Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orijen kattensnoep 

Orijen kattensnoepjes zijn, net als het voer, een volledig natuurlijk product voor uw kat. Smakelijke snoepjes die ook nog eens gezond voor ze zijn.
Lees meer ..

Snacks

Snacks

Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep

Productinformatie Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep

Het smakelijke Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep bestaat uit verantwoorde, gezonde snacks voor iedere volwassen kat. De graanvrije snacks zijn zeer geschikt als tussendoortje voor katten met een allergie en dankzij de lage caloriegehalte kunt u uw geliefde kat onbezorgd belonen. De hoogwaardige ingrediënten worden dagelijkse vers aangeleverd, waarna ze direct worden gevriesdroogd. Doordat de ingrediënten niet worden gekookt en enkel gevriesdroogd, blijven de waardevolle voedingsstoffen en pure smaak bewaard. De snacks bevatten de voedzame WholePrey-verhouding van vers vlees (wild zwijn), orgaanvlees en kraakbeen en is daarmee een natuurlijke bron van belangrijke voedingsstoffen. De snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten geen conserveermiddelen. Orijen is door de pure, volle smaak zeer geliefd bij iedere kat.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Wild Boar Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep

Samenstelling: 
Wilde zwijn, wild zwijn lever en nier, tocopherol (natuurlijk conserveringsmiddel).

Analytische bestanddelen: 
Ruwe eiwitten (45%), vetgehalte (35%), ruwe vezels (1%), vocht (2%).

Bewaring Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats

Bewaar de snacks op een koele, droge plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Wild Boar Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk bijvoorbeeld eens naar Orijen Regional Red Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32941-home_default/orijen-wild-boar-cat-treats-35-gram.jpg
7.09 2019/01/01
Mijn poesels vinden dit heerlijk
De katten zijn er dol op.
26994
14295
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 7,09 (€ 0,20/gram)
2 x 35 gram
€ 14,25 (€ 0,20/gram)
3 x 35 gram
€ 20,25 (€ 0,18/gram)
Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes

Productinformatie Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes

De Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes bevatten 100% hoogwaardig lamsvlees, zonder synthetische conserveermiddelen. De ingrediënten worden dagelijks vers aangeleverd door lokale boeren in Canada, om vervolgens zorgvuldig te worden gevriesdroogd. Hierdoor blijven de waardevolle voedingsstoffen en de pure smaak bewaard. De snacks worden geleverd in de voedzame WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen en zijn een natuurlijke bron van belangrijke voedingsstoffen. De snacks van Orijen zijn graanvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor katten met een allergie. Door het lage caloriegehalte kunt u uw kat onbezorgd belonen met de heerlijke snacks van Orijen.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Romney Lamb Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes

Samenstelling: 
Vers lamsvlees, lamslever, lamspens, tocopherols (natuurlijk conserveringsmiddel).

Analytische bestanddelen: 
Ruwe eiwitten (35%), vetgehalte (45%), ruwe vezels (1%), vocht (2%)

Bewaring Orijen Grass Fed Lamb kattensnoepjes

Bewaar de snacks op een droge, koele plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Romney Lamb Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Orijen Tundra Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32952-home_default/orijen-grass-fed-lamb-cat-treats-kattensnoepjes.jpg
7.09 2019/01/01
Katten vinden het erg lekker
De katten zijn er gek op. Wel prijzig.
26993
14293
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 7,09 (€ 0,20/gram)
2 x 35 gram
€ 14,25 (€ 0,20/gram)
3 x 35 gram
€ 20,25 (€ 0,18/gram)
Orijen Original Cat Treats

Orijen Original Cat Treats

Orijen Original Cat Treats is een natuurlijke, gezonde snack voor katten. Het is rijk aan scharrelkip- en kalkoen en in het wild gevangen vis. De ingrediënten zijn niet gekookt en worden gevriesdroogd, waardoor de waardevolle voedingsstoffen en smaak bewaard blijven. De WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen die de kat nodig heeft om de gezondheid te behouden. De snacks zijn graan- en koolhydraatvrij en perfect afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van de kat. Daarbij is Orijen een gezond tussendoortje met een laag caloriegehalte. Hierdoor kan iedere kat genieten van deze smakelijke traktatie. Dit product is 100% natuurlijk en is vrij van kunstmatige toevoegingen.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Original Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Original Cat Treats

Samenstelling: Verse kippenlever (30%), verse kalkoenlever (30%), vers kippenvlees (18%), verse kalkoenvlees (18%), verse Pacifische Pijltandheilbot (4%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (min.) 45%, ruw vet (min.) 35%, ruwe celstof (max.) 1%, vocht (max.) 5%.

Bewaring Orijen Original Cat Treats

Orijen koel en droog bewaren en na openen goed afsluiten om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Original Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Orijen Wild Boar Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32943-home_default/orijen-original-cat-treats-35-gram.jpg
6.09 2019/01/01
Mijn beide katten vinden de Orijen Original Cat Treats heel lekker!
Heb 2 poezen , eentje met een allergie , die niets lust van alle producten waar een kat op staat , niet nat of droog , niet duur of goedkoop, zelfs geen kattensnoepjes.Enkel menseneten , enkel deze snoepjes vindt hij super lekker. Andere poes heeft een moeilijke spijsvertering, maar met Orijen snoepjes geen problemen.
Mijn kat vindt het heerlijk, als ik het zakje pak staat hij miauwend naast me!
De poezen zijn er dol op!
Gekend product maar veel goedkoper dan in winkel. Spijtig dat het aankoopbedrag zo hoog moet zijn om gratis verzending te krijgen.
26990
14290
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 6,09 (€ 0,17/gram)
2 x 35 gram
€ 11,25 (€ 0,16/gram)
3 x 35 gram
€ 16,25 (€ 0,14/gram)
Orijen Regional Red Cat Treats

Productinformatie Orijen Regional Red Cat Treats

Orijen Regional Red Cat Treats zijn natuurlijke, gezonde snacks voor katten. De verse ingrediënten worden dagelijks door lokale boeren in Canada aangeleverd, waarna het voorzichtig wordt gevriesdroogd. Deze bereidingswijze zorgt ervoor dat de belangrijke voedingsstoffen en pure smaak bewaard blijven. De WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen is een natuurlijke bron van waardevolle voedingsstoffen. Orijen is graan- en koolhydraatvrij en is afgestemd op de natuurlijke behoefte van de kat. De ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit en de snacks zijn vrij van conserveermiddelen. Daarbij heeft deze snack een laag caloriegehalte, waardoor deze snack een verantwoord tussendoortje is voor iedere kat.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Regional Red Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Regional Red Cat Treats

Samenstelling: 
Runderlever, lamslever, wildzwijn lever, geit, wildzwijn, lam, geitenlever, rundvlees, geitennier, geitenpens, rundernier, runderpens, lamsnier, lamspens, tocopherol (natuurlijk conserveringsmiddel).

Analytische bestanddelen: 
Ruwe eiwitten (40%), vetgehalte (40%), ruwe vezels (1%), vocht (2%)

Bewaring Orijen Regional Red Cat Treats

Orijen koel en droog bewaren en na openen goed afsluiten om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Regional Red Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32945-home_default/orijen-regional-red-cat-treats-35gram.jpg
6.09 2019/01/01
Zeer snelle levering, maar miste 1x2 zakjes. Dit gemeld en er werd direct gehandeld zodat ik weer super snel de zakjes kreeg nageleverd. Hele goede service.
26991
14291
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 6,09 (€ 0,17/gram)
2 x 35 gram
€ 11,25 (€ 0,16/gram)
3 x 35 gram
€ 16,25 (€ 0,14/gram)
Orijen Tundra Cat Treats kattensnoep

Productinformatie Orijen Tundra Cat Treats kattensnoep

De snacks van Orijen Tundra Cat Treats zijn gezond en geschikt voor iedere volwassen kat. De graanvrije snacks zijn geschikt voor katten met een allergie en dankzij het lage caloriegehalte kunt u uw geliefde maatje onbezorgd belonen. De verse ingrediënten komen van vertrouwde lokale boeren en vissers in Canada en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat. Doordat de ingrediënten worden gevriesdroogd, blijven de voedingsstoffen en pure smaak bewaard. Dankzij de heerlijke, pure smaak zijn de snacks van Orijen zelfs geliefd bij de meest kieskeurige eters.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Tundra Cat Treats kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Tundra Cat Treats

Samenstelling: 
Verse wilde zwijnen lever (24%), vers wild zwijnen vlees (24%), verse geitenlever (12%), verse herten lever (12%), verse geit (12%), vers hert (12%), verse riddervis (4%).

Analytische bestanddelen: 
Ruwe eiwitten (45%), vetgehalte (35%), ruwe vezels (1%), vocht (5%)

Bewaring Orijen Tundra kattensnoep

Bewaar de Orijen Tundra kattensnacks op een koele, droge plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Tundra Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk bijvoorbeeld eens naar Orijen Original Cat Treats kattensnoep. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32947-home_default/orijen-tundra-cat-treats-35-gram.jpg
7.09 2019/01/01
26992
14292
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 7,09 (€ 0,20/gram)
2 x 35 gram
€ 14,25 (€ 0,20/gram)
3 x 35 gram
€ 19,25 (€ 0,17/gram)
Orijen Six Fish Cat Treats

Productinformatie Orijen Six Fish Cat Treats

Orijen Six Fish Cat Treats zijn heerlijke snacks boordevol vis en zijn geschikt voor iedere kat. De snacks zijn bereid zonder ze te koken, waardoor ze alle natuurlijke voedingsstoffen optimaal behouden hebben. Door ze met zorg te vriesdrogen zijn geen conserveermiddelen nodig geweest bij de bereiding. De ingrediënten zijn natuurlijk en de vis is dan ook vers gevangen. Door het zorgvuldige proces en de natuurlijke ingrediënten beschikken de snacks dan ook over een uitstekende smaak.

  • Bereid met vers gevangen vis
  • Bevat alleen ingrediënten die uw kat nodig heeft voor een gezonde dag
  • Zorgvuldig gevriesdroogd, voor optimaal behoud van smaak en ingredienten
  • Vrij van conserveermiddelen
  • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u de beste Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Six Fish Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Orijen Six Fish Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Orijen Six Fish Cat Treats

Hele Atlantische makreel, bot, zeeduivel, Atlantische haring, Acadische roodbaars, zilverheek, gemengde tocoferolen (natuurlijk conserveermiddel).


Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (55%), vetgehalte (15%), ruwe celstof (1%), vocht (2%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van Orijen met lam? Kijk dan eens bij onze Orijen Grass Fed Lamb Cat Treats.

https://www.brekz.nl/32949-home_default/orijen-six-fish-cat-treats.jpg
7.09 2019/01/01
Mijn 2 katten zijn er dol op. 1 van hen heeft maag/darm problemen, maar met deze snacks spelen die niet op.
Goed gedaan
30622
15026
Orijen Six Fish Cat Treats 35 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 7,09 (€ 0,20/gram)
2 x 35 gram
€ 14,25 (€ 0,20/gram)
3 x 35 gram
€ 20,25 (€ 0,18/gram)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Orijen kattensnoep assortiment

Orijen kattensnoep is een zeer smakelijk snoep van verse ingrediënten en is geschikt voor iedere kat. Het assortiment van Orijen bevat zeer natuurlijke en verse producten. Hierboven kunt u een keuze maken uit verschillende soorten en smaken.

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar Orijen Orginal Cat Treats kattensnoep. Dit smakelijke snoep bestaat voor 100% uit scharrelkip en bevat tevens kalkoen en in het wild gevangen bot. De verse ingrednten staan niet alleen voor een smakelijke maar ook voor een zeer natuurlijke voeding. Dit kattensnoep van Orijen is gevriesdroogd in eigen keuken. Dus bent u op zoek naar het tussendoortje of de beloning voor uw kat, dan bent u bij Orijen op de juiste plek!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld Sanal kattensnoep? Kijk dan eens bij ons Sanal kattensnoep.

Terug