terug
Cat It Senses kattenspeelgoed

Cat It Senses kattenspeelgoed

Cat It Senses is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardig kattenspeelgoed dat is ontworpen om het natuurlijke gedrag van katten te stimuleren en tegemoet te komen aan hun speelbehoeften.
Lees meer ..
Cat It Senses kattenspeelgoed

Cat It Senses kattenspeelgoed

Cat It Senses is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in kattenspeelgoed dat is ontworpen om het welzijn van katten te bevorderen. Met een diepgaand begrip van de behoeften van katten en een passie voor vernieuwing, streeft Cat It Senses ernaar om producten te ontwikkelen die zowel het natuurlijke gedrag van katten stimuleren als tegemoetkomen aan hun speelbehoeften.

Waarom spelen katten?

Spelen is een heel belangrijk onderdeel van het leven van een kat. Het stelt hen in staat om hun natuurlijke jachtinstincten te bevredigen, stress te verminderen, energie kwijt te raken en hun geest scherp te houden. Door te spelen kunnen katten hun omgeving verkennen, hun spieren versterken en hun coördinatie verbeteren. Bovendien draagt regelmatig spelen bij aan het verminderen van verveling en helpt het de kans op het ontwikkelen van gedragsproblemen bij katten te verkleinen.

Katten houden van verschillende soorten spelletjes, zoals achtervolgen, jagen, krabben, en het ontdekken van nieuwe omgevingen. Interactief speelgoed dat beweegt, geluid maakt of traktaties verstopt, spreekt vaak tot de verbeelding van katten. Daarnaast genieten veel katten van uitdagingen zoals voerpuzzels en speeltjes die hen aanmoedigen om hun intelligentie en vaardigheden te gebruiken.

Voordelen van spelen met Cat It Senses

Spelen heeft veel gezondheidsvoordelen voor katten van alle leeftijden. Voor kittens is spelen nodig voor hun ontwikkeling en groei, omdat het hen helpt motorische vaardigheden te ontwikkelen, sociale interactie te leren en hun energie kwijt te raken. Voor volwassen en senior katten helpt regelmatig spelen bij het behouden van een gezond gewicht, het verlichten van stress en het stimuleren van geestelijke alertheid.

Bij Brekz kunt u de beste kattenspeeltjes snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Cat It Senses kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Cat It Senses

Met Cat It Senses speelgoed kunt u uw kat voorzien van uitdagend en stimulerend speelgoed dat zijn fysieke en mentale welzijn bevordert, terwijl het ook zorgt voor langdurig speelplezier en vermaak.

  • Cat It Senses Food Maze is een interactief voerspeeltje om uw huisdier op een slimme manier eten te geven. Uw kat doet dit door de brokjes, die u bovenin het speelgoed doet, met zijn pootje door het doolhof te bewegen. Vallen de brokjes op het witte schoteltje onderin het speeltje, dan kan hij ze opeten. Begint uw kat geoefend te raken in deze truc? Geen nood, het speelgoed is in te stellen op verschillende moeilijkheidsgraden, door aan de groene schijven in het midden te draaien. Het speelgoed stimuleert uw kat om in beweging te komen voor zijn maaltijd en helpt hem bovendien om minder snel te eten. Een leuk, stimulerend product voor iedere kat en een ideaal product voor snelle en grote eters.

  • Cat It Senses Play Circuit biedt eindeloos speelplezier met het unieke ontwerp dat katten aanmoedigt om ballen door de baan te laten rollen en ze te achtervolgen. Het Cat It Senses Play Circuit bestaat uit diverse gebogen onderdelen. Met deze onderdelen kunt u bochten maken en op verschillende manieren een leuke baan aanleggen voor uw kat. Deze baan is aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een speciaal ontwerp, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken. Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen.

  • Cat It Senses Illuminated Balls zijn doorzichtige groene balletjes die oplichten wanneer ze bewegen en zijn geschikt voor katten van alle leeftijden. De oplichtende balletjes stimuleren het jachtinstinct van uw kat en roepen zo op tot een speelmoment. Dankzij het lichtje kan uw kat het speeltje ook in het donker gebruiken. Het rode LED-lampje in het balletje gaat automatisch aan bij beweging en gaat uit wanneer hij ongeveer 10 seconden stil ligt. De balletjes kunnen los worden gebruikt of in combinatie met een van de Cat It Senses Circuits.

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Is het speelgoed van Cat It Senses niet helemaal wat u zoekt of bent u simpelweg nieuwsgierig naar het complete aanbod? Kijk dan ook eens bij het andere speelgoed voor katten

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.