terug
Renske kattensnoep

Renske kattensnoep

Katten kunnen ook dingen leren en een beloning in de vorm van kattensnoep is de ideale manier om uw kat iets aan te leren. Daarnaast kan een kattensnoepje ook als tussendoortje dienen. Renske kattensnoep is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is daarom een verantwoorde en gezonde lekkernij voor uw kat.
Lees meer ..
Renske kattensnoep

Ons assortiment Renske kattensnacks

Brekz biedt u een uitgebreid assortiment Renske kattensnoep aan. De kattensnoepjes zitten in hersluitbare potjes van 100mg en komen in verschillende smaken. Renske kattensnoep is geschikt voor alle katten vanaf 9 weken oud. De kattensnoepjes zijn allemaal graan- en glutenvrij en bevatten veelal maar één eiwitbron, waardoor het de ideale snack is voor voedselgevoelige katten. Om u te helpen met het kiezen van het kattensnoep dat het beste afgestemd is op uw kat, volgt hier een korte selectie uit ons assortiment Renske kattensnoep.
    

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Zalm is een smakelijke en gezonde kattensnack met daarin 86% zalm verwerkt. Doordat er slechts 1 eiwitbron in de snoepjes is verwerkt, is het de perfecte snack voor gevoelige katten. 

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend is ook geschikt voor de voedselgevoelige kat. Het is licht verteerbaar en gezond. 

Renske kat Gezonde beloning Hartjes - Kip met broccoli bevat maar liefst 91% kip. Er is geen zout en suiker toegevoegd en is daarom ideaal voor de kat met voedselallergie of -intolerantie. 

Renske kat Gezonde beloning Hartjes - Kip met oregano heeft een onweerstaanbare smakencombinaties en is geschikt voor voedselgevoelige katten. Het bestaat voor 90% uit kip. 

De houdbaarheid van Renske kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
      

Andere Renske producten? 

Zoekt u andere kattensnacks of gewoon Renske kattenvoer? Bekijkt u dan onze overzichtspagina's voor kattensnoep en kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.