Acana dierenvoeding


Het duurzaam bereiden van zeer hoogwaardige honden en kattenvoeding met uitsluitend verse regionale ingrediënten, dat is de missie van Acana. De Biologically Appropriate™ filosofie van dit merk staat voor een nieuwe klasse diervoeding.

Acana dierenvoeding

Het duurzaam bereiden van zeer hoogwaardige honden en kattenvoeding met uitsluitend verse regionale ingrediënten, dat is de missie van Acana. De Biologically Appropriate™ filosofie van dit merk staat voor een nieuwe klasse diervoeding. Deze is bedoeld om honden en katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire ontwikkeling te voeden met voornamelijk dierlijke eiwitten. Van nature zijn honden en katten vleeseters. Ze zijn geëvolueerd als jagers en door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we honden en katten classificeren als carnivoren. Zij gedijen het beste op een voeding van vlees en vis aangevuld met groenten, fruit en kruiden.


Alle diervoeding van Acana bestaat voor minimaal 60% uit dierlijke eiwitten afkomstig van gevogelte, vlees en vis. Deze voeding is arm aan koolhydraten en rijst, tarwe en maïs. De plantaardige toevoegingen verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van uw huisdier van gifstoffen te ontdoen.


Acana wordt door een familiebedrijf in Alberta (Canada) in een eigen fabriek geproduceerd. Alle ingrediënten zijn duurzaam binnen de lokale regio gefokt en/of gevangen, zjin gekeurd als ?geschikt voor menselijke consumptie' en worden iedere dag vers geleverd. Acana´s ware passie is het maken van biologische diervoeders die de levens van honden, katten en hun menselijke metgezellen over de hele wereld verbetert. Dit merk heeft een internationaal zeer goede reputatie en is meerdere keren wereldwijd geprezen om zijn hoge kwaliteit.


Acana producten bestellen kan eenvoudig en zeer voordelig bij Brekz.nl! Let u op de wisselende Acana aanbiedingen!


Assortiment Acana

Acana hondenvoer

Acana hondenvoer onderscheidt zich door het gebruik van een grote variëteit aan verse vlees en vis ingrediënten, die afkomstig zijn van lokale leveranciers. Dit voer bestaat uit een minimum van 60% natuurlijke dierlijke eiwitten uit ondermeer scharrel kip, eend, hele scharreleieren, zoet -en zeewatervis, bizon, rund -en lamsvlees. Sommige varianten zelfs voor 70%. Ook de gebruikte groenten en fruit worden geleverd door lokale boerderijen en boomgaarden. Deze voeding bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dan ook koolhydraat-arm. Plantaardige toevoegingen voorzien in de natuurlijke behoeften van uw hond naar grassen en kruiden.


Ons aanbod Acana is onderverdeeld in voer voor de hondenpup, de volwassen hond en de senior hond. Daarnaast wordt onderscheid gemaakt in voer voor kleine en grotere hondenrassen. Naast Acana Heritage varianten vindt u bij Brekz ook Acana Regionals. Deze zijn voorradig in de varianten Grasslands, Pacifica, Wild Prairie, die allen verschillen in samenstelling (soorten gebruikt vlees, wild, vis) en smaak.


Acana kattenvoer

Iedere kat is een carnivoor en heeft behoefte aan een voeding die rijk is aan diverse soorten (vers) vlees en/of (verse) vis, aangevuld met verse groenten, fruit en kruiden. Acana kattenvoer onderscheidt zich door het gebruik van een grote hoeveelheid én een grote variëteit aan verse ingrediënten. Alle varianten in ons Acana Regionals kattenvoer assortiment bestaan voor 70% uit dierlijke eiwitten en voor 30% uit plantaardige toevoegingen. Ze zijn zo samengesteld dat dit hoogwaardige kattenvoer overeenkomt met de diversiteit in de natuurlijke voeding van vleeseters.


Bij Brekz vindt u Acana Regionals in de drie smakelijke varianten Wild Prairie, Pacifica en Grasslands. Deze voeding is geschikt voor katten van alle verschillende rassen en alle leeftijden.


Ander merk?

Kijkt u voor andere merken hoogwaardige diervoeding eens verder op onze Hondenvoer merkenpagina en Kattenvoer merken pagina.

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.