Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Orderpicker Dierenwebwinkel (4-5 dg/wk)

Brekz Group B.V. is een snel groeiende webwinkel voor huisdierproducten die met een enthousiast team van 70 medewerkers internationaal actief is in diverse Europese landen. Wij hebben plaats voor een medewerker met werkervaring in een dierenwinkel voor het orderpicken van dieraccessoires in ons magazijn in Breukelen.

De taken bestaan onder meer uit:

  • Orderpicken, klantbestellingen voor dieraccessoires verzendgereed maken
  • Afhandeling van webshop bestellingen en magazijn werkzaamheden
  • Collegiale ondersteuning bij andere taken binnen webshop en magazijn

Het gaat om een functie van 4-5 dagen per week waaronder mogelijk de zaterdag.

Wij zoeken een vlotte en flexibele medewerker die stressbestendig is en gewend is zelfstandig te werken binnen een team. Je hebt bij voorkeur werkervaring in een dierenwinkel en beschikt over productkennis van honden- en kattenartikelen. Je voelt je thuis in een drukke omgeving en bent niet bang om met je handen te werken. Je spreekt redelijk goed Engels. Je werkt nauwkeurig en bent gewend met administratieve systemen om te gaan.


Wij bieden:

  • Een functie in een jong en snelgroeiend bedrijf
  • Een dynamische omgeving met oog voor klanttevredenheid
  • Een informele cultuur waarin serieus gewerkt wordt
  • prima arbeidsvoorwaarden

Ben je woonachtig nabij Maarssen en heb je belangstelling om binnen een snel groeiende dynamische organisatie aan de slag te gaan in een enthousiast team en een leuke informele werkomgeving, stuur dan per e-mail je CV met motivatie naar info@brekz.nl ten name van E. Broekhuizen.

Brekz Group B.V.
Computerweg 2
3542 DR, Utrecht