Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vitakraft kattensnoep 

Vitakraft kattensnoep is een heerlijk kattensnoep en is geschikt voor iedere kat. Dankzij de vele smaken en vormen is er altijd wel iets voor uw kat bij.
Lees meer ..

Vitakraft

Vitakraft

Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen of smaakversterkers in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 95% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u de Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken. Dit maakt de ze ook geschikt voor kittens vanaf het moment dat ze normale voeding kunnen verdragen. Meestal is dat tussen de 8 en 10 weken oud. Geef kleine stukjes en bewaar de rest van de stick max. 1-2 dagen.

 • Heerlijke snack als beloning of kleine verwennerij
 • Onweerstaanbaar van smaak
 • Suikervrij
 • Zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen 
 • De snacks bestaan voor 95 % uit vlees/vis
 • Gemakkelijk in gebruik dankzij de breekranden in de sticks
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Catstick zalm kattensnacks tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (83% waarvan 75% spiervlees), vis en visbijproducten (12% zalm), gist en mineralen.  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.

Bevat antioxidanten, conserveringsmiddelen
 

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

U gebruikt de Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan uw kat kunt geven. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek.
 

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep? De Vitakraft Catsticks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitakraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitakraft kattensnoep.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/31018-home_default/vitakraft-catstick-classic-zalm-kattensnoep.jpg
1.4 2019/01/01
snelle, nette en correcte levering van de bestelde artikelen.
De poes vindt het lekker
Katten zijn er dol op, bij iedere bestelling komen de Catsticks mee.
Tot op heden alle bestellingen vakkundig afgeleverd werden afgeleverd.
mijn kat vindt het heerlijk
Míjn katten zijn er dol op. Doen er alles voor. Fijn dat het in de aanbieding was.
Onze katten vinden het heerlijk!
TRES SATISFAIT
ils aiment
Na, die Katze freut sich jetzt immer auf diesen Stick, wenn ich von der Arbeit komme, und parkt sich seither auch immer gleich vor dem entsprechenden Schrank...
Commande et livraison dans les temps. Emballage un peu surdimensionné pour le produit car un grand carton pour un petit sachet de marchandises ce n'est pas très écologique!
1590
876
Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever kattensnoep is een heerlijke kattensnack in de vorm van sticks en is geschikt voor iedere kat. Met deze heerlijke snacks kunt u uw kat de beloning geven die u hem gunt, bijvoorbeeld voor goed gedrag, of gewoon omdat u gek op hem bent. Het snoep bevat gevogelte en lever en is vrij van toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dankzij de een-stuks verpakking blijven de sticks lang vers. En door de aangebrachte breekranden zijn de sticks gemakkelijk in stukjes te breken en te doseren. Daardoor zijn ze ook geschikt voor kittens vanaf het moment dat ze normale voeding kunnen verdragen. Meestal is dat tussen de 8 en 10 weken oud. Geef dan wel kleine stukjes en laat de rest van de Catstick in de folie zitten om later te voeren (voer de rest binnen 1-2 dagen).

Kortom, de lekkere snack voor uw lieveling.

 • Een-stuks verpakking houdt het snoep langdurig vers
 • Gemakkelijk te doseren dankzij breekranden
 • Extreem hoge acceptatie 
 • Met gevogelte en lever, voor een extra ondersteuning in de dagelijkse eiwitten
 • Heerlijke smaak, de ideale beloning voor uw kat
 • Vrij van suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Bij Brekz kunt u het beste Vitakraft kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Vitakraft Catstick Classic gevogelte & lever kattensnoep tegen de scherpste prijzen.  

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever 

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (95%, waarvan 6% gevogeltevlees en 6% lever), gist en mineralen. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld vloeibare snacks van Vitakraft? Kijk dan eens bij Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Voor een overzicht van al ons kattensnoep kijkt u op de Merkenpagina.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38212-home_default/vitakraft-catsticks-mini-gevogelte-lever.jpg
1.4 2019/01/01
De kat vind het heerlijk
katten zijn er gek op
ben zeker content van jullie assortiment en service en in de toekomst blijven gebruik maken van je dienst
Al een aantal keren besteld bij Brekz en tot nu toe altijd goed gegaan. Goede prijzen en producten bij Brekz . Ook mijn Acana droogvoer voor katten koop ik bij Brekz . Zeer snelle levering en een goede klantenservice. Complimenten voor Brekz . En ik kom zeker terug, ik kan deze webshop aanraden voor al uw diervoer.
Onze katten zijn er dol op. Handig per stuk verpakt
mon chat adore
bonjour, je confirme que les bâtonnets Vitabraft son une véritable friandise, que mon chat vient vite lorsque j'ouvre l'embllage et miaule d'impatience
1588
874
Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep zijn heerlijke, suikervrije snoepsticks met eend en konijn en worden breed gewaardeerd door alle soorten katten. De Catsticks hebben een fijne textuur en zijn rijk aan eend en konijn; vlees waar vele katten dol op zijn. Dankzij deze ingrediënten krijgt uw kat ook belangrijke voedingsstoffen binnen. De snoepjes komen in sticks die zijn voorzien van breekpunten, waarmee u gemakkelijk kunt doseren. Er zitten 3 sticks in een verpakking, die afzonderlijk in folie zijn verpakt zodat versheid beter gegarandeerd kan worden. Zonder kleurstoffen en smaakversterkers. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Samenstelling Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte, varken en konijn (95%, waarvan 6% eend en 6% konijn, 75% spiervlees), mineralen.

Toevoegingsmiddelen: antioxidanten, conserveringsmiddelen

Voedingsanalyse: vocht 28,0%, eiwit 33,5%, vetgehalte 20,0%, ruwe vezel 2,0%, ruwe as 10,0%

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep

Maximaal 1 tot 2 sticks per dag. De stick kunt u in 1x voeren of in kleine stukjes breken, als snack voor tussendoor. Koel en droog bewaren.

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld met losse snoepjes? Kijk dan eens bij Vitakraft Cat Yums kattensnoep. Een overzicht van al ons kattensnoep vindt u op de Merkenpagina kattensnoep.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38214-home_default/vitakraft-catstick-classic-eendkonijn-kattensnoep.jpg
1.4 2019/01/01
M'n katje is er dol op! top product :)
Poezen vinden het heerlijk!!
Zoals altijd heel snel geleverd!
Heel lekker en de trustpiloot is een goede jongen
Mon chat en raffole
Les bâtonnets sont assez épais et très moelleux; Très pratiques pour y "cacher" un comprimé ! Ni vu, ni connu !!! Ma chatte adore.
Mes chats adorent
C'est un produit qui devient rare à trouver dans certain magasin la je commande plus le stress d'être en panne car minette serait pas contente et en plus c'est rapide et livré à ma porte merci à vous.
Bonjour, Tous les produits sont au top je suis 100/100 satisfaite et recommande vivement tous les produits vitakraft mini bâtonnets pour chat . Paule Bouette
1589
875
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep is een heerlijk kattensnoep met kalkoen en lam en is geschikt voor iedere kat. De catsticks zijn de gezonde versnapering om uw kat te belonen, bij een speciale prestatie, of gewoon omdat u gek op hem bent. De textuur van de sticks is zacht en ze bevatten diverse vitaminen en mineralen. Daarnaast zijn ze vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen en beschikken over een extreem hoge acceptatie. Dit maakt ze geschikt voor iedere kat. En omdat de sticks los zijn verpakt en voorzien zijn van breekgroeven zijn ze lang houdbaar en gemakkelijk te doseren.

 • Kattensnoep met kalkoen en lam, met een extra hoog vleesgehalte van 95%
 • Extreem hoge acceptatie
 • Boordevol vitaminen en mineralen, voor de gezonde snack
 • Vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • Gemakkelijk te doseren dankzij breekgroeven
 • Los verpakt en daarom langer houdbaar

Bij Brekz kunt u het beste Vitakraft kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte, varkensvlees en lam (95%, waarvan 6% kalkoen en 6% lam), gist en mineralen.
Gewicht: 0,018KG 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vloeibare snack van Vitakraft? Kijk dan eens bij het Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Een overzicht van al ons kattensnoep vindt u op de Productpagina.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38216-home_default/vitakraft-catsticks-kalkoen-lam.jpg
1.4 2019/01/01
Mijn kat is gek op deze Catsticks zeker omdat er zoveel verschillende smaken zijn. Dus elke dag is weer anders voor hem.
Very good my cats love it, sure that i'll do always order it.
correct en probleemloos afgeleverd
schnell, unkompliziert immer wieder gern.
1591
877
Vitakraft Catsticks Kalkoen/Lam > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Catstick Classic met kabeljauw & koolvis kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic met kabeljauw & koolvis kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic met kabeljauw & koolvis kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen, smaakversterkers of suiker in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 80% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u het Vitakraft Catstick Classic met kabeljauw & koolvis kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wanneer u Vitakraft Catstick Classic met kabeljauw & koolvis kattensnoep bij Brekz bestelt, bent u verzekerd van de voordeligste prijs.  

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic kattensnoep staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de snacks het beste houdbaar blijven.

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic met kabeljauw & koolvis kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (83%, waarvan 75% spiervlees), vis en bijproducten van vis (6% kabeljauw en 6% koolvis), mineralen. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.

Toevoegingen/kg

Antioxidanten, conserveringsmiddelen

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Classic kattensnoep

U gebruikt Vitakraft Catstick Classic kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan kunt bieden. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer van uw kat.

Bewaar het Vitakraft Catstick Classic met kabeljauw & koolvis kattensnoep op een droge plek en sluit de verpakking zo goed mogelijk af.

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een andere snack om uw kat mee te verblijden? De Vitacraft Catsticks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitacraft Catstick Classic met eend & konijn kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitacraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitacraft kattensnoep.
 

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38215-home_default/vitakraft-catsticks-mini-kabeljauw-tonijn.jpg
1.4 2019/01/01
Mijn twee katjes vinden het zeer lekker.
Ons katertje is hier verzot op.
Hij vind het lekker maar de purina hij wil niet eten en hij overgeeft is raar omdat hij heeft altijd purina proplan gegeten
Onze kat vindt het erg lekker.
Mijn kat is er dol op en bij Brekx veel goedkoper!
Mon chat se régale. Cependant le coût du stick est un peu élevé. Il n'y a que 3 bâtonnets par pack.
Alles super gut gelaufen bin zufrieden
1592
878
Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Tonijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep is een perfecte beloning voor uw kat. Deze vloeibare snack is smakelijk en erg populair onder katten. Goed te gebruiken bij het aanleren en belonen van trucjes. Ook kunt u hem hiermee tussendoor even verwennen. Wanneer uw kat moeite heeft met het accepteren van droogvoer of natvoer is het aan te raden om Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep door de voeding heen te mengen. De snacks bevatten weinig calorieën en er zijn geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. 

De vier verschillende snacks hebben allemaal een extra voordeel. De Omega-3 in zalm zorgt voor een gezonde huid en vacht. In de kip variant zit taurine. Dit ondersteunt het gezichtsvermogen en de hartfunctie. De Beta-glucanen in eend ondersteunen het immuunsysteem. De inuline in rund zorgt voor de gezondheid van de darm. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


De houdbaarheid van Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep 

Aanvullend voer voor katten vanaf drie maanden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Zalm
Vlees en dierlijke nevenproducten, vis en visnevenproducten (4% zalm), plantaardige nevenproducten, olie en vet, melk- en zuivelproducten

Kip
Vlees en dierlijke nevenproducten (4% kip), plantaardige nevenproducten, melk en zuivelproducten

Eend 
Vlees en dierlijke bijproducten (rund, gevogelte, varken, eend (4%)), plantaardige bijproducten (maïszetmeel), melk en zuivel bijproducten, oliën en vetten, beta-glucanen (500mg/kg)

Rund
Vlees en dierlijke nevenproducten (gevogelte, varken, rund (4%)), plantaardige nevenproducten (maiszetmeel), melk en zuivelproducten, inuline (0,15%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (3.5%), ruw vet (3.5%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (88.5%)
 

Ander kattensnoep? 

Bent u niet op zoek naar een vloeibare snack voor uw kat, maar naar een gewoon tussendoortje? Bekijk dan onze Vitakraft kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38199-home_default/vitakraft-liquid-snacks-kattensnoep.jpg
1.99 2019/01/01
Top Top prijs
Goeie service, goeie product.
Onze kat vindt dit erg lekker en hij verdraagt het ook goed. Zelf vind ik het lastig om zonder vieze vingers het zakje goed leeg te knijpen, maar mis ligt dat ook voor een deel aan m'n eigen motoriek
de ultieme snack! ze zijn er gek op, handig om medicijn toe te dienen
Een klein tussendoortje voor mijn kat; gaat er goed in!
voor onze moeilijk drinkende poes is dit ideaal wat extra vocht
Super snel bezorgd en de laagste prijs. Top.
erg lekker volgens de kat
Wij gebruiken de liquid snacks kattensnoep voor het toedienen van medicatie.
Mijn katten vinden ze heerlijk!!
Poezen heel tevreden
Kat is er verzot op. Een juiste hoeveelheid , bordje is altijd leeg. Katten worden deze voeding niet beu.
mijn kat is er gek op!!!
de kat is er helemaal idolaat van
onze Fred (kater) is verzot op deze snacks. Als ik een tijdje ben weggeweest dan wij hij als ik thuis kom hij een snackje krijgt. En ik de nodige likjes en knuffels Vitakraft is een goed product
Onze Siamees Bliksem geniet altijd met volle teugen van dit product. Lekker makkelijk in portie verpakking en. Zonder knoeien te geven.
Door mislukte bezorging DPD, koop ik deze snacks nu in de supermarkt.Kat smult ervan. Helaas kwam het pakket via DPD totaal vernield aan. Pakket werd me in de armen geduwd.Totaal perplex hier! Ik heb het ongeopend retour gestuurd, Kosten € 6,95.voor eigen rekening. Brekz is een prima bedrijf, maar geeft helaas geen kosteloos retouradres in dergelijke gevallen. Omdat dit de tweede keer is dat een vernield pakket wordt bezorgd, weet ik niet of nog opnieuw een bestelling plaats.
Snelle levering. Goed verpakt.. En goedkoper dan in de winkel
Onze poes is er zot van en krijgt dat als aanvulling op haar potje gourmet
zoals altijd goede en snelle levering
ik ben super tevreden over het product, de levering en zeker de prijs en....de gratis levering. ik zal zeker nog bestellen!
Hier doen de katten een moord voor. Wordt netjes geleverd
De twee katten zijn verzot op deze kattensnoep. Ze herkennen inmiddels het openritsen van het zakje.... en eentje gaat er zelfs naar op zoek in de kast...… dit is volgens mijn katten echt lekker kattensnoep
Ze vinden het heerlijk. Je kunt de staafjes ook invriezen. Hebben ze een heerlijk ijsje als het heel erg warm is.
Zeer ruim assortiment. Ik kende enkel 2 soorten. De poezen zijn heel tevreden...ja dat zal wel. Bestellen doe ik zeker nog.
Eindelijk een adres waar ik de vitakraft snacksticks kan krijgen in zo'n uitgebreid assortiment. en dan ook nog voor een ongekend lage prijs!. en binnen 24 uur in huis! ik ben meteen fan.
Mijn poezen zijn hier gewoon gek op!
Mijn kat vind het heel erg lekker.
Één van mijn katten eet geen vlees, maar dit vindt hij heerlijk. Het is bedoeld als snack, maar hij krijgt het dus dagelijks.
Mijn poes likt alleen de saus uit het blikvoer en laat t vlees liggen. Dit vindt ze dus heerlijk!! Meerdere smaken dus goede afwisseling en zo heeft ze toch wat extra's. Ze is er dol op.
Een heerlijke lekkernij om uw kat mee te verwennen! Onze kat is er gek op!
Snel en op tijd geleverd,nogmaals bedankt
Heel goedkoop.en 100% vertrouwen !!
Onze kat is er gek op en de liquid snacks zijn bij Brekz een stuk goedkoper dan in de winkel!
Ik gebruik dit produkt samen met almo nature natvoer natvoer en omdat het verschillende smaken zijn eet mijn kat goed haar eten. Die is nogal kieskeurig en door te combineren blijft ze geinteresseerd.
Wij zijn heel blij met de door u geleverde produkten. Wij waren reeds bekend met de Vitakraft Liquid Snacks en onze kat is er dol op, dus waren we heel blij dat we via Brekz.be deze nog konden bestellen, aangezien ze in de winkels niet meer te koop zijn.
Mijn katten zijn er al jaren dol op. Vooral de kipsmaak. Ze staan tegen mijn benen op te miauwen, wat ze bij hun voer nooit doen.
De kat is er zot van. En deze zijn snel geleverd.
Mn oudste kat vind het niet lekker maar onze kitten wel
Onze poes is er super dol op!
min kat is er verzot op. Ideaal om haar medicatie te geven.
Super tevreden, mijn poezen lusten het zo graag
Correcte levering van de producten zoals beloofd
Aantrekkelijk geprijst. Snelle levering.
Mijn kat is er gek op hij eet nl geen vitakraft sticks
Mijn kater vindt het heerlijk sterker nog kan er niet buiten. moet het hebben anders maak hij mijn leven een hel
Altijd goed en snel geleverd,dus voor mij vijf sterren
Top produkt! Mijn kat lust er wel pap van.
Prima, geen klacht te horen.
Snelle goede levering. Poezen zijn er dol op. Dus zal wel lekker zijn
alles prima verzorgd poes van 19 jaar tevreden
.........................................................
Ich denke, dass dieses Produkt einen suchtfaktor hat, weil unsere Katze alles stehen lässt wenn sie das ruecht
Mon chat adore cette friandise Je la lui donne en complément de ses croquettes En effet il n'aime pas les sachets ni la patée
Gezonde snack voor katten, makkelijk in gebruik
Un délice pour mon chat. Elle a retrouvé l appétit
Pas de soucis, produit conforme à mes attentes.
Tolle Firma, schnelle Lieferungen und angenehme Preise. Jederzeit wieder. Vielen Dank und ein gesundes und erfolgreiches 2018
Le produit est cher mais il plait vraiment aux chats. Il m'aide pour ouvrir l'appétit à mes vieux chats. Je suis très satisfaite de mon achat
Ces friandises rendent mon chat dingue de joie. Il en raffole et ne peut plus s'en passer.
Excellent, j'adore ! Moumousse le chat
Deux chats persans extrêmement difficiles. Ils adorent et ne gaspillent pas
Livraison Rapide.Très satisfait.
snel en alles helemaal prima
c'est le seul produit que ma chatte de 17 ans mange entièrement avec délice
4846
2517
Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Eend - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Beschikbaar 03 oct
Zalm - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Kip - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Combipack S - 1 x Zalm, 1 x Eend, 1 x Kip
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Rund - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Combipack L - 2 x zalm, 2 x eend, 1 x kip, 1 x rund
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Rund - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Eend - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Zalm - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Kip - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Rund - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)
Eend - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)
Zalm - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)
Beschikbaar 03 oct
Kip - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)
Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Vitakraft Cat Yums kattensnoep is de perfecte beloning of tussenmaaltijd voor uw kat. Het bevat 70% vlees en is daarom erg lekker. De snack is tijdens de bereiding in de oven gegaard waarbij de zachte vulling bewaard is gebleven. Alle smaken, kaas, zalm en leverworst, zijn zonder suiker gemaakt. De beste ingrediënten en de lekker smaak zorgen ervoor dat Vitakraft Cat Yums kattensnoep een waardevol bijvoer is. Daarnaast geeft het extra variatie aan de voeding van uw huisdier. 

Deze zachte snacks zijn ook geschikt voor uw kitten zodra deze vast voedsel kan eten (voor de meeste katten is dat vanaf de leeftijd van 8-10 weken oud). Breek de Yums wel in kleinere stukjes! 

Verpakt in handige en hersluitbare zakjes. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Cat Yums kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Cat Yums kattensnoepstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Vitakraft Cat Yums kattensnoep is bijvoer voor uw kat en kan dus niet gebruikt worden als hoofdmaaltijd. Maximaal 5 stuks per dag. 
Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Kaas
Vlees en dierlijke bijproducten (71,9% kip, varken, gevogelte), groente, plantaardige eiwitextracten, melk en zuivelproducten (1,5% kaaspoeder, overeenkomstig 3,4% verse kaas), gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Leverworst
Vlees en dierlijke bijproducten (72,8% lever (24%), kip, varken, gevogelte, leverworst (1%)),groente, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Zalm
Vlees en dierlijke bijproducten (71,1% kip, varken, gevogelte), groente, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten(zalm (8%), forel (1%)), gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (24.%), ruw vet (12.0%), ruwe vezel (1.5%), ruwe as (6.5%), vocht (38.0%)
 

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een liquid snack voor uw kat? Bekijk dan eens onze Vitakraft kattensnoep pagina. Hier vindt u bijvoorbeeld de Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Deze is bijvoorbeeld ook goed te mengen met blikvoer.

https://www.brekz.nl/38204-home_default/vitakraft-cat-yums-kattensnoep.jpg
1.75 2019/01/01
Waar voor je geld.
onze kat is er helemaal gek op en gelukkig in verschillende smaken
Mijn katten vinden de snacks echt geweldig lekker. De leverworst, zalm en kip met kattengras worden ze helemaal "wild" van. De kip met kattengras heeft ook dat het extra goed is voor de spijsvertering.
goedkoopste adres voor deze kattensnoepjes
Snelle levering je krijgt het product wat je besteld goed en snel thuis
Snelle levering. En de katten vinden het lekkere snoepjes
Onze katten smullen ervan. De leverworst smaak is helaas moeilijk verkrijgbaar vandaar online bestelling gedaan. Helaas met verzendkosten.
Katten zijn er dol op. Als het kon zouden ze het stelen
Snelle bezorging. Een snelle terug koppeling via de mail
Onze poes wil niks anders van alles geprobeerd maar snoept alleen van vitakraft
Meine drei Katzen lieben diese knatschigen Bröckchen.
22195
13179
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Leverworst - per 3
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
Kaas - per 3
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
Zalm - per 3
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
1 x Zalm, 1 x Kaas, 1 x Leverworst
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
2 x Zalm, 2 x Kaas, 2 x Leverworst
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
Leverworst - per 6
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
Kaas - per 6
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
Zalm - per 6
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
Leverworst - per 9
€ 10,75 (€ 1,19/ct)
Kaas - per 9
€ 10,75 (€ 1,19/ct)
Zalm - per 9
€ 10,75 (€ 1,19/ct)
Vitakraft Catstick Healthy schol & omega-3 kattensnoep

Productinformatie VitakraiCatstick Healthy schol & omega-3 kattensnoep

Vitakraft Catstick Healthy schol & omega-3 kattensnoep is een lekkere en gezonde snack voor uw kat. De snack is bereid met vlees en vis (waaronder schol) en bevat geen toegevoegde suikers, kleurstoffen en smaakversterkers. De voeding bevat omega-3-vetzuren die een goede darmwerking bevorderen en een gezonde huid en vacht ondersteunen. In elke verpakking zitten 3 sticks die apart zijn verpakt, zodat ze extra lang vers blijven. Handige groeven zorgen ervoor dat de sticks in porties verdeeld kunnen worden, zodat u uw kat tussendoor gemakkelijk kunt verwennen!

 • Lekkere en gezonde kattensnack
 • Bevat vlees en vis
 • Bevat geen toegevoegde suiker, kleurstoffen en smaakversterkers
 • Bevordert gezonde darmwerking
 • Stimuleert een glanzende vacht en gezonde huid
 • Bevat 3 apart verpakte sticks
 • Gemakkelijk in porties te verdelen

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot aanbod aan snacks voor uw kat. Koop bijvoorbeeld Vitakraft Catstick Healthy schol & omega-3 kattensnoep gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Healthy schol & omega-3 kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Healthy schol & omega-3 kattensnoep

Geef uw kat maximaal 1 of 2 sticks per dag.

Ingrediënten Vitakraft Catstick Healthy schol & omega-3 kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rund, varken en gevogelte (89%, waarvan 75% spiervlees), vis en visbijproducten (6% schol), mineraalstoffen en zaden(1%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (33,5%), ruw vet (20%), ruwe vezel (2%), ruwe as (10%) en vocht (28%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Antioxidanten en conserveringsmiddel.

Andere kattensnack?

U kunt bij Brekz kiezen uit een ruim aanbod aan snacks voor uw kat. Zo verkopen wij ook krokant Whiskas Temptations zalm kattensnoep en Felix Party Mix Combipack kattensnoep in vier heerlijke smaken. Bekijk ook eens ons verdere ruime aanbod en maak snel uw keuze!

https://www.brekz.nl/38209-home_default/vitakraft-catsticks-mini-scholomega.jpg
1.4 2019/01/01
Wat kleiner en droger/stugger dan de sticks die we kennen maar de kat (erg kieskeurig) vind ze op zich lekker. Vind ze wat prijs betreft wat onvoordeliger dan andere, verder prima.
25349
13981
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep

Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep is een heerlijk tussendoortje voor uw kat dat rijk is aan vlees en aangevuld is met een beetje kattengras. Uw kat zal het u zeker in dank afnemen wanneer u hem verwent met een lekkere Catstick. Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep is volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen of smaakversterkers. Daarnaast kunt u dankzij kleine breekranden op de Catsticks de heerlijke snoepjes ook in kleine stukjes breken. Een ideale manier om uw kat lekker te verwennen!

 • Heerlijke snack voor volwassen katten
 • Met kattengras: onweerstaanbaar voor uw kat
 • Zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen 
 • Rijk aan heerlijk vlees
 • Inhoud per verpakking: 18 gram per 3 sticks

Bij Brekz kunt u Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu het lekkerste kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (95% waarvan 6% kip, 75% spiervlees), mineralen, 1% inuline, 0,1% kattengras.

Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten en conserveringsmiddelen.

Analytische bestanddelen

Vocht 28%, eiwit 33,5%, vetgehalte 20%, ruwe vezel 2%, ruwe as 10%.

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep

U geeft Vitakraft Catstick Healthy kip & kattengras kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks eventueel ook in stukjes kunt geven. Afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat kunt u de hoeveelheid aanpassen. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding van uw kat en dienen dus niet gegeven te worden als gewoon voer.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af.

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een alternatief? Bij Brekz verkopen we diverse smaken Vitacraft Catsticks, zoals bijvoorbeeld ook Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep. Een overzicht van de kattensnoepjes van Vitacraft kunt u vinden op de merkpagina Vitakraft kattensnoep.

https://www.brekz.nl/38217-home_default/vitakraft-catsticks-mini-kipkattengras.jpg
0.99 2019/01/01
Prima product, onze kat smult ervan!
De katten van ons zijn er gek op.
mon chat adore
suis très satisfaite des bâtonnets et surtout de la varieté des douceurs pour mon chat , il adore et si mon chat est heureux ,ben moi aussi .Je recommande ses friandises pour votre compagnon à 4 pattes . Bravo Vitakraft
Mon chat en raffole, même si un peu compliqué à mâcher pour lui à qui il manque quelques dents ...
25350
13982
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic kattensnoep (combipack) is een heerlijke, gezonde snack voor de volwassen kat. Het bevat geen suikers en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Met de aangebrachte breuklijntjes verdeelt u de snack gemakkelijk in kleinere porties, zodat u niet persé de hele snack in één keer hoeft te geven en nog wat kan bewaren voor later. Kleine stukjes stick kunt u bijvoorbeeld ook aan kittens voeren vanaf het moment dat ze vaste voeding verdragen. Deze Vitakraft kattensnack bevat een hoog vleesgehalte en is per stuk verpakt, zodat de heerlijke aroma's bewaard blijven. Dit combipack bevat de volgende smaken:

 • 1x Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic gevogelte & lever kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep

Bij Brekz koopt u Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep goedkoop online. Bestel nu de beste kattensnacks van Vitakraft en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Samenstellingen:
Eend & konijn:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte, varken en konijn (95%, waarvan 6% eend en 6% konijn, gist, mineraalstoffen.
Kabeljauw & koolvis:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte en varken (70%), vis en vis bijproducten (6% Kabeljauw, 6% koolvis), gist, mineraalstoffen.
Kalkoen & lam:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte, varken en lam (95%, waarvan 6% kalkoen und 6% lam), gist, mineraalstoffen.
Gevogelte & lever:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte en varken (95%, waarvan 6% gevogelte und 6% lever), gist, mineraalstoffen.
Zalm (MSC): 
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 83% spiervlees), vis en bijproducten van de vis (12% zalm), mineralen.

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 33.5 %, ruw vet 20.0 %, ruwe vezel 2.0 %, ruwe as 10.0 %, vocht 28.0 %

Toevoegingen:
Zalm (MSC):
Met conserveermiddelen en antioxidanten.

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Vitakraft Catsticks Combipack kattensnoep dient als aanvulling op de dagelijkse complete hoofdvoeding van de kat. U kunt de stick tussendoor in het geheel of in kleinere stukjes aan de kat voeren. Zorg dat uw kat altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Op zoek naar een vloeibare kattensnack van Vitakraft? Kijk dan eens naar Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Voor ons complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze kattensnacks.

https://www.brekz.nl/38601-home_default/vitakraft-catsticks-combipack-kattensnoep.jpg
4.99 2019/01/01
36506
16570
Vitakraft Catsticks Combipack Kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Combipack
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
2 Combipacks
€ 9,59 (€ 4,80/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vitakraft kattensnoep assortiment

Vitakraft kattensnoep is een heerlijk kattensnoep en is geschikt voor iedere kat. Het brede assortiment loopt van catsticks in diverse smaken en liquid (vloeibaar) kattensnoep. Om u op weg te helpen bij het maken van uw keuze uit ons Vitakraft kattensnoep vindt u hier een korte toelichting op het assortiment.

Vitakraft Catsticks

Catsticks is het meest populaire soort kattensnoep van Vitakraft. Er zijn diverse smaken verkrijgbaar, zodat er altijd wel een smaak bij zit waar uw kat dol op is. Een greep uit het assortiment.

 • Is uw kat gek op eend en konijn? Kijkt u eens bij de Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep
 • Er is ook een snoep met kalkoen en lam, het Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep
 • Voor de echte visliefhebbers heet Vitakraft Catsticks met zalm en forel in het assortiment. Er is ook een alternatief met schol, rijk aan Omega-3 vetzuren
 • Kip is een beproefd ingrediënt voor katten, de variant met kip heet Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras kattensnoep

Vitakraft Liquid kattensnoep

Liquid kattensnoep is een vloeibaar snoep dat zeer smakelijk wordt gevonden door katten. Het kan los worden gevoerd, of in het voer worden vermengd. Zo is het niet alleen te gebruiken als beloning, maar ook wanneer uw kat bijvoorbeeld moeite heeft met het eten van droogvoer. De producten zijn caloriearm, vrij van kleurstoffen of conserveermiddelen.

 • Bent u op zoek naar een smakelijk vloeibaar kattensnoep? Kijk eens bij ons Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep
 • Een aantrekkelijk alternatief voor dit product is het Vitakraft Cat Yums kattensnoep. Rijk aan vlees en met een voortreffelijke smaak

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep van Felix? Kijk eens bij ons Felix kattensnoep.

Terug