terug
Cat It Senses kattenspeelgoed

Cat It Senses kattenspeelgoed

Het leukste Cat It Senses speelgoed tegen scherpe prijzen. Cat It Senses is leuk en uitdagend speelgoed voor iedere kat!
Lees meer ..
Cat It Senses kattenspeelgoed

Cat It Senses

Katten houden er van om bezig te zijn en te kunnen spelen. Daarom is het verstandig om uw kat de mogelijkheid te geven om iets te doen. Zeker wanneer u niet thuis bent kan uw kat zich gaan vervelen. In het ergste geval kan dit leiden tot probleemgedrag. Door de aanwezigheid van kattenspeelgoed is er meer afwisseling in het leven van uw kat. Hij kan zich nu zelfs vermaken wanneer u van huis bent.

Cat It heeft als doel om uw kat zo creatief mogelijk bezig te laten zijn met kattenspeelgoed. Cat It Senses is innovatief speelgoed dat aansluit bij de praktische behoeften van uw kat. 

Voordelen Cat It Senses

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Cat It Senses voor u op een rijtje gezet:

  • Innovatief speelgoed waar uw kat lang plezier van heeft
  • Naast plezier ook een educatieve bijdrage
  • Voldoet aan de wensen en behoeften van een speelse kat

Assortiment Cat It

  • Cat It Senses Speed Circuit bestaat uit diverse gebogen onderdelen die een helling hebben, waardoor hoogteverschillen worden toegevoegd aan het spel. Met de onderdelen kunt u bochten maken en het circuit op verschillende manieren in elkaar zetten, zodat u telkens een nieuwe leuke baan kunt aanleggen voor uw kat. De onderdelen van het Cat It Senses Play Circuit zijn op sommige stukken open, waardoor uw kat met zijn pootjes de bal kan wegslaan. 
    Een soortgelijke variant is de Cat It Senses Play Circuit voor de kat.

  • Cat it Senses Food Maze is een voerspeeltje voor katten en kan worden gebruikt om uw huisdier op een slimme manier eten geven; uw kat moet zijn maaltijd verdienen. Uw kat moet met zijn pootje door het doolhof bewegen om de brokjes te pakken.
  • Een andere speelgoed variant van Cat is zijn de Cat It Senses Illuminated Balls. Deze ballen geven licht zodra uw kat ze aanraakt. De ballen zijn geschikt voor de Cat It Senses Play Circuit en de Cat It Senses Speed Circuit. Het maakt het mogelijk voor uw kat om er ook in het donker mee te spelen.

Ander merk kattenspeelgoed?

Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk dan de pagina met al ons kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.