Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Cat It Senses kattenspeelgoed 

Het leukste Cat It Senses speelgoed tegen scherpe prijzen. Met het uitgebreide assortiment kunt u altijd het juiste speelgoed voor uw kat weet te vinden.
Lees meer ..

Cat It

Cat It Senses Speed Circuit

Cat It Senses Speed Circuit

Het Cat It Senses Speed Circuit is een speciaal ontworpen interactief speelgoed voor katten. Het circuit bestaat uit diverse gebogen onderdelen die bovendien een helling hebben, waardoor opwindende hoogteverschillen worden toegevoegd aan het spel. Met de onderdelen kunt u bochten maken en het circuit op verschillende manieren in elkaar zetten. Zo kunt u telkens een nieuwe leuke baan aanleggen voor uw kat. De onderdelen van het Cat It Senses Play Circuit zijn aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een felle kleur en is gemaakt van lichtgevend materiaal, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken, ook in het donker! Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen.

Bij de Cat It Senses Speed Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. De Cat It Senses Speed Circuit is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur. 

Bij Brekz bestelt u gemakkelijk en goedkoop het leukste speelgoed voor uw kat. Naast de Cat It Senses Play Circuit verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Zoekt u andere speeltjes voor uw kat van Cat It senses? Of bent u benieuwd naar kattenspeelgoed van andere fabrikanten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It Senses Speed Circuit > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Verpakking Prijs
Food Maze
€ 16,99
Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een speciaal circuit dat bestaat uit diverse gebogen onderdelen. Met deze onderdelen kunt u bochten maken en op verschillende manieren een leuke baan aanleggen voor uw kat. Deze baan is aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een speciaal ontwerp, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken. Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen. Ook kunt u de Cat It Senses Play Circuit voor de kat uitbreiden met de Cat It Senses Massage Center voor de kat en de Cat It Senses Scratch Pad voor de kat

Bij het Cat It Senses Play Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur. 

Bij Brekz bestelt u het leukste speelgoed voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online. Naast het Cat It Senses Play Circuit voor de kat verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Misschien bent u op zoek naar een speeltje voor uw kat van Cat It senses? Of bekijk eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It Senses Play Circuit > Meer informatie
Verpakking Prijs
Play Circuit
€ 16,99
Cat It Senses Illuminated Balls

Cat It Senses Illuminated Balls

Cat It Senses Illuminated Balls zijn doorzichtige groene balletjes die oplichten wanneer ze bewegen en zijn geschikt voor katten van alle leeftijden. De oplichtende balletjes stimuleren het jachtinstinct van uw kat en roepen zo op tot groot speelplezier. En dankzij het lichtje kan uw kat het speeltje ook in het donker gebruiken. Het rode LED-lampje in het balletje gaat automatisch aan bij beweging en gaat uit wanneer hij ongeveer 10 seconden stil ligt. De balletjes kunnen los worden gebruikt of in combinatie met een van de Cat It Senses Circuits producten.
Een verpakking bevat twee Cat It Senses Illuminated Balls.

 • Leuk speeltje met een oplichtend LED-lampje bij beweging
 • Ook handig om in het donker mee te spelen, ideaal voor het nachtleven van uw kat
 • Roept het jachtinstinct op bij uw kat
 • Ook te gebruiken in combinatie met een van de vele Cat It Senses Circuits producten
 • Rode lampje gaat automatisch aan bij beweging en schakelt na 10 seconden stilliggen weer uit

 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste Cat It Senses producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Senses Illuminated Balls tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Cat It Senses Circuit product? Kijk dan eens bij het Cat It Senses Speed Circuit. Een overzicht van al onze Cat It Senses producten vindt u hier.

 

Cat It Senses Illuminated Balls > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 5,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Cat It Senses

Katten houden er van om te spelen en daarom horen kattenspeeltjes altijd aanwezig te zijn in een kattenhuishouden. Door de aanwezigheid van kattenspeelgoed is er afwisseling in het leven van uw kat. Hij kan zich nu zelfs vermaken als het baasje niet thuis is. Daarnaast kunnen kattenspeeltjes nuttig zijn om bepaald gedrag bij uw kat af te leren. Wanneer uw kat te gulzig eet kan speelgoed hem helpen om rustiger en minder te eten. Cat it is een organisatie die als doel heeft om zo creatief mogelijk bezig te zijn met kattenspeelgoed. Met dit uitgangspunt creëren ze innovatief speelgoed dat aansluit bij de praktische behoeften van zowel u als uw kat. Het uiteenlopende assortiment maakt dat u altijd het juiste speelgoed voor uw kat weet te vinden.

Voordelen Cat It Senses

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Cat It Senses voor u op een rijtje gezet:

 • Innovatief speelgoed waar uw kat lang plezier van heeft
 • Naast plezier ook een educatieve kant aan het speelgoed
 • Uiteenlopend assortiment zorgt dat er altijd geschikt speelgoed voor uw kat is
 • Voldoet aan de wensen en behoeften van een speelse kat


Assortiment Cat it

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Cat It Senses producten die wij verkopen:

 • Cat It Senses Super Achtbaan: Met een bal in deze achtbaan heeft uw kat uren speelplezier. De achtbaan kan op verschillende manieren gebouwd worden of uitgebreid worden met een tweede pakket en wordt dus nooit saai. Door de bochten en hoogteverschillen blijft het speelgoed een uitdaging voor uw kat.

 • Cat It Senses Illuminated Balls: Deze ballen geven lcith zodra uw kat ze aanraakt. De ballen zijn geschikt voor de Cat It Senses Play Circuit en de Cat It Senses Speed Circuit. Het maakt het mogelijk voor uw kat om er ook in het donker mee te spelen.

 • Cat It Senses Massage Center: Dit speelgoed prikkelt de zintuigen van uw kat. De geribbelde oppervlakken en de mogelijkheid om kattenkruid toe te voegen stimuleren het wrijven tegen het massage center. Dit deel van de Senses lijn is goed te combineren met de andere delen zoals het Play Circuit of de Scratch Pad
   

Ander merk kattenspeelgoed?

Zoekt u kattenspeelgoed van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina kattenspeelgoed.

Terug