Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Cat it Senses Food Maze voor de kat

Food Maze
€ 16,99
€ 16,99

Cat it Senses Food Maze voor de kat is een voerspeeltje voor katten en kan worden gebruikt door iedere kat.

  • Stimuleert uw kat te spelen
  • Ideaal voor (te) snelle eters
  • Prikkelt de zintuigen

Cat it Senses Food Maze voor de kat

Cat it Senses Food Maze voor de kat is een voerspeeltje voor katten en kan worden gebruikt door iedere kat. Met behulp van dit speeltje kunt u uw huisdier op een slimme manier eten geven; uw kat moet zijn maaltijd verdienen. Hij doet dit door de brokjes, die u bovenin het speelgoed doet, met zijn pootje door het doolhof te bewegen. Vallen de brokjes op het witte schoteltje onderin het speeltje, dan kan hij ze opeten. Begint uw kat geoefend te raken in deze truc? Geen nood, het speelgoed is in te stellen op verschillende moeilijkheidsgraden, door aan de groene schijven in het midden te draaien. Het speelgoed stimuleert uw kat om in beweging te komen voor zijn maaltijd en helpt hem tevens om minder snel te eten. Een leuk, stimulerend product voor iedere kat en een ideaal product voor snelle en grote eters dus.

Bij Brekz kunt u het beste  voor uw speelgoed voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat it Senses Food maze voor de kat tegen de scherpste prijs.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scratchpad voor de kat? Kijk dan eens bij de Cat It Senses Scratch Pad voor de kat. Voor een overzicht van al ons speelgoed voor katten kijkt u op de Productpagina.