Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Renske kattensnoep 

Katten kunnen ook dingen leren en een beloning in de vorm van kattensnoep is de ideale manier om uw kat iets aan te leren. Daarnaast kan een kattensnoepje ook als tussendoortje dienen. Renske kattensnoep is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is daarom een verantwoorde en gezonde lekkernij voor uw kat.
Lees meer ..

Snacks

Snacks

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend is een smakelijk, hypoallergeen snoepje voor iedere kat Dit heerlijke tussendoortje haalt al haar eiwitten uit eend. Hiermee is ze hypoallergeen en ook geschikt voor de voedselgevoelige kat. De lekkere beloning in de vorm van een hartje bestaat uit een natuurlijke samenstelling en is bovendien licht verteerbaar. Zo laat u uw kat snoepen op een verantwoorde manier. Het product is geschikt voor iedere kat.

  • Natuurlijk product
  • Hypoallergeen, met alleen eiwitten uit eend
  • Licht verteerbaar
  • Gezond en smakelijk

Bij Brekz kunt u het beste Renske kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
  

Ingrediënten Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend

Eend (91%), aardappelzetmeel, glycerine.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (30%), ruw vet (6%), ruwe as (5%), ruwe celstof (3%), vocht (20%).
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beloning van Renske voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Renske Gezonde Beloning Eend voor de hond

https://www.brekz.nl/27989-home_default/renske-gezonde-beloning-hartjes-eend-kat.jpg
3.99 2019/01/01
31819
15441
Renske Gezonde beloning Hartjes Eend kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 gram
€ 7,59 (€ 37,95/kg)
Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm is een heerlijke, gezonde snack met vis en is geschikt voor iedere kat. Wilt u uw kat verwennen met een gezonde en toch onweerstaanbare traktatie? Deze snacks van Renske bestaan volledig uit vis en zijn graan- en glutenvrij. Hierdoor zijn ze behalve erg lekker ook heel gezond en zijn ze tevens geschikt voor katten die gemakkelijk last hebben van overgevoeligheidsreacties. U kunt de hartjes voeren als tussendoortje maar ze ook voorzetten met het dagelijkse voer. Een extra'tje voor de echte visliefhebber!

  • Heerlijke traktatie
  • Gezond tussendoortje, volledig uit zalm
  • Gluten- en graanvrij
  • Geschikt voor de voedselgevoelige kat
  • Voor als tussendoortje of door het dagelijkse voer

Bij Brekz kunt u het beste Renske kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm

Zalm (86%), aardappelzetmeel (10%), glycerine.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Renske met kip? Kijk dan eens bij Renske Kat Vers Kip 70 gram.

https://www.brekz.nl/27990-home_default/renske-gezonde-beloning-hartjes-zalm-kat.jpg
3.99 2019/01/01
Goed verpakt en de katten vinden het heerlijk
Mijn katten zijn er dol op
31820
15442
Renske Gezonde beloning Hartjes Zalm kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 gram
€ 7,59 (€ 37,95/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Ons assortiment Renske kattensnacks

Brekz biedt u een uitgebreid assortiment Renske kattensnoep aan. De kattensnoepjes zitten in hersluitbare potjes van 100mg en komen in verschillende smaken. Renske kattensnoep is geschikt voor alle katten vanaf 9 weken oud. De kattensnoepjes zijn allemaal graan- en glutenvrij en bevatten veelal maar één eiwitbron, waardoor het de ideale snack is voor voedselgevoelige katten. Om u te helpen met het kiezen van het kattensnoep dat het beste afgestemd is op uw kat, volgt hier een korte selectie uit ons assortiment Renske kattensnoep.
    

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm is een smakelijke en gezonde kattensnack met daarin 86% zalm verwerkt. Doordat er slechts 1 eiwitbron in de snoepjes is verwerkt, is het de perfecte snack voor gevoelige katten. 

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend is ook geschikt voor de voedselgevoelige kat. Het is licht verteerbaar en gezond. 

Renske kat Gezonde beloning Hartjes - Kip met broccoli bevat maar liefst 91% kip. Er is geen zout en suiker toegevoegd en is daarom ideaal voor de kat met voedselallergie of -intolerantie. 

Renske kat Gezonde beloning Hartjes - Kip met oregano heeft een onweerstaanbare smakencombinaties en is geschikt voor voedselgevoelige katten. Het bestaat voor 90% uit kip. 

De houdbaarheid van Renske kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
      

Andere Renske producten? 

Zoekt u andere kattensnacks of gewoon Renske kattenvoer? Bekijkt u dan onze overzichtspagina's voor kattensnoep en kattenvoer.

Terug