terug
Catisfaction kattensnoep

Catisfaction kattensnoep

Catisfactions kattensnacks zijn heerlijke snoepjes met een krokant laagje en een zachte vulling. De snoepjes zijn lekker en bevatten slechts twee calorieën per stuk. U kunt ze op elk moment van de dag geven als beloningsmiddel.
Lees meer ..
Catisfaction kattensnoep

Catisfactions kattensnoep

​Catisfactions kattensnoep zijn heerlijke krokante snoepjes met een zachte vulling. De snoepjes zijn lekker en verantwoord, want ze bevatten slechts twee calorieën per stuk. U kunt ze op elk moment van de dag aanbieden en zijn ideaal om uw kat mee te belonen. De snoepjes zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking zodat ze langer vers blijven en u ze eenvoudig mee kunt nemen onderweg.

  • ​Krokante laagje
  • Zachte vulling
  • Verantwoord
  • Geef tot maximaal 20 stuks per dag, afhankelijk van de lichaamsconditie van uw kat
  • Geschikt voor elk moment
  • In hersluitbare verpakking

​Bij Brekz kunt u de lekkerste snoepjes van Catisfactions gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Catisfactions kattensnoep en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Assortiment Catisfactions kattensnoep

De snoepjes van Catisfactions zijn er in de smaken kip, kip met eendkaaszalm en zalm met kaas. De kip & zalm is tevens verkrijgbaar in een Maxi pack van 180 gram!

​Andere kattensnack dan Catisfactions kattensnoep?

Wij verkopen ook de lekkere snoepjes van o.a. CadiloVitakraftWhiskas en Felix. Bekijk het totaaloverzicht aan kattensnacks en bestel de favoriete snack van uw kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.