Kattenspeeltjes

Kattenspeeltjes

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim assortiment kattenspeeltjes waarmee uw kat zich eindeloos kan vermaken. Van speelballetjes tot snackspeeltjes!
Lees meer ..
Kattenspeeltjes

Assortiment Kattenspeelgoed

​Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim assortiment kattenspeelgoed waarmee uw kitten of kat zich eindeloos kan uitleven. Wij hebben speelgoed in alle soorten en maten voor katten die houden van uitdaging, voor katten die gek zijn op catnip, voor katten die dol zijn op zacht pluche, voor katten die het liefst een snack vinden in hun speeltje en voor kattenliefhebbers die graag een duurzaam kattenspeeltje kopen. Daarnaast vind u bij ons diverse soorten hengels en balletjes.

​Bekijk hierboven ons uitgebreide aanbod en bestel de allerleukste producten uit ons assortiment kattenspeelgoed gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz!

Een kleine selectie van de populairste kattenspeeltjes in ons assortiment:

Knuffeldieren

Bij ons kunt u diverse soorten pluchen speelgoed vinden, zoals de Trixie muis of mol die fijn is als knuffel, maar ook kan piepen. Of kies voor de Pluche Muis Shakin'Jerry! 

Kies voor uitdaging met interactief speelgoed

De Trixie Activity Snuffelmat is een leuke manier voor uw kat om zijn brokjes of lekkere kattensnoepjes te zoeken. Uw kat zal het voer of de snacks kunnen ruiken, maar vanwege de structuur van de mat niet zo eenvoudig kunnen zien. Ook de Cat Activity Flip Board is een leuke, uitdagende snackpuzzel voor katten. 

Ballen

In ons assortiment kunt u kiezen uit een snackbal of gewone speelbal. De snackbal kunt u vullen met brokjes of snacks die uw kat er vervolgens uit moet zien te krijgen. De felgekleurde speelballetjes zijn zachte balletjes met streepjes waarmee uw kat lekker kan spelen.          

Overige kattenspeeltjes

We hebben naast bovenstaande kattenspeeltjes ook nog een ruim aanbod andere soorten speeltjes. Heeft uw kat een beetje extra stimulans nodig om te gaan spelen? U kunt een potje kattenkruid bestellen om speelgoed nóg interessanter voor uw kat te maken. 

          

​Ander kattenspeelgoed?

Heeft uw kat weinig interesse in speeltjes? probeer eens één van onze Catnip kattenspeeltjes!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.