Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kong Catnip Toy Beaver

Productinformatie
Per stuk
€ 3,95
€ 3,95

De Kong Catnip Toy Beaver is een pluchen beverspeeltje voor de kat dat aan de achterkant gevuld kan worden met kattenkruid.

  • Leuk om mee te spelen
  • Voor een gelukzalig effect
  • Aantrekkelijk voor iedere kat

Meer informatie

Kong Catnip Toy Beaver

De Kong Catnip Toy Beaver is een pluchen speelgoedbever waar iedere kat mee kan spelen. Het leuke speeltje kan aan de achterkant gevuld worden met kattenkruid. Dit kruid kan voor een gelukzalig effect zorgen wanneer uw kat met het speeltje speelt. U kunt het kruid gemakkelijk verversen wanneer het effect vermindert, zodat het speeltje altijd aantrekkelijk blijft. Het kattenkruid wordt in een apart buisje meegeleverd, zodat uw kat zo snel mogelijk met het nieuwe speeltje kan spelen.

  • Leuk pluchen speeltje voor iedere kat
  • Kan gevuld worden met kattenkruid voor een gelukzalig effect
  • Kattenkruid in buisje meegeleverd
     

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Beaver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander catnipspeeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Kong Catnip Toy Beaver? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenkruidspeeltjes. Hier vindt u onder andere Beeztees Catnip Spray voor de kat en de Kong Catnip Toy Hedgehog.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
14-11-2018
4
4
4
4
4
Het kattengras is helemaal het einde voor de katten
29-01-2018
4
4
4
4
4
onze kat is er gek op, ze speelt er ook echt mee alsof het haar prooi is.
13-10-2017
4
4
4
4
4
Goed product. Voldoende catnip bijgeleverd. Wel wat prutswerk om dit in de bever te krijgen :-) Kat heeft er veel plezier aan.