Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Hill's Science Plan

Hill's hondenvoer en Hill’s kattenvoer

Een lang & gelukkig leven begint met kennis. Dankzij wetenschap maakt Hill’s bewezen voeding voor iedere levensfase. U kunt erop vertrouwen dat het honden en katten, gezond of ziek, precies geeft wat ze nodig hebben.

Hill's dierenvoeding

De voeding van Hill's is speciaal ontwikkeld op de leeftijd, het soort en het activiteitsniveau van uw kat of hond. Daarnaast houdt dit merk rekening met een mogelijke gevoeligheid van uw huisdier voor bepaalde kwaaltjes. U heeft op onze website keuze uit Hill's Science Plan Hondenvoer en Hill's Science Plan Kattenvoer! U vindt hierdoor altijd het beste voer voor uw hond of kat bij Brekz. Dankzij onze acties is hier altijd het beste voer te koop voor alle katten- en hondenrassen.


Assortiment Hill's

Hill's biedt zowel het beste voer voor uw kat als voor uw hond. Voor beide huisdieren biedt het merk voeding die aangepast is aan de levenswijze en de leeftijd van het dier.


Hill's hondenvoer

Het hondenvoer van Hill's biedt de juiste voedingsstoffen voor de verschillende levensfasen van uw hond. Daarnaast houdt dit merk rekening met het type hond bij de ontwikkeling van hun voer. Grote honden hebben andere behoeftes dan kleine honden. Ook is de ene hond gevoeliger voor overgewicht dan de andere hond. Hierom heeft Hill's een gevarieerd assortiment waarbij er voor elke hond wat wils is. Hieronder vind u een greep van de producten uit ons assortiment.

 

Hill's kattenvoer

Het kattenvoer van Hill's is aangepast aan de speciale wensen en behoeften van uw kat. Katten zijn er in vele verschillende soorten. Elke soort kat heeft zijn eigen voeding nodig. Hier houdt Hill's rekening mee. Hill's biedt voer dat speciaal gemaakt is voor katten met een gevoelige huid of overgewicht. Daarnaast zijn haarballen een bekend probleem voor menig kat eigenaar. Volwassen katten hebben ander soort voer nodig dan kittens of oude katten. Hierom maakt Hill's voer dat speciaal bedacht is voor de levensfase en de specifieke behoeften van uw kat. Hieronder vind u een greep van de producten uit ons assortiment.

 

Volledig overzicht?

Voor een volledig overzicht van ons Hill's assortiment kunt u kijken op onze pagina voor Hill's kattenvoer en Hill's hondenvoer.