terug
Petstages Kattenspeelgoed

Petstages Kattenspeelgoed

Petstages Kattenspeelgoed is leuk speelgoed dat bestaat uit onder andere pluche speelmuisjes, uitdagend kattenspeelgoed met balletjes en speeltjes voor een gezond gebit.
Lees meer ..
Petstages Kattenspeelgoed

Petstages Kattenspeelgoed

Petstages Kattenspeelgoed is leuk speelgoed dat geschikt is voor iedere kat. Petstages beschikt over een uitgebreid assortiment aan kattenspeelgoed, variërend van uitdagende speeltjes met balletjes en pluche speelgoedmuisjes tot tandverzorgende speeltjes. Hieronder kunt u een kleine selectie van de producten in ons assortiment vinden.

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel. 

Assortiment Petstages kattenspeelgoed

Speelmuisjes 

Muisjes zijn misschien wel het eenvoudigste en leukste speeltje voor voor de kat. Petstages heeft diverse varianten in het assortiment. Een favoriet onder de katten is de Petstages Green Magic Mighty Mouse. Deze leuke speelmuis bevat een sterke kattenkruid geur, waardoor vrijwel geen enkele kat dit speeltje kan weerstaan. 

Kattenspeeltjes met geur

Catnip is een geur waar de meeste katten sterk door aangetrokken worden. sommige katten raken zeer ontspannen door de geur van kattenkruid, terwijl andere katten er juist ontzettend speels van worden! De toevoeging van catnip maakt het aantrekkelijker om met speelgoed te spelen. Een voorbeeld van een geliefd catnip speeltje is de Petstages Catnip Boomerang Buddy

Ook de Petstages Mint Stick is een leuk kattenspeeltje met een heerlijke geur van mint. Mint is een zusterplant van catnip en de meeste katten houden van de geur. Daarnaast zorgt mint voor een frisse adem wanneer uw kat in het speeltje bijt.

Dental speelgoed

Petstages heeft speciale speeltjes ontwikkeld die helpen om het gebit van uw kat te reinigen. De Petstages Dental Health Chew is een speeltje dat helpt tandplak te verminderen en gebitshygiëne te verbeteren. Ook de Petstages Dental Cherries helpen het gebit schoon te houden wanneer uw kat in de kersen bijt.

Overig speelgoed

Bent u op zoek naar een ander uitdagend speelgoed, bijvoorbeeld met rollende balletjes om achteraan te jagen? De Petstages Tons of Tails is een lichtgewicht balletje, gemaakt van 3 verschillende soorten textiel voor de kat.

Ander product?

Heeft uw kat extra uitdaging nodig tijdens het spelen? Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina met onze puzzels en interactieve snackspeeltjes.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.