Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Catisfaction kattensnoep 

​Catisfaction kattensnoep zijn heerlijke snoepjes met een krokant laagje en een zachte vulling. De snoepjes zijn lekker en verantwoord, want ze bevatten slechts twee calorieën per stuk. U kunt ze op elk moment van de dag voeren en uw kat mag er wel tot 20 per dag eten.
Lees meer ..

Snacks

Katmix

Snacks

Multipack

Snacks

Catisfactions Eend kattensnoep OP is OP

Productinformatie Catisfactions Eend kattensnoep

Catisfactions zijn lekkere snoepjes voor alle katten die wat extra hebben verdiend. De snoepjes zijn in de vorm van een krokant zakje, met binnenin een zachte vulling met eend. Katten zijn er dol op. Zo is Catisfactions Eend kattensnoep de lekkerste beloning voor katten die een extraatje hebben verdiend. Elk zakje is gevuld met 60 gram snoepjes. De snoepjes bevatten onder andere: eend (4%), mineralen, granen, plantaardige eiwitextracten.


Bij Brekz kunt u het beste Catisfaction kattensnoep voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catisfactions Eend kattensnoep tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Catisfactions Eend kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

​Ingrediënten Catisfactions Eend kattensnoep

​Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (25%), ruw vet (22%), ruwe vezel (0,3%), ruwe as (8,1%), calcium (0,92%), fosfor (0,69%) en metaboliseerbare energie (413 kcal).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Catisfactions met zalm en kaas? Kijk dan eens bij Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep. Voor al ons Catisfaction kattensnoep kijkt u hier.

Catisfactions
https://www.brekz.nl/3430-home_default/catisfactions-eend-kattensnoep.jpg
99.95 2019/01/01
Onze kat vind dit super lekker
mijn kan er niet genoeg van krijgen
4889
2539
Catisfactions Eend kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
Beschikbaar 01 jan
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
Beschikbaar 01 jan
Catisfactions Kip kattensnoep

Productinformatie Catisfactions Kip kattensnoep

Catisfactions Kip kattensnoep is een gezond en lekker tussendoortje, geschikt voor iedere kat. In één snoepje zitten slechts 2 kilocalorieën en daarom is het een ideaal hulpmiddel om te gebruiken bij het trainen en belonen van uw kat. Met Catisfactions Kip kattensnoep kunt u uw kat elke dag laten genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het gewicht. Het snoep is namelijk gezond en bevat een variatie aan voedingsstoffen. Uw huisdier zal dol zijn op de combinatie van een krokante buitenkant en een zachte binnenkant.

Het Catisfactions Kip kattensnoep kan op elk moment van de dag gegeven worden. Het advies is om 20 brokjes per dag aan de dagelijkse voeding van uw kat toe te voegen. Dit kan via de hand gegeven worden, maar ook via de voerbak. Uw kat krijgt dan 8,4% van zijn dagelijkse behoefte aan kilocalorieën binnen.

De verpakking is hersluitbaar en daardoor is het snoep extra lang houdbaar. Eén verpakking bevat 60 gram aan brokjes en is geschikt voor katten vanaf 1 jaar oud.

Wilt u uw kat op een gezonde manier verwennen? Bij Brekz kunt u online Catisfactions Kip kattensnoep kopen. Altijd goedkoop en snel in huis! Bij aankoop van een pakket van vijf, nog voordeliger!

De houdbaarheid van Catisfactions Kip kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Catisfactions Kip kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), oliën en vetten, mineralen

Analytische bestanddelen
Eiwitten (34.0%), vetten (20.0%), anorganische stoffen (9.5%), ruwe voedingsvezel (1.0%)
 

Voedingsadvies

We raden u aan uw kat maximaal 20 Catisfactions brokjes per dag te geven. Dat is ongeveer 8% van de dagelijkse behoefte aan kilocalorieën. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Andere kattensnoepjes? 

Hebt u liever een ander soort kattensnoepjes? Bekijk dan eens onze Kattensnoep pagina. Hier vindt u bijvoorbeeld tussendoortjes voor katten met een speciaal dieet, zoals Clinic FDS Snack Kattensnoep.

Catisfactions
https://www.brekz.nl/2320-home_default/catisfactions-kip-kattensnoep.jpg
84.96 2019/01/01
3091
1708
Catisfactions Kip kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
€ 7,64 (€ 21,22/kg)
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
€ 14,44 (€ 20,06/kg)
Catisfactions Kaas kattensnoep

Productinformatie Catisfactions Kaas kattensnoep

Soms wilt u uw geliefde huisdier eens lekker verwennen of belonen. Het is misschien verleidelijk om uw kat een bord leeg te laten likken of wat restjes te geven, maar dit kan ongezond zijn. U kunt uw kat het beste op een gezonde manier verwennen. Catisfactions Kaas kattensnoep zijn heerlijke krokante brokjes met een smakelijke zachte vulling op basis van kaas. Een ware smaaksensatie ontstaat wanneer uw kat het brokje doorbijt en de overheerlijke vulling proeft! 

De brokjes van Catisfactions Kaas kattensnoep zijn speciaal samengesteld voor katten en zijn bovendien rijk aan eiwitten. Eiwitten dragen onder andere bij aan gezonde en sterke spieren. Ook bevatten de snoepjes mineralen en oliën die bijdragen aan een goede gezondheid.

Bent u op zoek naar een gezond en smakelijk tussendoortje voor uw kat? Koop dan nu Catisfactions Kaas kattensnoep goedkoop online bij Brekz.Uw kat zal hier zeker iedere keer weer van smullen!

De houdbaarheid van Catisfactions Kaas kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies

Catisfactions Kaas kattensnoep bevat minder dan 2 kcal per stuk en kan op ieder moment van de dag gegeven worden. Het advies is om uw kat tot 20 stuks per dag te geven. Dit staat gelijk aan 8,4% van de dagelijke behoefte aan kilocalorieën. Zorg ervoor dat u de hoofdvoeding hier indien nodig gelijkmatig aan aanpast.Het is aan te bevelen om de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

 

Ingrediënten Catisfactions Kaas kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten (waarvan 4% kaas).

 

Analytische bestanddelen:

 

Ruw eiwit (35,5%), ruw vet (20,6%), ruwe vezel (0,3%), ruwe as (8,3%), calcium (1,45%), fosfor (0,66%).

 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

 

Vitamine A (5.283 IE/kg), vitamine B1 (14.6 mg/kg), vitamine B2 (7.3 mg/kg), vitamine B6 (5.8 mg/kg), vitamine D3 (583 IE/kg), vitamine E (84.3 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (20.7 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (43.7 mg/kg), kaliumjodide (1.7 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (195 mg/kg).

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catisfactions Kaas kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Catisfactions kattensnoep. We beschikken over een ruim aanbod tussendoortjes in verschillende smaken, zoals  Catisfactions Rund kattensnoep. U kunt ook een blik werpen in ons complete assortiment Kattensnoep. Hier vindt u snacks van andere merken, met pruducten die het gebit ondersteunen, extra vitaminen bevatten of rekening houden met katten met overgewicht. Zo kunt u uw kat op een gezonde en gevarieerde manier verwennen. 

Catisfactions
https://www.brekz.nl/2318-home_default/catisfactions-kaas-kattensnoep.jpg
84.96 2019/01/01
Van die kaas kattensnoep zijn mijn 2 poezen gek
Katten vinden het heerlijke krokante snack
Super echte poezensnack
onze poes is er gek op en ze ruiken ook heerlijk
Mijn katten zij hier verslaafd aan
bon produits mon chat adore
3089
1706
Catisfactions Kaas kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
€ 7,64 (€ 21,22/kg)
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
€ 14,44 (€ 20,06/kg)
Catisfactions Zalm kattensnoep

Productinformatie Catisfactions Zalm kattensnoep

Soms wilt u uw geliefde huisdier eens lekker verwennen of belonen. Het is misschien verleidelijk om uw kat een bord leeg te laten likken of wat restjes te geven, maar dit kan ongezond zijn. U kunt uw kat het beste op een gezonde manier verwennen. Catisfactions Zalm kattensnoep zijn heerlijke krokante brokjes met een smakelijke zachte vulling op basis van zalm. Een ware smaaksensatie ontstaat wanneer uw kat het brokje doorbijt en de overheerlijke vulling proeft! 

De brokjes van Catisfactions Zalm kattensnoep zijn speciaal samengesteld voor katten en zijn bovendien rijk aan eiwitten. Eiwitten dragen onder andere bij aan gezonde en sterke spieren. Zalm is rijk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze stoffen zorgen onder andere voor een gezonde huid en een glanzende vacht, waardoor u kat er stralend uitziet. Ook bevatten de snoepjes mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid.

Dus bent u op zoek naar een gezond en smakelijk tussendoortje voor uw kat? Bestel dan nu Catisfactions Zalm kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal hier zeker van kunnen smullen!

De houdbaarheid van Catisfactions Zalm kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies

Catisfactions Zalm kattensnoep bevat minder dan 2 kcal per stuk en kunnen op ieder moment van de dag gegeven worden. Het advies is om uw kat tot 20 stuks per dag te geven. Dit staat gelijk aan 8,4% van de dagelijke behoefte aan kilocalorieën. Zorg ervoor dat u de hoofdvoeding hier indien nodig gelijkmatig aan aanpast. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Catisfactions Zalm kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, tarwe, vis en bijproducten (minstens 4 % zalm), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (34%), ruw vet (20,7%), ruwe vezel (0,33%), ruwe as (8,3%), calcium (1,11%), fosfor (0,6%).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catisfactions Zalm kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Catisfactions kattensnoep. We beschikken over een ruim aanbod tussendoortjes in verschillende smaken, zoals Catisfactions Kip kattensnoep en Catisfactions Kaas kattensnoep. U kunt ook een blik werpen in ons gehele aanbod Kattensnacks. Hier vindt u snacks van andere merken, met pruducten die het gebit ondersteunen, extra vitaminen bevatten of rekening houden met katten met overgewicht. Zo kunt u uw kat op een gezonde en gevarieerde manier verwennen. 

Catisfactions
https://www.brekz.nl/2319-home_default/catisfactions-zalm-kattensnoep.jpg
84.96 2019/01/01
Ook onze katjes hebben graag eens iets anders dan altijd maar vleessnoepjes.
prima onze kat is er gek op
Onze kater Joep vindt het heerlijk! Als tussendoortje.
kende het product mijn katten zijn er verzot op ! :)
Graditissimo al mio gatto.
snel en makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering !
Als läckerli wir sehr gerne gefüttert,ein top preis
3090
1707
Catisfactions Zalm kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
€ 7,64 (€ 21,22/kg)
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
€ 14,44 (€ 20,06/kg)

Katmix

Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep

Productinformatie Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep

Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep is een heerlijk, caloriearm kattensnoep en is geschikt voor iedere kat. De verschillende snoepjes bevatten slechts 2 kcal per stuk. Zo kunt u uw kat zorgeloos belonen of voorzien van een lekker tussendoortje. En het maakt ze ideaal voor gebruik bij het trainen van uw huisdier. De snoepjes zijn rijk aan eiwitten en gezonde vetten.

 • Lekker en verantwoord snoep voor uw kat
 • Ideaal bij het trainen of belonen van uw huisdier
 • Caloriearm, met slechts 2 kcal per snoepje
   

Bij Brekz koopt u het lekkerste kattensnoep gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep

Eiwit (34%), vet (20%), anorganische stoffen (9,5%), ruwe voedingsvezels (1%).
 

Voedingsadvies

We raden u aan uw kat maximaal 20 Catisfactions mix brokjes per dag te geven. Dat is ongeveer 8% van de dagelijkse behoefte aan calorieën. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij Felix Party Mix. Een overzicht van de Merkenpagina kattenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/4574-home_default/catisfactions-mix-kip-en-eend-kattensnoep.jpg
84.96 2019/01/01
Katten zijn er dol op.
Snelle levering, goed product, de poes is er zot van
Katjes vinden ze overheerlijk. Een van de twee heeft voedselallergie, maar geen last van deze snoepjes.
Kat vindt ze super lekker
Mijn poezen zijn er dol op !
goed product, goed eetbaar volgens de katten.
snelle bezorging, poes vindt ze heerlijk
Bentley is er zot van.
pas de problèmes
mix vindt de kat spannender en lekker,
6322
3220
Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
€ 7,64 (€ 21,22/kg)
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
€ 14,44 (€ 20,06/kg)
Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

Productinformatie Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep is een tussendoortje waar vrijwel elke kat van zal smullen. Het is een heerlijke snack die bestaat uit een krokante buitenlaag met van binnen een heerlijke, zachte kern. Dit snoepje zal niet snel vervelen. De structuur van het snoepje geeft een bepaalde sensatie in de mond van uw kat. Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep is dan ook het ideale tussendoortje. Dankzij de hersluitbare verpakking kunt u de snacks langer vers houden. Verse snoepjes zijn het lekkerst, dus hoe beter de verpakking afgesloten kan worden hoe meer uw kat van het tussendoortje kan genieten.
 
Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep bevat minder dan 2 kilocalorieën per snoepje. Daarom hoeft u zich niet veel zorgen te maken over de hoeveelheid calorieën en snoepjes die uw kat per dag binnenkrijgt. Het advies is wel om niet meer dan 20 snoepjes per dag aan uw kat te geven. Dit aantal brokjes zorgt er namelijk voor dat uw kat 8,4% van zijn dagelijkse behoefte aan kilocalorieën binnenkrijgt. Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep draagt uitstekend bij aan de dagelijkse voedingsbehoefte van uw kat. Het is belangrijk dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

 
Het advies is om uw kat maximaal 20 Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoepjes per dag te geven. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat.

 

Voedingswaarde Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

Eiwitten 34%, Vetten 20%, Anorganische stoffen 9,5%, Ruwe voedingsvezels 1%.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep op zoek naar andere snacks voor uw kat kijk dan eens naar Catisfactions Eend kattensnoep. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij alle snacks van Catisfactions.

https://www.brekz.nl/4380-home_default/catisfactions-mix-kattensnoep.jpg
84.96 2019/01/01
Poes Siepje is er dol op, vooral de combinatie zalm/kaas
Katten vinden het lekker maar veel lucht en weinig inhoud
goed dat er 2 soorten in zitten
Snelle /correcte levering
de katten vinden heel heerlijk en omdat er 2 smaken in zitten verveelt het ze niet snel.
Het is een super product. .de katten zijn de gek op
dit snoep vindt mijn kat lekker, ze heeft allergische klachten van andere snoepjes .
top !!!!!!!!!! bestellin ok
6106
3125
Catisfactions Mix kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
€ 7,64 (€ 21,22/kg)
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
€ 14,44 (€ 20,06/kg)

Snacks

Catisfactions Rund kattensnoep OP is OP

Productinformatie Catisfactions Rund kattensnoep

Soms wilt u uw geliefde huisdier eens lekker verwennen of belonen. Het is misschien verleidelijk om uw kat een bord leeg te laten likken of wat restjes te geven, maar dit kan ongezond zijn. U kunt uw kat het beste op een gezonde manier verwennen. Catisfactions Rund kattensnoep zijn heerlijke krokante brokjes met een smakelijke zachte vulling op basis van rundvlees. Een ware smaaksensatie ontstaat wanneer uw kat het brokje doorbijt en de overheerlijke vulling proeft! 

De brokjes van Catisfactions Rund kattensnoep zijn speciaal samengesteld voor katten en zijn bovendien rijk aan eiwitten. Eiwitten dragen onder andere bij aan gezonde en sterke spieren. Bovendien bevatten de snoepjes mineralen en oliën die bijdragen aan een goede gezondheid.

Dus bent u op zoek naar een gezond en smakelijk tussendoortje voor uw kat? Koop dan nu Catisfactions Rund kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal hier keer op keer van smullen!

De houdbaarheid van Catisfactions Rund kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Catisfactions Rund kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, tarwe, vlees en dierlijke bijproducten (minstens 4 % rund), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (23%), ruw vet (20,0%), ruwe vezel (0,3%), ruwe as (12,5%), calcium (1,7%), fosfor (0,89%).  

 

Voedingsadvies

Catisfactions Rund kattensnoep bevat minder dan 2 kcal per stuk en kunnen op ieder moment van de dag gegeven worden. Het advies is om uw kat tot 20 stuks per dag te geven. Dit staat gelijk aan 8,4% van de dagelijke behoefte aan kilocalorieën. Zorg ervoor dat u de hoofdvoeding hier indien nodig gelijkmatig aan aanpast. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catisfactions Rund kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Catisfactions kattensnoep. We beschikken over een ruim aanbod tussendoortjes in verschillende smaken, zoals Catisfactions Kip kattensnoep en Catisfactions Kaas kattensnoep. U kunt ook een blik werpen in ons gehele assortiment kattensnacks. Hier vindt u snacks van andere merken, met pruducten die het gebit ondersteunen, extra vitaminen bevatten of rekening houden met katten met overgewicht. Zo kunt u uw kat op een gezonde en gevarieerde manier verwennen. 

Catisfactions
https://www.brekz.nl/3432-home_default/catisfactions-rund-kattensnoep.jpg
99.95 2019/01/01
prima spul
De katten vonden het fantastisch, alleen hamner dat de bestelking zo laat geleverd werd
goede kwaliteit van het product en een snelle en nette levering
Kat vind deze brokjes gewoon lekker en is er dan ook op afgebakken.
mon chat adore !
Très bon prix, livraison rapide
Mon chat adore, et mon porte-monnaie aussi Merci Brekz
4892
2540
Catisfactions Rund kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
Beschikbaar 01 jan
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
Beschikbaar 01 jan
Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep

Productinformatie Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep

Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep is een heerlijk tussendoortje voor uw kat. De snoepjes hebben een krokant korstje met daarin een zachte crème. In de snoepjes is kip en tarwe verwerkt. De snoepjes zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking, zodat ze vers blijven. Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep is niet alleen lekker als tussendoortje of snack, maar het is ook een geschikte beloning voor na een training.

 • Snoepjes voor katten
 • Lekker als tussendoortje, snack of beloning
 • Krokant korstje en crèmevulling
 • Bevat kip en tarwe
 • Verpakt in hersluitbare verpakking

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattensnoep kopen. Bestel bijvoorbeeld  Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheidsdatum van de snoepjes staat op de verpakking vermeld en is na opening nog ongeveer vier weken.

Voedingsadvies Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep

Geef uw kat maximaal 20 snoepjes per dag. Bewaar ze op een koele en droge plaats. Zorg ervoor dat uw kat altijd over voldoende schoon drinkwater beschikt. 

Ingrediënten Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep

Samenstelling
Plantaardige eiwitextracten, tarwe, vlees en dierlijke bijproductren (minstens 4 % kip), oliën en vetten, mineralen en plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (19%), ruw vet (21%) ruwe vezel (0,3%), ruwe as (10%), calcium (1,07%) en fosfor (0,86%). Metaboliseerbare energie: 412 kcal.

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (5.288 IE/kg), vitamine B1 (15 mg/kg), vitamine B2 (7 mg/kg), vitamine B6 (6 mg/kg), vitamine D3 (583 IE/kg), vitamine E (88 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (21 mg/kg), mangaansulfaat-monohydraat (43 mg/kg), kaliumjodide (2 mg/kg) en zinksulfaat-monohydraat (194 mg/kg).

Ander kattensnoep?

De snoepjes van Catisfaction zijn ook te koop in diverse andere heerlijke smaken, zoals eend, kaas, rund en zalm. Bekijk ons gehele assortiment om te zien voor welke andere merken kattensnoep u kunt kiezen.

https://www.brekz.nl/25228-home_default/catisfactions-met-kip-kattensnoep.jpg
3.9 2019/01/01
Katten eten dit graag maar wat dit met Brekz te maken heeft dat weet ik niet zij zijn niet de producent en je kan het overal kopen enige wat ik kan zeggen dat ze duurder zijn dan collega's.
prima snoepje, zijn al enthousiast bij het openen vh zakje
Snel geleverd en heel voordelige aankoop !
Mijn Britse kortharen vinden dit superlzkker
Mein Kater, Killmauski, war sehr erfreut darüber.
Elle les adorent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28111
14525
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
180 gram
€ 4,59 (€ 25,50/kg)
€ 3,90 (€ 21,67/kg)
2 x 180 gram
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
€ 7,64 (€ 21,22/kg)
4 x 180 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
€ 14,44 (€ 20,06/kg)
Catisfactions Zalm 180 gr kattensnoep

Productinformatie Catisfactions Zalm kattensnacks

Catisfactions Zalm kattensnacks is een heerlijke, eiwitrijke snack voor volwassen katten. De snacks hebben een krokante buitenkant en een smakelijke zachte vulling aan de binnenkant. Catisfactions hebben een laag caloriegehalte, waardoor u uw kat onbezorgd kunt verwennen met deze lekkere tussendoortjes. De zalm bevat omega 3-vetzuren, welke bijdragen aan een glanzende vacht. Calcium ondersteunt de tanden en botten van uw kat. Catisfactions snacks zitten in een handige hersluitbare verpakking, waardoor de kwaliteit extra lang bewaard blijft.

Bij Brekz kunt u Catisfactions kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catisfactions Zalm kattensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Catisfactions Zalm kattensnacks

Samenstelling: plantaardige eiwitextracten, tarwe, vis en bijproducten (minstens 4 % zalm), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen: Ruwe eiwitten (34%), Ruwe vetten (20%), anorganische stoffen (9,5%), ruwe vezels (1%), Calcium (1,1%), Fosfor (0,6%)

Bewaring Catisfactions Zalm kattensnacks

Bewaar de snacks op een droge, koele plek en sluit het zakje na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Catisfactions Zalm kattensnack staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk bijvoorbeeld eens naar Catisfactions Kip. Voor overige smaken en varianten kunt u kijken op de pagina van Catisfactions kattensnoep.

https://www.brekz.nl/25229-home_default/catisfactions-met-zalm-kattensnoep.jpg
3.9 2019/01/01
28112
14526
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
180 gram
€ 4,59 (€ 25,50/kg)
€ 3,90 (€ 21,67/kg)
2 x 180 gram
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
€ 7,64 (€ 21,22/kg)
4 x 180 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
€ 14,44 (€ 20,06/kg)

Multipack

Catisfactions Combipack kattensnoep - 6 zakjes

Productinformatie Catisfactions combipack kattensnoepjes

Catisfactions combiback kattensnoepjes zijn een combinatie aanbieding van (bijna) alle smaken lekkere Catisfactions snoepjes. Een smulpakket dus voor alle katten die wat extra hebben verdiend. De snoepjes hebben de vorm van een krokant zakje met daarin een zachte vulling. Katten zijn er dol op.

Dit combipack Catisfactions bestaat uit 6 zakjes met verschillende smaken kattensnoepjes. Elk zakje is gevuld met 60 gram snoepjes, zie onder andere mineralen, granen en plantaardige eiwitextracten bevatten.

Inhoud Catisfactions Combipack

Bij Brekz kunt u het beste Catisfaction kattensnoep voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Catisfactions combipack kattensnoep tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Catisfactions kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

https://www.brekz.nl/35608-home_default/catisfactions-combipack-kattensnoep-6-zakjes.jpg
8.99 2019/01/01
daarmee kan je de katjes wanneer ze echt ambetant doen afleiden en kalmeren ze. gewoon in het rond er eentje weggooien, ge gaat ze zien crossen
36020
16551
Catisfactions Combipack kattensnoep - 6 zakjes > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 x 60 gr
€ 8,99 (€ 24,97/kg)
Beschikbaar 01 jan
12 x 60 gr
€ 16,99 (€ 23,60/kg)
Beschikbaar 01 jan
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Catisfaction kattensnoep

​Catisfaction kattensnoep zijn heerlijke snoepjes met een krokant laagje en een zachte vulling. De snoepjes zijn lekker en verantwoord, want ze bevatten slechts twee calorieën per stuk. U kunt ze op elk moment van de dag voeren en uw kat mag er wel tot 20 per dag eten. De snoepjes zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking zodat ze langer vers blijven en zodat u ze mee kunt nemen onderweg.

 • ​Krokante laagje
 • Zachte vulling
 • Verantwoord
 • Geef tot 20 stuks per dag
 • Geschikt voor elk moment
 • In hersluitbare verpakking

​Bij Brekz kunt u de lekkerste snoepjes van Catisfaction gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Catisfaction kattensnoep en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Assortiment Catisfaction kattensnoep

De snoepjes van Catisfaction zijn er in de smaken eend, kip, kip met eend, kaas, zalm, zalm met kaas en rund. Daarnaast kunt u twee verschillende multipacks bestellen in de smaken kip en zalm

​Ander snoep voor uw kat dan Catisfaction kattensnoep?

Wij verkopen ook de lekkere snoepjes van Whiskas, zoals Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoep. Bekijk ook eens de snoepjes van Felix, zoals Felix Party Mix Picnic kattensnoep. Klik hier voor een geheel overzicht aan kattensnacks. 

Terug