Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Speelballen 

Door regelmatig een balletje te spelen met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Uw kat beweegt op een speelse manier waardoor ze energiek en gelukkig blijft.
Lees meer ..
Rubberen Stekelballetje

Rubberen Stekelballetje 

Een Rubberen Stekelballetje is een vrolijk gekleurd rubberen balletje met stekels dat geschikt is voor iedere kat om mee te spelen. Het stekelballetje stuitert alle kanten op en laat zich niet makkelijk volgen. Met name kittens en jonge katten beleven hier veel plezier aan, maar ook oudere katten worden uitgedaagd om het balletje te vangen. Heeft uw huisdier het balletje eenmaal te pakken, dan kan hij het dankzij de grootte gemakkelijk oppakken met zijn bek. Het stekelballetje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt per stuk verkocht; het is dus altijd een verassing welke kleur u krijgt! De grootte van het Rubberen Stekelballetje is 4 cm.

 • Kleurig rubberen stekelballetje
 • Makkelijk in de bek te nemen
 • In diverse vrolijke, felle kleuren
 • Grootte: 4 cm
   

Bij Brekz kunt u het leukste kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Rubberen Bubbelballetje voor de kat voor de laagste prijs. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander speeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rubberen balletje in een andere vorm? Wat dacht u van het Rubberen Bubbelballetje voor de kat? Bekijk ook ons overzicht aan alle speelballen voor de kat die wij verkopen, of een overzicht aan al ons kattenspeelgoed.

> Meer informatie
Rubberen Stekelballetje 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,99
Per 4
€ 3,19

Cat It

Cat It Senses Illuminated Balls

Cat It Senses Illuminated Balls

Cat It Senses Illuminated Balls zijn doorzichtige groene balletjes die oplichten wanneer ze bewegen en zijn geschikt voor katten van alle leeftijden. De oplichtende balletjes stimuleren het jachtinstinct van uw kat en roepen zo op tot groot speelplezier. En dankzij het lichtje kan uw kat het speeltje ook in het donker gebruiken. Het rode LED-lampje in het balletje gaat automatisch aan bij beweging en gaat uit wanneer hij ongeveer 10 seconden stil ligt. De balletjes kunnen los worden gebruikt of in combinatie met een van de Cat It Senses Circuits producten.
Een verpakking bevat twee Cat It Senses Illuminated Balls.

 • Leuk speeltje met een oplichtend LED-lampje bij beweging
 • Ook handig om in het donker mee te spelen, ideaal voor het nachtleven van uw kat
 • Roept het jachtinstinct op bij uw kat
 • Ook te gebruiken in combinatie met een van de vele Cat It Senses Circuits producten
 • Rode lampje gaat automatisch aan bij beweging en schakelt na 10 seconden stilliggen weer uit

 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste Cat It Senses producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Senses Illuminated Balls tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Cat It Senses Circuit product? Kijk dan eens bij het Cat It Senses Speed Circuit. Een overzicht van al onze Cat It Senses producten vindt u hier.

 

Cat It Senses Illuminated Balls > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 5,99
Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat

Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat 

Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat zijn gekleurde, zachte speelballetjes en zijn geschikt voor iedere kat. Deze leuke speelballetjes zijn fel gekleurd en nodigen uw kat uit tot spelen. De zachte touch van de balletjes maakt ze tot fijn speelmateriaal.
De balletjes zijn per 4 stuks verpakt en hebben een doorsnede van 3,5 cm.

 • Zachte speelballetjes met vrolijke streepjes
 • Per 4 stuks verpakt
 • Geschikt voor iedere kat
 • Doorsnede: 3,5 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste speelballen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld speelballetjes van Lief! voor de kat? Kijk dan eens bij onze Lief! Speelballetjes Unisex voor de kat. Een overzicht van al onze Speelballen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,99
Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed is een verpakking met vier zachte balletjes, waar uw kat zich uren mee zal kunnen vermaken. Omdat ze zacht zijn zullen ze geen vervelende geluiden maken en kunnen ze geen schade aan het huis aanrichten. De balletjes hebben per stuk twee vrolijke kleuren. Simpel, maar vermakelijk speelgoed voor uw kat. 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander speelgoed? 

Bent u op zoek naar kattenspeelgoed met catnip erin? Bekijk dan ons Kattenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Catnip Toy Frog. Deze bevat kattenkruid en heeft de vorm van een kikker. 

Vitakraft Sponsballetjes kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,75
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Lief! Speelballetjes Girls voor de kat

Lief! Speelballetjes Girls voor de kat

Lief! Speelballetjes Girls voor de kat zijn leuke roze speelballetjes voor uw poes. De drie losse balletjes zijn 6 cm groot en gemaakt van zacht pluche. In elk balletje zit een catnip: kruid van een heerlijk geurende plant. Uw kat zal hier erg van houden en lekker met de balletjes willen spelen.

 • Gemaakt van zacht roze pluche
 • Geschikt voor poezen
 • 6 cm groot
 • Bevat catnip met heerlijk geurend kattenkruid
 • Voor eindeloos speelplezier!

Let op: Kattenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw kat alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot aanbod aan speelgoed voor uw kat. Koop bijvoorbeeld Lief! Speelballetjes Girls voor de kat gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Ander kattenspeelgoed dan Lief! Speelballetjes Girls voor de kat?

Voor ander speelgoed met een Catnip kunt u kiezen voor Kong Catnip Toy Beaver of Beeztees Geruit Muisje Catnip voor de kat. Voor andere speelballetjes kunt u kiezen voor bijvoorbeeld Speelbal met stekels en lichtjes voor de kat of Lief! Speelballetjes Boys voor de kat. Bekijk hier ons gehele aanbod aan kattenspeelgoed en bestel snel het favoriete speeltje van uw kat!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Trixie Bubbelballetjes voor de kat (4st)

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,99
Per 2 verpakkingen
€ 4,99
Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat (2st)

Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat

De Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat zijn kleine balletjes met een doorsnede van ongeveer 3 cm. Ze zijn gemaakt van zwart of wit pluche en bevatten een belletje en een catnip van heerlijk geurend kattenkruid waardoor uw kat met de balletjes zal willen blijven spelen. Elke verpakking bevat 2 balletjes en u kunt de balletjes per 1, 3 of 6 verpakkingen tegelijk bestellen. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Gemaakt van pluche
 • Zwart of wit gekleurd
 • 3 cm doorsnede
 • Met belletje
 • Met catnip
 • Per 2 verpakt

Bij Brekz kunt u diverse soorten speelgoed gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat en uw bestelling wordt snel bij u thuis afgeleverd!

Andere kattenspeeltje dan Trixie Pluche Bontballetjes voor de kat?

U kunt bij ons ook de pluchen muis of mol met piep kopen, of de Kong Wubba Cat Duck met catnip of de speelballetjes met luipaardprint. Bekijk ook ons gehele aanbod aan pluchen speeltjes, speeltjes met catnip en speelballetjes en bestel de leukste speeltjes snel online!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,99
Per 3 verpakkingen
€ 5,25
Per 6 verpakkingen
€ 8,99
Petstages Tons of Tails voor katten

Petstages Tons of Tails voor katten

De Petstages Tons of Tails voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat. Dit uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Tons of Tails voor katten is een balletje dat bestaat uit verschillende koorden, gemaakt van drie soorten textiel. Hierdoor kan uw kat op verschillende wijze kauwen op de koorden en heeft dit een positief effect op de tandverzorging van uw kat. Het speeltje heeft ook een extra slap koord wat u kunt gebruiken om uw kat naar het speeltje te lokken. Door het lichtgewicht balletje is het speeltje ideaal voor u om mee te dragen, en voor uw kat om mee te spelen. De Petstages Tons of Tails voor katten bevat catsnip, een geurig kattenkruid, waardoor uw kat graag met het speeltje zal willen spellen. Met dit leuke speeltje zal uw kat zich urenlang kunnen vermaken!

 • Geschikt voor alle katten
 • Gemaakt van drie soorten textiel, voor verschillende kauwvormen
 • Met extra slap koordje om uw kat te lokken
 • Door lichtgewicht balletje ideaal mee te spelen
 • Bevat catsnip, een geurig kattenkruid.
 • Voor urenlang speelplezier

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Tons of Tails voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje, bijvoorbeeld de Petstages Dental Health Chew voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste kattenspeelgoed.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Snackbal Activity voor de kat

Snackbal Activity voor de kat

Snackbal Activity voor de kat is een snackbal met een verstelbare opening en is geschikt voor iedere kat. De snackbal kan worden gevuld met brokjes of snacks. U kunt de opening zo aanpassen dat er telkens maar een brokje tegelijk uit kan, wanneer uw kat met de snackbal rolt. Prikkelt, activeert en daagt uw kat uit en is ook een prima middel tegen verveling.

 • Leuk snackspeeltje voor iedere kat
 • Prikkelt en activeert uw kat om te presteren voor zijn snacks / eten
 • Prima middel tegen verveling
 • Verstelbare opening
 • Circa 5,5 cm doorsnede

 

Bij Brekz kunt u het beste snack speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal Activity voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bal speciaal voor voer? Kijk dan eens bij het overzicht van al ons Snack speelgoed . 
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Verpakking Prijs
Veren
€ 4,49
Papier
€ 4,49

Nieuw

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,95
Per 3 verpakkingen
€ 5,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Speelballen voor katten

Door regelmatig een balletje te spelen met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Nagenoeg alle katten (ongeacht leeftijd en ras) houden van het spelen van een spelletje. Dit komt door hun natuurlijke behoefte om te jagen. Wanneer u zo nu en dan een spelletje speelt met uw kat, bewegen ze op een speelse manier waardoor ze energiek en gelukkig blijven.

Een leuke manier om met uw kat te spelen is met speelballen. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen om als kattenspeelgoed gebruikt te worden. Bovendien zijn er speciale speelballen, bijvoorbeeld lichtgevende speelballen of speelballen die u kunt vullen met een kattensnoepje.

De fabrikanten van het speelgoed dat wij verkopen hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en plezier. Bovendien voegen we regelmatig nieuw kattenspeelgoed toe, dus houd onze website in de gaten voor het laatste speelgoed waar u uw kat gelukkig mee kunt maken!

Bij Brekz kunt u de leukste speelballen voor katten goedkoop online kopen! Bij ons bestelt u uw kattenspeelgoed gemakkelijk en goedkoop!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Aanbod Speelballen voor katten

Hieronder vindt u een selectie van de speelballen voor katten die wij verkopen.

Lichtgevende speelballen

Snackbal

 • Snackbal voor de kat: Snackballen zijn een ideale manier om minder beweeglijke katten te laten spelen. U kunt deze ballen namelijk vullen met kattensnoepjes of brokjes, waardoor u het uw kat aantrekkelijk maakt om met het balletje te spelen. De opening van deze snackbal is in grootte verstelbaar, zodat u het uw kat naar wens moeilijker of makkelijker kunt maken.

Rubberen speelballen

 • Rubberen Stekelballetje: Kleine rubberen stekelballetjes, in diverse vrolijke kleuren.
  Rubberen Bubbelballetje voor de kat: Een rubberen balletje, dat dankzij de speciale bubbelvormen gemakkelijk door uw kat is op te pakken. Het balletje stuitert bovendien alle kanten op als u het weggooit. De balletjes zijn ongeveer 3.5 cm groot en verkrijgbaar in diverse kleuren.
   

Overige speeltjes of andere accessoires?

Zoekt u ander soort kattenspeelgoed, bijvoorbeeld speelhengels voor katten? Bekijk dan ons totaalaanbod kattenspeelgoed. Of bent u op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Kijk dan eens op onze katten accessoires pagina.

Terug