Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Cotton Comfort bodembedekking 

Cotton comfort is speciaal bodembedekking voor knaagdieren en konijnen. Bevat geen fijnstof en ontwikkelt weinig tot geen geurtjes.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
40 liter
€ 9,25
Per 2
€ 17,49
Per 4
€ 31,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Cotton Comfort bodembedekking

Cotton Comfort bodembedekking is een bodembedekking voor gebruik bij knaagdieren en is geschikt voor gebruik bij diverse kleine huisdieren. De bodembedekking is gemaakt van een katoenzaad vezel dat vocht en geurtjes absorbeert. Gebruik van een product als deze zorgt ervoor dat het hok langer schoon, droog en vrij van geurtjes blijft. Coton Comfort bodembedekking is stofvrij en te gebruiken in het gehele hok. Meer informatie over ons assortiment aan bodembedekking van Cotton Comfort vindt u hieronder.

Cotton Comfort bodembedekking assortiment

Cotton Comfort bodembedekking is een bodembedekking voor gebruik bij knaagdieren en is geschikt voor gebruik bij diverse kleine huisdieren. In ons assortiment vindt u onder meer de Comfort Bedding bodembedekking. Dit product is volledig vervaardigd van katoen en is geschikt voor hokken van knaagdieren en konijnen. Het absorbeert vocht en geurtjes uitstekend en houdt het hok langer schoon, droog en vrij van geurtjes. Tevens is het stofvrij, wat het fijn maakt voor toepassing in huis. De bodembedekking is te gebruiken in het hele hok, voor uw dier(en) om op te liggen of voor het toilet.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bedding van Russel? Kijk dan eens bij onze Russel Bedding producten.

Terug