Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kong kattenspeelgoed 

Katten zijn over het algemeen speelse dieren. KONG biedt speelgoed dat uitstekend geschikt is voor kittens en katten van alle leeftijden. KONG kattenspeelgoed helpt om de natuurlijke instincten van uw kat zoals spelen en jagen te stimuleren.
Lees meer ..

Kong

Kong Premium Catnip 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Klein
€ 5,49
Groot
€ 7,75
Kong Catnip Toy Duckie 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,75
Kong Catnip Toy Rat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Verpakking Prijs
Giraffe
€ 5,99
Koe
€ 5,99

Verpakking Prijs
Lavender
€ 1,95
€ 1,49
Lemongrass
€ 1,95
€ 1,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kong kattenspeelgoed

Katten zijn over het algemeen speelse dieren. Ze hebben de behoefte om te spelen om zichzelf te kunnen ontwikkelen en om actief te blijven. KONG biedt speelgoed dat uitstekend geschikt is voor kittens en katten van alle leeftijden. De speeltjes zijn zeer veelzijdig, voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en zijn duurzaam. De speeltjes stimuleren alle natuurlijke instincten van uw huisdier. Uw kat kan het speelgoed besluipen, bespringen en zelfs onderuit halen. Op deze manier kunnen de speeltjes gebruikt worden om de jacht na te bootsen. De speeltjes zijn gemaakt van zacht en knuffelbaar materiaal, zodat uw kat naast spelen, ook lekker kan knuffelen met haar KONG kattenspeelgoed. KONG biedt verschillende soorten speelgoed met verschillende functies om uw kat op een veelzijdige manier uit te kunnen dagen. U kunt Kong kattenspeelgoed op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden.
 

Assortiment Kong kattenspeelgoed

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende producten van Kong kattenspeelgoed die wij onderscheiden:

  • KONG Catnip: KONG Catnip is speelgoed dat kattenkruid bevat. De geur daagt uw kat uit om met het speelgoed te spelen. Veel katten zijn daarom dol op dit speelgoed. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan Catnip speeltjes. U kunt bij ons ook navulverpakkingen bestellen voor de Catnip.
  • KONG Kickeroo: KONG Kickeroo is een speeltje waarbij katten vrijuit hun poten kunnen gebruiken. Katten houden ervan om met hun achterpoten tegen dingen aan te trappen. Met de Kickeroo haalt u hiervoor perfect speelgoed in huis. Het speelgoed bevat ook Catnip waardoor uw kat door de geur extra aangetrokken zal zijn tot het speelgoed.
  • KONG Wobbler: KONG Wobbler is speelgoed waar uw kat uren plezier aan kan beleven. De onderkant kan losgedraaid worden zodat de Wobbler gevuld kan worden. De onderkant is verzwaard zodat de Wobbler automatisch rechtop komt te staan. Zowel snacks als ook de maaltijd kan hierin gevoerd worden. Met staart waaraan de kat kan trekken om de wobbler te laten kantelen.
  • KONG Moppy: KONG Moppy is een bal waarbij de kat wordt uitgedaagd om te spelen. De bal bevat een belletje waardoor het spelen extra gestimuleerd wordt. Op deze manier blijft uw kat lang geïnteresseerd in zijn speeltje. Hij speelt ermee alsof het zijn prooi in het wild is.
     


Ander speelgoed?

Bent u in plaats van Kong kattenspeelgoed op zoek naar ander speelgoed voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij al ons kattenspeelgoed.

Terug