Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kittensnacks

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim assortiment smakelijke kattensnacks die speciaal geschikt zijn om uw levendige en energieke kitten mee te verwennen. Koop uw kittensnacks online tot wel 40% goedkoper. Bij bestelling vanaf € 28 krijgt u gratis verzending!
Lees meer ..
Cadilo kattensnacks
Vitakraft
Gezonde Beloning
Snacks

Cadilo kattensnacks

Vitakraft

Gezonde Beloning

Snacks

Cadilo kattensnacks

Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes 140 gram

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes

Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes zijn lekkere snacks waarmee u uw kat kunt verwennen. Geef ze bijvoorbeeld als tussendoortje, beloning voor goed gedrag of bij het aanleren van kunstjes. De snacks hebben een heerlijke vis- en vleessmaak en zitten in een verpakking van 140 gram. De stervormige snoepjes zijn ongeveer 1 cm. groot en een perfecte aanvulling op de dagelijkse volledige voeding van uw kat. Brekz heeft een grote variatie aan heerlijke Cadilo snacks in verschillende smaken en soorten.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Starz kattensnoepjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Starz

Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 22%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Technologische toevoegingen: kleurstoffen, conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Zoekt u een premium kattenvoer dat afgestemd is op katten met een gevoelige spijsvertering? Kijk dan naar Cadilo Sensitive kattenvoer. Voor andere snacks van Cadilo kijkt u op de pagina met Cadilo kattensnoep.

https://www.brekz.nl/39498-home_default/cadilo-cat-snacks-starz.jpg
0 2019/01/01
Gewoon goed
39748
17342
Cadilo Cat Snacks Starz > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3
€ 4,59 (€ 1,53/ct)
€ 4,13 (€ 1,38/ct)
Cadilo Cat Snacks Happy Hearts kattensnoepjes 140 gram

Productinformatie Cadilo Cat Snacks Happy Hearts kattensnoepjes

Cadilo Cat Snacks Happy Hearts (zalmhartjes) zijn lekkere hartvormige kattensnoepjes met de smaak van zalm. Geef deze zalmhartjes als tussendoortje om uw kat lekker mee te verwennen of gebruik het als beloning van goed gedrag of bij het aanleren van nieuwe commando's. Deze snoepjes zijn ongeveer 1 cm. groot, verpakt per 140 gram en zijn een ideale aanvulling op de dagelijkse complete voeding van uw kat. Bij Brekz kunt u een kiezen tussen verschillende lekkere Cadilo kattensnacks.

Bij Brekz kunt u Cadilo kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cadilo Cat Snacks Happy Hearts (zalmhartjes) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Cadilo Cat Snacks Happy zalmhartjes

Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, vis en visbijproducten (min. 4% zalm ), oliën en vetten, gist, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 21%, oliën en vetten 5%, ruwe as 8%, ruwe celstof 1%, vocht 16%.
Technologische toevoegingen: kleurstoffen, conserveermiddel, emulgator, aroma.

Ander product?

Kunnen de urinewegen van uw kat wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijkt u dan eens naar Cadilo Urinary kattenvoer. Voor andere snacks van Cadilo kunt u een kijkje nemen op de pagina met Cadilo kattensnoep.

https://www.brekz.nl/39505-home_default/cadilo-cat-snacks-happy-hearts-140-gram.jpg
1.46 2019/01/01
39754
17344
Cadilo Cat Snacks Happy Hearts 140 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3
€ 4,59 (€ 1,53/ct)
€ 4,13 (€ 1,38/ct)

Vitakraft

Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever kattensnoep is een heerlijke kattensnack in de vorm van sticks en is geschikt voor iedere kat. Met deze heerlijke snacks kunt u uw kat de beloning geven die u hem gunt, bijvoorbeeld voor goed gedrag, of gewoon omdat u gek op hem bent. Het snoep bevat gevogelte en lever en is vrij van toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dankzij de een-stuks verpakking blijven de sticks lang vers. En door de aangebrachte breekranden zijn de sticks gemakkelijk in stukjes te breken en te doseren. Daardoor zijn ze ook geschikt voor kittens vanaf het moment dat ze normale voeding kunnen verdragen. Meestal is dat tussen de 8 en 10 weken oud. Geef dan wel kleine stukjes en laat de rest van de Catstick in de folie zitten om later te voeren (voer de rest binnen 1-2 dagen).

Kortom, de lekkere snack voor uw lieveling.

 • Een-stuks verpakking houdt het snoep langdurig vers
 • Gemakkelijk te doseren dankzij breekranden
 • Extreem hoge acceptatie 
 • Met gevogelte en lever, voor een extra ondersteuning in de dagelijkse eiwitten
 • Heerlijke smaak, de ideale beloning voor uw kat
 • Vrij van suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Bij Brekz kunt u het beste Vitakraft kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Vitakraft Catstick Classic gevogelte & lever kattensnoep tegen de scherpste prijzen.  

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic met gevogelte & lever 

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (95%, waarvan 6% gevogeltevlees en 6% lever), gist en mineralen. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld vloeibare snacks van Vitakraft? Kijk dan eens bij Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Voor een overzicht van al ons kattensnoep kijkt u op de Merkenpagina.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38212-home_default/vitakraft-catsticks-mini-gevogelte-lever.jpg
1.4 2019/01/01
De kat vind het heerlijk
katten zijn er gek op
ben zeker content van jullie assortiment en service en in de toekomst blijven gebruik maken van je dienst
Al een aantal keren besteld bij Brekz en tot nu toe altijd goed gegaan. Goede prijzen en producten bij Brekz . Ook mijn Acana droogvoer voor katten koop ik bij Brekz . Zeer snelle levering en een goede klantenservice. Complimenten voor Brekz . En ik kom zeker terug, ik kan deze webshop aanraden voor al uw diervoer.
Onze katten zijn er dol op. Handig per stuk verpakt
mon chat adore
bonjour, je confirme que les bâtonnets Vitabraft son une véritable friandise, que mon chat vient vite lorsque j'ouvre l'embllage et miaule d'impatience
1588
874
Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen of smaakversterkers in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 95% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u de Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken. Dit maakt de ze ook geschikt voor kittens vanaf het moment dat ze normale voeding kunnen verdragen. Meestal is dat tussen de 8 en 10 weken oud. Geef kleine stukjes en bewaar de rest van de stick max. 1-2 dagen.

 • Heerlijke snack als beloning of kleine verwennerij
 • Onweerstaanbaar van smaak
 • Suikervrij
 • Zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen 
 • De snacks bestaan voor 95 % uit vlees/vis
 • Gemakkelijk in gebruik dankzij de breekranden in de sticks
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Catstick zalm kattensnacks tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (83% waarvan 75% spiervlees), vis en visbijproducten (12% zalm), gist en mineralen.  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.

Bevat antioxidanten, conserveringsmiddelen
 

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep

U gebruikt de Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan uw kat kunt geven. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek.
 

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep? De Vitakraft Catsticks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitakraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitakraft kattensnoep.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/31018-home_default/vitakraft-catstick-classic-zalm-kattensnoep.jpg
1.4 2019/01/01
snelle, nette en correcte levering van de bestelde artikelen.
De poes vindt het lekker
Katten zijn er dol op, bij iedere bestelling komen de Catsticks mee.
Tot op heden alle bestellingen vakkundig afgeleverd werden afgeleverd.
mijn kat vindt het heerlijk
Míjn katten zijn er dol op. Doen er alles voor. Fijn dat het in de aanbieding was.
Onze katten vinden het heerlijk!
TRES SATISFAIT
ils aiment
Na, die Katze freut sich jetzt immer auf diesen Stick, wenn ich von der Arbeit komme, und parkt sich seither auch immer gleich vor dem entsprechenden Schrank...
Commande et livraison dans les temps. Emballage un peu surdimensionné pour le produit car un grand carton pour un petit sachet de marchandises ce n'est pas très écologique!
1590
876
Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 3 sticks
€ 4,99 (€ 1,00/ct)
10 x 3 sticks
€ 9,59 (€ 0,96/ct)
20 x 3 sticks
€ 18,25 (€ 0,91/ct)
Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Vitakraft Cat Yums kattensnoep is de perfecte beloning of tussenmaaltijd voor uw kat. Het bevat 70% vlees en is daarom erg lekker. De snack is tijdens de bereiding in de oven gegaard waarbij de zachte vulling bewaard is gebleven. Alle smaken, kaas, zalm en leverworst, zijn zonder suiker gemaakt. De beste ingrediënten en de lekker smaak zorgen ervoor dat Vitakraft Cat Yums kattensnoep een waardevol bijvoer is. Daarnaast geeft het extra variatie aan de voeding van uw huisdier. 

Deze zachte snacks zijn ook geschikt voor uw kitten zodra deze vast voedsel kan eten (voor de meeste katten is dat vanaf de leeftijd van 8-10 weken oud). Breek de Yums wel in kleinere stukjes! 

Verpakt in handige en hersluitbare zakjes. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Cat Yums kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Cat Yums kattensnoepstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Vitakraft Cat Yums kattensnoep is bijvoer voor uw kat en kan dus niet gebruikt worden als hoofdmaaltijd. Maximaal 5 stuks per dag. 
Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Kaas
Vlees en dierlijke bijproducten (71,9% kip, varken, gevogelte), groente, plantaardige eiwitextracten, melk en zuivelproducten (1,5% kaaspoeder, overeenkomstig 3,4% verse kaas), gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Leverworst
Vlees en dierlijke bijproducten (72,8% lever (24%), kip, varken, gevogelte, leverworst (1%)),groente, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Zalm
Vlees en dierlijke bijproducten (71,1% kip, varken, gevogelte), groente, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten(zalm (8%), forel (1%)), gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (24.%), ruw vet (12.0%), ruwe vezel (1.5%), ruwe as (6.5%), vocht (38.0%)
 

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een liquid snack voor uw kat? Bekijk dan eens onze Vitakraft kattensnoep pagina. Hier vindt u bijvoorbeeld de Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Deze is bijvoorbeeld ook goed te mengen met blikvoer.

https://www.brekz.nl/38204-home_default/vitakraft-cat-yums-kattensnoep.jpg
1.75 2019/01/01
Waar voor je geld.
onze kat is er helemaal gek op en gelukkig in verschillende smaken
Mijn katten vinden de snacks echt geweldig lekker. De leverworst, zalm en kip met kattengras worden ze helemaal "wild" van. De kip met kattengras heeft ook dat het extra goed is voor de spijsvertering.
goedkoopste adres voor deze kattensnoepjes
Snelle levering je krijgt het product wat je besteld goed en snel thuis
Snelle levering. En de katten vinden het lekkere snoepjes
Onze katten smullen ervan. De leverworst smaak is helaas moeilijk verkrijgbaar vandaar online bestelling gedaan. Helaas met verzendkosten.
Katten zijn er dol op. Als het kon zouden ze het stelen
Snelle bezorging. Een snelle terug koppeling via de mail
Onze poes wil niks anders van alles geprobeerd maar snoept alleen van vitakraft
Meine drei Katzen lieben diese knatschigen Bröckchen.
22195
13179
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 x Zalm, 1 x Kaas, 1 x Leverworst
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
Leverworst - per 3
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
Kaas - per 3
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
Zalm - per 3
€ 4,69 (€ 1,56/ct)
Leverworst - per 6
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
Kaas - per 6
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
Zalm - per 6
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
2 x Zalm, 2 x Kaas, 2 x Leverworst
€ 8,09 (€ 1,35/ct)
Leverworst - per 9
€ 10,75 (€ 1,19/ct)
Kaas - per 9
€ 10,75 (€ 1,19/ct)
Zalm - per 9
€ 10,75 (€ 1,19/ct)
Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Productinformatie Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Vitakraft Catstick Classic kattensnoep (combipack) is een heerlijke, gezonde snack voor de volwassen kat. Het bevat geen suikers en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Met de aangebrachte breuklijntjes verdeelt u de snack gemakkelijk in kleinere porties, zodat u niet persé de hele snack in één keer hoeft te geven en nog wat kan bewaren voor later. Kleine stukjes stick kunt u bijvoorbeeld ook aan kittens voeren vanaf het moment dat ze vaste voeding verdragen. Deze Vitakraft kattensnack bevat een hoog vleesgehalte en is per stuk verpakt, zodat de heerlijke aroma's bewaard blijven. Dit combipack bevat de volgende smaken:

 • 1x Vitakraft Catstick Classic zalm kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic gevogelte & lever kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic eend & konijn kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic kalkoen & lam kattensnoep
 • 1x Vitakraft Catstick Classic kabeljauw & koolvis kattensnoep

Bij Brekz koopt u Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep goedkoop online. Bestel nu de beste kattensnacks van Vitakraft en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Ingrediënten Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Samenstellingen:
Eend & konijn:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte, varken en konijn (95%, waarvan 6% eend en 6% konijn, gist, mineraalstoffen.
Kabeljauw & koolvis:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte en varken (70%), vis en vis bijproducten (6% Kabeljauw, 6% koolvis), gist, mineraalstoffen.
Kalkoen & lam:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte, varken en lam (95%, waarvan 6% kalkoen und 6% lam), gist, mineraalstoffen.
Gevogelte & lever:
Vlees en dierlijke bijproducten van rund, gevogelte en varken (95%, waarvan 6% gevogelte und 6% lever), gist, mineraalstoffen.
Zalm (MSC): 
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 83% spiervlees), vis en bijproducten van de vis (12% zalm), mineralen.

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 33.5 %, ruw vet 20.0 %, ruwe vezel 2.0 %, ruwe as 10.0 %, vocht 28.0 %

Toevoegingen:
Zalm (MSC):
Met conserveermiddelen en antioxidanten.

Voedingsadvies Vitakraft Catstick Classic Combipack kattensnoep

Vitakraft Catsticks Combipack kattensnoep dient als aanvulling op de dagelijkse complete hoofdvoeding van de kat. U kunt de stick tussendoor in het geheel of in kleinere stukjes aan de kat voeren. Zorg dat uw kat altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Op zoek naar een vloeibare kattensnack van Vitakraft? Kijk dan eens naar Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Voor ons complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze kattensnacks.

https://www.brekz.nl/38601-home_default/vitakraft-catsticks-combipack-kattensnoep.jpg
4.99 2019/01/01
36506
16570
Vitakraft Catsticks Combipack Kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Combipack
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
2 Combipacks
€ 9,59 (€ 4,80/ct)
Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep is een perfecte beloning voor uw kat. Deze vloeibare snack is smakelijk en erg populair onder katten. Goed te gebruiken bij het aanleren en belonen van trucjes. Ook kunt u hem hiermee tussendoor even verwennen. Wanneer uw kat moeite heeft met het accepteren van droogvoer of natvoer is het aan te raden om Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep door de voeding heen te mengen. De snacks bevatten weinig calorieën en er zijn geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. 

De vier verschillende snacks hebben allemaal een extra voordeel. De Omega-3 in zalm zorgt voor een gezonde huid en vacht. In de kip variant zit taurine. Dit ondersteunt het gezichtsvermogen en de hartfunctie. De Beta-glucanen in eend ondersteunen het immuunsysteem. De inuline in rund zorgt voor de gezondheid van de darm. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


De houdbaarheid van Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep 

Aanvullend voer voor katten vanaf drie maanden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Zalm
Vlees en dierlijke nevenproducten, vis en visnevenproducten (4% zalm), plantaardige nevenproducten, olie en vet, melk- en zuivelproducten

Kip
Vlees en dierlijke nevenproducten (4% kip), plantaardige nevenproducten, melk en zuivelproducten

Eend 
Vlees en dierlijke bijproducten (rund, gevogelte, varken, eend (4%)), plantaardige bijproducten (maïszetmeel), melk en zuivel bijproducten, oliën en vetten, beta-glucanen (500mg/kg)

Rund
Vlees en dierlijke nevenproducten (gevogelte, varken, rund (4%)), plantaardige nevenproducten (maiszetmeel), melk en zuivelproducten, inuline (0,15%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (3.5%), ruw vet (3.5%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (88.5%)
 

Ander kattensnoep? 

Bent u niet op zoek naar een vloeibare snack voor uw kat, maar naar een gewoon tussendoortje? Bekijk dan onze Vitakraft kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep.

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38199-home_default/vitakraft-liquid-snacks-kattensnoep.jpg
1.99 2019/01/01
Top Top prijs
Goeie service, goeie product.
Onze kat vindt dit erg lekker en hij verdraagt het ook goed. Zelf vind ik het lastig om zonder vieze vingers het zakje goed leeg te knijpen, maar mis ligt dat ook voor een deel aan m'n eigen motoriek
de ultieme snack! ze zijn er gek op, handig om medicijn toe te dienen
Een klein tussendoortje voor mijn kat; gaat er goed in!
voor onze moeilijk drinkende poes is dit ideaal wat extra vocht
Super snel bezorgd en de laagste prijs. Top.
erg lekker volgens de kat
Wij gebruiken de liquid snacks kattensnoep voor het toedienen van medicatie.
Mijn katten vinden ze heerlijk!!
Poezen heel tevreden
Kat is er verzot op. Een juiste hoeveelheid , bordje is altijd leeg. Katten worden deze voeding niet beu.
mijn kat is er gek op!!!
de kat is er helemaal idolaat van
onze Fred (kater) is verzot op deze snacks. Als ik een tijdje ben weggeweest dan wij hij als ik thuis kom hij een snackje krijgt. En ik de nodige likjes en knuffels Vitakraft is een goed product
Onze Siamees Bliksem geniet altijd met volle teugen van dit product. Lekker makkelijk in portie verpakking en. Zonder knoeien te geven.
Door mislukte bezorging DPD, koop ik deze snacks nu in de supermarkt.Kat smult ervan. Helaas kwam het pakket via DPD totaal vernield aan. Pakket werd me in de armen geduwd.Totaal perplex hier! Ik heb het ongeopend retour gestuurd, Kosten € 6,95.voor eigen rekening. Brekz is een prima bedrijf, maar geeft helaas geen kosteloos retouradres in dergelijke gevallen. Omdat dit de tweede keer is dat een vernield pakket wordt bezorgd, weet ik niet of nog opnieuw een bestelling plaats.
Snelle levering. Goed verpakt.. En goedkoper dan in de winkel
Onze poes is er zot van en krijgt dat als aanvulling op haar potje gourmet
zoals altijd goede en snelle levering
ik ben super tevreden over het product, de levering en zeker de prijs en....de gratis levering. ik zal zeker nog bestellen!
Hier doen de katten een moord voor. Wordt netjes geleverd
De twee katten zijn verzot op deze kattensnoep. Ze herkennen inmiddels het openritsen van het zakje.... en eentje gaat er zelfs naar op zoek in de kast...… dit is volgens mijn katten echt lekker kattensnoep
Ze vinden het heerlijk. Je kunt de staafjes ook invriezen. Hebben ze een heerlijk ijsje als het heel erg warm is.
Zeer ruim assortiment. Ik kende enkel 2 soorten. De poezen zijn heel tevreden...ja dat zal wel. Bestellen doe ik zeker nog.
Eindelijk een adres waar ik de vitakraft snacksticks kan krijgen in zo'n uitgebreid assortiment. en dan ook nog voor een ongekend lage prijs!. en binnen 24 uur in huis! ik ben meteen fan.
Mijn poezen zijn hier gewoon gek op!
Mijn kat vind het heel erg lekker.
Één van mijn katten eet geen vlees, maar dit vindt hij heerlijk. Het is bedoeld als snack, maar hij krijgt het dus dagelijks.
Mijn poes likt alleen de saus uit het blikvoer en laat t vlees liggen. Dit vindt ze dus heerlijk!! Meerdere smaken dus goede afwisseling en zo heeft ze toch wat extra's. Ze is er dol op.
Een heerlijke lekkernij om uw kat mee te verwennen! Onze kat is er gek op!
Snel en op tijd geleverd,nogmaals bedankt
Heel goedkoop.en 100% vertrouwen !!
Onze kat is er gek op en de liquid snacks zijn bij Brekz een stuk goedkoper dan in de winkel!
Ik gebruik dit produkt samen met almo nature natvoer natvoer en omdat het verschillende smaken zijn eet mijn kat goed haar eten. Die is nogal kieskeurig en door te combineren blijft ze geinteresseerd.
Wij zijn heel blij met de door u geleverde produkten. Wij waren reeds bekend met de Vitakraft Liquid Snacks en onze kat is er dol op, dus waren we heel blij dat we via Brekz.be deze nog konden bestellen, aangezien ze in de winkels niet meer te koop zijn.
Mijn katten zijn er al jaren dol op. Vooral de kipsmaak. Ze staan tegen mijn benen op te miauwen, wat ze bij hun voer nooit doen.
De kat is er zot van. En deze zijn snel geleverd.
Mn oudste kat vind het niet lekker maar onze kitten wel
Onze poes is er super dol op!
min kat is er verzot op. Ideaal om haar medicatie te geven.
Super tevreden, mijn poezen lusten het zo graag
Correcte levering van de producten zoals beloofd
Aantrekkelijk geprijst. Snelle levering.
Mijn kat is er gek op hij eet nl geen vitakraft sticks
Mijn kater vindt het heerlijk sterker nog kan er niet buiten. moet het hebben anders maak hij mijn leven een hel
Altijd goed en snel geleverd,dus voor mij vijf sterren
Top produkt! Mijn kat lust er wel pap van.
Prima, geen klacht te horen.
Snelle goede levering. Poezen zijn er dol op. Dus zal wel lekker zijn
alles prima verzorgd poes van 19 jaar tevreden
.........................................................
Ich denke, dass dieses Produkt einen suchtfaktor hat, weil unsere Katze alles stehen lässt wenn sie das ruecht
Mon chat adore cette friandise Je la lui donne en complément de ses croquettes En effet il n'aime pas les sachets ni la patée
Gezonde snack voor katten, makkelijk in gebruik
Un délice pour mon chat. Elle a retrouvé l appétit
Pas de soucis, produit conforme à mes attentes.
Tolle Firma, schnelle Lieferungen und angenehme Preise. Jederzeit wieder. Vielen Dank und ein gesundes und erfolgreiches 2018
Le produit est cher mais il plait vraiment aux chats. Il m'aide pour ouvrir l'appétit à mes vieux chats. Je suis très satisfaite de mon achat
Ces friandises rendent mon chat dingue de joie. Il en raffole et ne peut plus s'en passer.
Excellent, j'adore ! Moumousse le chat
Deux chats persans extrêmement difficiles. Ils adorent et ne gaspillent pas
Livraison Rapide.Très satisfait.
snel en alles helemaal prima
c'est le seul produit que ma chatte de 17 ans mange entièrement avec délice
4846
2517
Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Combipack S - 1 x Zalm, 1 x Eend, 1 x Kip
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Rund - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Beschikbaar 22 sep
Eend - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Beschikbaar 03 oct
Zalm - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Kip - per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
Eend - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Zalm - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Kip - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Combipack L - 2 x zalm, 2 x eend, 1 x kip, 1 x rund
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Beschikbaar 22 sep
Rund - per 6
€ 10,95 (€ 1,83/ct)
Beschikbaar 22 sep
Rund - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)
Beschikbaar 22 sep
Eend - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)
Zalm - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)
Beschikbaar 03 oct
Kip - per 11
€ 18,75 (€ 1,70/ct)

Gezonde Beloning

Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Kip met Oregano

Renske Kip met Oregano

Renske Kip met Oregano is een smakelijke, gluten- en graanvrije snack voor alle katten, vanaf een leeftijd van 9 weken. De snoepjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde zouten of suikers. Als hoofdingrediënt is er 90% kip gebruikt, wat tevens de enige eiwitbron is. Hierdoor is deze snack ook zeer geschikt voor katten met voedselintolerantie- of allergie.  

Bij Brekz kunt u diverse gezonde kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kip met Oregano tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Ingrediënten Renske Kip met Oregano

Samenstelling: Kip (90%), oregano (1%), aardappelzetmeel, glycerine,

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (40%), ruw vet (6%), ruwe as (5%), ruwe celstof (3%), vocht (20%)
    

Kenmerken Renske Kip met Oregano

 • 100% natuurlijk
 • Gezond en zeer smakelijk
 • geschikt voor katten met voedselintolerantie- of allergie
 • Gluten- en granenvrij
 • Geen zout en suiker toegevoegd
 • Geschikt voor alle rassen, vanaf 9 weken
 • Licht verteerbaar
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze heerlijke snack? Kijk eens naar Renske Kip met Broccoli. Voor alle heerlijke beloningen kunt u kijken op de pagina met al onze kattensnacks.

https://www.brekz.nl/27986-home_default/renske-gezonde-beloning-hartjes-kip-met-oregano-kat.jpg
3.19 2019/01/01
31816
15438
Renske Gezonde beloning Hartjes Kip met Oregano kat Renske > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 gram
€ 7,49 (€ 37,45/kg)
€ 6,37 (€ 31,85/kg)
Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel

Renske Kip met Wortel

Renske Kip met Wortel is een smakelijke, gezonde snack voor alle katten, vanaf een leeftijd van 9 weken. De snoepjes zijn gemaakt van enkel 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde zouten of suikers. Deze verantwoorde beloning bevat als hoofdingrediënt 86% kip. Dit is ook tevens de enige eiwitbron is. Hierdoor is deze snack ook geschikt voor katten met voedselallergie- of intolerantie.  Daarnaast zijn deze snoepjes graan- en glutenvrij en erg licht verteerbaar. U kunt deze beloning op ieder moment van de dag aan uw kat geven.

Bij Brekz kunt u diverse gezonde kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kip met Wortel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Renske Kip met Wortel

Samenstelling: Kip (86%), gedroogde wortel (5%), aardappelzetmeel, glycerine

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (35%), ruw vet (6%), ruwe as (5%), ruwe celstof (3%), vocht (20%)Kenmerken Renske Kip met Wortel

 • Smakelijke snack
 • Geschikt voor katten met voedselintolerantie- of allergie
 • Geschikt voor alle rassen, vanaf 9 weken
 • 100% natuurlijk
 • Gezond en zeer smakelijk! 
 • Gluten- en granenvrij
 • Geen zout en suiker toegevoegd
 • Licht verteerbaar

 
Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de smakelijke Renske Kip met Oregano. Voor alle kattensnoepjes en voedingen kunt u kijken op onze pagina van Renske.

https://www.brekz.nl/27987-home_default/renske-gezonde-beloning-hartjes-kip-met-wortel-kat.jpg
3.19 2019/01/01
31817
15439
Renske Gezonde beloning Hartjes Kip met Wortel kat Renske > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 gram
€ 7,49 (€ 37,45/kg)
€ 6,37 (€ 31,85/kg)
Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Kip met Broccoli

Renske Kip met Broccoli

Renske Kip met Broccoli is een smakelijke en 100% natuurlijke snack voor alle volwassen katten. Er zijn geen zouten of suikers toegevoegd aan deze heerlijke beloning. Als enige eiwitbron is er maar liefst 90% kip gebruikt. Daarnaast zijn deze snoepjes graan- en glutenvrij en zeer licht verteerbaar. Dankzij deze kenmerken is deze gezonde, aanvullende beloning ook zeer geschikt voor katten met voedselintolerantie- of allergie. U kunt deze snack op ieder moment van de dag aan uw geliefde kat geven.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kip met Broccoli tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Ingrediënten Renske Kip met Broccoli

Samenstelling: Kip (85%), gedroogde broccoli (6%), aardappelzetmeel, glycerine.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (35%), ruw vet (6%), ruwe as (5%), ruwe celstof (3%), vocht (20%)
    

Kenmerken Renske Kip met Broccoli

 • 100% natuurlijk
 • Gezond en smakelijk
 • Hypoallergeen, één eiwitbron
 • Gluten- en granenvrij
 • Geen zout en suiker
 • Geschikt voor alle rassen, vanaf 9 weken
 • Licht verteerbaar

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van dit product? Kijk eens naar Renske Kip met Wortel. Voor andere snacks en kattenvoer kunt u kijken op de pagina van Renske.

https://www.brekz.nl/27988-home_default/renske-gezonde-beloning-hartjes-kip-met-broccoli-kat.jpg
3.39 2019/01/01
31818
15440
Renske Gezonde beloning Hartjes Kip met Broccoli kat Renske > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 gram
€ 7,49 (€ 37,45/kg)
€ 6,37 (€ 31,85/kg)
Renske Gezonde Beloning eend kattensnacks hartjes

Productinformatie Renske Gezonde Beloning eend kattensnacks

Renske Gezonde Beloning eend kattensnacks is een smakelijk, hypoallergeen snoepje voor iedere kat. Dit heerlijke tussendoortje haalt al haar eiwitten uit eend. Hiermee is ze hypoallergeen en ook geschikt voor de voedselgevoelige kat. De lekkere beloning in de vorm van een hartje bestaat uit een natuurlijke samenstelling en is bovendien licht verteerbaar. Zo laat u uw kat snoepen op een verantwoorde manier. Het product is geschikt voor iedere kat.

 • Natuurlijk product
 • Hypoallergeen, met alleen eiwitten uit eend
 • Licht verteerbaar
 • Gezond en smakelijk

Bij Brekz kunt u het beste Renske kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Kat Gezonde beloning Hartjes - Eend tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Renske Gezonde Beloning eend kattensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
  

Ingrediënten Renske Gezonde Beloning eend kattensnacks

Eend (91%), aardappelzetmeel, glycerine.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (30%), ruw vet (6%), ruwe as (5%), ruwe celstof (3%), vocht (20%).
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor de hond? Kijk dan eens bij onze Renske Gezonde Beloning eend hondensnacks

https://www.brekz.nl/27989-home_default/renske-gezonde-beloning-hartjes-eend-kat.jpg
3.39 2019/01/01
31819
15441
Renske Gezonde beloning Hartjes Eend kat Renske > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 gram
€ 7,49 (€ 37,45/kg)
€ 6,37 (€ 31,85/kg)
Renske Gezonde Beloning zalm kattensnack hartjes

Productinformatie Renske Gezonde Beloning zalm kattensnack

Renske Gezonde Beloning zalm kattensnack is een heerlijke, gezonde snack in de vorm van schattige hartjes en is gemaakt met veel zalm. Deze beloningssnack is geschikt voor iedere kat. Wilt u uw kat verwennen met een gezonde en toch onweerstaanbare traktatie? Deze snacks van Renske bestaan volledig uit vis en zijn graan- en glutenvrij. Hierdoor zijn ze behalve erg lekker ook heel gezond en zijn ze tevens geschikt voor katten die snel last hebben van overgevoeligheidsreacties. U kunt de hartjes voeren als tussendoortje maar ze ook voorzetten met het dagelijkse voer. Een extra'tje voor de echte visliefhebber!

 • Heerlijke traktatie
 • Gezond tussendoortje, volledig uit zalm
 • Gluten- en graanvrij
 • Geschikt voor de voedselgevoelige kat
 • Voor als tussendoortje of door het dagelijkse voer

Bij Brekz kunt u het beste Renske kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Gezonde Beloning zalm kattensnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Renske Gezonde Beloning zalm kattensnack staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Renske Gezonde Beloning zalm kattensnack

Zalm (86%), aardappelzetmeel (10%), glycerine.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Renske met kip? Kijk dan eens bij Renske Kat Vers Kip 70 gram.

https://www.brekz.nl/27990-home_default/renske-gezonde-beloning-hartjes-zalm-kat.jpg
3.39 2019/01/01
Prima voertje om te teainen
ontvangst was oké
Goed verpakt en de katten vinden het heerlijk
Mijn katten zijn er dol op
31820
15442
Renske Gezonde beloning Hartjes Zalm kat Renske > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 gram
€ 7,49 (€ 37,45/kg)
€ 6,37 (€ 31,85/kg)

Snacks

Orijen Six Fish Cat Treats

Productinformatie Orijen Six Fish Cat Treats

Orijen Six Fish Cat Treats zijn heerlijke snacks boordevol vis en zijn geschikt voor iedere kat. De snacks zijn bereid zonder ze te koken, waardoor ze alle natuurlijke voedingsstoffen optimaal behouden hebben. Door ze met zorg te vriesdrogen zijn geen conserveermiddelen nodig geweest bij de bereiding. De ingrediënten zijn natuurlijk en de vis is dan ook vers gevangen. Door het zorgvuldige proces en de natuurlijke ingrediënten beschikken de snacks dan ook over een uitstekende smaak.

 • Bereid met vers gevangen vis
 • Bevat alleen ingrediënten die uw kat nodig heeft voor een gezonde dag
 • Zorgvuldig gevriesdroogd, voor optimaal behoud van smaak en ingredienten
 • Vrij van conserveermiddelen
 • Geschikt voor iedere kat, ook kittens vanaf 8/10  weken

Bij Brekz kunt u de beste Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Six Fish Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Orijen Six Fish Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Orijen Six Fish kattensnacks

Samenstelling: Rauwe hele haring (25%), rauwe platvis (21%), rauwe hele schol (18%), rauwe hele roodbaars (17%), rauwe hele makreel (15%), rauwe heek (3,9%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 50%, ruw vet 30%, ruwe vezel 1%, ruwe as 5%, vocht 2%.

Technologische additieven (per kg): tocoferolrijk extract van natuurlijke oorsprong.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van Orijen met lam? Kijk dan eens bij onze Orijen Grass Fed Lamb Cat Treats.

https://www.brekz.nl/32949-home_default/orijen-six-fish-cat-treats.jpg
7.09 2019/01/01
Mijn 2 katten zijn er dol op. 1 van hen heeft maag/darm problemen, maar met deze snacks spelen die niet op.
Goed gedaan
Meine Katzen mögen sie nicht ganz so gerne wie die Originalversion, lieben sie aber trotzdem!
Præcist og effektivt
30622
15026
Orijen Six Fish Cat Treats 35 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 7,09 (€ 0,20/gr)
2 x 35 gram
€ 14,25 (€ 0,20/gr)
3 x 35 gram
€ 20,25 (€ 0,18/gr)
Orijen Original Cat Treats

Productinformatie Orijen Original Cat Treats

Orijen Original Cat Treats zijn een natuurlijke, gezonde snack voor katten van alle leeftijden (vanaf circa 10 weken). Het is rijk aan scharrelkip- en kalkoen en in het wild gevangen vis. De ingrediënten zijn niet gekookt en worden gevriesdroogd, waardoor de waardevolle voedingsstoffen en smaak bewaard blijven. De WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen die de kat nodig heeft om de gezondheid te behouden. De snacks zijn graan- en koolhydraatvrij en perfect afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van de kat. Daarbij is Orijen een gezond tussendoortje met een laag caloriegehalte. Hierdoor kan iedere kat genieten van deze smakelijke traktatie. Dit product is 100% natuurlijk en is vrij van kunstmatige toevoegingen.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Original Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Original kattensnacks

Samenstelling: Rauw kippenvlees (30%), rauwe kalkoen (30%), rauwe kippenlevertjes (8%), rauwe kippenhartjes (8%), rauwe kalkoenlever (8%), rauw kalkoenhart (8%), rauwe zeeduivel (3,9%), rauwe kippenmaagjes (2%), rauwe kalkoenmaag (2%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 45%, ruw vet 35%, ruwe vezel 1%, ruwe as 5%, vocht 2%.

Technologische additieven (per kg): tocoferolrijk extract van natuurlijke oorsprong.

Bewaring Orijen Original Cat Treats

Orijen koel en droog bewaren en na openen goed afsluiten om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Original Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Orijen Wild Boar Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32943-home_default/orijen-original-cat-treats-35-gram.jpg
6.09 2019/01/01
Goed en snel in huis
Mijn beide katten vinden de Orijen Original Cat Treats heel lekker!
Heb 2 poezen , eentje met een allergie , die niets lust van alle producten waar een kat op staat , niet nat of droog , niet duur of goedkoop, zelfs geen kattensnoepjes.Enkel menseneten , enkel deze snoepjes vindt hij super lekker. Andere poes heeft een moeilijke spijsvertering, maar met Orijen snoepjes geen problemen.
Mijn kat vindt het heerlijk, als ik het zakje pak staat hij miauwend naast me!
De poezen zijn er dol op!
Gekend product maar veel goedkoper dan in winkel. Spijtig dat het aankoopbedrag zo hoog moet zijn om gratis verzending te krijgen.
Mon chat paraissait surpris en y goûtant pour la première - ce qui n’est ni positif ni négatif. Par conséquent, je donne un évaluation moyenne mais je verrai par la suite. J’ai confiance en cette marque.
Snack eccellente, il mio gatto lo adora! Solo carne, no apetizzanti, no conservanti, no aggiunte presenti in tutti gli snack, lo consiglio a tutti gli amanti dei propri amici pelosi!
das Produkt selbst ist nur zu Empfehlen.. meine 4 Katzen lieben es. Nur leider war der Inhalt bei 7 von 9 Päcken fast zerbröselt im Paket gelegen.. was nicht sein sollte bei dem Preis und besser auf die Verpackung geachtet werden sollte bei Lieferung
Hurtig behandling, alt i orden
Friandises qu’il faut éviter de donner à heure fixe au risque de créer un rituel (réflexes conditionnés).
Mes chats adorent, c est leur friandise préférée! Sur d autres sites, elle est souvent en rupture de stock.
Mon chat adore il en raffole
26990
14290
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 6,09 (€ 0,17/gr)
Beschikbaar 22 sep
2 x 35 gram
€ 11,25 (€ 0,16/gr)
Beschikbaar 22 sep
3 x 35 gram
€ 16,25 (€ 0,14/gr)
Beschikbaar 22 sep
Orijen Regional Red Cat Treats

Productinformatie Orijen Regional Red Cat Treats

Orijen Regional Red Cat Treats zijn natuurlijke, gezonde snacks voor alle katten. De verse ingrediënten worden dagelijks door lokale boeren in Canada aangeleverd, waarna het voorzichtig wordt gevriesdroogd. Deze bereidingswijze zorgt ervoor dat de belangrijke voedingsstoffen en pure smaak bewaard blijven. De WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen is een natuurlijke bron van waardevolle voedingsstoffen. Orijen is graan- en koolhydraatvrij en is afgestemd op de natuurlijke behoefte van de kat. De ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit en de snacks zijn vrij van conserveermiddelen. Daarbij heeft deze snack een laag caloriegehalte, waardoor deze snack een verantwoord tussendoortje is voor iedere kat. Geschikt voor kittens vanaf de leeftijd dat ze vaste voeding kunnen verdragen (circa 8 - 10 weken oud.)

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Regional Red Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Regional Red Cat Treats

Samenstelling: Rauwe runderlever (18%), rauwe lamslever (15,1%), rauwe wild zwijnenlever (14%), rauw geitenvlees (12%), rauw wild zwijnvlees (10%), rauw lamsvlees (10%), rauwe geitenlever (7%), rauw rundvlees (6%), rauwe geitennier (2,5%), rauwe geitenpens (2,5%), rauwe rundernier (1%), rauwe runderpens (1%), rauwe lamsnier (0,4%), rauwe lamspens (0,4%)

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 40%, ruw vet 40%, ruwe vezel 1%, ruwe as 8,5%, vocht 2%.

Technologische additieven (per kg): tocoferolrijk extract van natuurlijke oorsprong.

Bewaring Orijen Regional Red Cat Treats

Orijen koel en droog bewaren en na openen goed afsluiten om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Regional Red Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32945-home_default/orijen-regional-red-cat-treats-35gram.jpg
6.09 2019/01/01
Zeer snelle levering, maar miste 1x2 zakjes. Dit gemeld en er werd direct gehandeld zodat ik weer super snel de zakjes kreeg nageleverd. Hele goede service.
Lækre godbidder til mine Katte. Hurtig levering;)
Altid hurtig forsendelse og gode varer
Scheint den Katzen gut zu schmecken! Ich würde es wieder kaufen.
26991
14291
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 6,09 (€ 0,17/gr)
2 x 35 gram
€ 11,25 (€ 0,16/gr)
3 x 35 gram
€ 16,25 (€ 0,14/gr)
Orijen Tundra Cat Treats

Productinformatie Orijen Tundra Cat Treats kattensnoep

De snacks van Orijen Tundra Cat Treats zijn gezond en geschikt voor iedere volwassen kat. De graanvrije snacks zijn geschikt voor katten met een allergie en dankzij het lage caloriegehalte kunt u uw geliefde maatje onbezorgd belonen. De verse ingrediënten komen van vertrouwde lokale boeren en vissers in Canada en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat. Doordat de ingrediënten worden gevriesdroogd, blijven de voedingsstoffen en pure smaak bewaard. Dankzij de heerlijke, pure smaak zijn de snacks van Orijen zelfs geliefd bij de meest kieskeurige eters.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Tundra Cat Treats kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Tundra Cat Treats

Samenstelling: Rauw geitenvlees (10%), rauw hertenvlees (10%), rauw wild zwijnvlees (10%), rauwe eend (10%), rauwe lamslever (10%), rauwe makreel (9,9%), wild zwijnenlever (8%), rauwe geitenlever (6%), rauwe hertenlever (6%), rauwe geitennier (2%), rauwe geitenpens (2%), rauwe hertennier (2%), rauwe hertenpens (2%), rauwe wild zwijnennier (2%).

Analytische bestanddelen:Ruw eiwit 40%, ruw vet 35%, ruwe vezel 1%, ruwe as 9%, vocht 2%.

Technologische additieven (per kg): tocoferolrijk extract van natuurlijke oorsprong.

Bewaring Orijen Tundra kattensnacks

Bewaar de Orijen Tundra kattensnacks op een koele, droge plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Tundra Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk bijvoorbeeld eens naar Orijen Original Cat Treats kattensnoep. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32947-home_default/orijen-tundra-cat-treats-35-gram.jpg
7.09 2019/01/01
26992
14292
> Meer informatie
Orijen Tundra Cat Treats 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 7,09 (€ 0,20/gr)
2 x 35 gram
€ 14,25 (€ 0,20/gr)
3 x 35 gram
€ 19,25 (€ 0,17/gr)
Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats

Productinformatie Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep

Het smakelijke Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep bestaat uit verantwoorde, gezonde snacks voor iedere volwassen kat en kitten vanaf circa 8 - 10 weken oud. De graanvrije snacks zijn zeer geschikt als tussendoortje voor katten met een allergie en dankzij de lage caloriegehalte kunt u uw geliefde kat onbezorgd belonen. De hoogwaardige ingrediënten worden dagelijkse vers aangeleverd, waarna ze direct worden gevriesdroogd. Doordat de ingrediënten niet worden gekookt en enkel gevriesdroogd, blijven de waardevolle voedingsstoffen en pure smaak bewaard. De snacks bevatten de voedzame WholePrey-verhouding van vers vlees (wild zwijn), orgaanvlees en kraakbeen en is daarmee een natuurlijke bron van belangrijke voedingsstoffen. De snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten geen conserveermiddelen. Orijen is door de pure, volle smaak zeer geliefd bij iedere kat.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Wild Boar Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats

Samenstelling: Rauw wild zwijnenvlees (50%), rauwe wild zwijnenlever (40%), rauwe wild zwijnennier (9,9%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 45%, ruw vet 35%, ruwe vezel 1%, ruwe as 3%, vocht 2%.

Technologische additieven (per kg): tocoferolrijk extract van natuurlijke oorsprong.

Bewaring Orijen Wild-Roaming Boar kattensnacks

Bewaar de snacks op een koele, droge plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Wild Boar Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk bijvoorbeeld eens naar Orijen Regional Red Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.

https://www.brekz.nl/32941-home_default/orijen-wild-boar-cat-treats-35-gram.jpg
7.09 2019/01/01
Mijn poesels vinden dit heerlijk
De katten zijn er dol op.
Die kitten mögen es, dich ich finde den Preis echt happig
Gute Akzeptanz
Sehr schnell und zuverlässig
mes cinq chats adorent tous ces petites friandises
Prima online verkoop en bezorging
26994
14295
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
35 gram
€ 7,09 (€ 0,20/gr)
Beschikbaar 03 oct
2 x 35 gram
€ 14,25 (€ 0,20/gr)
Beschikbaar 03 oct
3 x 35 gram
€ 20,25 (€ 0,18/gr)
Beschikbaar 03 oct
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kittensnacks

Uw kitten rent, springt, duikelt en ontdekt. Naast slapen is zorgeloos spelen en ontdekken wat een kitten het liefste doet, En lekker eten natuurlijk!  Wanneer uw kitten oud genoeg is voor vast voedsel, meestal is dat tussen de 8 en 10 weken oud, kunt u hem gaan verwennen met smakelijke kittensnacks.

Koop de beste kittensnacks online bij Brekz tot wel 40% goedkoper. Bij bestelling vanaf € 28 krijgt u gratis verzending!

Assortiment snacks voor kittens

In ons gevarieerde assortiment kittensnacks vindt u onder andere snacks van Renske, Vitakraft en Orijen. Er zijn harde snacks voor kittens en zachte kittenbeloningen. U kunt zelf kijken welk type snacks uw kitten het lekkerst vindt. 

Renske kittensnacks

De kittensnacks van Renske zijn smakelijke, gluten- en graanvrije snacks voor katten vanaf 9 weken oud. Omdat deze kittensnoepjes gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten, zijn er geen zouten of suikers toegevoegd. Probeert u bijvoorbeeld eens Renske kip met oregano. Deze kittensnacks zijn gemaakt met 90% kip! Doordat kip de enige eiwitbron is, is deze snack ook zeer geschikt voor kittens met voedselintoleratie- of allergie.

Vitakraft kittensnacks

Van het merk Vitakraft vindt u een gevarieerd aanbod kattensnoepjes die geschikt zijn voor iedere kat vanaf 12 weken oud. Kent u de Vitakraft Catstick Classic al? Deze sticks zijn gemakkelijk in stukjes te breken, zodat u uw kitten kleine stukjes kan geven. Deze sticks zijn geschikt om te geven als kittensnack aan kittens die vast voedsel verdragen. Vitakraft Catstick Classic gevogelte en lever kattensnoep bevat smakelijk gevogelte en lever en is vrij van toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Orijen kittensnacks

Wat bijzonder is aan kittensnacks van het merk Orijen, is dat deze snacks bereid zijn zonder deze te koken. Hierdoor blijven alle natuurlijke voedingsstoffen optimaal behouden. Orijen Six Fish Cat Treats zijn smakelijke snacks die boordevol vis zitten en geschikt zijn voor iedere kat. Deze met zorg gevriesdroogde snacks bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, natuurlijk geen conserveermiddelen en de vis is vers gevangen.

Kortom, bent u op zoek naar een gevarieerd aanbod snacks voor uw kitten? Dan bent u bij Brekz aan het juiste (web)adres! Bestel uw kittensnacks online en krijg bij bestelling vanaf € 28 gratis verzending!

Terug