Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Productinformatie
Play Circuit
€ 16,99
€ 16,99

Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een ideaal spel om de zintuigen van uw kat of kitten eens goed mee te prikkelen!

  • Fantastisch speelgoed
  • Speciaal ontwerp
  • Voor uren plezier

Meer informatie

Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een speciaal circuit dat bestaat uit diverse gebogen onderdelen. Met deze onderdelen kunt u bochten maken en op verschillende manieren een leuke baan aanleggen voor uw kat. Deze baan is aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een speciaal ontwerp, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken. Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen. Ook kunt u de Cat It Senses Play Circuit voor de kat uitbreiden met de Cat It Senses Massage Center voor de kat en de Cat It Senses Scratch Pad voor de kat

Bij het Cat It Senses Play Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur. 

Bij Brekz bestelt u het leukste speelgoed voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online. Naast het Cat It Senses Play Circuit voor de kat verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Misschien bent u op zoek naar een speeltje voor uw kat van Cat It senses? Of bekijk eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
11-07-2018
4
4
4
4
4
Nadien toch nog de niet geleverde zaken ontvangen. Ze hebben heg opnieuw verzonden