Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Jolly Ball Push and Play Small (15 cm) hond

Blauw OP is OP
€ 11,49
€ 11,49

Jolly Ball Push and Play Small 15 cm hondis een erg sterke bal die haast onverwoestbaar is, gemaakt van de stof Polyurethaan.

  • Voor veel bijtende honden
  • Duurzaam en stevig
  • Binnen- en buitengebruik

Jolly Ball Push and Play Small 15 cm hond

Jolly Ball Push and Play Small 15 cm hond van het merk Jolly Pets is praktisch onverwoestbaar speelgoed voor uw huisdier. De harde stof Polyurethaan en de gladde, ronde afwerking zorgen ervoor dat uw hond er lekker op kan bijten zonder dat de bal kapot gaat of beschadigd raakt. Dit duurzame product is dus ideaal voor honden die de neiging hebben om van alles kapot te maken en veel te bijten. Of uw hond nu binnen of buiten zit, hij zal zich urenlang kunnen vermaken! Deze variant met een doorsnede van 15 centimeter is geschikt voor kleine honden van 9 tot 27 kilogram. Wanneer u een grotere of een kleinere hond heeft, is het aan te raden om een ander formaat te kiezen. Een grote hond kan een bal die te klein is voor zijn formaat, namelijk wel kapot maken. 
Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

  • Stevig en praktisch onverwoestbaar speelgoed voor honden
  • Gemaakt van de harde stof Polyurethaan
  • Ideaal voor honden die veel willen bijten
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Geschikt voor honden tussen de 9 en 27 kilogram

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jolly Ball Push and Play Small 15 cm hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Jolly Pets 

Dit bedrijf focust zich vooral op kwaliteit en duurzaamheid van alle producten die ze produceert. Jolly Pets is constant bezig om nieuwe producten te ontwikkelen die innovatief zijn en met de tijd mee gaan. Zo is er voor alle soorten en maten honden iets wils. Waar Jolly Pets vooral om bekend staat is haar sterke en onverwoestbare speelgoed. De ballen worden bijvoorbeeld niet alleen voor honden gebruikt, maar ook voor leeuwen, beren en olifanten in dierentuinen! 


Andere speelbal?

Bent u op zoek naar een speelbal met een ander formaat? Bekijk dan ons Jolly Speelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Jolly Ball Push en Play Large (35 cm) hond. Deze is geschikt voor grote honden. 


4
4
4
4
4
3.5 / 5 (4)
31-10-2018
4
4
4
4
4
Bal gemaakt van stevig materiaal. Door het gladde oppervlak van de bal hebben honden niet echt grip met hun tanden. Proberen ze hem op die manier toch te pakken, dan rolt hij licht stuiterend verder. Pret en gekke sprongen verzekerd. Met de nodige poot-behendigheid zorgt deze bal voor een verrijkende afwisseling van het klassieke balspelletje gooien/halen/brengen. Onze honden moeten aan deze nieuwe manier van balspelen nog wat wennen en zijn er tot nu toe maar voor korte tijd in geïnteresseerd. Is eerder een potje voetbal spelen :)
28-07-2018
4
4
4
4
4
Bal is van hard kunststof. Onze hond kan er niet zo veel mee...
06-09-2017
4
4
4
4
4
mijn honden hebben geen interesse voor een gladde en grote bal vond de prijs aan de hoge kant
30-08-2017
4
4
4
4
4
Super bal voor mijn corgi..kan hij niet kapot krijgen.