Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Catnip speeltjes 

​Catnip speeltjes zijn speeltjes die verrijkt zijn met kattenkruid. Dit kruid heeft een gelukzalig effect op uw kat. Brekz heeft een breed assortiment aan Catnip speeltjes.
Lees meer ..

Kong

Kong Premium Catnip

Kong Premium Catnip

Kong Premium Catnip is kattenkruid en is bedoeld om uw kat te stimuleren tot spelen. Met deze catnip (kattenkruid) kunt u alles wat u wilt aantrekkelijk maken voor uw kat. Doe bijvoorbeeld snachts een speeltje in de pot voor een dag lang speelplezier. U kunt de catnip ook gebruiken ter vervanging van bestaand materiaal in catnipspeeltjes. 
Dit product is verkrijgbaar in twee verpakkingen:

 • Klein: 28,3 gram
 • Groot: 56,7 gram

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Hoge kwaliteit catnip (kattenkruid)
 • Stimuleert uw kat tot spelen
 • Geschikt voor gebruik in catnip speeltjes
 • Diverse andere toepassingen mogelijk
 • Verkrijgbaar in een kleine en grote verpakking

Bij Brekz kunt u het beste Kong kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Premium Catnip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een catnip speeltje? Kijk dan eens bij de Kong Catnip Toy Squirrel. Een overzicht van al onze Catnip speeltjes vindt u hier. 

Kong Premium Catnip > Meer informatie
Kong Premium Catnip 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Klein
€ 5,49
Groot
€ 7,75
Kong Catnip Toy Beaver

Kong Catnip Toy Beaver

De Kong Catnip Toy Beaver is een pluchen speelgoedbever waar iedere kat mee kan spelen. Het leuke speeltje kan aan de achterkant gevuld worden met kattenkruid. Dit kruid kan voor een gelukzalig effect zorgen wanneer uw kat met het speeltje speelt. U kunt het kruid gemakkelijk verversen wanneer het effect vermindert, zodat het speeltje altijd aantrekkelijk blijft. Het kattenkruid wordt in een apart buisje meegeleverd, zodat uw kat zo snel mogelijk met het nieuwe speeltje kan spelen.

 • Leuk pluchen speeltje voor iedere kat
 • Kan gevuld worden met kattenkruid voor een gelukzalig effect
 • Kattenkruid in buisje meegeleverd
   

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Beaver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander catnipspeeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Kong Catnip Toy Beaver? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenkruidspeeltjes. Hier vindt u onder andere Beeztees Catnip Spray voor de kat en de Kong Catnip Toy Hedgehog.

Kong Catnip Tof Beaver > Meer informatie
Kong Catnip Toy Beaver 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Kong Catnip Toy Squirrel

Kong Catnip Toy Squirrel

Kong Catnip Toy Squirrel is een pluchen eekhoorntje dat aan de achterkant kan worden gevuld met kattenkruid en is geschikt voor iedere kat. Het leuke pluchen speeltje kan aan de achterkant worden gevuld met kattenkruid (catnip). Dit kan gemakkelijk ververst worden wanneer nodig, zodat het speeltje altijd aantrekkelijk blijft voor uw kat. Dankzij het bijgeleverde kattenkruid, dat in een afgesloten buisje bij uw bestelling zit, kan uw kat direct met de Kong Catnip Toy Squirrel aan de slag.

 • Leuk pluche speeltje voor de kat
 • Met mogelijkheid om kattenkruid (catnip) in de achterkant van het speeltje te doen, zo is hij altijd aantrekkelijk voor uw huisdier
 • Kattenkruid bijgeleverd in een los, afgesloten buisje
 • Geschikt voor iedere kat

 

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Squirrel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spray met catnip? Kijk dan eens bij de Beeztees Catnip Spray voor de kat. Een overzicht van al onze catnip speeltjes vindt u hier.

Kong Catnip Toy Squirrel > Meer informatie
Kong Catnip Toy Squirrel 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
Kong Catnip Toy Duckie 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,75
Kong Catnip Toy Rat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Petstages Dental Health Chew voor katten

Petstages Dental Health Chew voor katten

De Petstages Dental Health Chew voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat en is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Dental Health Chew voor katten is een bijt- en kauwring van textiel, met een uniek ge-net omhulsel dat niet rafelt als uw kat hierop kauwt. Dit uitdagende speeltje helpt hiermee tandplak te verwijderen en de gebitshygiëne van uw kat te verbeteren. De ring is gevuld met stukjes catnip, zodat uw kat beter kan kauwen en het gebit beter gereinigd wordt. Daarnaast zitten aan de textiele ring een aantal franjes bevestigd voor extra speelplezier. Met dit leuke speeltje verveelt uw kat zich geen seconde meer en blijft het gebit van uw kat gezond! 

 • Geschikt voor alle katten
 • Uniek ge-net omhulsel, rafelt niet als er op gekauwd wordt.
 • Gevuld met stukjes catnip voor beter kauwen en reinigen.

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Petstages Dental Health Chew voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel geleverd tot aan uw voordeur!

Let op!Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt of opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje met catnip, bijvoorbeeld de Petstages Tons of Tails voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste speeltje!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Petstages Orka Kat Wiggle Worm

Petstages Orka Kat Wiggle Worm

De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is een leuk speeltje voor uw kat. Dit amusante en uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is gevuld met catnip, geurend kattenkruid en verspreidt hiermee een geur die katten heerlijk vinden. Het speeltje is gemaakt van niet giftig, uniek lichtgewicht Orkamateriaal. Doordat uw kat kan kauwen op de worm draagt dit leuke speeltje bij aan de tandreiniging van uw kat. Dit speeltje is verkrijgbaar in de kleur oranje. Met dit uitdagende speeltje zal uw kat zich geen seconde meer vervelen!

 • Geschikt voor alle soorten katten
 • gevuld met catnip
 • Uniek lichtgewicht Orka materiaal
 • Niet giftig
 • Draagt bij aan tandreiniging van uw kat
 • Verkrijgbaar in de kleur oranje

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Orka Kat Wiggle Worm tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Bij Brekz kunt u ook diverse andere kattenspeeltjes kopen. Zo verkopen wij ook de Trixie Catnip Stick voor de kat. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes en bestel het leukste speeltje snel!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Petstages Green Magic Boom Buddy

Petstages Green Magic Boom Buddy

De Petstages Green Magic Boom Buddy is een kattenspeeltje in de vorm van een gele boomerang met een gezichtje. Het speeltje is geheel gevuld met een langdurig geurende catnip die uw kat uitnodigt voor een spelletje! Uw kat kan ermee spelen, knuffelen en slapen. Het speeltje is gemaakt van zacht materiaal en heeft een grootte van 8,9 x 3,2 x 21,6 cm.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Boomerang-vorm
 • Gevuld met catnip
 • Voor spelen, knuffelen en slapen
 • Van zacht materiaal
 • 8,9 x 3,2 x 21,6 cm groot

Bij Brekz kunt u zachte speeltjes met catnip eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Petstages Green Magic Boom Buddy en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Ander kattenspeeltje dan Petstages Green Magic Boom Buddy?

Bij ons kunt u ook de Kong Catnip Toy Rat of de Trixie Catnip Stick voor de kat bestellen. Bekijk ook ons volledige aanbod aan catnipspeelgoed en ons aanbod aan zacht pluchen speelgoed.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Petstages Catnip Chaser voor katten

Petstages Catnip Chaser voor katten

Petstages Catnip Chaser voor katten is een leuk speeltje met catnip en biedt onweerstaanbaar speelplezier voor iedere kat. Het speeltje combineert geur en beweging voor de leukste speelervaring. Bovenop de catnip chaser zitten een aantal openingen, waardoor uw kat de balletjes kan zien rollen. En wat is er nu leuker in het leven van een kat dan balletjes jagen? De hoeveelheid geur van catnip kan eenvoudig worden afgeregeld door de grootte van het venster aan te passen.
Afmetingen: 24 x 25 cm. 

 • Onweerstaanbaar speeltje met catnip
 • Bewegend speeltje met balletjes
 • Vrijgave catnip geur af te regelen
 • Geschikt voor iedere kat

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u Petstages Catnip Chaser voor katten​ gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een speeldiertje met catnip? Kijk dan eens bij onze Kong Catnip Toy Beaver.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,99

Overige

Catnip voor de kat 20 gram

Catnip voor de kat

Catnip voor de kat is een natuurlijk kruid dat een positief effect heeft op katten. De geur van dit kruid is werkelijk onweerstaanbaar voor katten! Kattenkruid (catnip) bevat de stof nepetalactone, een stof die een stimulerend effect heeft op uw kat. Ongeveer 60% van de katten gaat rollen, miauwen en tegen het kruid aanschuren als ze in aanraking komen met het kruid. Dit is een soort gelukzalige toestand die een aantal minuten duurt. U kunt de krabpaal of het favoriete speeltje van uw kat eenvoudig behandelen met Catnip voor de kat. Uw kat zal dan uren speelplezier kunnen hebben. 

Kattenkruid is een plant die tot de familie van de lipbloemigen behoort en komt van nature voor in Europa, Afrika en Azië. De stof is volledig ongevaarlijk voor uw kat. Jonge katten zijn over het algemeen minder gevoelig voor het kruid dan oudere katten, en erfelijkheid speelt ook een belangrijke rol. Doordat het kruid zo'n positief effect heeft op het welbevinden van een kat kan het heel goed als beloningsproduct gegeven worden. 

 • Geschikt om speelgoed of een krabpaal mee te behandelen
 • Voor een gelukkige kat
 • Volledig ongevaarlijk


Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catnip voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


De houdbaarheid van Catnip voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander Catnipspeeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catnip voor de kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Catnip speeltjes. We beschikken bijvoorbeeld over Kong Catnip Toy Frog, een speeltje met catnip. Ook kunt u bij ons Catnip Spray voor de kat kopen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,99
Per 3 verpakkingen
€ 4,99
Per 6 verpakkingen
€ 8,99

Kong

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens is stevig speelgoed voor jonge, energieke kittens en kleine katten. Deze Kickeroo maakt geluid, door het knisperen van een folie die erin verwerkt is. Het bevat daarnaast kattenkruid (ookwel catnip genoemd) dat ervoor zorgt dat dit accessoire de beste vriend van uw kat wordt. Kattenkruid is een kruid waar uw kat zich blij, rustig of gelukzalig van zal voelen. Het kruid dat hier inzit is Noord-Amerikaans, een sterke variant. De pluche staart van het speelgoed doet de Kong Kickeroo op een prooi lijken, wat het natuurlijke jachtinstinct aanwakkert. Dit stevige speeltje zal niet snel kapot gaan; uw kat kan er gerust in bijten en ermee spelen. Daarnaast is het perfect om mee te knuffelen of slapen. De Kong Kickeroo voor kittens is 20 cm lang. 

 • Stevig en duurzaam speelgoed 
 • Voor energieke kittens en jonge katten
 • Maakt een knisperend geluid en bevat kattenkruid
 • Bevat een pluche staart, wat het jacht instinct stimuleert
 • Om mee te spelen, knuffelen en slapen

Bij Brekz kunt u het beste kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Kickeroo voor kittens tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Specificaties Kong Kickeroo voor kittens

Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Eventuele voorkeur voor een print kan tijdens het bestellen bij de opmerkingen vermeld worden. 

 • Blauw met een rondjespatroon
 • Paars met een streepjespatroon
 • Roze met een vlekkenpatroon.

Afmetingen (zonder staart)
Lengte: 13 cm
Breedte: 5 cm 
Dikte: 3 cm


Ander kattenspeelgoed? 

Bent u op zoek naar kleiner kattenspeelgoed waar catnip in zit? Bekijk dan onze Catnip speeltjes. Hier verkopen we onder andere het Lief! Kattenspeeltje Ster Unisex. Deze is in totaal ongeveer 14 centimeter lang. 

 

Kong Kickeroo voor kittens > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Kong Kickeroo voor de kat

Kong Kickeroo voor de kat

Kong Kickeroo voor de kat is een een stevig speeltje met kattenkruid en is geschikt voor iedere kat. Dit leuke speeltje is vanwege het kattenkruid nog aantrekkelijker voor de kat. Het uiterlijk, dat dankzij de staart doet denken aan een prooi, wekt het jachtinstinct verder op. Katten kunnen erin bijten, ertegen trappen en ermee knuffelen of slapen en doen dit dan ook vol hartelust. 
De afmetingen van dit product zijn: 40 cm lang (incl. staart).

 • Leuk en stevig speeltje voor de kat
 • Extra aantrekkelijk dankzij kattenkruid
 • De staart van het speeltje wekt het jachtinstinct op
 • Geschikt voor iedere kat
 • Afmetingen: circa 40 cm (incl. staart)

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Kickeroo voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen . Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld catnip voor de kat? Kijk dan eens bij Beeztees Catnip Spray voor de kat. Een overzicht van al onze Catnip speeltjes vindt u hier.

Kong Kickeroo voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Koe
€ 5,99
Giraffe
€ 5,99
Verpakking Prijs
50 ml
€ 2,99
175 ml
€ 4,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,99
Per 2 verpakkingen
€ 5,25
Per 4 verpakkingen
€ 9,75
Petstages Madcap Go Buggy voor katten

Petstages Madcap Go Buggy voor katten

Petstages Madcap Go Buggy voor katten is een leuk en amusant speeltje voor katten. Dit stevige speeltje is geschikt voor alle soorten katten en bevat 100% Amerikaans super catnip. Door toevoeging van dit geurig kattenkruid is dit uitdagende speeltje nog aantrekkelijker voor uw kat. Daarnaast zorgen de extra wiebelende benen en armen voor extra speelplezier. De Petstages Madcap Go Buggy voor katten is gemaakt van textiel en heeft een omvang van 8 x 14 cm. Met dit stevige speeltje zal uw kat zich urenlang kunnen vermaken!. 

 • Geschikt voor alle katten
 • Bevat 100% Amerikaans super catnip
 • Met wiebelende benen en armen voor extra speelplezier
 • Afmetingen: 8 x 14 cm
 • Voor urenlang speelplezier

 Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Madcap Go Buggy voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje, bijvoorbeeld de Petstages Slow Mouse voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste speeltje!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Verpakking Prijs
muis
€ 5,95
Beer
€ 5,95
Hondje
€ 5,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 2
€ 8,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Catnip speeltjes  

De geur van kattenkruid is werkelijk onwerstaanbaar voor katten! Kattenkruid (catnip) bevat de stof nepetalactone, een stof die een stimulerend effect heeft op de kat. Kattenkruid is een plant die tot de familie van de lipbloemigen behoort en komt van nature voor in Europa, Afrika en Azië. De stof is volledig ongevaarlijk voor uw kat. Ongeveer 60% van de katten gaan rollen, miauwen en tegen het kruid aan schuren als ze in aanraking komen met kattenkruid. Dit is een soort gelukzalige toestand die een aantal minuten duurt. Uw kat zal daarom dol zijn op deze Catnip speeltjes!

Jonge katten zijn over het algemeen minder gevoelig voor het kruid dan oudere katten, en erfelijkheid speelt ook een belangrijke rol. Doordat het kruid zo'n positief effect heeft op het welbevinden van een kat kan het heel goed als beloningsproduct gegeven worden. 

De Catnip speeltjes zijn knuffelbeesten die kattenkruid bevatten. Ook vindt u in deze categorie catnipspray, om op een krabpaal of mand te spuiten. U kunt kattenkruid ook puur aan uw kat geven. Bestel dan gedroogde catnip. 

 • Een aantal pluche speeltjes voor de kat heeft een opening aan de achterkant. Hier kunt u het bijgeleverde kattenkruid instoppen. Ook kunt u het kattenkruid op zijn tijd verversen, zodat het effect aanwezig blijft. Een voorbeeld van zo'n product is de Kong Catnip Toy Hedgehog.
 • Lief! Kattenspeeltje Ster Girls is een speeltje dat niet hervulbaar is. 
 • Kong Premium Catnip is puur kattenkruid. Dit kunt u rechtstreeks aan uw kat geven of u kunt haar favoriete speeltje een nacht in het potje bewaren. Uw kat zal de volgende dag gegarandeerd met het speeltje gaan spelen!
 • U kunt Catnip Spray voor de kat op een krabpaal of een speeltje spuiten. Uw kat zal uren speelplezier hebben!
 

Zoekt u een speeltje voor uw kat dat een fantastische speelervaring oplevert? Koop dan nu Catnip speeltjes goedkoop online bij Brekz. Los kattenkruid en kattenkruidspray zijn ook verkrijgbaar! Hiermee kunt u het favoriete speeltje van uw kat behandelen.

Terug