Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kittenspeeltjes 


Kong

Cat It

Nieuw

Kong

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens is stevig speelgoed voor jonge, energieke kittens en kleine katten. Deze Kickeroo maakt geluid, door het knisperen van een folie die erin verwerkt is. Het bevat daarnaast kattenkruid (ookwel catnip genoemd) dat ervoor zorgt dat dit accessoire de beste vriend van uw kat wordt. Kattenkruid is een kruid waar uw kat zich blij, rustig of gelukzalig van zal voelen. Het kruid dat hier inzit is Noord-Amerikaans, een sterke variant. De pluche staart van het speelgoed doet de Kong Kickeroo op een prooi lijken, wat het natuurlijke jachtinstinct aanwakkert. Dit stevige speeltje zal niet snel kapot gaan; uw kat kan er gerust in bijten en ermee spelen. Daarnaast is het perfect om mee te knuffelen of slapen. De Kong Kickeroo voor kittens is 20 cm lang. 

 • Stevig en duurzaam speelgoed 
 • Voor energieke kittens en jonge katten
 • Maakt een knisperend geluid en bevat kattenkruid
 • Bevat een pluche staart, wat het jacht instinct stimuleert
 • Om mee te spelen, knuffelen en slapen

Bij Brekz kunt u het beste kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Kickeroo voor kittens tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Specificaties Kong Kickeroo voor kittens

Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Eventuele voorkeur voor een print kan tijdens het bestellen bij de opmerkingen vermeld worden. 

 • Blauw met een rondjespatroon
 • Paars met een streepjespatroon
 • Roze met een vlekkenpatroon.

Afmetingen (zonder staart)
Lengte: 13 cm
Breedte: 5 cm 
Dikte: 3 cm


Ander kattenspeelgoed? 

Bent u op zoek naar kleiner kattenspeelgoed waar catnip in zit? Bekijk dan onze Catnip speeltjes. Hier verkopen we onder andere het Lief! Kattenspeeltje Ster Unisex. Deze is in totaal ongeveer 14 centimeter lang. 

 

Kong
https://www.brekz.nl/1910-home_default/kong-kickeroo-voor-kittens.jpg
3.75 2019/01/01
Is leuk en spelen er goed mee bedankt
2462
1427
Kong Kickeroo voor kittens > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,75

Cat It

Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een speciaal circuit dat bestaat uit diverse gebogen onderdelen. Met deze onderdelen kunt u bochten maken en op verschillende manieren een leuke baan aanleggen voor uw kat. Deze baan is aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een speciaal ontwerp, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken. Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen. Ook kunt u de Cat It Senses Play Circuit voor de kat uitbreiden met de Cat It Senses Massage Center voor de kat en de Cat It Senses Scratch Pad voor de kat

Bij het Cat It Senses Play Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur. 

Bij Brekz bestelt u het leukste speelgoed voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online. Naast het Cat It Senses Play Circuit voor de kat verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Misschien bent u op zoek naar een speeltje voor uw kat van Cat It senses? Of bekijk eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It
https://www.brekz.nl/635-home_default/cat-it-senses-play-circuit.jpg
16.99 2019/01/01
Nadien toch nog de niet geleverde zaken ontvangen. Ze hebben heg opnieuw verzonden
857
499
Cat It Senses Play Circuit > Meer informatie
Verpakking Prijs
Play Circuit
€ 16,99
Speelbal met veren zwart/wit kattenspeelgoed

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29027-home_default/speelbal-met-veren-zwartwit-kattenspeelgoed.jpg
3.49 2019/01/01
32882
15681
Spielzeug mit Federn schwarz/weißes Katzenspielzeug > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Cat It Senses Speed Circuit

Cat It Senses Speed Circuit

Het Cat It Senses Speed Circuit is een speciaal ontworpen interactief speelgoed voor katten. Het circuit bestaat uit diverse gebogen onderdelen die bovendien een helling hebben, waardoor opwindende hoogteverschillen worden toegevoegd aan het spel. Met de onderdelen kunt u bochten maken en het circuit op verschillende manieren in elkaar zetten. Zo kunt u telkens een nieuwe leuke baan aanleggen voor uw kat. De onderdelen van het Cat It Senses Play Circuit zijn aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een felle kleur en is gemaakt van lichtgevend materiaal, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken, ook in het donker! Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen.

Bij de Cat It Senses Speed Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. De Cat It Senses Speed Circuit is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur. 

Bij Brekz bestelt u gemakkelijk en goedkoop het leukste speelgoed voor uw kat. Naast de Cat It Senses Play Circuit verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
     

Ander product?

Zoekt u andere speeltjes voor uw kat van Cat It senses? Of bent u benieuwd naar kattenspeelgoed van andere fabrikanten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It
https://www.brekz.nl/2930-home_default/cat-it-senses-speed-circuit.jpg
12.99 2019/01/01
Erg leuk omdat het in verschillende vormen gelegd kan worden en ze er dan met 2 tegelijk mee kunnen spelen.
4009
2141
Cat It Senses Speed Circuit > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Speellaserlampje

Speellaserlampje

Het Speellaserlampje is een zeer vermakelijk speeltje en is geschikt voor zowel honden als katten. Met dit lampje stuurt u uw kat of hond door de hele kamer. Het interessante gekleurde lichtje is de leukste manier om uw huisdier mee in beweging te krijgen. U kunt het speellaserlampje bevestigen aan uw broek of sleutelbos. Wordt geleverd inclusief batterijen.

 • Voor eindeloos plezier, de leukste methode om uw huisdier in beweging te krijgen
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Te bevestigen aan de broek of sleutelbos
 • Inclusief batterijen

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het speellaserlampje tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bot? Kijk dan eens bij het Massief rubberen bot voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u hier. Kattenspeelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/20967-home_default/speellaserlampje.jpg
5.99 2019/01/01
Katten vinden het fantastisch! Knopje wel moeilijk in te drukken.
4724
2451
> Meer informatie
Speellaserlampje 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Kattenspeeltjes zak á 10 stuks

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/31398-home_default/kattenspeeltjes-zak-a-10-stuks.jpg
3.99 2019/01/01
34070
16093
Kattenspeeltjes zak á 10 stuks > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 3,99
Paars
€ 3,99

Nieuw

Petstages Kitty Roll Kicker Track

Petstages Kitty Roll Kicker Track

Deze Petstages Kitty Roll Kicker Track vervult de speelbehoefte van uw kat. Het toegevoegde balletje met Catnip zorgt voor extra aantrekkingskracht. Het balletje rolt heen en weer wanneer uw huisdier ermee speelt, maar kan er niet uit vallen. Het formaat van dit speeltje is ideaal voor de kat om stevig vast te houden, er tegenaan te trappelen en er in te bijten. Dit gecombineerde kattenspeelgoed zorgt ervoor dat uw kat niet snel uitgekeken raakt. Zeker voor actieve katten is dit een goed middel om wat energie kwijt te raken en hem lang bezig te houden.  

Bij Brekz kunt u leuke kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Petstages Kitty Roll Kicker Track tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

     

Petstages Kitty Roll Kicker Track Kenmerken

 • Met rollend Catnip-balletje voor extra speelplezier
 • Ideaal voor actieve katten of katten die iets actiever mogen worden
 • Geschikt om vast te grijpen, tegenaan te trappelen en in te bijten
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant van dit Catnip speeltje? Kijk dan eens naar de Petstages Catnip Chaser. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/28205-home_default/petstages-kitty-roll-kicker-track.jpg
18.95 2019/01/01
32267
15516
Petstages Kitty Roll Kicker Track > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten