Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Geitenvoer 

Speciaal voer voor geiten. U kunt kiezen uit biologische geitenbrokken en normale geitenbrokken.
Lees meer ..
Kasper Fauna Geitenkorrel

Kasper Fauna Geitenkorrel

Kasper Fauna Geitenkorrel is een volledige voeding en een uitstekend productievoer, geschikt voor (melkgevende) geiten. Het voer is onontbeerlijk om uw geiten in conditie te brengen voor de fok en keuring. Het is tevens een uitstekend productievoer voor melkgevende geiten en is goed te combineren met geitenmuesli. Door de muesli naast de geitenkorrel te gebruiken voorkomt u dat uw geiten gaan vervetten.

  • Een geschikte voeding voor uw hobbygeiten
  • Uitstekend te gebruiken bij melkgevende geiten
  • Zeer volledig, bevat alle voedingsstoffen die uw geit(en) nodig heeft voor een goede conditie
  • Prima te combineren met geitenmuesli
  • Voorkomt vervetten

Bij Brekz kunt u het beste geitenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Geitenkorrel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Kasper Fauna Geitenkorrel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Kasper Fauna Geitenkorrel

Tarwe, maisglutenvoer, palmpitschilfers, bietenpulp, raapzaadschroot, zonnebloemzaadschroot, sojaschroot*, rietmelasse, luzerne, lijnzaad, krijt, magnesiumoxide, zout.
*Geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16%), ruw vet (3,1%), ruwe celstof (8%), ruwe as (6,5%), calcium (0,7%), fosfor (0,49%), magnesium (0,58%), natrium (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12.000 IU/kg), vitamine D3 (2.000 IU/kg), vitamine E (19 IU/kg), [E1] ijzer (27 mg), [E4] koper (20 mg), [E5] mangaan (27 mg), [E6] zink (53 mg), [E8] selenium (0,4 mg), jodium (2 mg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw schapen? Kijk dan eens bij de Ekologische Schapenbrok. Voor een overzicht van al ons geitenvoer kijkt u hier.

 

https://www.brekz.nl/5077-home_default/kasper-fauna-geitenkorrel.jpg
5.49 2019/01/01
goed, maar zo hoort het ook natuurlijk.
Super onze geit eet alleen dit voer. En snelle levering.
6975
3497
Kasper Fauna Geitenkorrel > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 9,95 (€ 1,24 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Geitenvoer

Geitenvoer bevat al ons voer dat geschikt is voor geiten. Bent u dus op zoek naar een voeding voor uw geiten? Ons voer is geschikt voor alle soorten en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor geiten is het het belangrijkste om vers hooi en gras te eten. Als er voldoende gras in de wei staat hoeft u uw dieren alleen 's winters bij te voeren met ruwvoer. Is er 's zomers te weinig gras voorhanden, dan kunt u ze bijvoeren met hooi. Hieronder vindt u een korte toelichting op ons assortiment aan geitenvoer.

Ons assortiment bevat onder meer een volledige geitenkorrel, geschikt voor o.a. hobbygeiten en melkgevende geiten. Kijk voor meer informatie over dit product van Kasper Fauna eens bij de Kasper Fauna Geitenkorrel.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer voor uw Schapen? Kijk dan eens bij ons Schapenvoer.

Terug