Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Geitenvoer 

Speciaal voer voor geiten. U kunt kiezen uit biologische geitenbrokken en normale geitenbrokken.
Lees meer ..

Geitenvoer

Geitenvoer bevat al ons voer dat geschikt is voor geiten. Bent u dus op zoek naar een voeding voor uw geiten? Ons voer is geschikt voor alle soorten en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor geiten is het het belangrijkste om vers hooi en gras te eten. Als er voldoende gras in de wei staat hoeft u uw dieren alleen 's winters bij te voeren met ruwvoer. Is er 's zomers te weinig gras voorhanden, dan kunt u ze bijvoeren met hooi. Hieronder vindt u een korte toelichting op ons assortiment aan geitenvoer.

Ons assortiment bevat onder meer een volledige geitenkorrel, geschikt voor o.a. hobbygeiten en melkgevende geiten. Kijk voor meer informatie over dit product van Kasper Fauna eens bij de Kasper Fauna Geitenkorrel.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer voor uw Schapen? Kijk dan eens bij ons Schapenvoer.

Terug