Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Speelballen 

Door regelmatig een balletje te spelen met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Uw kat beweegt op een speelse manier waardoor ze energiek en gelukkig blijft.
Lees meer ..

Cat It

Nieuw

Cat It

Cat It Senses Illuminated Balls

Cat It Senses Illuminated Balls

Cat It Senses Illuminated Balls zijn doorzichtige groene balletjes die oplichten wanneer ze bewegen en zijn geschikt voor katten van alle leeftijden. De oplichtende balletjes stimuleren het jachtinstinct van uw kat en roepen zo op tot groot speelplezier. En dankzij het lichtje kan uw kat het speeltje ook in het donker gebruiken. Het rode LED-lampje in het balletje gaat automatisch aan bij beweging en gaat uit wanneer hij ongeveer 10 seconden stil ligt. De balletjes kunnen los worden gebruikt of in combinatie met een van de Cat It Senses Circuits producten.
Een verpakking bevat twee Cat It Senses Illuminated Balls.

 • Leuk speeltje met een oplichtend LED-lampje bij beweging
 • Ook handig om in het donker mee te spelen, ideaal voor het nachtleven van uw kat
 • Roept het jachtinstinct op bij uw kat
 • Ook te gebruiken in combinatie met een van de vele Cat It Senses Circuits producten
 • Rode lampje gaat automatisch aan bij beweging en schakelt na 10 seconden stilliggen weer uit

 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste Cat It Senses producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Senses Illuminated Balls tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Cat It Senses Circuit product? Kijk dan eens bij het Cat It Senses Speed Circuit. Een overzicht van al onze Cat It Senses producten vindt u hier.

 

Cat It
https://www.brekz.nl/2785-home_default/cat-it-senses-illuminated-balls.jpg
5.99 2019/01/01
Gewoon goed, snelle levering
mijn kat wil er niet met spelen
3829
2017
Cat It Senses Illuminated Balls > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 5,99
Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed is een verpakking met vier zachte balletjes, waar uw kat zich uren mee zal kunnen vermaken. Omdat ze zacht zijn zullen ze geen vervelende geluiden maken en kunnen ze geen schade aan het huis aanrichten. De balletjes hebben per stuk twee vrolijke kleuren. Simpel, maar vermakelijk speelgoed voor uw kat. 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
      

Ander speelgoed? 

Bent u op zoek naar kattenspeelgoed met catnip erin? Bekijk dan ons Kattenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Catnip Toy Frog. Deze bevat kattenkruid en heeft de vorm van een kikker.

https://www.brekz.nl/31874-home_default/vitakraft-sponsballetjes-kattenspeelgoed.jpg
3.75 2019/01/01
Uitstekend
Vriendelijke medewerkers, snelle levering.
nog altijd het beste speelgoed voor poezen
Mijn kat Spooky apporteert graag en deze balletjes kan hij gemakkelijk met zijn bekje op pakken. Hij is er stapelgek mee.
5593
2903
Vitakraft Sponsballetjes kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,75
Petstages Tons of Tails voor katten

Petstages Tons of Tails voor katten

De Petstages Tons of Tails voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat. Dit uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Tons of Tails voor katten is een balletje dat bestaat uit verschillende koorden, gemaakt van drie soorten textiel. Hierdoor kan uw kat op verschillende wijze kauwen op de koorden en heeft dit een positief effect op de tandverzorging van uw kat. Het speeltje heeft ook een extra slap koord wat u kunt gebruiken om uw kat naar het speeltje te lokken. Door het lichtgewicht balletje is het speeltje ideaal voor u om mee te dragen, en voor uw kat om mee te spelen. De Petstages Tons of Tails voor katten bevat catsnip, een geurig kattenkruid, waardoor uw kat graag met het speeltje zal willen spellen. Met dit leuke speeltje zal uw kat zich urenlang kunnen vermaken!

 • Geschikt voor alle katten
 • Gemaakt van drie soorten textiel, voor verschillende kauwvormen
 • Met extra slap koordje om uw kat te lokken
 • Door lichtgewicht balletje ideaal mee te spelen
 • Bevat catsnip, een geurig kattenkruid.
 • Voor urenlang speelplezier

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Tons of Tails voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje, bijvoorbeeld de Petstages Dental Health Chew voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/25416-home_default/petstages-tons-of-tails-voor-katten.jpg
5.99 2019/01/01
De kat is er heel blij mee, hij speelt er vaak mee.
Kat vind het speeltje erg leuk.
28453
14591
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Snackbal Activity voor de kat

Snackbal Activity voor de kat

Snackbal Activity voor de kat is een snackbal met een verstelbare opening en is geschikt voor iedere kat. De snackbal kan worden gevuld met brokjes of snacks. U kunt de opening zo aanpassen dat er telkens maar een brokje tegelijk uit kan, wanneer uw kat met de snackbal rolt. Prikkelt, activeert en daagt uw kat uit en is ook een prima middel tegen verveling.

 • Leuk snackspeeltje voor iedere kat
 • Prikkelt en activeert uw kat om te presteren voor zijn snacks / eten
 • Prima middel tegen verveling
 • Verstelbare opening
 • Circa 5,5 cm doorsnede

 

Bij Brekz kunt u het beste snack speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal Activity voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bal speciaal voor voer? Kijk dan eens bij het overzicht van al ons Snack speelgoed . 
 

https://www.brekz.nl/22386-home_default/snackbal-twirly-voor-de-kat.jpg
2.49 2019/01/01
Leuk voor de kat. Hij speelt er veel mee
leuk spel voor een kat die op dieet is
Het is een leuk balletje, alleen Tijger snapt het nog niet helemaal.
Kat is er blij mee, het houdt hem nog een beetje alert
tof speelgoedje - snel geleverd
Leuk speeltje maar is lastig te vullen. De opening kan ingesteld worden voor de grote van de snoepjes maar is alleen rond. Vierkante snoepjes gaan er niet makkelijk uit, de rondjes snoepjes weer te makkelijk.
23677
13585
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49

Nieuw

Petstages Dental Cherries

Petstages Dental Cherries

Petstages Dental Cherries is een leuk kattenspeeltje dat helpt om het gebit uw kat schoon te houden. De Dental Cherries is een speeltje in de vorm van twee kersen met gezichtjes en een veertje eraan. Door op de kersen te kauwen krijgt uw kat profijt van de flossende en reinigende werking die de gebitskwaliteit bevorderen. Het speeltje bevat catnip voor extra aantrekkingskracht. Ook heet het een knisperend geluidje waar katten enthousiast van worden. 

 • Leuk speeltje met kersen en een veer
 • Heeft een reinigende werking op het gebit
 • Met catnip, voor extra aantrekkingskracht
 • Knisperend geluid, katten zijn er gek op
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petstages Dental Cherries tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


            

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit speeltje, bijvoorbeeld een kattensnoep van Miss Purfect? Kijk dan eens bij ons Miss Purfect Foxy Fur 75 gr kattensnoep.

https://www.brekz.nl/28203-home_default/petstages-dental-cherries.jpg
4.95 2019/01/01
32266
15515
Petstages Dental Cherries > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Geperste catnipbal met veren voor de kat

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29603-home_default/geperste-catnipbal-met-veren-voor-de-kat.jpg
4.99 2019/01/01
33343
15860
Geperste catnipbal met veren voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 2
€ 8,99
Eco Line Catch& Scratch met ratel voor de kat OP is OP

Eco Line Catch & Scratch met ratel

EcoLine Catch & Scratch met ratel is een speciaal ontworpen kattenspeeltje dat het jachtinstinct van uw kat stimuleert. Het ratelgeluid wekt naast kattenkruid en de leuke veren of papier, moeiteloos de interesse van uw kat. Zelfs katten die normaal gesproken niet naar speeltjes omkijken, kunnen kattenkruid- en ratelspeeltjes maar moeilijk weerstaan. U kunt kattenkruid in het speeltje plaatsen. Kattenkruid is een natuurlijk, veilig en niet-verslavend kruid waar katten erg gek op zijn. Kattenkruid bevat vitaminen, mineralen en essentiële oliën, maar vooral nepetalacton. Deze stof in het bijzonder lijkt de reden te zijn voor de euforische en bijna hallucinerende effecten op de kat. Kattenkruid is een gezonde en natuurlijke beloning voor uw kat. Het kruid kan tot zo’n 15 minuten lang effect hebben op uw kat, waarna het reukzintuig van uw kat gedurende enkele uren niet meer gevoelig zijn voor het kruid. Ondanks dat blijft dit speeltje interessant dankzij de ratel en de veren of het papier.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


   

Kenmerken Eco Line Catch & Scratch met ratel

 • Voor urenlang speelplezier
 • In 2 varianten: Veren en gekleurd papier
 • Gemaakt van natuurlijke materialen
 • Rammelaar in het balletje
 • Mogelijk met kattenkruid

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een leuke speelgoedhengels voor uw kat? Kijk dan eens naar deze leuke Hengel met lange pluchen slingerVoor een compleet overzicht kunt u kijken op de pagina met al onze kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/27306-home_default/eco-line-catch-scratch-met-ratel-voor-de-kat.jpg
3.14 2019/01/01
31085
15174
Eco Line Catch& Scratch met ratel voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Veren
€ 4,49
€ 3,14
Beschikbaar 01 jan
Trixie Bubbelballetjes voor de kat (4st)

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/25665-home_default/trixie-bubbelballetjes-voor-de-kat-4st.jpg
2.99 2019/01/01
Ze vinden het geweldig
De katten zijn er voorlopig nog niet zot van maar ik zag deze balletjes bij iemand anders en vond het origineel en leuk.Daarom heb ik ze besteld.
Heel goed de poezen spelen er veel mee juist jammer dat jullie dat niet hebben in groter formaat rolt altijd onder de kasten
28724
14655
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,99
Per 2 verpakkingen
€ 4,99
Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat

Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat 

Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat zijn gekleurde, zachte speelballetjes en zijn geschikt voor iedere kat. Deze leuke speelballetjes zijn fel gekleurd en nodigen uw kat uit tot spelen. De zachte touch van de balletjes maakt ze tot fijn speelmateriaal.
De balletjes zijn per 4 stuks verpakt en hebben een doorsnede van 3,5 cm.

 • Zachte speelballetjes met vrolijke streepjes
 • Per 4 stuks verpakt
 • Geschikt voor iedere kat
 • Doorsnede: 3,5 cm

Bij Brekz kunt u de beste speelballen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zacht Speelballetje Streepjes voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld speelballetjes van Lief! voor de kat? Kijk dan eens bij onze Lief! Speelballetjes Unisex voor de kat. Een overzicht van al onze Speelballen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/21640-home_default/zacht-speelballetje-streepjes-voor-de-kat.jpg
2.99 2019/01/01
Poezen zijn er blij mee
Ze zijn wat groter dan verwacht maar de kat vind ze prima.
Poezen zijn er heel erg blij mee. Leuk speelgoed. Het houdt de dieren bezig
Leuk speelgoed voor onze kater Max, speelt er heel graag mee en veilig want ze zijn niet te klein dus kunnen ze ze niet inslikken
Ava vind ze geweldig mooie kleur rollen goed
prima product voor een heel eerlijke prijs en een supersnelle levering. kan niet beter.
22233
13196
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,99
Speelbal met veren zwart/wit kattenspeelgoed

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29027-home_default/speelbal-met-veren-zwartwit-kattenspeelgoed.jpg
3.49 2019/01/01
32882
15681
Spielzeug mit Federn schwarz/weißes Katzenspielzeug > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Wobbler Indy kattenspeelgoed

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29048-home_default/wobbler-indy-kattenspeelgoed.jpg
4.49 2019/01/01
32904
15692
Wobbler Indy kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Speelballen voor katten

Door regelmatig een balletje te spelen met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Nagenoeg alle katten (ongeacht leeftijd en ras) houden van het spelen van een spelletje. Dit komt door hun natuurlijke behoefte om te jagen. Wanneer u zo nu en dan een spelletje speelt met uw kat, bewegen ze op een speelse manier waardoor ze energiek en gelukkig blijven.

Een leuke manier om met uw kat te spelen is met speelballen. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen om als kattenspeelgoed gebruikt te worden. Bovendien zijn er speciale speelballen, bijvoorbeeld lichtgevende speelballen of speelballen die u kunt vullen met een kattensnoepje.
De fabrikanten van het speelgoed dat wij verkopen hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en plezier. Bovendien voegen we regelmatig nieuw kattenspeelgoed toe, dus houd onze website in de gaten voor het laatste speelgoed waar u uw kat gelukkig mee kunt maken!

Bij Brekz kunt u de leukste speelballen voor katten goedkoop online kopen! Bij ons bestelt u uw kattenspeelgoed gemakkelijk en goedkoop!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Aanbod Speelballen voor katten

Hieronder vindt u een selectie van de speelballen voor katten die wij verkopen.

Lichtgevende speelballen

Snackbal

 • Snackbal voor de kat: Snackballen zijn een ideale manier om minder beweeglijke katten te laten spelen. U kunt deze ballen namelijk vullen met kattensnoepjes of brokjes, waardoor u het uw kat aantrekkelijk maakt om met het balletje te spelen. De opening van deze snackbal is in grootte verstelbaar, zodat u het uw kat naar wens moeilijker of makkelijker kunt maken.

Rubberen speelballen

 • Rubberen Stekelballetje: Kleine rubberen stekelballetjes, in diverse vrolijke kleuren.
  Rubberen Bubbelballetje voor de kat: Een rubberen balletje, dat dankzij de speciale bubbelvormen gemakkelijk door uw kat is op te pakken. Het balletje stuitert bovendien alle kanten op als u het weggooit. De balletjes zijn ongeveer 3.5 cm groot en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Overige speeltjes of andere accessoires?

Zoekt u ander soort kattenspeelgoed, bijvoorbeeld speelhengels voor katten? Bekijk dan ons totaalaanbod kattenspeelgoedOf bent u op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Kijk dan eens op onze katten accessoires pagina.

Terug