Kittenspeeltjes

Kittenspeeltjes

Heeft u een kitten in huis? Kittenspeeltjes zijn ideaal om uw nieuwe kameraad zich veilig en vertrouwd te laten voelen in zijn nieuwe thuis. Wij hebben we een ruim assortiment speelgoed voor kittens en jonge katten!
Lees meer ..
Kittenspeeltjes

Kittenspeeltjes

Als u pas een nieuwe kitten in huis heeft, heeft u vast gemerkt hoe energiek en speels hij of zij kan zijn. Er is daarom niets beters dan uw kitten te trakteren in de vorm van een kittenspeeltje. Een kittenspeeltje kan er voor zorgen dat uw kitten minder snel geneigd is om uw bank of gordijnen kapot te krabben. Daarnaast kan het een handige manier zijn om het vertrouwen van uw nieuwe maatje sneller te winnen!

Voordelen speelgoed voor kittens

Een speeltje voor uw kitten is niet alleen leuk, maar is bovendien ook een manier om uw kitten in zijn ontwikkeling te ondersteunen. Kittenspeeltjes kunnen bijvoorbeeld helpen bij het omgaan met stress, het trainen van het brein en het bevorderen van het jachtinstinct. Daarnaast zorgen veel speeltjes ervoor dat uw kitten zijn dagelijkse dosis beweging krijgt, wat essentieel is bij jonge katten die nog niet naar buiten mogen. 

Assortiment speeltjes voor kittens

In ons assortiment kunt u speelgoed voor kittens van verschillende soorten, maten en merken vinden. Hieronder volgt een kleine greep uit ons assortiment met diverse soorten kittenspeeltjes.

Kong

Voor kittens heeft Kong de Kong Kickeroo ontwikkeld. Dit leuke speeltje maakt een ritselgeluid en bevat kattenkruid, waardoor uw kitten zich er goed mee zal kunnen vermaken. Daarnaast heeft een pluchen staart, die het jachtinstinct stimuleert. 

Cat It

De Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een spel om de zintuigen van uw kat mee te stimuleren. U kunt met de onderdelen van dit speelgoed een baan maken, waar uw kitten een balletje door kan slaan. Het is speciaal ontworpen om de aandacht van uw kat te trekken, en is daardoor goed voor uren speelplezier!

Overig

U kunt ook speelballetjes met veertjes voor uw kleine vriend bestellen of een klein laserlampje. Hierbij kunt u ontspannen vanaf de bank met uw kitten spelen. Besef wel dat uw jonge kat zijn "prooi" nooit kan vangen. We raden u daarom aan om uw kat regelmatig een tastbaar speeltje als beloning toe te werpen!

Let op:  Gebruik kittenspeelgoed alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Voorkom dat uw kat delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u speeltjes voor volwassen katten? Dan kunt u een kijkje nemen op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.