terug
Whiskas kattensnoep

Whiskas kattensnoep

​Whiskas kattensnoep is snoep voor uw kat in de lekkerste smaken. Deze snoepjes zijn niet alleen heel smakelijk, maar ook nog eens verzorgend. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.
Lees meer ..
Whiskas kattensnoep

Whiskas kattensnoep

Whiskas kattensnoep is een heerlijk kattensnoep en is in diverse soorten en smaken verkrijgbaar. Er zijn lekkere soorten kattensnoep met zalm, rund of kip, die knapperig van buiten en zacht van binnen zijn. Er is snoep in de vorm van sticks, maar er zijn ook twee soorten smakelijk natvoer. Bekijk ons assortiment hier, om een keuze te maken.
 

Kattensnoep (temptations)

Brekz heeft vijf soorten heerlijk kattensnoep in het assortiment.

Sticks & natvoer 

Sticks van Whiskas zijn het perfecte tussendoortje voor uw kat. Deze Whiskas Sticks voor de kat zijn er in drie verschillende smaken. 

Het smakelijke natvoer van Whiskas is voor uw kat volop genieten. Kijk eens bij de Whiskas Pouch Gestoomd met Stukjes Vis in Gelei. Er is ook een gemengde box beschikbaar met vis en vlees, de Whiskas Pouch 1+ Vis & Vlees in Gelei.

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Whiskas kattensnoep tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas kattensnoep, bijvoorbeeld snoep van Vitakraft? Kijk dan eens bij ons Vitakraft kattensnoep. Een overzicht van al ons Kattensnoep vindt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.