Speelballen

Speelballen

Er zijn katten die van apporteren houden of gewoon zelfstandig met een balletjes willen spelen. Met speelballen kunt u lekker samen met uw kat spelen en daarmee jullie onderlinge band versterken!
Lees meer ..
Speelballen

Speelballen voor katten

Veel katten houden er van om samen met het baasje te spelen. Zeker spelletjes waarbij ze ergens achter aan moeten gaan. Dit komt door hun natuurlijke behoefte om te jagen. Wanneer u zo nu en dan een spelletje speelt met uw kat, bewegen ze op een speelse manier waardoor ze ook meteen energiek en fit blijven.

Speelballen voor de kat zijn speciaal ontworpen om als kattenspeelgoed gebruikt te worden. Zo zijn er speciale speelballen die bijvoorbeeld lichtgevend zijn speelballen of speelballen die u kunt vullen met catnip. 

Bij Brekz kunt u de leukste speelballen voor katten goedkoop online kopen! Bestel nu al uw kattenspeelgoed gemakkelijk en goedkoop!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Assortiment speelballen voor katten

Hieronder vindt u een selectie van de speelballen voor katten die wij verkopen:

Lichtgevende speelballen

  • Cat It Senses Illuminated Balls zijn speciale speelballen die licht geven wanneer uw kat ze aanraakt. Extra leuk dus wanneer uw kat in het donker speelt! Deze speelballen kunnen ook gebruikt worden in combinatie met andere Cat It Senses speeltjes.

Snackbal

  • Snackbal voor de kat of Snackbal Activity is ideaal om katten te laten spelen. U kunt deze ballen namelijk vullen met kattensnoepjes of brokjes, waardoor u het uw kat aantrekkelijk maakt om met het balletje te spelen. De opening van deze snackbal is in grootte verstelbaar, zodat u het uw kat moeilijker of makkelijker kunt maken. 

Overige speelballen

  • In ons assortiment kunt u ook nog speelballen van onder andere Petstages vinden. Zo is de Petstages Tons of Tails een lichtgewicht balletje met vrolijke kleurtjes. 

Overige speeltjes of andere accessoires?

Zoekt u ander soort kattenspeelgoed, bijvoorbeeld speelhengels voor katten of catnip speelgoed? Bekijk dan ons totaalaanbod op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.