bij onze Russel Bedding producten.

Terug