Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Interactieve snackspeeltjes kat

Interactieve snackspeeltjes combineren het spelen met speelgoed met het verkrijgen van iets lekkers. Het stimuleert bovendien het jachtinstinct van uw kat. Er zijn verschillende soorten speelgoed waarbij uw kat zichzelf kan belonen met het verkrijgen van een snack.
Lees meer ..
Cat It
Overige
Trixie
Snackballen

Cat It

Overige

Trixie

Snackballen

Puzzels

Cat It

Cat it Senses Food Maze voor de kat

Productinformatie Cat it Senses Food Maze voor de kat

Cat it Senses Food Maze voor de kat is een voerspeeltje voor katten en kan worden gebruikt door iedere kat. Met behulp van dit speeltje kunt u uw huisdier op een slimme manier eten geven; uw kat moet zijn maaltijd verdienen. Hij doet dit door de brokjes, die u bovenin het speelgoed doet, met zijn pootje door het doolhof te bewegen. Vallen de brokjes op het witte schoteltje onderin het speeltje, dan kan hij ze opeten. Begint uw kat geoefend te raken in deze truc? Geen nood, het speelgoed is in te stellen op verschillende moeilijkheidsgraden, door aan de groene schijven in het midden te draaien. Het speelgoed stimuleert uw kat om in beweging te komen voor zijn maaltijd en helpt hem tevens om minder snel te eten. Een leuk, stimulerend product voor iedere kat en een ideaal product voor snelle en grote eters dus.

Bij Brekz kunt u het beste  voor uw speelgoed voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat it Senses Food maze voor de kat tegen de scherpste prijs.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief speelproduct, bijvoorbeeld een speelcircuit voor de kat? Kijk dan eens bij de Cat It Senses Play Circuit voor de kat. Voor een overzicht van al ons speelgoed voor katten kijkt u op de productpagina.

Cat It
https://www.brekz.nl/2731-home_default/cat-it-senses-food-maze-voor-de-kat.jpg
17.25 2019/01/01
3764
1983
Cat it Senses Food Maze voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Food Maze
€ 17,25 (€ 17,25/ct)

Overige

Trainingswiel voor de kat

Trainingswiel voor de kat

Het Trainingswiel voor de kat is een leuk speeltje in twee vrolijke kleuren dat geschikt is voor alle katten. Het speeltje heeft een beweegbaar balletje, dat uw kat zal proberen te pakken. Dit lukt echter niet omdat hij hier niet bij kan. Doordat het speeltje hierdoor rolt en het balletje verder beweegt, zal uw kat geboeid blijven. Bovendien zit er in het midden van het Trainingswiel voor de kat een muis aan elastiek. Met name kittens en jonge katten beleven hier veel plezier aan, maar ook oudere katten zullen met plezier met dit speeltje spelen. Het speeltje is ongeveer 24 centimeter groot en komt in twee vrolijke kleuren. De kleur van het geleverde speeltje kan afwijken van de kleuren op de afbeelding.

 • Kleurig kattenspeeltje van stevig plastic
 • Met een vrolijk balletje en muis aan elastiek
 • Goed voor uren speelplezier
 • Ongeveer 24 centimeter groot
   

Bij Brekz kunt u het leukste kattenspeelgoed goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Trainingswiel voor de kat voordelig en gemakkelijk online.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

De kleur van het Trainingswiel voor de kat kan afwijken ten opzichte van de foto.
 

Ander speeltje?

Zoekt u een ander soort speeltje voor uw kat? Als uw kat bijvoorbeeld liever met een speelballetje speelt, bekijk dan eens ons overzicht aan alle speelballen voor de kat die wij verkopen. Of zoek een leuk speeltje uit tussen het kattenspeelgoed dat wij verkopen.

Brekz
https://www.brekz.nl/40073-home_default/trainingswiel-voor-de-kat.jpg
7.09 2019/01/01
1624
903
Trainingswiel voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,09 (€ 7,09/ct)

Trixie

Snackdobbelsteen voor de kat

Snackdobbelsteen voor de kat

Extra lang speelplezier door geïntegreerde, stervormige hindernis.

Rolt fluisterstil en stuitert

Materiaal: natuurrubber

https://www.brekz.nl/41228-home_default/snackdobbelsteen-voor-de-kat.jpg
4.95 2019/01/01
41321
17703
Snackdobbelsteen voor de kat Label Nieuw NL > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,95 (€ 4,95/ct)
Per 2
€ 8,49 (€ 4,25/ct)
Solitaire Cat Activity strategisch spel voor katten

Productinformatie Solitaire Cat Activity strategisch spel voor katten

Solitaire Cat Activity strategisch spel voor katten is een voerspel voor katten dat helpt uw kat uit te dagen of langzamer te laten eten. Het spel werkt eenvoudig. Door een aantal brokjes of snoepjes onder de bolletjes te verstoppen moet uw kat zijn best doen om bij de beloning te komen. Zo krijgt uw kat uitdaging, die in combinatie met beloning verrassend goed werkt. Het spel is voorzien van een anti-slip ring aan de onderzijde, waardoor hij tijdens het spelen niet wegglijdt. Afmeting: 20 cm (diameter)

 • Helpt verveling tegen te gaan
 • Bevordert langzaam eetgedrag, ideaal als uw kat te snel eet
 • Met zeven verschillende verstopplaatsen
 • Voorzien van anti-slip waardoor hij op zijn plek blijft

Bij Brekz kunt u Cat Activity Solitaire gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ook de rest van ons uitgebreide assortiment!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
            

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snackbal voor de kat? Kijk dan eens bij onze Snackbal Activity voor de kat.

https://www.brekz.nl/36849-home_default/trixie-cat-activity-solitaire.jpg
9.99 2019/01/01
alle bestellingen waren perfect in orde geen opmerkingen!!!!
28817
14665
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,99 (€ 9,99/ct)
Trixie Cat Activity Snack Box

Trixie Cat Activity Snack Box

De Trixie Cat Activity Snack Box is een manier uw kat op een spelende manier te laten eten. De snackbox bestaat uit een gegolfde bodem van sterk kunststof en een afneembare kap met drie openingen aan de zijkant. U plaatst brokjes op de bodem, doet de kap erop en dan kan uw kat door de openingen naar het voer graaien om brokjes eruit te halen. Door de golven in de bodem is het moeilijk het voedsel eruit te halen en uw kat moet een behoorlijke inspanning leveren om erbij te komen. Zo wordt ook de behendigheid getraind.

Deze manier van eten vertraagt de eetsnelheid en zorgt ervoor dat minder voer wordt opgenomen. Hierdoor blijft de spijsvertering gezond en wordt gewicht gereduceerd. De Trixie Cat Activity Snack Box is alleen geschikt voor katten vanaf drie maanden en voor brokjes en snacks. De snackbox is 19 x 14 x 12 cm groot en heeft een antislipring, zodat hij niet verplaatst. U kunt hem schoonmaken in de vaatwasser.

 • Laat uw kat spelend eten
 • Traint de behendigheid
 • Houdt spijsvertering gezond
 • Reduceert gewicht
 • Alleen voor katten vanaf 3 maanden
 • 19 x 14 x 12 cm groot
 • Heeft antislipring
 • Is vaatwasserbestendig

Bij Brekz kunt u diverse soorten snackspeeltjes voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Trixie Cat Activity Snack Box en uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
       

Ander snackspeeltje voor uw kat dan Trixie Cat Activity Snack Box?

Wij verkopen ook verschillende andere snackspeeltjes voor katten, zoals de Snackbal Twirly voor de kat en de Trixie Cat Activity Tunnel Feeder. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/36844-home_default/trixie-cat-activity-snack-box.jpg
4.49 2019/01/01
Een eenvoudig, goedkoop maar effectief product. Mijn katten krijgen 's avonds hun brokjes in deze Activity Snack Box en in plaats van de brokjes naar binnen te schrokken zijn ze nu een tijdje bezig om alle brokjes hieruit te vissen.
Alles in Ordnung für den Preis
Unsere jüngere Katze steht total drauf. Unserem Senior dauert es zu lange
Das Futtergerät ist prima. So wird mein Lumpi zum Spielen angeregt und er futtert nicht so schnell.
28818
14666
Trixie Cat Activity Snack Box > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Trixie Cat Activity Tunnel Feeder

Trixie Cat Activity Tunnel Feeder

Trixie Cat Activity Tunnel Feeder is een veelzijdig voerspeelgoed en is geschikt voor katten vanaf 3 maanden. Het speeltje werkt als volgt. U vult het aan de bovenzijde met voer en het valt uit het reservoir in de zes verschillende buisjes. Uw kat kan met enige moeite het voer uit de buisjes proberen te krijgen. De oefening in behendigheid zal uw kat goed doen en bovendien is het zo niet langer mogelijk om het voer te snel te eten. De hoeveelheid van het door te laten voer uit het reservoir is deels doseerbaar. De anti-slip laag aan de onderzijde zorgt ervoor dat de tunnel feeder stevig op zijn plek blijft staan. De Trixie Cat Activity Tunnel Feeder is vaatwasserbestendig en dus makkelijk schoon te houden. Het product is geschikt voor katten met een leeftijd vanaf 3 maanden. 
Afmetingen: 28cm x 14cm (breedte x hoogte)

 • Uitdagend voerspeelgoed
 • Ideaal voor het afremmen van te snelle eters
 • Vaatwasserbestendig, eenvoudig schoon te houden
 • Met anti-slip tegen verschuiven
 • Geschikt voor katten vanaf 3 maanden

De kleur van het geleverde product kan afwijken van de kleur op de foto.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Bij Brekz kunt u de Trixie Cat Activity Tunnel Feeder gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een een snack box van Trixie? Kijk dan eens bij onze Trixie Cat Activity Snack Box.

https://www.brekz.nl/36846-home_default/trixie-cat-activity-tunnel-feeder.jpg
15.75 2019/01/01
Een uitkomst, mijn kat kan nu zelf actief zijn brokjes gedoseerd pakken ipv alles achter elkaar op te vreten en dan de hele dag verder zeuren om eten. Ik werd daar gek van.
28820
14667
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 15,75 (€ 15,75/ct)

Snackballen

Snackbal voor de kat

Trixie Snackbal voor de kat

De Trixie Snackbal voor de kat is een leuk speeltje dat uw kat uren bezig kan houden. Stop kleine snoepjes in het balletje en uw kat zal er alles aan doen ze eruit te krijgen! Zowel zijn fysieke als mentale vaardigheden worden getest. Voor luie katten is dit een uitdagende manier om ze in beweging te krijgen. De opening is verstelbaar, waardoor er snoepjes van verschillende formaten in passen zonder dat ze eruit vallen. De Trixie Snackbal voor de kat heeft een diameter van 7 cm, is gemaakt van kunststof en toont een patroon van rood-witte kaasjes en de tekening van een muis.

 • Speeltje voor katten
 • Bevat verstelbare opening voor snoepjes
 • Traint vaardigheden van uw kat
 • Houdt uw kat in beweging
 • Heeft diameter van 7 cm
 • Is gemaakt van kunststof met patroon

Bij Brekz kunt u tercht voor een ruim aanbod aan kattenspeelgoed. Bestel bijvoorbeeld de Trixie Snackbal voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
           

Ander speelgoed dan Trixie Snackbal voor de kat?

U kunt ook kiezen voor de lichtgevende Cat It Senses Illuminated Balls of de zachte Lief! Speelballetjes Unisex voor de kat. Voor ons gehele assortiment aan balletjes voor uw kat, kijkt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/25321-home_default/snackbal-voor-de-kat.jpg
4.49 2019/01/01
Tot nu toe nog niet al te veel interesse bij de poes
Très bien mon
divertente
Mon chat a tout de suite compris comment ça marche. Ça le fait bouger un peu. On va dire que c'est mieux que rien!
3360
1802
> Meer informatie
Snackbal voor de kat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Snackbal Activity voor de kat

Snackbal Activity voor de kat

Snackbal Activity voor de kat is een snackbal met een verstelbare opening en is geschikt voor iedere kat. De snackbal kan worden gevuld met brokjes of snacks. U kunt de opening zo aanpassen dat er telkens maar een brokje tegelijk uit kan, wanneer uw kat met de snackbal rolt. Prikkelt, activeert en daagt uw kat uit en is ook een prima middel tegen verveling.

 • Leuk snackspeeltje voor iedere kat
 • Prikkelt en activeert uw kat om te presteren voor zijn snacks / eten
 • Prima middel tegen verveling
 • Verstelbare opening
 • Circa 5,5 cm doorsnede

 

Bij Brekz kunt u het beste snack speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal Activity voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bal speciaal voor voer? Kijk dan eens bij het overzicht van al ons Snack speelgoed.
 

https://www.brekz.nl/40084-home_default/snackbal-twirly-voor-de-kat.jpg
2.49 2019/01/01
Leuk voor de kat. Hij speelt er veel mee
leuk spel voor een kat die op dieet is
Het is een leuk balletje, alleen Tijger snapt het nog niet helemaal.
Kat is er blij mee, het houdt hem nog een beetje alert
tof speelgoedje - snel geleverd
Leuk speeltje maar is lastig te vullen. De opening kan ingesteld worden voor de grote van de snoepjes maar is alleen rond. Vierkante snoepjes gaan er niet makkelijk uit, de rondjes snoepjes weer te makkelijk.
Produit correspondant à mes attentes, prix extrêmement raisonnable, mes chats jouent avec tous les jours, ils adorent et les croquettes sortent bien. De plus, elle est facile à remplir, très contente de mon achat.
Produit conforme au descriptif.
23677
13585
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,99 (€ 2,50/ct)
Per 4
€ 8,09 (€ 2,02/ct)

Puzzels

Cat Activity Fun Board XXL voor de kat

Productinformatie Cat Activity Fun Board XXL voor de kat

Het Cat Activity Fun Board XXL voor de kat is een motiverend denkspeeltje voor katten vanaf 3 maanden oud. Het kattenspel is gemaakt van kunststof en daardoor eenvoudig schoon te houden. De rubberen voetjes aan de onderzijde voorkomen dat het spelbord makkelijk kan verschuiven. Dit speeltje kan uw kat zowel fysiek als mentaal stimuleren. De verstopte snacks of brokjes kunnen een goede motivatie zijn voor uw huisdier om zich met dit kattenspeeltje bezig te houden. Wanneer uw kat het voer vindt, wordt hij namelijk direct beloond. Het spel beschikt over 5 verschillende spelmodules met diverse opdrachten. Zo wordt de kans kleiner dat het spel eentonig wordt en uw kat zich gaat vervelen. Een dergelijk speeltje is een leerproces voor uw kat. Wees daarom altijd geduldig en help uw kat in het begin om het spel te begrijpen. Naarmate uw kat vorderingen maakt kunt u hem/haar de spelletjes steeds zelfstandiger laten oplossen. Het Cat Activity Fun Board XXL bevat een handleiding, zodat u precies weet hoe u dit spel het beste kunt gebruiken.

Bij Brekz koopt u Cat Activity Fun Board XXL voor de kat goedkoop online. Bestel nu uw kattenspeelgoed en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Cat Activity Fun Board XXL voor de kat

 • Denkspelletje voor katten vanaf 3 maanden oud
 • Afmeting: 30 cm x 40 cm
 • Kunststof materiaal 
 • Slipvaste onderkant 
 • 5 verschillende spelmodules
 • Helpt verveling voorkomen

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander kattenspel? Misschien is de Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out voor de kat waar u naar op zoek bent. Benieuwd naar andere varianten? Kijk dan op de pagina met al onze interactieve kattenspellen.

https://www.brekz.nl/37552-home_default/cat-activity-fun-board-xxl-voor-de-kat.jpg
19.95 2019/01/01
37760
16842
Cat Activity Fun Board XXL voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
Cat Activity Flip Board voor de kat

Productinformatie Cat Activity Flip Board voor de kat

De Cat Activity Flip Board voor de kat is een leuk en uitdagend denkspelletje voor uw kat. De diverse vakjes kunnen worden gevuld met snacks. Door vervolgens de kegeltjes en dekseltjes te verschuiven wordt uw kat gestimuleerd om de verborgen snacks of brokjes te vinden. Doordat uw kat wordt beloond blijft hij geïnteresseerd in het spel. Dit denkspeeltje houdt uw kat psychisch en lichamelijk bezig. U helpt niet alleen verveling voorkomen, maar kunt hiermee ook nog eens de intelligentie van de kat trainen. Wanneer u zelf niet bekend bent met trainingsspeeltjes, kunt u gebruik maken van het bijgeleverde trainingsboekje. Iedere kat is anders. De één leert sneller dan de ander. Wees daarom altijd geduldig en help uw huisdier in het begin een klein beetje met het openen van de vakjes. Het begrijpen van dit speeltje is een leerproces voor de kat. Uiteindelijk zal u merken dat uw kat het steeds iets beter begint te begrijpen. Op dat moment kunt u steeds minder meehelpen met het openen van de vakjes, totdat de kat het uiteindelijk zelf kan. Om te voorkomen dat uw kat uitgekeken raakt, zijn er verschillende mogelijkheden om de puzzel op te lossen en de dekseltjes te openen. Een aantal vakjes bevatten klepjes, een ander deel schuifdeksels en de 2 kegeltjes dienen opgepakt te worden door de kat. De rubberen ring aan de onderzijde zorgt ervoor dat het board niet zal verplaatsen wanneer uw kat aan het spelen is. Ook is het makkelijk schoon te maken.

Bij Brekz koopt u Cat Activity Flip Board voor de kat goedkoop online. Bestel nu uw kattenspeelgoed en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Cat Activity Flip Board voor de kat

 • Uitdagend denkspelletje voor de kat
 • Afmetingen: 23 cm x 8 cm
 • Materiaal: 100% kunststof
 • Slipvast
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Inclusief trainingsboekje

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Wilt u graag een ander voederspeeltje voor de kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Trixie Cat Activity Tunnel Feeder. Benieuwd naar de andere beschikbare varianten? Kijk dan eens op de pagina met al onze interactieve kattenspeeltjes.

https://www.brekz.nl/37554-home_default/cat-activity-flip-board-voor-de-kat.jpg
9.99 2019/01/01
37763
16843
Cat Activity Flip Board voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,99 (€ 9,99/ct)
Beschikbaar 24 sep
Cat Activity Snack Hive XXL voor de kat

Productinformatie Trixie Cat Activity Snack Hive XXL

De Trixie Cat Activity Snack Hive XXL voor de kat is een leuk kattenspel met kommetjes in de vorm van een honinggraat. Dit kattenspel is gemaakt van kunststof en is heeft een diameter van 35 cm. De slipvaste onderkant voorkomt verschuiven wanneer uw huisdier het voer probeert te pakken. Dit kattenspel kan zowel gebruikt worden voor het geven van de dagelijkse hoofdvoeding als snacks. Plaats het voer of de snacks in de kommetjes en laat uw kat het voer er met zijn pootjes uit hengelen. Deze mentale stimulans kan helpen om verveling bij uw kat te voorkomen. Het voer of de snack als beloning zullen uw kat motiveren om zich met dit speeltje bezig te houden. De Cat Activity Snack Hive XXL is ook bijzonder geschikt voor katten die de neiging hebben om hun voer te snel naar binnen te schrokken. 

Bij Brekz koopt u de Trixie Cat Activity Snack Hive XXL voor de kat goedkoop online. Bestel nu uw kattenspeeltjes en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Kenmerken Trixie Cat Activity Snack Hive XXL

 • ø 35 cm
 • Gemaakt van lichtgrijs kunststof
 • Onderkant bevat anti-slip materiaal om schuiven te verminderen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Geschikt voor het verstrekken van de hoofdvoeding of voor het geven van snacks
 • Kan verveling bij katten voorkomen
 • Geschikt voor grote katten vanaf 3 maanden oud

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een variant met 5 verschillende spelmodules? Kijk dan eens naar Trixie Cat Activity Fun Board XXL. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze interactieve kattenspeeltjes.

https://www.brekz.nl/37557-home_default/cat-activity-snack-hive-xxl-voor-de-kat.jpg
16.49 2019/01/01
37764
16844
Cat Activity Snack Hive XXL voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,49 (€ 16,49/ct)
Kattenspeelgoed Wiggle & Fumble

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/37559-home_default/kattenspeelgoed-wiggle-fumble.jpg
9.99 2019/01/01
37765
16845
Kattenspeelgoed Wiggle & Fumble > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,99 (€ 9,99/ct)
Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out kattenspel

Productinformatie Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out spel kat

Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out kattenspel is uitdagend kattenspeelgoed, geschikt voor nieuwsgierige en speelse katten! Interactieve spelletjes zoals deze combineren spelen met het verkrijgen van iets lekkers. Dit spel van het Zweedse merk 'Nina Ottosson' is speciaal ontwikkeld voor katten. Door met zijn poot de verschillende onderdelen in beweging te brengen, komen de verstopte snacks in de 16 verborgen compartimenten tevoorschijn. Wat ideaal is aan dit spel, is dat het mogelijk is om de moeilijkheidsgraad aan te passen aan de ervaring van uw kat. Zo kunt u het spel voor uw beginnende kat opbouwen en uitdagender maken voor katten met puzzelervaring. Hoe het spel werkt, kunt u zien in het filmpje op deze pagina.

De Puzzle & Play Buggin Out is een leuke manier om het standaard voermoment spannender te maken. U kunt de maaltijd van uw kat verstoppen in de verschillende snackbakjes. Zo moet uw kat werken voor zijn voer en wordt zijn natuurlijke jachtgedrag geprikkeld. Omdat dit spel is gemaakt van stevig en veilig plastic, kunt u hier uw kat gerust uit voeren en is deze ook gemakkelijk met de hand af te wassen. 

Koop het Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out kattenspel online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander snackspeeltje voor uw kat? Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment interactieve snackspeeltjes voor katten. Kent u bijvoorbeeld de Trixie Cat Activity Tunnel Feeder al? Dit is veelzijdig voerspeelgoed, geschikt voor katten vanaf 3 maanden. 

                 

https://www.brekz.nl/37660-home_default/nina-ottosson-puzzle-play-buggin-out-voor-de-kat.jpg
23.25 2019/01/01
37843
16885
Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 23,25 (€ 23,25/ct)
Nina Ottosson Puzzle & Play Melon Madness voor de kat

Productinformatie Nina Ottosson Puzzle & Play Melon Madness voor de kat

Nina Ottosson Puzzle & Play Melon Madness voor de kat is een leuke kattenpuzzel en interactief voederspeeltje voor alle katten en stimuleert het natuurlijke instinct om voedsel te zoeken. In plaats van het voeren uit een standaard voerbak kunt u de Nina Ottosson Puzzle gebruiken om het natuurlijke jachtinstinct van de kat aan te wakkeren. Het gaat verveling tegen, helpt destructief gedrag te verminderen en stimuleert de hersenen van uw kat. De puzzel kan worden gebruikt voor het verstrekken van zowel snacks als nat- en droogvoer. Het is gemaakt van veilige, milieuvriendelijke materialen en is gemakkelijk schoon te maken. Het spel heeft 6 verborgen compartimenten met schuifjes om tegen te duwen en druppels om aan te draaien. De moeilijkheidsgraad van de puzzel kan worden aangepast en het schuine oppervlak zorgt voor extra uitdaging.

Om de moeilijkheidsgraad te verhogen kunt u de bakjes bedekken met de zwarte druppels. Om het natuurlijke jachtinstinct van uw kat te stimuleren, kunt u elke dag het voer en het spel op verschillende plaatsen verstoppen. Katten spelen en eten meestal wanneer ze willen, niet wanneer u dat graag wilt. Door het spel op verschillende plekken te plaatsen, kan uw kat spelen en jagen waar hij dat graag wil. 

Bij Brekz kunt u interactieve puzzels voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Puzzle & Play Melon Madness tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Nina Ottosson Puzzle & Play Melon Madness

Houd altijd toezicht op uw kat bij het gebruiken van een interactief spel. Laat uw kat niet op het spel of de stukken kauwen. Inspecteer regelmatig op schade en verwijder of vervang losse onderdelen om ernstig letsel te voorkomen. Nina Ottosson Puzzle & Play is alleen bedoeld voor katten. Buiten bereik van kinderen houden. 
Plaats snoepjes of brokjes in het gat van de schuifjes, zodat de kat deze heen en weer moet schuiven om bij het eten te komen. Laat uw kat in het begin zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om het voer te zoeken totdat hij het begint te snappen. Verwijder alle lekkernijen/brokjes om het spel schoon te maken met warm water. 

Ander product?

Zoekt u een andere variant? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out kattenspel. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze interactieve snackspeeltjes voor de kat.

https://www.brekz.nl/37661-home_default/nina-ottosson-puzzle-play-melon-madness-voor-de-kat.jpg
17.75 2019/01/01
37844
16886
Nina Ottosson Puzzle & Play Melon Madness voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,75 (€ 17,75/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Interactieve snackspeeltjes

Snack speelgoed combineert het spelen met speelgoed met het verkrijgen van iets lekkers. Uw huisdier moet zelf 'aan het werk' om zichzelf spelenderwijs van voedsel te kunnen voorzien. Uw kat leert dan ook hoe hij of zij het speelgoed moet gebruiken om met een snack te worden beloond. Snack speelgoed bootst op deze manier de natuurlijke omgeving van de kat na.

Het jachtinstinct van uw kat wordt door deze artikelen gestimuleerd. Tegelijkertijd kunt u uw kat op een natuurlijke manier verwennen. U kunt Interactieve snackspeeltjes voor uw kat op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden.

Assortiment Interactieve snackspeeltjes

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten Training speelgoed die wij onderscheiden. Dit zijn artikelen die u zelf kunt vullen met kattenvoer of kattensnoep.

 • Snackbal: Snackbal is een bal waar snoepjes in gestopt kunnen worden die de kat er spelenderwijs weer uit kan halen. Hierdoor kunnen zelfs de meest luie katten in beweging gebracht worden. De opening is in grootte verstelbaar om het verkrijgen van snacks moeilijker of makkelijker te maken.
 • Cat It Senses Scratch Pad: Cat It Senses Scratch Pad houdt uw kat op meerdere manieren bezig. De kat kan zijn nagels aan de extra dikke scratch pad scherper maken. Door de verschillende gaten in het ontwerp kunnen er snoepjes of voer in de scratchpad gedaan worden die de kat extra stimuleren om ermee te spelen.
 • Multivet Slimcat: Multivet Slimcat is een bal waarin u voer voor uw kat kunt stoppen. U kunt hier vrijwel alle soorten kattenbrokken in kwijt. De grootte van het gat waar de brokjes weer uitkomen is verstelbaar, waardoor u het verkrijgen van snacks makkelijk en moeilijker kunt maken. De kat wordt uitgedaagd om energie te steken in het verkrijgen van iets lekkers.
 • KONG Wobbler: KONG Wobbler kan opengemaakt worden zodat er snacks in gestopt kunnen worden. Door de staart die eraan zit is uw kat automatisch geneigd om de Wobbler omver te krijgen. Door het gaatje in de zijkant kunnen er snoepjes uitvalle,n wat uw kat extra stimuleert om met dit speelgoed te spelen.

Ander speelgoed?

Bent u in plaats van snack speelgoed op zoek naar ander speelgoed voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij al ons kattenspeelgoed.

Terug