terug
Speelgoed voor katten
Brekz heeft een uitgebreid assortiment aan kattenspeelgoed, zodat uw kat zich nooit hoeft te vervelen. Van hengeltjes en knuffels tot aan interactieve snackspeeltjes, zo zit er voor iedere kat wel iets leuks bij!
Lees meer ..
Speelgoed voor katten

Kattenspeelgoed

Kattenspeelgoed is cruciaal als het aankomt op de gezondheid en het levensgeluk van geliefde uw kat. Het helpt verveling tegengaan en daardoor de kans op het ontwikkelen van ongewenst gedrag, zoals krabben aan meubels, te verminderen. Daarnaast helpt het:

  • Uw kat meer te laten bewegen.
  • Uw kat omgaan met stress.
  • Bij het trainen van de hersenen.
  • De band tussen u en uw kat versterken.
  • Uw kat te laten ontspannen.

Met het uitgebreide aanbod kattenspeelgoed van Brekz bent u verzekerd dat uw kat zal genieten van langdurig speelplezier!

Bij Brekz koopt u het leukste kattenspeelgoed. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel nu speelgoed voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment kattenspeelgoed

Brekz heeft een groot assortiment aan leuk kattenspeelgoed dat precies inspeelt op de natuurlijke behoefte van uw kat. Tussen onze kattenspeeltjes vindt u onder andere leuke sets met balletjes, muizen en belletjes met veren. Met onze speelballen speelt u feilloos in op het natuurlijke jachtinstinct van uw kat. En voor katten die meer van pluche kattenspeelgoed houden vindt u varianten met piepjes, belletjes en catnip. Ook is er speelgoed dat bijdraagt aan de tandreiniging van uw kat. U vindt dit speelgoed onder andere van het merk Petstages.

Katten spelen niet alleen om zich te vermaken, maar ook om dingen te leren. Zeker jonge katten leren hun natuurlijke jachtinstinct en motorische vaardigheden te verbeteren door middel van spel. Krijgt u een kitten in huis? Zorg dan voor voldoende kittenspeelgoed, zodat uw kitten alle mogelijkheden krijgt om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Kattenspeelgoed met kattenkruid

Heeft uw kat wat extra stimulans nodig om te spelen? Kijk dan eens naar onze verschillende soorten Catnip speeltjes van onder andere het hoogwaardige merk Kong. Deze kattenspeeltjes zijn verrijkt met kattenkruid. Kattenkruid heeft een stimulerend effect op katten en verhoogd de aantrekkelijkheid van het speeltje aanzienlijk. Zelfs katten die helemaal niet speels lijken, kunnen deze speeltjes vaak niet weerstaan!

Samen spelen met uw kat

Samen spelen met uw kat versterkt de onderlinge band. Met onze speelhengels kunt u samen een leuk spelletje doen én stimuleert u het natuurlijke jachtinstinct van uw kat. Een ideale en leuke manier om uw kat te laten bewegen.

Mentale uitdaging

Onze interactieve snackspeeltjes combineren spelen met het verkrijgen van iets lekkers. U kunt zowel lekkere snacks, als de dagelijkse voeding van uw kat in de een voerpuzzel doen. Zo prikkelt u uw kat zijn zintuigen en het natuurlijke jachtgedrag. Ook ideaal als hulp bij afvallen én voor katten die van zichzelf wat minder speels zijn. Meer kattenspeelgoed met een educatieve bijdrage vindt u onder andere bij het speelgoed van Cat It senses.

Let op: De fabrikanten van het kattenspeelgoed hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en speelplezier. Toch is geen enkel speeltje onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van een product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Andere accessoires nodig?

Heeft u andere accessoires nodig voor uw kat zoals een halsband of een voerbakje? Kijk dan bij onze overige kattenbenodigdheden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.