Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pluchen kattenspeeltjes 

Leuke pluchen speeltjes helpen uw kat zich vermaken ook wanneer hij of zij veel binnenshuis is. Kattenspeelgoed draagt bij een een gelukkig en gezond leven voor uw kat.
Lees meer ..

Stress

Latex Vis met Bel kattenspeeltje

Latex Vis met Bel kattenspeeltje

Het Latex Vis met Bel kattenspeeltje is een leuk plastic speeltje met een zacht staartje en een belletje. Het speeltje heeft de vorm van een vis en is verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, groen en rood. Het is 15 x 5 x 5 cm groot. Het spelen met een kattenspeeltje als dit houdt uw kat fit en verbetert zijn jachtzintuigen. Daarnaast voorkomt het verveling en het verbetert het ontspanningsvermogen.

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speeltje of aan uw dier door verkeerd gebruik. 

 • Gemaakt van plastic
 • Heeft zachte staart en belletje
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • 15 x 5 x 5 cm groot
 • Houdt uw kat fit
 • Verbetert het jachtvermogen
 • Voorkomt verveling

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenspeeltjes, zoals de Latex Vis met Bel gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Uw aankoop staat snel bij uw voor de deur!

Ander kattenspeeltje dan Latex Vis met Bel kattenspeeltje

Voor een ander speeltje met een bel kunt u ook kiezen voor een speelrol met bel of kies voor heel schattige speeltjes, zoals de glittergezichtjes. Bekijk ook ons gehele aanbod en bestel de leukste kattenspeeltjes voor uw kat!

https://www.brekz.nl/25112-home_default/latex-vis-met-bel-kattenspeeltje.jpg
2.49 2019/01/01
Leuk speeltje voor de katten, zowel jong als wat ouder vinden het leuk.
27839
14457
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49

Stress

Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten

Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten

De Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten is een leuke en warme knuffelkat voor uw kat. Hij heeft een hoes van zacht pluche en is gevuld met boekweit. U kunt hem namelijk 30 seconden in de magnetron verwarmen zodat hij 45 - 60 minuten warmte afgeeft en uw kat er heerlijk mee kan slapen. De knuffel is 18 x 10 cm groot en de hoes kan in de wasmachine gewassen worden. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Voorkom dat uw kat deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Knuffel voor katten
 • Hoes van pluche
 • Gevuld met boekweit
 • Kan verwarmd worden
 • 18 x 10 cm groot
 • Om mee te slapen
 • Wasbaar op 30°

Bij Brekz kunt u diverse knuffelspeeltjes eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten en uw bestelling staat snel voor uw deur!

Andere knuffel dan Petstages Kitty Cuddle Pal voor katten?

Bij ons kunt u ook de Kong Catnip Toy Turtle voor de kat of de glow in the dark Petstages Nighttime Cuddle Toy voor katten bestellen. Bekijk ook ons gehele assortiment kattenspeelgoed en beste de zachtste speeltjes snel!

https://www.brekz.nl/25414-home_default/petstages-kitty-cuddle-pal-voor-katten.jpg
9.99 2019/01/01
28449
14590
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/30926-home_default/pluche-muis-shakin-jerry-kattenspeelgoed.jpg
3.49 2019/01/01
Snelle levering, goed verpakt! Prima!
33704
15964
Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Trixie Muis/Mol met piep voor de kat

Trixie Muis/Mol met piep voor de kat

Trixie Muis/Mol met piep voor de kat is een leuk speeltje voor uw kat of kitten. Als je hem beweegt of ergens tegenaan stoot, maakt hij een piepend geluid. Uw kat zal hierdoor meteen eropaf gaan. Hij kan er niet alleen leuk mee spelen, maar hem ook gebruiken als knuffel om lekker mee te slapen. Het speeltje is namelijk gemaakt van zacht pluche. Hij is verkrijgbaar als muis en als mol. De mol is 7 cm groot en gemaakt van donkerbruin pluche met huidskleurige handen, voeten en oren. Ook heeft hij snorharen. De muis is ook 7 cm groot en gemaakt van lichtbruin pluche met een zwarte neus en hij heeft een touwtje als staart.

Voordelen van de Trixie Muis/Mol met piep voor de kat

 • Leuk speeltje voor uw kat of kitten
 • Verkrijgbaar als muis of mol
 • Maakt piepend geluid
 • 7 cm groot
 • Ook geschikt als knuffel

Bij Brekz kunt u online de leukste speeltjes kopen voor katten en kittens. Bestel de Trixie Muis of Mol met piep nu voordelig online. Ze zijn per stuk verkrijgbaar.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander speeltje voor uw kat of kitten? Brekz verkoopt ook balletjes en hengels. Kijk hier voor ons gehele assortiment aan kattenspeelgoed en bestel snel op Brekz!

Trixie
https://www.brekz.nl/2928-home_default/trixie-kattenspeeltje.jpg
3.99 2019/01/01
Geweldig .
Het is en blijft een enorm succes. Zowel bij de oude en jonge katten.
Succes, maar kat verliest interesse als het niet beweegt.
Best grappig en m'n kat speelt er zo nu en dan mee
4008
2140
Trixie Kattenspeeltje > Meer informatie
Verpakking Prijs
muis
€ 3,99
mol
€ 3,99
Trixie Pluche Muis met Bel voor de kat (2st)

Trixie Pluche Muis met Bel voor de kat (2st)

De Trixie Pluche Muis met Bel voor de kat (2st) is een leuk speelmuisje met roze oortjes en een touwtje als staartje. Het muisje is 5 cm groot heeft een lekkere catnip en een belletje waardoor het voor uw kat heel aantrekkelijk wordt ermee te spelen. U kunt dit speeltje bestellen in de kleuren wit of grijs. Ze worden per twee stuks verstuurd. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Kattenspeeltje
 • Grijs of wit met roze oren
 • 5 cm groot
 • Met catnip en belletje
 • Per 2 stuks

Bij Brekz kunt u de leukste kattenspeeltjes gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Pluche Muis met Bel voor de kat (2st) en uw aankoop wordt snel bij u bezorgd!

Ander kattenspeeltje dan Trixie Pluche Muis met Bel voor de kat (2st)?

Bij ons kunt u ook andere speeltjes met een catnip, zoals de Kong Catnip Toy Duckie of andere speeltjes met een belletje, zoals de Latex Vis met Bel kattenspeeltje bestellen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes.

https://www.brekz.nl/25677-home_default/trixie-pluche-muis-met-bel-voor-de-kat-2st.jpg
2.49 2019/01/01
Hele leuke muisjes! Mijn 3 poezen zijn er helemaal dol op!
Product is prima maar het zou mooi zijn als de verpakking tussen het inpakken en her vervoeren is een keer heel bleef ik heb nu al 3 keer kapotte verpakkingen gehad
28812
14664
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,49
Per 3 verpakkingen
€ 6,99
Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st)

Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st)

Met de Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) kunt u uw kat heerlijk verwennen en zal uw huisdier naar hartelust kunnen spelen en zijn of haar extra energie kwijt raken. In de pluche muisjes zit een kern van Catnip. Catnip is een andere benaming voor kattenkruid, een vaste plant waar katten dol op zijn! In deze plant zit namelijk een stofje die katten stimuleert om te gaan spelen. Wanneer u uw kat dus spelenderwijs meer in beweging wil laten komen, is de Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) voor u!

 • inclusief Catnip (kattenkruid) kern voor uitermate speelplezier
 • verpakt per 6 stuks
 • merk: Trixie

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bekijkt u graag vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de pagina van de Catnip speeltjes. Hier vind u bijvoorbeeld de Kong Catnip Toy Rat en de Trixie Catnip Stick voor de kat.

https://www.brekz.nl/25675-home_default/trixie-pluche-muis-met-catnip-kern-voor-de-kat-6st.jpg
4.99 2019/01/01
28810
14663
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
Per 2 verpakkingen
€ 8,99
Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat (2st)

Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat

De Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat zijn kleine balletjes met een doorsnede van ongeveer 3 cm. Ze zijn gemaakt van zwart of wit pluche en bevatten een belletje en een catnip van heerlijk geurend kattenkruid waardoor uw kat met de balletjes zal willen blijven spelen. Elke verpakking bevat 2 balletjes en u kunt de balletjes per 1, 3 of 6 verpakkingen tegelijk bestellen. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Gemaakt van pluche
 • Zwart of wit gekleurd
 • 3 cm doorsnede
 • Met belletje
 • Met catnip
 • Per 2 verpakt

Bij Brekz kunt u diverse soorten speelgoed gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Trixie Pluchen Bontballetjes voor de kat en uw bestelling wordt snel bij u thuis afgeleverd!

Andere kattenspeeltje dan Trixie Pluche Bontballetjes voor de kat?

U kunt bij ons ook de pluchen muis of mol met piep kopen, of de Kong Wubba Cat Duck met catnip of de speelballetjes met luipaardprint. Bekijk ook ons gehele aanbod aan pluchen speeltjes, speeltjes met catnip en speelballetjes en bestel de leukste speeltjes snel online!

https://www.brekz.nl/25673-home_default/trixie-pluche-bontballetjes-voor-de-kat-2st.jpg
1.99 2019/01/01
zij is door het dolle heen als ze er mee speelt
Super balletjes.
Niet spannend genoeg voor onze kat.
De bontballetjes zijn erg klein. Had ze wat groter verwacht.
28807
14662
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,99
Per 3 verpakkingen
€ 5,25
Per 6 verpakkingen
€ 8,99
Lief! Speelballetjes Unisex voor de kat

Lief! Speelballetjes Unisex voor de kat

Lief! Speelballetjes Unisex voor de kat zijn zachte pluche speelballetjes met catnip en zijn geschikt voor iedere kat. Voor katten is niets zo leuk als spelen met balletjes. Deze leuke speelballetjes van zacht pluche bevatten daarbij ook nog eens catnip (kattenkruid) en zijn dus extra aantrekkelijk voor uw kat. De Lief! Speelballetjes staan hierdoor garant voor urenlang speelplezier.

De afmetingen van deze balletjes zijn: circa 5 cm. 
Een verpakking bevat 3 balletjes.

 • Zachte pluche speelballetjes voor de kat
 • Bevatten catnip, voor extra aantrekkingskracht
 • Geschikt voor iedere kat
 • Afmetingen: circa 5 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste pluche speeltjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Speelballetjes Unisex voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trillend pluche speeltje? Kijk dan eens bij de Trillende Pluche Eend. Een overzicht van al onze Pluche speeltjes vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/23276-home_default/lief-speelballetjes-unisex-voor-de-kat.jpg
5.95 2019/01/01
3 verschillende balletjes waar mijn kitten graag mee speelt!
25219
13943
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Trillende Pluchen Eend

Trillende Pluchen Eend

Trillende Pluchen Eend is en leuk speeltje voor uw kat. Omdat het eendje zo klein is, namelijk 11 bij 8 centimeter, is hij ook geschikt voor kittens. Wanneer er aan het touwtje wordt getrokken, gaat de eend trillen en over de grond bewegen. Dit vindt uw kat erg leuk en het zal een hoop plezier opleveren. Het zal de speelsheid en instincten van uw kat trainen. Deze pluchen eend is niet alleen geschikt voor urenlang speelplezier. De buitenkant is erg zacht en dat maakt hem ook fijn om mee te knuffelen. 

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan speelgoed op uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trillende Pluchen Eend tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken vanalles voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk mogelijk te maken op een veilige manier. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.
 

Ander kattenspeelgoed?

Bent u op zoek naar groter speelgoed voor uw kat? Bekijk dan ons Pluchen speelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere het Lief! Wrestling Fish Unisex kattenspeelgoed. Deze is circa 20 centimeter lang. Op de rest van de pagina verkopen we nog meer speelgoed van het merk Lief! en andere merken.

Brekz
https://www.brekz.nl/2949-home_default/trillende-pluche-eend.jpg
2.99 2019/01/01
Leuk speelgoed voor de kat, voor een leuk prijsje
leuk speeltje voor de kat
Leuk ding. Kitten vindt het erg interessant!
4040
2151
Trillende Pluche Eend > Meer informatie
Trillende Pluchen Eend 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Vogel met veren zwart/wit kattenspeelgoed

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29045-home_default/vogel-met-veren-zwartwit-kattenspeelgoed.jpg
3.99 2019/01/01
32898
15688
Vogel met veren zwart/wit kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Pluchen speeltjes kat

Een kat die vrolijk kan spelen, heeft een gelukkig leven en dat is goed voor de gezondheid. Het is dus belangrijk dat uw kat zich kan vermaken. Pluchen speeltjes kat voorkomen dat uw kat zich verveelt. Vooral katten die geen ander huisdier om zich heen hebben of katten die niet naar buiten kunnen, zullen zich eerder vervelen.

Hierdoor kunnen ze erg lui en chargrijning worden. Het is gezond voor een kat om te bewegen en dit zal hij of zij doen wanneer er speeltjes voorhanden zijn. Het is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens erg goed voor de gezondheid en het gewicht van uw huisdier! Er zijn kattenspeeltjes die catnip (ook wel kattenkruid) bevatten. Dit is een kruid afkomstig van de nepeta sibririca. Katten vinden dit erg lekker ruiken en ze krijgen er een aangenaam gevoel van. 

Bij Brekz vindt u een ruim assortiment leuke, goede en voordelige kattenspeeltjes gemaakt van pluche. Niet alleen leuk om mee te spelen, ook leuk om naar te kijken.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Ieder speeltje is enkel bedoeld om mee te spelen . Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of gevolgen voor uw huisdier door verkeerd gebruik.

Assortiment Pluchen speeltjes kat

Lief! assortiment
Lief! is een bekend merk op het gebied van accessoires, dat onder andere speeltjes voor huisdieren verkoopt. Opvallend in dit assortiment is dat er een scheiding tussen 'boys' en 'girls' is. Dit geeft het speeltje iets persoonlijks. Lief! verkoopt ook unisex speelgoed. Ons Lief! assortiment bestaat uit balletjes, dieren een speeltjes met veren. Ze bevatten allemaal catnip. Een voorbeeld vindt u hier.

Designed By Lotte
Designed By Lotte staat bekend om accessoires die gerelateerd zijn aan honden en katten. Dit merk maakt niet alleen speeltjes voor de dieren zelf, maar ook producten voor in huis zoals fotolijsten, manden en deurmatten. Het doel van Designed By Lotte is om mooie, tijdloze en eigenzinnige producten te creëren die mooi bij het interieur passen en waar uw huisdier ook nog eens dol op is. In ons assortiment verkopen we verschillende soorten vogeltjes, met allemaal een verschillende naam. Bekijkt u hier ons assortiment.

Pluchen speeltjes met geluid
Deze drie vogels hebben ook verschillende namen: Wavy, Eggy en Wiggle. Ze zien er schattig uit en maken tijdens het spelen een geluid, waarvan uw kat erg enthousiast zal worden. 

Trillende dieren 
In ons assortiment vindt u ook speeltjes die trillen. Wanneer er aan het touwtje getrokken wordt, gaat het pluchen beestje trillen en beweegt het over de grond. Succes verzekerd! 

Overig
Neemt u een kijkje in ons complete aanbod voor nog veel meer andere speeltjes. Denk aan diertjes van textiel, kleine muisjes en speelgoed met veren of een hengel.

Andere speeltjes?

Bent u in plaats van speelgoed voor uw kat op zoek naar speelgoed voor uw hond? Bekijk dan ons Pluchen speelgoed voor honden. Hier verkopen we onder andere een Pluchen Drumstick voor de hond.

Terug