Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Catnip speeltjes 

​Catnip speeltjes zijn speeltjes die verrijkt zijn met kattenkruid. Dit kruid heeft een gelukzalig effect op uw kat. Brekz heeft een breed assortiment aan Catnip speeltjes.
Lees meer ..

Kong

Overige

Kong

Nieuw

Kong

Kong Premium Catnip

Kong Premium Catnip

Kong Premium Catnip is kattenkruid en is bedoeld om uw kat te stimuleren tot spelen. Met deze catnip (kattenkruid) kunt u alles wat u wilt aantrekkelijk maken voor uw kat. Doe bijvoorbeeld snachts een speeltje in de pot voor een dag lang speelplezier. U kunt de catnip ook gebruiken ter vervanging van bestaand materiaal in catnipspeeltjes. 
Dit product is verkrijgbaar in twee verpakkingen:

 • Klein: 28,3 gram
 • Groot: 56,7 gram

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Hoge kwaliteit catnip (kattenkruid)
 • Stimuleert uw kat tot spelen
 • Geschikt voor gebruik in catnip speeltjes
 • Diverse andere toepassingen mogelijk
 • Verkrijgbaar in een kleine en grote verpakking

Bij Brekz kunt u het beste Kong kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Premium Catnip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een catnip speeltje? Kijk dan eens bij de Kong Catnip Toy Squirrel. Een overzicht van al onze Catnip speeltjes vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.nl/3404-home_default/kong-premium-catnip-.jpg
4.95 2019/01/01
Ik ben altijd tevreden met de producten die ik besteld heb
Katten zijn hier 'zot' van, dit potje bevat voldoende om een tijd toe te komen (kattenspeelgoed in een zakje, wat Catnip erbij en je laat hen er weer volop mee spelen). Zeker een aanrader !
Goed spul katten zijn er gek op
Mijn kat is er gek op! Ze rolde er helemaal in rond
Geleverd in een blikken doosje, met nog een kattenspeelgoedje erbij. Toch zou ik opteren om het product in een kartonnen verpakking te verkopen. Artikel heel snel en zorgvuldig geleverd
Vers, grote verpakking, katten blij...ik blij. Goed
4848
2518
Kong Premium Catnip > Meer informatie
Kong Premium Catnip 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Klein
€ 4,95
Kong Catnip Toy Beaver

Kong Catnip Toy Beaver

De Kong Catnip Toy Beaver is een pluchen speelgoedbever waar iedere kat mee kan spelen. Het leuke speeltje kan aan de achterkant gevuld worden met kattenkruid. Dit kruid kan voor een gelukzalig effect zorgen wanneer uw kat met het speeltje speelt. U kunt het kruid gemakkelijk verversen wanneer het effect vermindert, zodat het speeltje altijd aantrekkelijk blijft. Het kattenkruid wordt in een apart buisje meegeleverd, zodat uw kat zo snel mogelijk met het nieuwe speeltje kan spelen.

 • Leuk pluchen speeltje voor iedere kat
 • Kan gevuld worden met kattenkruid voor een gelukzalig effect
 • Kattenkruid in buisje meegeleverd
   

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Beaver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander catnipspeeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Kong Catnip Toy Beaver? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenkruidspeeltjes. Hier vindt u onder andere Beeztees Catnip Spray voor de kat en de Kong Catnip Toy Hedgehog.

Kong
https://www.brekz.nl/2945-home_default/kong-catnip-tof-beaver.jpg
3.95 2019/01/01
Leuk speeltje
De kat is er dol op. Snelle levering
Het kattengras is helemaal het einde voor de katten
onze kat is er gek op, ze speelt er ook echt mee alsof het haar prooi is.
Goed product. Voldoende catnip bijgeleverd. Wel wat prutswerk om dit in de bever te krijgen :-) Kat heeft er veel plezier aan.
4036
2147
Kong Catnip Tof Beaver > Meer informatie
Kong Catnip Toy Beaver 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,95
Kong Catnip Toy Squirrel

Kong Catnip Toy Squirrel

Kong Catnip Toy Squirrel is een pluchen eekhoorntje dat aan de achterkant kan worden gevuld met kattenkruid en is geschikt voor iedere kat. Het leuke pluchen speeltje kan aan de achterkant worden gevuld met kattenkruid (catnip). Dit kan gemakkelijk ververst worden wanneer nodig, zodat het speeltje altijd aantrekkelijk blijft voor uw kat. Dankzij het bijgeleverde kattenkruid, dat in een afgesloten buisje bij uw bestelling zit, kan uw kat direct met de Kong Catnip Toy Squirrel aan de slag.

 • Leuk pluche speeltje voor de kat
 • Met mogelijkheid om kattenkruid (catnip) in de achterkant van het speeltje te doen, zo is hij altijd aantrekkelijk voor uw huisdier
 • Kattenkruid bijgeleverd in een los, afgesloten buisje
 • Geschikt voor iedere kat

 

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Squirrel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spray met catnip? Kijk dan eens bij de Beeztees Catnip Spray voor de kat. Een overzicht van al onze catnip speeltjes vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/2176-home_default/kong-catnip-toy-squirrel.jpg
5.49 2019/01/01
Mijn kat heeft liever een papieren propje! :)
Leuk speelgoedje,hebben er veel plezier van
goed snel en goedkoop. goede website. ben heel tevreden
Helemaal geweldig onze kat was erg onrustig en hieperactief nu heeft hij meer rust en komt minder gestrest over
2892
1584
Kong Catnip Toy Squirrel > Meer informatie
Kong Catnip Toy Squirrel 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,49
Kong Catnip Toy Duckie

Kong Catnip Toy Duckie

Kong Catnip Toy Duckie is een leuk pluche speeltje met catnip in de vorm van een klein eendje en is geschikt voor iedere kat. Dit pluche speeltje is heerlijk zacht en nodigt uw kat telkens weer uit om te spelen. Dat is niet in de laatste plaats dankzij het kattenkruid (catnip), dat achterin het speeltje kan worden gedaan. Werkt het kruid niet meer, dan kunt u het eenvoudig verversen, voor een blijvend aantrekkelijk speeltje. Het kattenkruid wordt meegeleverd in een apart buisje.

 • Leuk speeltje in de vorm van een klein eendje
 • Met kattenkruid (catnip), voor een blijvend aantrekkelijk kattenspeeltje
 • Kattenkruid meegeleverd in een apart buisje
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Kong kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Duckie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen . Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speelbevertje met kattenkruid? Kijk dan eens bij de Kong Catnip Toy Beaver. Een overzicht van al onze Catnip speeltjes vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.nl/2177-home_default/kong-catnip-toy-duckie.jpg
3.95 2019/01/01
2893
1585
Kong Catnip Toy Duckie > Meer informatie
Kong Catnip Toy Duckie 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,95
Kong Catnip Toy Rat

Kong Catnip Toy Rat

De Kong Catnip Toy Rat is een pluchen speelgoedrat waar iedere kat mee kan spelen. Het leuke speeltje kan aan de achterkant gevuld worden met kattenkruid. Dit kruid kan voor een gelukzalig effect zorgen wanneer uw kat met het speeltje speelt. U kunt het kruid gemakkelijk verversen wanneer het effect vermindert, zodat het speeltje altijd aantrekkelijk blijft. Het kattenkruid wordt in een apart buisje meegeleverd, zodat uw kat zo snel mogelijk met het nieuwe speeltje kan spelen.

 • Leuk pluchen speeltje voor iedere kat
 • Kan gevuld worden met kattenkruid voor een gelukzalig effect
 • Kattenkruid in buisje meegeleverd
   

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Rat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander catnipspeeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Kong Catnip Toy Rat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenkruidspeeltjes. Hier vindt u onder andere Beeztees Catnip Spray voor de kat en de Kong Catnip Toy Hedgehog.

Kong
https://www.brekz.nl/2779-home_default/kong-catnip-toy-rat.jpg
3.95 2019/01/01
De katten vonden de Toy Rat erg leuk. Er zit een buisje extra valeriaan bij.
het leek mij een leuk speeltje voor onze wat oudere kat, maar deze heeft er geen belangstelling voor ook al zit er kattenkruid in. Maar misschien is onze kat niet een doorsnee kat, want kattenkruid vindt hij ook niet fijn. Het lijkt mij voor jonge en speelsere katten dan de onze wel een heel fijn soepel en zacht speeltje.
3811
2012
Kong Catnip Toy Rat > Meer informatie
Kong Catnip Toy Rat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,95
Petstages Dental Health Chew voor katten

Petstages Dental Health Chew voor katten

De Petstages Dental Health Chew voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat en is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Dental Health Chew voor katten is een bijt- en kauwring van textiel, met een uniek ge-net omhulsel dat niet rafelt als uw kat hierop kauwt. Dit uitdagende speeltje helpt hiermee tandplak te verwijderen en de gebitshygiëne van uw kat te verbeteren. De ring is gevuld met stukjes catnip, zodat uw kat beter kan kauwen en het gebit beter gereinigd wordt. Daarnaast zitten aan de textiele ring een aantal franjes bevestigd voor extra speelplezier. Met dit leuke speeltje verveelt uw kat zich geen seconde meer en blijft het gebit van uw kat gezond! 

 • Geschikt voor alle katten
 • Uniek ge-net omhulsel, rafelt niet als er op gekauwd wordt.
 • Gevuld met stukjes catnip voor beter kauwen en reinigen.

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Petstages Dental Health Chew voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel geleverd tot aan uw voordeur!

Let op!Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt of opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje met catnip, bijvoorbeeld de Petstages Tons of Tails voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste speeltje!

https://www.brekz.nl/25421-home_default/petstages-dental-health-chew-voor-katten.jpg
5.99 2019/01/01
Het ziet er leuk uit alleen de kat vindt het maar niks. Even snuffelen en dat was het. Het verdwijnt in de grote bak... zucht.
De kattenbrokjes waren perfect. Het kattenspeeltje een tikje onzin
28468
14593
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,99
Petstages Orka Kat Wiggle Worm

Petstages Orka Kat Wiggle Worm

De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is een leuk speeltje voor uw kat. Dit amusante en uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is gevuld met catnip, geurend kattenkruid en verspreidt hiermee een geur die katten heerlijk vinden. Het speeltje is gemaakt van niet giftig, uniek lichtgewicht Orkamateriaal. Doordat uw kat kan kauwen op de worm draagt dit leuke speeltje bij aan de tandreiniging van uw kat. Dit speeltje is verkrijgbaar in de kleur oranje. Met dit uitdagende speeltje zal uw kat zich geen seconde meer vervelen!

 • Geschikt voor alle soorten katten
 • gevuld met catnip
 • Uniek lichtgewicht Orka materiaal
 • Niet giftig
 • Draagt bij aan tandreiniging van uw kat
 • Verkrijgbaar in de kleur oranje

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Orka Kat Wiggle Worm tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Kleine deeltjes kunnen van het speeltje afbreken en als dit door uw kat wordt opgegeten kan dat zorgen voor verstikking of een verstopping van het maag-darmkanaal. Zorg ten alle tijde dat u bij uw huisdier blijft tijdens het spelen.

Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik

        

Ander speeltje voor uw kat?

Bij Brekz kunt u ook diverse andere kattenspeeltjes kopen. Zo verkopen wij ook de Trixie Catnip Stick voor de kat. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes en bestel het leukste speeltje snel!

https://www.brekz.nl/25617-home_default/petstages-orka-kat-wiggle-worm.jpg
4.49 2019/01/01
Prima verpakt en bezorgd. Goede producten en fijn speelgoed voor de kat. Zeer tevreden.
Kwaliteit kattenvoer prima. Prijs aantrekkelijk. Bestelling wordt keurig op tijd geleverd.
28677
14634
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49
Petstages Green Magic Boom Buddy

Petstages Green Magic Boom Buddy

De Petstages Green Magic Boom Buddy is een kattenspeeltje in de vorm van een gele boomerang met een gezichtje. Het speeltje is geheel gevuld met een langdurig geurende catnip die uw kat uitnodigt voor een spelletje! Uw kat kan ermee spelen, knuffelen en slapen. Het speeltje is gemaakt van zacht materiaal en heeft een grootte van 8,9 x 3,2 x 21,6 cm.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Boomerang-vorm
 • Gevuld met catnip
 • Voor spelen, knuffelen en slapen
 • Van zacht materiaal
 • 8,9 x 3,2 x 21,6 cm groot

Bij Brekz kunt u zachte speeltjes met catnip eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Petstages Green Magic Boom Buddy en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Ander kattenspeeltje dan Petstages Green Magic Boom Buddy?

Bij ons kunt u ook de Kong Catnip Toy Rat of de Trixie Catnip Stick voor de kat bestellen. Bekijk ook ons volledige aanbod aan catnipspeelgoed en ons aanbod aan zacht pluchen speelgoed.

https://www.brekz.nl/25619-home_default/petstages-green-magic-boom-buddy.jpg
5.99 2019/01/01
enigste kattenspeeltje dat katten ook daadwerkelijk leuk vinden en blijven leuk vinden
28678
14635
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,99

Overige

Catnip voor de kat 20 gram

Catnip voor de kat

Catnip voor de kat is een natuurlijk kruid dat een positief effect heeft op katten. De geur van dit kruid is werkelijk onweerstaanbaar voor katten! Kattenkruid (catnip) bevat de stof nepetalactone, een stof die een stimulerend effect heeft op uw kat. Ongeveer 60% van de katten gaat rollen, miauwen en tegen het kruid aanschuren als ze in aanraking komen met het kruid. Dit is een soort gelukzalige toestand die een aantal minuten duurt. U kunt de krabpaal of het favoriete speeltje van uw kat eenvoudig behandelen met Catnip voor de kat. Uw kat zal dan uren speelplezier kunnen hebben. 

Kattenkruid is een plant die tot de familie van de lipbloemigen behoort en komt van nature voor in Europa, Afrika en Azië. De stof is volledig ongevaarlijk voor uw kat. Jonge katten zijn over het algemeen minder gevoelig voor het kruid dan oudere katten, en erfelijkheid speelt ook een belangrijke rol. Doordat het kruid zo'n positief effect heeft op het welbevinden van een kat kan het heel goed als beloningsproduct gegeven worden. 

 • Geschikt om speelgoed of een krabpaal mee te behandelen
 • Voor een gelukkige kat
 • Volledig ongevaarlijk


Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catnip voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


De houdbaarheid van Catnip voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander Catnipspeeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catnip voor de kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Catnip speeltjes. We beschikken bijvoorbeeld over Kong Catnip Toy Frog, een speeltje met catnip. Ook kunt u bij ons Catnip Spray voor de kat kopen.

Brekz
https://www.brekz.nl/25691-home_default/catnip.jpg
1.99 2019/01/01
Fijn product. In plaats van dure catnipspeeltjes gooi ik het in een leeg yoghurt emmertje en voeg zelfgemaakte speeltjes zoals balletjes of een oude doekjes met een knoop erin, erbij. Afsluiten en schudden en na een paar uur heb je prima speeltjes voor de kat. Na het spelen gewoon weer terug in het emmertje voor de volgende keer. Wel goed afschudden voor je het aan de kat geeft!
Speeltje mee opgevuld. Direct de katten in extase erachter. Eens het nieuwe eraf was, geen interesse meer...
1605
889
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 1,99
Per 3 verpakkingen
€ 4,99
Per 6 verpakkingen
€ 8,99

Kong

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens is stevig speelgoed voor jonge, energieke kittens en kleine katten. Deze Kickeroo maakt geluid, door het knisperen van een folie die erin verwerkt is. Het bevat daarnaast kattenkruid (ookwel catnip genoemd) dat ervoor zorgt dat dit accessoire de beste vriend van uw kat wordt. Kattenkruid is een kruid waar uw kat zich blij, rustig of gelukzalig van zal voelen. Het kruid dat hier inzit is Noord-Amerikaans, een sterke variant. De pluche staart van het speelgoed doet de Kong Kickeroo op een prooi lijken, wat het natuurlijke jachtinstinct aanwakkert. Dit stevige speeltje zal niet snel kapot gaan; uw kat kan er gerust in bijten en ermee spelen. Daarnaast is het perfect om mee te knuffelen of slapen. De Kong Kickeroo voor kittens is 20 cm lang. 

 • Stevig en duurzaam speelgoed 
 • Voor energieke kittens en jonge katten
 • Maakt een knisperend geluid en bevat kattenkruid
 • Bevat een pluche staart, wat het jacht instinct stimuleert
 • Om mee te spelen, knuffelen en slapen

Bij Brekz kunt u het beste kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Kickeroo voor kittens tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Specificaties Kong Kickeroo voor kittens

Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Eventuele voorkeur voor een print kan tijdens het bestellen bij de opmerkingen vermeld worden. 

 • Blauw met een rondjespatroon
 • Paars met een streepjespatroon
 • Roze met een vlekkenpatroon.

Afmetingen (zonder staart)
Lengte: 13 cm
Breedte: 5 cm 
Dikte: 3 cm


Ander kattenspeelgoed? 

Bent u op zoek naar kleiner kattenspeelgoed waar catnip in zit? Bekijk dan onze Catnip speeltjes. Hier verkopen we onder andere het Lief! Kattenspeeltje Ster Unisex. Deze is in totaal ongeveer 14 centimeter lang. 

 

Kong
https://www.brekz.nl/1910-home_default/kong-kickeroo-voor-kittens.jpg
3.75 2019/01/01
Heel leuk voor mijn kittens
Is leuk en spelen er goed mee bedankt
2462
1427
Kong Kickeroo voor kittens > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,75
Kong Kickeroo voor de kat

Kong Kickeroo voor de kat

Kong Kickeroo voor de kat is een een stevig speeltje met kattenkruid en is geschikt voor iedere kat. Dit leuke speeltje is vanwege het kattenkruid nog aantrekkelijker voor de kat. Het uiterlijk, dat dankzij de staart doet denken aan een prooi, wekt het jachtinstinct verder op. Katten kunnen erin bijten, ertegen trappen en ermee knuffelen of slapen en doen dit dan ook vol hartelust. 
De afmetingen van dit product zijn: 40 cm lang (incl. staart).

 • Leuk en stevig speeltje voor de kat
 • Extra aantrekkelijk dankzij kattenkruid
 • De staart van het speeltje wekt het jachtinstinct op
 • Geschikt voor iedere kat
 • Afmetingen: circa 40 cm (incl. staart)

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Kickeroo voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen . Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld catnip voor de kat? Kijk dan eens bij Beeztees Catnip Spray voor de kat. Een overzicht van al onze Catnip speeltjes vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/1908-home_default/kong-kickeroo-voor-de-kat.jpg
5.49 2019/01/01
Mijn katten zijn er dol op
Snelle service en goede produkten!
21420
1426
Kong Kickeroo voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Giraffe
€ 5,49
Trixie Catnip Spray voor de kat

Catnip Spray voor de kat

Catnip Spray voor de kat is een natuurlijk kruid dat een positief effect heeft op katten. De geur van dit kruid is werkelijk onweerstaanbaar voor katten! Kattenkruid (catnip) bevat de stof nepetalactone, een stof die een stimulerend effect heeft op uw kat. Ongeveer 60% van de katten gaat rollen, miauwen en tegen het kruid aanschuren als ze in aanraking komen met het kruid. Dit is een soort gelukzalige toestand die een aantal minuten duurt. U kunt de krabpaal of het favoriete speeltje van uw kat eenvoudig behandelen met Catnip Spray voor de kat. Uw kat zal dan uren speelplezier kunnen hebben. 

Kattenkruid is een plant die tot de familie van de lipbloemigen behoort en komt van nature voor in Europa, Afrika en Azië. De stof is volledig ongevaarlijk voor uw kat. Jonge katten zijn over het algemeen minder gevoelig voor het kruid dan oudere katten en erfelijkheid speelt ook een belangrijke rol. Doordat het kruid zo'n positief effect heeft op het welbevinden van een kat, kan het heel goed als beloningsproduct gegeven worden. 

 • Geschikt om speelgoed of een krabpaal mee te behandelen
 • Voor een gelukkige kat
 • Volledig ongevaarlijk

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catnip Spray voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catnip voor de kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Catnip speeltjes. We beschikken bijvoorbeeld over Kong Catnip Toy Frog, een speeltje met catnip. 

https://www.brekz.nl/24599-home_default/trixie-catnip-spray-voor-de-kat.jpg
2.99 2019/01/01
27036
14312
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 2,99
175 ml
€ 4,99
Trixie Catnip Strooibus 30 gram OP is OP

Trixie Catnip Strooibus 30 gram

Met de Trixie Catnip Strooibus 30 gram kunt u uw kat spelenderwijs lekker in beweging laten komen. Catnip is een andere benaming voor kattenkruid. Kattenkruid is een vaste plant die bekend staat om het verspreiden van een geur die katten onweerstaanbaar vinden. Strooi wat uit dit busje over de kamervloer en u zult waarschijnlijk zien dat uw kat hier enthousiast op reageert. De Trixie Catnip Strooibus 30 gramis ideaal te gebruiken om uw kat wat meer in beweging te krijgen of bij katten met overgewicht.

 • 30 gram kattenkruid
 • voor optimaal speelplezier
 • merk:Trixie

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Catnip Strooibus 30 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Trixie Catnip Strooibus 30 gram

Met het Trixie Catnip Strooibus 30 gram kunt u uw kat heerlijk verwennen. Het kattenkruid kunt u dankzij de handige strooibus zelf doseren en is goed te gebruiken bij bijvoorbeeld het trainen van uw kat, het stimuleren van het gebruik van een krabpaal of wanneer u uw kat wilt leren op zijn of haar eigen plekje te slapen. Het gebruik van kattenkruid is volledig ongevaarlijk voor uw kat.

Ander product?

Bent u enthousiast geworden over het gebruik van kattenkruid? Bekijk dan snel ons assortiment aan Catnip speeltjes. Daar vind u namelijk op een overzicht van speeltjes waar kattenkruid (Catnip) in verwerkt is en waar uw kat dus naar hartelust mee kan spelen! Een leuk voorbeeld van zo'n speeltje is de Kong Catnip Toy Rat.

https://www.brekz.nl/25690-home_default/trixie-catnip-strooibus-30-gram.jpg
2.39 2019/01/01
1 poes was er weg van , de andere vindt het maar niets...
28825
14670
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 2,99
€ 2,39
Beschikbaar 01 jan
Per 2 verpakkingen
€ 5,25
€ 4,20
Beschikbaar 01 jan
Per 4 verpakkingen
€ 9,75
€ 7,80
Beschikbaar 01 jan
Petstages Mint Stick voor katten

Petstages Mint Stick voor katten

De Petstages Mint Stick is een leuk kattenspeeltje en is gevuld met mint wat zorgt voor een frisse adem. Mint is een zusterplant van catnip en de meeste katten vinden het heerlijk. Dit amusante speeltje is geschikt voor elke kat. Uw huisdier kan tegen het middenstuk van de stick duwen en rollen, waardoor er extra mint geur vrijkomt. Mint is een zusterplant van de catnip en katten zijn hier dol op. De Petstages Mint Stick voor kattenis gemaakt van textiel. Met dit uitdagende speeltje zal uw kat zich geen minuut vervelen! 

 • Geschikt voor alle katten
 • Met mint 
 • Voor een frisse adem.
 • Voor urenlang speelplezier.
 • Gemaakt van textiel
 • Voor urenlang speelplezier

Bij Brekz kunt u allerlei soorten kattenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Petstages Mint Stick voor katten via onze site. Snel en makkelijk geleverd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product dan Petstages Mint Stick voor katten?

Van het merk Petstages kunt u ook de Petstages Scooting Mouse voor katten bestellen. Of ontdek de Petstages Whirly Gig voor katten met een draaiend effect. Toch iets anders in gedachten? Bekijk dan ons gehele aanbod aan Petstages producten.

https://www.brekz.nl/25622-home_default/petstages-mint-stick-voor-katten.jpg
4.49 2019/01/01
De geur is minder sterk dan verwacht waardoor het effect ook minder is
28679
14636
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49
Catnip Bellenblaas 120 ml
https://www.brekz.nl/28044-home_default/catnip-bellenblaas-120-ml.jpg
3.99 2019/01/01
32003
15446
Catnip Bellenblaas 120 ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,99
Matatabi Bezem kattenspeelgoed

Matatabi Bezem kattenspeelgoed

Matatabi Bezem Kattenspeelgoed is een natuurlijk, niet-schadelijk product waar katten gek op zijn. De werkzame stof heeft een soortgelijk effect als dat bij Catnip. Matatabi bevat Actinicine en matatabi lacton. Dit zijn alkaloïden met een lichte chloroform of alcohol-achtige werking die de zenuwprikkeling in de hersenen bij katten beïnvloeden. Dit speeltje werkt zeer ontspannend bij katten en kan bijdragen aan gebitsverzorging wanneer uw kat er lekker op kauwt. Het is aan te raden om het stokje weg te halen wanneer uw kat er genoeg van heeft, zodat het speeltje interessant blijft. 

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Matatabi Bezem kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


     

Matatabi Bezem kattenspeelgoed

 • Natuurlijk product
 • Vergelijkbaar met Catnip
 • Werkt ontspannend
 • Kat kan er lekker op kauwen
 • Voor lang speelplezier
      

Ander product?

Speelt u liever met uw kat samen? Kijk dan eens naar deze leuke Speelhengel met Pauwenveer. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze kattenspeeltjes.  

https://www.brekz.nl/27773-home_default/matatabi-bezem-kattenspeelgoed.jpg
1.99 2019/01/01
Katten worden hier zen van, aanrader!
Heel leuk bezempje waar de kat dol op is.
Katten zijn er gek op! Wel regelmatig weg nemen zodat ze het leuk blijven vinden.
31639
15357
Matatabi Bezem kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 1,99

Nieuw

Petstages Kitty Roll Kicker Track

Petstages Kitty Roll Kicker Track

Deze Petstages Kitty Roll Kicker Track vervult de speelbehoefte van uw kat. Het toegevoegde balletje met Catnip zorgt voor extra aantrekkingskracht. Het balletje rolt heen en weer wanneer uw huisdier ermee speelt, maar kan er niet uit vallen. Het formaat van dit speeltje is ideaal voor de kat om stevig vast te houden, er tegenaan te trappelen en er in te bijten. Dit gecombineerde kattenspeelgoed zorgt ervoor dat uw kat niet snel uitgekeken raakt. Zeker voor actieve katten is dit een goed middel om wat energie kwijt te raken en hem lang bezig te houden.  

Bij Brekz kunt u leuke kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Petstages Kitty Roll Kicker Track tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

     

Petstages Kitty Roll Kicker Track Kenmerken

 • Met rollend Catnip-balletje voor extra speelplezier
 • Ideaal voor actieve katten of katten die iets actiever mogen worden
 • Geschikt om vast te grijpen, tegenaan te trappelen en in te bijten
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant van dit Catnip speeltje? Kijk dan eens naar de Petstages Catnip Chaser. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/28205-home_default/petstages-kitty-roll-kicker-track.jpg
15.16 2019/01/01
32267
15516
Petstages Kitty Roll Kicker Track > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP is OP
€ 18,95
€ 15,16
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Catnip speeltjes

De geur van kattenkruid is werkelijk onwerstaanbaar voor katten! Kattenkruid (catnip) bevat de stof nepetalactone, een stof die een stimulerend effect heeft op de kat. Kattenkruid is een plant die tot de familie van de lipbloemigen behoort en komt van nature voor in Europa, Afrika en Azië.

De stof is volledig ongevaarlijk voor uw kat. Ongeveer 60% van de katten gaan rollen, miauwen en tegen het kruid aan schuren als ze in aanraking komen met kattenkruid. Dit is een soort gelukzalige toestand die een aantal minuten duurt. Uw kat zal daarom dol zijn op deze Catnip speeltjes!

Jonge katten zijn over het algemeen minder gevoelig voor het kruid dan oudere katten, en erfelijkheid speelt ook een belangrijke rol. Doordat het kruid zo'n positief effect heeft op het welbevinden van een kat kan het heel goed als beloningsproduct gegeven worden. 

De Catnip speeltjeszijn knuffelbeesten die kattenkruid bevatten. Ook vindt u in deze categorie catnipspray, om op een krabpaal of mand te spuiten. U kunt kattenkruid ook puur aan uw kat geven. Bestel dan gedroogde catnip. 

 • Een aantal pluche speeltjes voor de kat heeft een opening aan de achterkant. Hier kunt u het bijgeleverde kattenkruid instoppen. Ook kunt u het kattenkruid op zijn tijd verversen, zodat het effect aanwezig blijft. Een voorbeeld van zo'n product is de Kong Catnip Toy Hedgehog.
 • Lief! Kattenspeeltje Ster Girls is een speeltje dat niet hervulbaar is. 
 • Kong Premium Catnip is puur kattenkruid. Dit kunt u rechtstreeks aan uw kat geven of u kunt haar favoriete speeltje een nacht in het potje bewaren. Uw kat zal de volgende dag gegarandeerd met het speeltje gaan spelen!
 • U kunt Catnip Spray voor de kat op een krabpaal of een speeltje spuiten. Uw kat zal uren speelplezier hebben!

Zoekt u een speeltje voor uw kat dat een fantastische speelervaring oplevert? Koop dan nu Catnip speeltjes goedkoop online bij Brekz. Los kattenkruid en kattenkruidspray zijn ook verkrijgbaar! Hiermee kunt u het favoriete speeltje van uw kat behandelen.

Terug