terug
Speelgoed voor katten
Brekz.nl heeft een breed assortiment aan kattenspeelgoed. U kunt van alles vinden voor uw kat, van hengeltje tot knuffels met piepjes. De kat hoeft zich niet te vervelen met alle leuke kattenspeeltjes. Bekijk dus snel het grootse assortiment van Brekz.nl en kijk of er iets voor uw kat bij zit!
Lees meer ..
Speelgoed voor katten

Kattenspeelgoed

Om uw kat of kitten gezond en gelukkig te houden is het zeer belangrijk dat u regelmatig met hem speelt. De leukste spelletjes speelt u met speciaal hiervoor ontworpen kattenspeelgoed

Brekz heeft een groot assortiment aan interactief kattenspeelgoed, zoals Pluche speeltjes, Speelballen en Hengels. Ook zijn er speciale Catnip speeltjes, die gevuld kunnen worden met kattenkruid, zodat ze extra aantrekkelijk zijn voor uw kat! De fabrikanten van het kattenspeelgoed hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en speelplezier. Daarnaast zijn de meeste speeltjes zo ontworpen dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Waar uw kat ook naartoe gaat, hij kan altijd zijn favoriete speeltjes meenemen! 

Bij Brekz kunt u het leukste kattenspeelgoed goedkoop bestellen. Onze klanten hebben goede ervaringen met het kattenspeelgoed dat wij verkopen. Uw kat zal spinnen van plezier terwijl hij met u aan het spelen is!

Waarom kattenspeelgoed belangrijk is

Hebben alle katten speelgoed nodig? Of vraagt u zich af of uw kat wel zin heeft om te spelen? Hieronder hebben we een aantal voordelen van kattenspeelgoed op een rijtje gezet en geven we suggesties voor de leukste speeltjes, ook voor katten die minder speels lijken!

De voordelen van kattenspeelgoed op een rijtje

  • Beweging: Hoewel katten vaak gelukkig lijken als ze ergens lekker slapen, is het belangrijk dat ze regelmatig actief zijn. Gezonde katten bewegen veel, en kattenspeelgoed is perfect om uw kat aan te zetten tot beweging. 

  • Omgaan met stress: Net als mensen kunnen katten zich soms opgejaagd voelen, juist omdat ze weinig te doen hebben. Hierdoor kan het voorkomen dat ze aan uw tapijt of meubels gaan krabben. Kattenspeelgoed is gemaakt om hun krabben te weerstaan, en kan ze de perfecte afleiding geven. Kijk bijvoorbeeld eens bij het kattenspeelgoed van Kong.
  • Trainen van de hersenen: Katten zijn jagers van nature en houden dus van een uitdaging die ze bezighoudt! Veel kattenspeelgoed is zo ontworpen dat het helpt om de intelligentie van uw kat te ontwikkelen. Veel van de Catit Senses kattenspeeltjes bieden uw kat een extra uitdaging.

  • Versterken van de band tussen u en uw kat: De meeste katten vinden het leuk om contact te hebben met mensen. Een spelletje spelen is de perfecte mogelijkheid om de band met uw kat te versterken. Bijvoorbeeld met een leuke Speelhengel!

  • Beter ontspannen: Katten die regelmatig actief zijn rusten in hun slaap beter uit dan katten die weinig actief zijn. Misschien herkent u dit ook bij uzelf: als u een dag weinig heeft gedaan dan bent u 's avonds minder moe. Met een leuk kattenspeeltje kan uw kat zijn energie kwijt en rust hij vervolgens beter uit!

Speelgoed voor minder speelse katten

Ook als uw kat minder speels is, is het toch belangrijk dat hij regelmatig beweegt en zijn hersenen moet gebruiken. Speciaal voor katten die extra motivatie nodig hebben om te spelen is er kattenspeelgoed ontwikkelt dat ze niet kunnen weerstaan!

Met Snack en training kattenspeelgoed zet u uw kat ongetwijfeld aan het spelen. Dit speelgoed kunt u namelijk vullen met brokjes of kattensnoepjes, zodat uw kat een lekkere beloning krijgt als hij de puzzel oplost. Ook zijn er speciale Catnip speeltjes, die u vult met kattenkruid. Hierdoor worden ze onweerstaanbaar voor uw kat!

Andere accessoires nodig?

Heeft u andere accessoires nodig voor uw kat zoals een halsband of een voerbakje? Kijk dan bij onze Overige Benodigdheden!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.