Kong kattenspeelgoed

Kong kattenspeelgoed

Kong biedt speelgoed dat uitstekend geschikt is voor katten van alle leeftijden. Kong kattenspeelgoed helpt om de natuurlijke instincten van uw kat, zoals spelen en jagen, te stimuleren.
Lees meer ..
Kong kattenspeelgoed

Kong kattenspeelgoed

Katten zijn over het algemeen speelse dieren. Ze hebben de behoefte om te spelen om zichzelf te kunnen ontwikkelen en om actief te blijven. Kong biedt speelgoed dat uitstekend geschikt is voor zowel kittens als volwassen katten. De speeltjes voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en zijn duurzaam. De speeltjes stimuleren ook de natuurlijke instincten van uw huisdier. 

De speeltjes kunnen gebruikt worden om de jacht na te bootsen. Sommige speeltjes van Kong zijn gemaakt van zacht materiaal, zodat uw kat naast spelen, ook lekker kan knuffelen met het Kong kattenspeelgoed. Kong biedt verschillende soorten speelgoed met verschillende functies om uw kat op een veelzijdige manier uit te kunnen dagen. U kunt Kong kattenspeelgoed op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Assortiment Kong kattenspeelgoed

Hieronder vindt u de verschillende producten van Kong kattenspeelgoed die wij momenteel in ons assortiment hebben:

  • KONG Catnip is speelgoed dat kattenkruid bevat. De geur van kattenkruid daagt uw kat uit om met het speelgoed te spelen. Veel katten zijn gek op de geur van catnip, daarom zijn de meeste katten dus ook dol op dit speelgoed. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan diverse Catnip speeltjes. Zo hebben we onder andere de Kong Catnip Rat en Kong Catnip Duckie. U kunt bij ons ook Kong Premium Catnip bestellen om de speeltje mee te vullen.
  • KONG Kickeroo is tevens een speeltje waarbij katten vrijuit hun poten kunnen gebruiken. Katten houden ervan om met hun achterpoten tegen dingen aan te trappelen. Met de Kickeroo haalt u hiervoor perfect speelgoed in huis. Het speelgoed bevat ook Catnip waardoor uw kat door de geur extra aangetrokken zal zijn tot het speelgoed. De Kong Kickeroo is overigens ook verkrijgbaar voor kittens.

Ander speelgoed?

Bent u in plaats van Kong kattenspeelgoed op zoek naar ander speelgoed voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij al ons kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.