Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kong Catnip Toy Duckie

Productinformatie
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Per 2
€ 7,95 (€ 3,98/ct)
€ 7,95 (€ 3,98/ct)

Kong Catnip Toy Duckie is een leuk pluche speeltje met catnip in de vorm van een klein eendje en is geschikt voor iedere kat. 

  • Leuk duckie speeltje
  • Met kattenkruid (catnip)
  • Voor iedere kat

Meer informatie

Kong Catnip Toy Duckie

Kong Catnip Toy Duckie is een leuk pluche speeltje met catnip in de vorm van een klein eendje en is geschikt voor iedere kat. Dit pluche speeltje is heerlijk zacht en nodigt uw kat telkens weer uit om te spelen. Dat is niet in de laatste plaats dankzij het kattenkruid (catnip), dat achterin het speeltje kan worden gedaan. Werkt het kruid niet meer, dan kunt u het eenvoudig verversen, voor een blijvend aantrekkelijk speeltje. Het kattenkruid wordt meegeleverd in een apart buisje.

  • Leuk speeltje in de vorm van een klein eendje
  • Met kattenkruid (catnip), voor een blijvend aantrekkelijk kattenspeeltje
  • Kattenkruid meegeleverd in een apart buisje
  • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Kong kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Catnip Toy Duckie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speelbevertje met kattenkruid? Kijk dan eens bij de Kong Catnip Toy Beaver. Een overzicht van al onze Catnip speeltjes vindt u hier. 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
17-11-2020
1
2
3
4
5
Katten vinden dit een geweldig speeltje,hij heeft het bijna niet overleefd haha