Orijen


Orijen is een natuurlijke, hoogwaardige voeding voor honden. De gebruikte ingrediënten worden dagelijks vers geleverd bij de fabrikant. Orijen brokken bevatten geen kleur-, geur- en smaakstoffen of andere kunstmatige toevoegingen. 

Orijen dierenvoeding

Orijen is voeding voor uw huisdier zoals moeder natuur het heeft bedoeld! Hoewel we dikwijls menselijke eigenschappen toekennen aan onze geliefde huisdieren, is het niet verstandig als we dit doen wanneer het om hun voeding gaat. Honden en katten hebben niet meer dezelfde levensstijl als van nature, maar hun lichaamsbouw en voedingsbehoefte is geheel gelijk gebleven. Het zijn echte jagers, wat te zien is aan de specifieke structuur van hun tanden en kaken en de werking van hun spijsvertering. Vandaar dat honden en katten de behoefte hebben aan een voeding die voornamelijk gebaseerd is op vers vlees en verse vis. Dit is precies wat de producten van Orijen uw hond of kat bieden!


Orijen hondenvoer en kattenvoer wordt door een onafhankelijk Canadees familiebedrijf geproduceerd. Het voer wordt bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Zo bevat het voer maar liefst 80% aan vlees en wordt het aangevuld met 20% aan groenten, fruit en kruiden. Daarnaast is het vrij van granen die (te) snel verteerd worden in de darmen (hoog glychemische granen) en plantaardige eiwitten (bijvoorbeeld uit aardappelen of mais). Deze ingrediënten komen namelijk nauwelijks voor in de natuurlijke voeding van honden en katten. Dankzij deze samenstelling is Orijen een hoogwaardige en natuurlijke voeding voor uw huisdier.


Bij Brekz heeft u een ruime keuze uit de beste Orijen producten. Bij ons kunt u het premium voer van Orijen goedkoop, gemakkelijk en snel thuis laten bezorgen.


Orijen Assortiment

Orijen hondenvoer

Orijen hondenvoer is een volledig natuurlijke voeding voor uw hond, die uitsluitend ingrediënten van een hoge kwaliteit bevat. Zo bevatten hun producten dagelijks vers aangeleverd vlees van onder andere vrije uitloop pluimvee en wild gevangen vis. Hiermee kunt u uw hond hoogwaardige dierlijke eiwitten geven, die hem in topvorm brengen en kerngezond houden. Het voer is vrij van conserveringsmiddelen en bevat alleen de beste bronnen van koolhydraten, zoals linzen en kikkererwten. Orijen hondenvoer is geschikt voor honden van alle rassen en beschikbaar voor puppy's, volwassen honden en honden op leeftijd.


Orijen kattenvoer

Orijen kattenvoer is een premium voeding voor uw kat, die uitsluitend verse en hoogwaardige ingrediënten bevat. Het voer is optimaal afgestemd op de natuurlijke ontwikkeling van uw kat. Zo bevatten de producten van Orijen kattenvoer wild gevangen vis, of vers scharrelvlees van kippen en kalkoenen. Het voer bevat een hoog percentage aan dierlijke eiwitten en uitsluitend gezonde, goed verteerbare koolhydraten (laag glychemische index). Hierdoor neemt uw kat alle voedingsstoffen goed op waardoor hij zich vitaal en energiek voelt. Orijen kattenvoer is geschikt voor katten van alle rassen en alle leeftijden.

 

Ander merk?

Toch liever andere voeding dan Orijen? Kijk dan op onze hondenvoer merkenpagina of op onze kattenvoer merkenpagina!

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.