Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petstages Tons of Tails voor katten

Productinformatie
Per stuk
€ 6,09
€ 6,09

De Petstages Tons of Tails voor katten is een lichtgewicht balletje, gemaakt van 3 verschillende soorten textiel voor de kat.

  • Geschikt voor alle katten
  • Met extra slap koordje om uw kat te lokken
  • Bevat catsnip, een geurig kattenkruid

Meer informatie

Petstages Tons of Tails voor katten

De Petstages Tons of Tails voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat. Dit uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Tons of Tails voor katten is een balletje dat bestaat uit verschillende koorden, gemaakt van drie soorten textiel. Hierdoor kan uw kat op verschillende wijze kauwen op de koorden en heeft dit een positief effect op de tandverzorging van uw kat. Het speeltje heeft ook een extra slap koord wat u kunt gebruiken om uw kat naar het speeltje te lokken. Door het lichtgewicht balletje is het speeltje ideaal voor u om mee te dragen, en voor uw kat om mee te spelen. De Petstages Tons of Tails voor katten bevat catsnip, een geurig kattenkruid, waardoor uw kat graag met het speeltje zal willen spellen. Met dit leuke speeltje zal uw kat zich urenlang kunnen vermaken!

  • Geschikt voor alle katten
  • Gemaakt van drie soorten textiel, voor verschillende kauwvormen
  • Met extra slap koordje om uw kat te lokken
  • Door lichtgewicht balletje ideaal mee te spelen
  • Bevat catsnip, een geurig kattenkruid.
  • Voor urenlang speelplezier

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Tons of Tails voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje, bijvoorbeeld de Petstages Dental Health Chew voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste kattenspeelgoed.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
07-12-2018
4
4
4
4
4
De kat is er heel blij mee, hij speelt er vaak mee.
12-10-2018
4
4
4
4
4
Kat vind het speeltje erg leuk.