Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Whiskas kattensnoep 

​Whiskas kattensnoep is snoep voor uw kat in de lekkerste smaken. Deze snoepjes zijn niet alleen heel smakelijk, maar ook nog eens verzorgend. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.
Lees meer ..

Snacks

Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Whiskas Anti Hairball Kattensnoep is een heerlijk smaakvol kattensnoepje, speciaal ontwikkeld om de vorming van haarballen bij uw kat tegen te gaan. De snoepjes zijn uitgevoerd in een soort kussenvorm. De buitenkant van het kattensnoepje is krokant en de binnenkant is zacht, waardoor uw kat steeds weer zult worden verrast. De ingrediënten zijn speciaal geselecteerd op hun effectiviteit tegen haarballen. Bij gebruik van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zullen zowel u als uw kat spoedig het effect ondervinden. U maakt uw kat steeds weer blij met een smaakvol snoepje, waarnaast u hem of haar ook nog eens verlost van die vervelende haarballen. Uw geliefde viervoeter kan heerlijk worden verwend met iedere dag 10 stuks Whiskas Anti Hairball Kattensnoep.

 • Een smaakvol en verrassend kattensnoepje.
 • Uitgevoerd in kussenvorm, waarbij de buitenkant krokant is en de binnenkant zacht.
 • Uw kat is eindelijk verlost van die vreselijke haarballen.
 • Bij gebruik van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid snel effectief.
 • Bijna eindeloos verwennen met 10 snoepjes per dag.
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Anti Hairball Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Anti Hairball Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, melk- en bijproducten.
 

Voedingsadvies Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Voor het beste resultaat geeft u uw kat 10 snoepjes per dag. U dient hierbij de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan te passen.
Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Niet gevonden wat u zocht?

Is Whiskas Anti Hairball Kattensnoep niet waar u naar op zoek was? Kijk voor een andere verwennerij eens naar Whiskas Temptations Kip en Kaas kattensnoep. Ook kunt u voor andere kattensnoepjes van Whiskas terecht op de pagina Whiskas kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,79
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Dentabites kattensnoep

Whiskas Dentabites kattensnoep

Somt wilt u uw geliefde kat belonen of verwennen. U kunt dat het beste op een verantwoorde manier doen. Whiskas Dentabites kattensnoep zijn heerlijke kattensnoepjes die het gebit ondersteunen. Ze bevatten groene thee, waarvan bewezen is dat de opbouw van tandplak en tandsteenvorming vermindert. Dit helpt de mondhygiëne te verbeteren. Daarnaast hebben deze smakelijke snoepjes een licht schurende werking tijdens het kauwen. Dit draagt bij aan een schoon gebit.

Naast dat Whiskas Dentabites kattensnoep een positieve werking heeft op het gebit zijn ze ook nog super smakelijk. De snoepjes op basis van kip zorgen voor een heerlijke smaaksensatie in de mond van uw kat. Ze zal deze snoepjes niet kunnen weerstaan!  

 • Verminderen tandplak en tandsteenvorming
 • Helpen de tanden schoon te houden
 • Een super smakelijke snack
 • Geschikt voor katten vanaf 10 maanden oud
   

Bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde snack voor uw kat? Koop dan nu Whiskas Dentabites Kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere kattensnacks!

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Whiskas Dentabites kattensnoep

Uw kat mag tot 16 snoepjes per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 
Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Dentabites kattensnoep

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 15% kip), plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, olie en vet, mineraalstoffen, gist.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (26.2%), ruw vet (12.2%), ruwe vezel (5.8%), ruwe celstof (9.8%), vocht (10.0%), Omega 3-vetzuren (1.868 mg/kg).  

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Kopersulfaat pentahydraat (3,2 mg/kg), kaliumjodide (0,27 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (0,01 mg/kg), antioxidanten.

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Dentabites Kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattensnoep. We beschikken over verschillende producten in diverse smaken, zoals Whiskas Temptations Zalm kattensnoep, snoepjes met een heerlijke zalmsmaak.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,79
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 6,29
Per 8
€ 11,99
Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Whiskas Healthy Coat Kattensnoep is een snack die u aan uw kat kunt geven om hem te belonen of om hem te verwennen. Het kussenvormige snoepje heeft een zachte vulling en bevat voedingsstoffen zoals biotine, Omega-3 en vitamine B, die bijdragen en het onderhouden van een gezonde huid en een glanzende vacht. De buitenkant is krokant en dit wordt bewaard gebleven door de hersluitbare verpakking die er voor zorgt dat de snoepjes vers blijven. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Healthy Coat Kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Healthy Coat Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Voedingsadvies Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Dit is aanvullend voer en kan dus naast de hoofdmaaltijden gegeven worden. Maximaal 15 stuks per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, graan, vlees en dierlijke nevenproducten, olie en vet, mineraalstoffen, plantaardige nevenproducten.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (6.690 IE/kg), vitamine B1 (450 mg/kg), vitamine B2 (225 mg/kg), vitamine B3 (4.503 mg/kg), vitamine B5 (120 mg/kg), vitamine B6 (180 mg/kg), vitamine B9 (45 mg/kg), vitamine B12 (2 mg/kg), biotine (390 mg/kg), vitamine D3 (738 IE/kg), kopersulfaat-monohydraat (17 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (46 mg/kg), kaliumjodide (2 mg/kg), zinksulfaat-monohydraat (207 mg/kg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34.0%), ruw vet (20.0%), ruwe vezel (1.0%), ruwe as (9.5%), calcium (0.9%), fosfor (0.6%), vocht (8.0%)

Ander kattensnoep?  

Bent niet op zoek naar kattensnoep dat bijdraagt aan een gezonde vacht? Bekijk dan eens onze Whiskas kattensnoep pagina. Hier vindt u onder andere Whiskas Dentabites Kattensnoep. Deze variant is goed voor het gebit van de kat. 
 

Whiskas Healthy Coat Kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoep

Whiskas Temptations kip/kaas kattensnoep

Soms wilt u uw kat verwennen of belonen, bijvoorbeeld na een zware inspanning of omdat u vindt dat uw kat wel wat extra's verdient. Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat. De snoepjes zijn krokant van buiten en hebben een heerlijk zachte binnenkant. Ze bevatten kip en kaas, een smakencombinatie waar uw kat van zal kunnen genieten. Bovendien zijn ze gezond en ondersteunen ze uw kat.

Dus zoekt u een smakelijke en gezonde beloning voor uw kat? Bestel dan nu Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep goedkoop online op Brekz! 

De houdbaarheid van Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten ( min. 4% kip), mineralen, melk en bijproducten (min. 4% kaas).
 

Voedingsadvies

U kunt uw kat maximaal  11 snoepjes per dag geven. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Whiskas kattensnoepjes op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan kattensnoepjes in diverse smaken. Ook biedt een aantal snoepjes ondersteuning aan de tanden of ondersteuning bij haarballen. U kunt ook met enige regelmaat afwisselen. Zo zorgt u voor nog meer eetplezier bij uw kat.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is een smakelijke en onweerstaanbare traktatie voor uw geliefde kat, als beloning of kleine verwennerij. De snoepjes zijn uitgevoerd in een soort kussenvorm. De buitenkant van het kattensnoepje is krokant en de binnenkant is zacht, waardoor uw kat steeds weer zal worden verrast. De specifieke keuze voor een snoepje met zalm-smaak is natuurlijk niet zomaar gemaakt. Katten zijn grote liefhebbers van vis, daarbij heeft zalm vele eigenschappen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw kat. Het is dus geen enkel probleem om uw kat eens lekker te verwennen, maar houd wel rekening met de mate van activiteit van uw kat en overschrijd liever niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Wanneer u deze snoepjes ook graag aan uw kitten aan wilt bieden is het belangrijk dat hij of zij al gewend is aan vast voedsel. 

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM. Whiskas staat daarmee garant voor een goede en gezonde keuze, waarbij u uw kat onbezorgd kunt verwennen. De verpakking van de kattensnoepjes is speciaal ontworpen om te zorgen voor een lange houdbaarheid.

 • Deze kattensnoepjes zijn krokant van buiten en zacht van binnen, heerlijk verrassend.
 • De vulling van zalm is vol van smaak en brengt goede voedingsstoffen met zich mee
 • Bijna eindeloos verwennen met maximaal 11 stuks per dag.
 • Een gezonde keuze, Whiskas werkt samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM.
 • De speciaal ontworpen verpakking zorgt ervoor dat de snoepjes lang vers blijven.
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Temptations zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, plantaardige bijproducten.
 

Voedingsadvies Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Let op: u mag Whiskas Temptations zalm Kattensnoep pas aan uw kitten aanbieden wanneer hij of zij gewend is aan vast voedsel.

Bij een gemiddelde mate van activiteit en bij een gezond gewicht mag u uw kat tot 11 snoepjes per dag aanbieden. U dient de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan te passen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Niet gevonden wat u zocht?

Is Whiskas Temptations zalm Kattensnoep niet waar u naar op zoek was of is uw kat toe aan afwisseling? Kijk voor een andere verwennerij eens naar Whiskas Temptations Kip en Kaas kattensnoep. Ook kunt u voor andere kattensnoepjes van Whiskas terecht op de pagina Whiskas kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Whiskas Temptations rund Kattensnoep is een heerlijke snack met rund en wordt gegeten door alle soorten katten. Wilt u uw kat eens lekker verwennen? Dan hebt u aan Whiskas Temptations rund Kattensnoep een goeie! Het snoep is van buiten krokant en heeft van binnen een heerlijke zachte vulling. Dankzij de basis van smakelijk rund en de fijne textuur in de vorm van een kussentje, is dit snoepje onweerstaanbaar voor katten van alle soorten en leeftijden. Bovendien bevat het snoep diverse gezonde ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van uw kat, zoals eiwitextracten en mineralen. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattensnoep eenvoudig online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het product tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations rund Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Tot 15 stuks per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Whiskas sticks? Kijk dan eens bij Whiskas Sticks voor de kat. Kijk voor een overzicht van al ons kattensnoep bij de merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Temptations Zeevruchten Kattensnoep
Whiskas Temptations met Zeevruchten > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Verpakking Prijs
50 gram
€ 1,49
Per 2
€ 2,89
Per 4
€ 5,69
Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep zijn heerlijke snoepjes met zalm met een gebitsverzorgende werking en zijn geschikt voor iedere kat. De snoepjes zijn speciaal ontwikkeld om de vorming van tandsteen op het kattengebit te verminderen. Dankzij de speciale vezeltextuur zorgt het product voor een milde schurende reiniging tijdens het eten. En gegeten worden deze dentabites, want met hun heerlijke zalmsmaak zijn ze een onweerstaanbaar tussendoortje.

 • Heerlijke snoepjes met zalmsmaak
 • Schurende werking vermindert tandsteen op het kattengebit
 • Bevat diverse essentiële vitaminen en mineralen
 • Geschikt tussendoortje voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Geadviseerd wordt om het kattensnoep te geven vanaf een leeftijd van 10 maanden oud. De aanbevolen hoeveelheid is 16 brokjes per dag.

Ingrediënten Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vis en -bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, gist, zaden, kruiden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep dat helpt haarballen te verminderen? Kijk dan eens bij ons Whiskas Anti Hairball Kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
40 gram
€ 1,79
Per 2
€ 3,49
Per 4
€ 6,29
Per 8
€ 11,99
Whiskas Sticks voor de kat

Whiskas Sticks voor de kat

Whiskas Sticks voor de kat is een heerlijk tussendoortje voor uw kat. Het is te gebruiken als beloning, bijvoorbeeld bij het aanleren van een trucje. Maar natuurlijk kunt u het ook aan uw kat geven om hem te verwennen. In de rund- en de kipvariant is een hoog percentage van 50% vlees aanwezig. In de zalmvariant is Omega-3 aanwezig. Dit is belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Verder zijn er geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen aan toegevoegd. Elke stick is individueel verpakt om de andere sticks zo vers mogelijk te houden. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Sticks voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Sticks voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Whiskas Sticks voor de kat

Geef tot 1 stuks per dag. Pas de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Sticks voor de kat

Kip en rund 
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 50% vlees, waarvan 50% kip), gist, suikers, mineralen, vis en -bijproducten, granen, oliën en vetten, kruiden.

Zalm
Vis en -bijproducten (waarvan 50% zalm), vlees en dierlijke bijproducten, gist, suikers, mineralen, granen, oliën en vetten, kruiden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (33.0%), vet (22.0%), organische stoffen (9.0%), ruwe voedingsvezels (1.0%), vocht (27.0%),
+ bij de zalmvariant: Omega-3 vetzuren (5250 mg/kg) 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Kip 
Vitamine A (31905 IE/kg), vitamine D3 (468 IE/kg), vitamine E (5 mg/kg), Omega-3 vetzuren (103 mg/kg)

Rund
Vitamine A (31860 IE/kg), vitamine D3 (467 IE/kg), vitamine E (5 mg/kg), Omega-3 vetzuren (103 mg/kg)

Zalm 
Vitamine A (31500 IE/kg), vitamine E (5 mg/kg)
 

Ander kattensnoep? 

Bent u niet op zoek naar een stick maar naar losse snoepjes voor katten? Bekijk dan onze Whiskat kattensnoep pagina. Hier verkopen we onder andere Whiskas Anti Hairball Kattensnoep, dat de vorming van haarballen effectief tegengaat. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Kip
€ 1,25
Rund
€ 1,25
Zalm
€ 1,25
3 x rund
€ 3,49
3 x kip
€ 3,49
3 x zalm
€ 3,49
5 x zalm
€ 5,29
5 x Kip
€ 5,29
5 x Rund
€ 5,29
28 x zalm
€ 28,49
28 x kip
€ 28,49
28 x rund
€ 28,49
Whiskas Crunch Kattensnoep

Whiskas Crunch Kattensnoep

Whiskas Crunch Kattensnoep zijn heerlijke kleine brokjes die u over iedere Whiskas maaltijd voor uw kat strooit. De combinatie van smaak en textuur zorgen ervoor dat de dagelijkse maaltijd nog lekkerder en spannender wordt. Elke hap zal krokant en smaakvol zijn, met veel vitaminen en mineralen. Door de speciale receptuur nemen de brokjes geen vloeistof op en blijven zo lekker knapperig en heerlijk van smaak blijven. Zo blijft elke maaltijd van uw kat een heerlijke smaakbelevenis! Whiskas Crunch Kattensnoep is daarnaast ook een gezonde beloning voor uw kat omdat dit kattensnoepje veel vitaminen en mineralen bevat. Dit Whiskas product is verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram.

Dit Whiskas product is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM. Whiskas staat daarmee garant voor een goede en gezonde keuze, waarbij u uw kat onbezorgd kunt verwennen. De verpakking van de kattensnoepjes is speciaal ontworpen om te zorgen voor een lange houdbaarheid.

 • Geschikt voor elke kat
 • Brokjes zijn krokant en zacht
 • Heerlijk van smaak
 • Gezonde keuze
 • Met heerlijke topping van kip, kalkoen en eend
 • Met veel vitaminen en mineralen.
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Crunch Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Whiskas Crunch Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Whiskas Crunch Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip, 4% kalkoen, 4% eend), oliën en vetten, mineralen.

Voedingsadvies Whiskas Chrunch Kattensnoep

Strooi de kattensnoepjes over de Whiskas maaltijd van uw kat.

Let op! Zorg er voor dat 2/3 van de dagelijkse hoeveelheid caloriën uit maaltijdzakjes bestaat en 1/3 uit droge voeding. 

Ander kattensnoep?

Op zoek naar een alternatief voor deze kattensnoepjes? Kijk voor een andere verwennerij eens naar Whiskas Temptations Kip en Kaas kattensnoep. Ook kunt u voor andere kattensnoepjes van Whiskas terecht op de pagina Whiskas kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,69
Per 2
€ 3,29
Per 3
€ 4,79
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Whiskas kattensnoep

Whiskas kattensnoep is een heerlijk kattensnoep en is in diverse soorten en smaken verkrijgbaar. Er zijn lekkere soorten kattensnoep met zalm, rund of kip, die knapperig van buiten en zacht van binnen zijn. Er is snoep in de vorm van sticks, maar er zijn ook twee soorten smakelijk natvoer. Bekijk ons assortiment hier, om een keuze te maken.
 

Kattensnoep (temptations)

Brekz heeft vijf soorten heerlijk kattensnoep in het assortiment.

Sticks & natvoer 

Sticks van Whiskas zijn het perfecte tussendoortje voor uw kat. Deze Whiskas Sticks voor de kat zijn er in drie verschillende smaken. 

Het smakelijke natvoer van Whiskas is voor uw kat volop genieten. Kijk eens bij de Whiskas Pouch Gestoomd met Stukjes Vis in Gelei. Er is ook een gemengde box beschikbaar met vis en vlees, de Whiskas Pouch 1+ Vis & Vlees in Gelei.

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Whiskas kattensnoep tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas kattensnoep, bijvoorbeeld snoep van Vitakraft? Kijk dan eens bij ons Vitakraft kattensnoep. Een overzicht van al ons Kattensnoep vindt u hier.

Terug