Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petstages Kattenspeelgoed 

Petstages Kattenspeelgoed is een leuk speelgoed dat geschikt is voor iedere kat. Het is voor katten heel belangrijk om voldoende speelmogelijkheden te hebben, om verveling te voorkomen. Bij Petstages kattenspeelgoed kunt u denken aan pluche speelmuisjes, maar ook aan uitdagend kattenspeelgoed met balletjes en speeltjes voor een gezond gebit.
Lees meer ..

Stress

Nieuw

Petstages Catnip Chaser voor katten

Petstages Catnip Chaser voor katten

Petstages Catnip Chaser voor katten is een leuk speeltje met catnip en biedt onweerstaanbaar speelplezier voor iedere kat. Het speeltje combineert geur en beweging voor de leukste speelervaring. Bovenop de catnip chaser zitten een aantal openingen, waardoor uw kat de balletjes kan zien rollen. En wat is er nu leuker in het leven van een kat dan balletjes jagen? De hoeveelheid geur van catnip kan eenvoudig worden afgeregeld door de grootte van het venster aan te passen.
Afmetingen: 24 x 25 cm. 

 • Onweerstaanbaar speeltje met catnip
 • Bewegend speeltje met balletjes
 • Vrijgave catnip geur af te regelen
 • Geschikt voor iedere kat

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u Petstages Catnip Chaser voor katten​ gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een speeldiertje met catnip? Kijk dan eens bij onze Kong Catnip Toy Beaver.

https://www.brekz.nl/25636-home_default/petstages-catnip-chaser-voor-katten.jpg
11.99 2019/01/01
Mijn beide katten vinden het hardstikke leuk mijn grote kater vind de catnip interesant en mijn kitten heeft weer ook voor het balletje.
28686
14643
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,99
Petstages Green Magic Boom Buddy

Petstages Green Magic Boom Buddy

De Petstages Green Magic Boom Buddy is een kattenspeeltje in de vorm van een gele boomerang met een gezichtje. Het speeltje is geheel gevuld met een langdurig geurende catnip die uw kat uitnodigt voor een spelletje! Uw kat kan ermee spelen, knuffelen en slapen. Het speeltje is gemaakt van zacht materiaal en heeft een grootte van 8,9 x 3,2 x 21,6 cm.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Boomerang-vorm
 • Gevuld met catnip
 • Voor spelen, knuffelen en slapen
 • Van zacht materiaal
 • 8,9 x 3,2 x 21,6 cm groot

Bij Brekz kunt u zachte speeltjes met catnip eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Petstages Green Magic Boom Buddy en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Ander kattenspeeltje dan Petstages Green Magic Boom Buddy?

Bij ons kunt u ook de Kong Catnip Toy Rat of de Trixie Catnip Stick voor de kat bestellen. Bekijk ook ons volledige aanbod aan catnipspeelgoed en ons aanbod aan zacht pluchen speelgoed.

https://www.brekz.nl/25619-home_default/petstages-green-magic-boom-buddy.jpg
5.99 2019/01/01
enigste kattenspeeltje dat katten ook daadwerkelijk leuk vinden en blijven leuk vinden
28678
14635
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Petstages Orka Kat Wiggle Worm

Petstages Orka Kat Wiggle Worm

De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is een leuk speeltje voor uw kat. Dit amusante en uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is gevuld met catnip, geurend kattenkruid en verspreidt hiermee een geur die katten heerlijk vinden. Het speeltje is gemaakt van niet giftig, uniek lichtgewicht Orkamateriaal. Doordat uw kat kan kauwen op de worm draagt dit leuke speeltje bij aan de tandreiniging van uw kat. Dit speeltje is verkrijgbaar in de kleur oranje. Met dit uitdagende speeltje zal uw kat zich geen seconde meer vervelen!

 • Geschikt voor alle soorten katten
 • gevuld met catnip
 • Uniek lichtgewicht Orka materiaal
 • Niet giftig
 • Draagt bij aan tandreiniging van uw kat
 • Verkrijgbaar in de kleur oranje

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Orka Kat Wiggle Worm tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Kleine deeltjes kunnen van het speeltje afbreken en als dit door uw kat wordt opgegeten kan dat zorgen voor verstikking of een verstopping van het maag-darmkanaal. Zorg ten alle tijde dat u bij uw huisdier blijft tijdens het spelen.

Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik

        

Ander speeltje voor uw kat?

Bij Brekz kunt u ook diverse andere kattenspeeltjes kopen. Zo verkopen wij ook de Trixie Catnip Stick voor de kat. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes en bestel het leukste speeltje snel!

https://www.brekz.nl/25617-home_default/petstages-orka-kat-wiggle-worm.jpg
4.49 2019/01/01
Prima verpakt en bezorgd. Goede producten en fijn speelgoed voor de kat. Zeer tevreden.
Kwaliteit kattenvoer prima. Prijs aantrekkelijk. Bestelling wordt keurig op tijd geleverd.
28677
14634
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Petstages Dental Health Chew voor katten

Petstages Dental Health Chew voor katten

De Petstages Dental Health Chew voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat en is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Dental Health Chew voor katten is een bijt- en kauwring van textiel, met een uniek ge-net omhulsel dat niet rafelt als uw kat hierop kauwt. Dit uitdagende speeltje helpt hiermee tandplak te verwijderen en de gebitshygiëne van uw kat te verbeteren. De ring is gevuld met stukjes catnip, zodat uw kat beter kan kauwen en het gebit beter gereinigd wordt. Daarnaast zitten aan de textiele ring een aantal franjes bevestigd voor extra speelplezier. Met dit leuke speeltje verveelt uw kat zich geen seconde meer en blijft het gebit van uw kat gezond! 

 • Geschikt voor alle katten
 • Uniek ge-net omhulsel, rafelt niet als er op gekauwd wordt.
 • Gevuld met stukjes catnip voor beter kauwen en reinigen.

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Petstages Dental Health Chew voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel geleverd tot aan uw voordeur!

Let op!Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt of opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje met catnip, bijvoorbeeld de Petstages Tons of Tails voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste speeltje!

https://www.brekz.nl/25421-home_default/petstages-dental-health-chew-voor-katten.jpg
5.99 2019/01/01
Het ziet er leuk uit alleen de kat vindt het maar niks. Even snuffelen en dat was het. Het verdwijnt in de grote bak... zucht.
De kattenbrokjes waren perfect. Het kattenspeeltje een tikje onzin
28468
14593
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Petstages Mint Stick voor katten

Petstages Mint Stick voor katten

De Petstages Mint Stick is een leuk kattenspeeltje en is gevuld met mint wat zorgt voor een frisse adem. Mint is een zusterplant van catnip en de meeste katten vinden het heerlijk. Dit amusante speeltje is geschikt voor elke kat. Uw huisdier kan tegen het middenstuk van de stick duwen en rollen, waardoor er extra mint geur vrijkomt. Mint is een zusterplant van de catnip en katten zijn hier dol op. De Petstages Mint Stick voor kattenis gemaakt van textiel. Met dit uitdagende speeltje zal uw kat zich geen minuut vervelen! 

 • Geschikt voor alle katten
 • Met mint 
 • Voor een frisse adem.
 • Voor urenlang speelplezier.
 • Gemaakt van textiel
 • Voor urenlang speelplezier

Bij Brekz kunt u allerlei soorten kattenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Petstages Mint Stick voor katten via onze site. Snel en makkelijk geleverd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product dan Petstages Mint Stick voor katten?

Van het merk Petstages kunt u ook de Petstages Scooting Mouse voor katten bestellen. Of ontdek de Petstages Whirly Gig voor katten met een draaiend effect. Toch iets anders in gedachten? Bekijk dan ons gehele aanbod aan Petstages producten.

https://www.brekz.nl/25622-home_default/petstages-mint-stick-voor-katten.jpg
4.49 2019/01/01
De geur is minder sterk dan verwacht waardoor het effect ook minder is
28679
14636
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Petstages Tower of Racks voor katten

Petstages Tower of Racks voor katten

De Petstages Tower of Racks voor katten is een amusant speeltje voor uw kat of katten. De Petstages Tower of Racks voor katten is een toren die is opgebouwd uit vier schijven. Op elk niveau ligt er op een riggel een balletje dat heen en weer kan rollen. Uw kat kan met behulp van mijn poot tegen een balletje slaan, waardoor deze tollend door de toren zal rollen. Dit geeft een spannend en speels effect.Uw kat zal zeker plezier hebben met het slaan tegen de balletjes op de verschillende niveau's. 

Dit speeltje is geschikt om aleen mee te spelen of om mee samen te spelen met andere katten. Door de anti-slip doppen op de bodem van de toren zal deze bij het duwen van het balletje op dezelfde plaats blijven staan. Dit uitdagende speeltje is verkrijgbaar in de kleur geel. Met deze speeltoren zal uw kat zich gegarandeerd een seconde meer vervelen!

 • Geschikt voor meerdere katten
 • Met vier schijven waartussen balletjes heen en weer rollen
 • Met anti-slip doppen op de bodem
 • Gemaakt van kunststof
 • Verkrijgbaar in de kleur geel

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Tower of Racks voor tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!
Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje, bijvoorbeeld de Petstages Catnip Chaser voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste speeltje snel!

https://www.brekz.nl/25419-home_default/petstages-tower-of-racks-voor-katten.jpg
24.99 2019/01/01
prachtig ontworpen speelgoed, waar de kleine elementjes ervan niet zoek kunnen raken..de kittens spelen er dagelijks mee. En als extra: een mooi design voor in ons kleurig interieur!
Geweldig speeltje voor de katten, kunnen er zich lang mee bezighouden, hoe zouden we die balletjes er toch uitkrijgen ......
28467
14592
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 24,99
Petstages Slow Mouse voor katten

Petstages Slow Mouse voor katten

De Petstages Slow Mouse voor katten is een leuk kattenspeeltje wat zelfs geschikt is voor de wat luiere kat. De wat zwaardere muis is elastisch bevestigd aan een lichtgewicht bal. Hierdoor krijgt uw kat de kans om snel tegen de bal of de muis te slaan binnen klauwafstand. Zo kan uw kat blijven liggen, terwijl hij toch zich kan vermaken met dit amusante speeltje. De Petstages Slow Mouse voor katten is gemaakt van textiel. Met dit uitdagende speeltje zal zelfs de wat luiere kat zich geen minuut vervelen! 

 • Speciaal geschikt voor de wat luiere kat
 • Speelmuis
 • Elastisch bevestigd aan lichtgewicht bal.
 • Zorgt voor snelle actie binnen klauwafstand van de kat
 • Gemaakt van textiel
 • Voor urenlang speelplezier

Bij Brekz kunt u allerlei soorten kattenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Petstages Slow Mouse voor katten via onze site. Snel en makkelijk geleverd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product dan Petstages Slow Mouse voor katten?

Van het merk Petstages kunt u ook de Petstages Scooting Mouse voor katten bestellen. Of ontdek de Petstages Whirly Gig voor katten met een draaiend effect. Toch iets anders in gedachten? Bekijk dan ons gehele aanbod aan Petstages producten. Ook kunt u terecht op onze site voor andere merken kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/25624-home_default/petstages-slow-mouse-voor-katten.jpg
5.99 2019/01/01
28680
14637
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99

Stress

Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten

Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten

De Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten is een leuke en warme knuffelkat voor uw kat. Hij heeft een hoes van zacht pluche en is gevuld met boekweit. U kunt hem namelijk 30 seconden in de magnetron verwarmen zodat hij 45 - 60 minuten warmte afgeeft en uw kat er heerlijk mee kan slapen. De knuffel is 18 x 10 cm groot en de hoes kan in de wasmachine gewassen worden. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Knuffel voor katten
 • Hoes van pluche
 • Gevuld met boekweit
 • Kan verwarmd worden
 • 18 x 10 cm groot
 • Om mee te slapen
 • Wasbaar op 30°

Bij Brekz kunt u diverse knuffelspeeltjes eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten en uw bestelling staat snel voor uw deur!

Andere knuffel dan Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten?

Bij ons kunt u ook de Kong Catnip Toy Turtle voor de kat of de glow in the dark Petstages Nighttime Cuddle Toy voor katten bestellen. Bekijk ook ons gehele assortiment kattenspeelgoed en beste de zachtste speeltjes snel!

https://www.brekz.nl/25414-home_default/petstages-kitty-cuddle-pal-voor-katten.jpg
9.99 2019/01/01
28449
14590
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Petstages Tons of Tails voor katten

Petstages Tons of Tails voor katten

De Petstages Tons of Tails voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat. Dit uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Tons of Tails voor katten is een balletje dat bestaat uit verschillende koorden, gemaakt van drie soorten textiel. Hierdoor kan uw kat op verschillende wijze kauwen op de koorden en heeft dit een positief effect op de tandverzorging van uw kat. Het speeltje heeft ook een extra slap koord wat u kunt gebruiken om uw kat naar het speeltje te lokken. Door het lichtgewicht balletje is het speeltje ideaal voor u om mee te dragen, en voor uw kat om mee te spelen. De Petstages Tons of Tails voor katten bevat catsnip, een geurig kattenkruid, waardoor uw kat graag met het speeltje zal willen spellen. Met dit leuke speeltje zal uw kat zich urenlang kunnen vermaken!

 • Geschikt voor alle katten
 • Gemaakt van drie soorten textiel, voor verschillende kauwvormen
 • Met extra slap koordje om uw kat te lokken
 • Door lichtgewicht balletje ideaal mee te spelen
 • Bevat catsnip, een geurig kattenkruid.
 • Voor urenlang speelplezier

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Tons of Tails voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje, bijvoorbeeld de Petstages Dental Health Chew voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/25416-home_default/petstages-tons-of-tails-voor-katten.jpg
5.99 2019/01/01
De kat is er heel blij mee, hij speelt er vaak mee.
Kat vind het speeltje erg leuk.
28453
14591
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29625-home_default/petstages-green-magic-mighty-mouse-voor-de-kat.jpg
6.9 2019/01/01
33350
15864
Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,90
Petstages Feather Balls voor de kat

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29634-home_default/petstages-feather-balls-voor-de-kat.jpg
5.99 2019/01/01
33356
15869
Petstages Feather Balls voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 2
€ 5,99

Nieuw

Petstages Dental Cherries

Petstages Dental Cherries

Petstages Dental Cherries is een leuk kattenspeeltje dat helpt om het gebit uw kat schoon te houden. De Dental Cherries is een speeltje in de vorm van twee kersen met gezichtjes en een veertje eraan. Door op de kersen te kauwen krijgt uw kat profijt van de flossende en reinigende werking die de gebitskwaliteit bevorderen. Het speeltje bevat catnip voor extra aantrekkingskracht. Ook heet het een knisperend geluidje waar katten enthousiast van worden. 

 • Leuk speeltje met kersen en een veer
 • Heeft een reinigende werking op het gebit
 • Met catnip, voor extra aantrekkingskracht
 • Knisperend geluid, katten zijn er gek op
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petstages Dental Cherries tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


            

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit speeltje, bijvoorbeeld een kattensnoep van Miss Purfect? Kijk dan eens bij ons Miss Purfect Foxy Fur 75 gr kattensnoep.

https://www.brekz.nl/28203-home_default/petstages-dental-cherries.jpg
4.95 2019/01/01
32266
15515
Petstages Dental Cherries > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Petstages Kitty Roll Kicker Track

Petstages Kitty Roll Kicker Track

Deze Petstages Kitty Roll Kicker Track vervult de speelbehoefte van uw kat. Het toegevoegde balletje met Catnip zorgt voor extra aantrekkingskracht. Het balletje rolt heen en weer wanneer uw huisdier ermee speelt, maar kan er niet uit vallen. Het formaat van dit speeltje is ideaal voor de kat om stevig vast te houden, er tegenaan te trappelen en er in te bijten. Dit gecombineerde kattenspeelgoed zorgt ervoor dat uw kat niet snel uitgekeken raakt. Zeker voor actieve katten is dit een goed middel om wat energie kwijt te raken en hem lang bezig te houden.  

Bij Brekz kunt u leuke kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Petstages Kitty Roll Kicker Track tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

     

Petstages Kitty Roll Kicker Track Kenmerken

 • Met rollend Catnip-balletje voor extra speelplezier
 • Ideaal voor actieve katten of katten die iets actiever mogen worden
 • Geschikt om vast te grijpen, tegenaan te trappelen en in te bijten
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant van dit Catnip speeltje? Kijk dan eens naar de Petstages Catnip Chaser. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/28205-home_default/petstages-kitty-roll-kicker-track.jpg
18.95 2019/01/01
32267
15516
Petstages Kitty Roll Kicker Track > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Petstages Kattenspeelgoed assortiment

Petstages Kattenspeelgoed is een leuk speelgoed dat geschikt is voor iedere kat. Petstages beschikt over een uitgebreid assortiment aan kattenspeelgoed, varierend van uitdagende speeltjes met balletjes en pluche speelgoedmuisjes tot tandverzorgende speeltjes. Om u het kiezen van gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Speelmuisjes 

Muisjes zijn misschien wel het eenvoudigste en leukste speeltje voor voor de kat. Petstages heeft diverse varianten in het assortiment.

 • De Petstages Slow Mouse voor katten is een speeltje dat speciaal is gericht op de luiere kat, omdat hij binnen klauwafstand blijft
 • Een krabspeeltje gecombineerd met een speelmuisje, dat is de ingenieuze Petstages Wrestle & Scratch voor katten
 • Een heerlijk zacht en stevig speelmuisje, dat is deze Petstages Nighttime Cuddle Toy voor katten
 • De Petstages Scooting Mouse voor katten is een bewegende speelmuis met knispergeluid voor iedere kat

Catnip speeltjes

Catnip is een sterke geur waar katten door aangetrokken worden. De toevoeging van catnip maakt het aantrekkelijker om met een speeltje te spelen. 

 • Zoekt u zo'n leuk Madcap speeltje voor uw kat? Kijk voor een speelvis eens bij de Petstages Madcap Crunch & Wrestle Fish voor katten
 • Een leuk alternatief is het insectenspeelte, de Pestages Madcap Go Buggy voor katten
 • Een speeltje met allerlei uitsteeksels, wat is er leuker voor uw kat? Kijk eens bij de Petstages Tons of Tails voor katten
 • Het Petstages Green Magic Boom Buddy is een zacht pluchen speeltje in de vorm van een banaan

Dental speelgoed

Petstages heeft speciale speeltjes ontwikkeld die helpen om het gebit van uw kat te reinigen. Hier worden enkele beschreven.

 • De Petstages Dental Health Chew voor katten is een speeltje dat helpt tandplak te verwijderen. Het bevat tevens catnip en is geschikt voor iedere kat
 • Een hulpje voor een frisse adem dat garant staat voor urenlang speelplezier, dat is de Petstages Mint Stick voor katten

Overig speelgoed

Bent u op zoek naar een ander uitdagend speelgoed, bijvoorbeeld met rollende balletjes om achteraan te jagen of een ander bewegend speelgoed? Hier vindt u meer informatie.

 • Uitdagend is deze speeltoren met balletjes zeker. De Petstages Tower of Racks voor katten is van stevig kunststof en is geschikt voor meerdere katten
 • Lekker achter het balletje aanjagen, dat kan uw kat met Petstages Catnip Chaser voor katten. Met catnip voor onweerstaanbaar speelplezier.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar kattenspeelgoed van Cat It Senses? Kijk dan eens bij ons Cat It Senses kattenspeelgoed.

Terug