Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hengels kattenspeelgoed 

Wanneer u regelmatig een spelletje speelt met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Vrijwel alle katten (ongeacht leeftijd en ras) houden er van om regelmatig op een speelse manier te bewegen.
Lees meer ..

Hengels

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,75

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49

Hengels

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,99
Per 2
€ 3,49

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Speelhengels voor katten

Wanneer u regelmatig een spelletje speelt met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Vrijwel alle katten (ongeacht leeftijd en ras) houden er van om regelmatig op een speelse manier te bewegen. Dit komt door hun natuurlijke behoefte om te jagen. Wanneer u zo nu en dan een spelletje speelt met uw kat, blijft hij vrolijk en opgewekt, zeker wanneer u hem hierbij uitdaagt.  

Een leuke manier om met uw kat te spelen is door middel van een speelhengel. Speelhengels stimuleren het jachtinstinct van uw kat, doordat het speeltje aan het uiteinde van het touwtje hem uitdaagt om sprongen te maken en het te vangen. Een ideale en leuke manier om uw kat te laten bewegen! Bekijk dus gauw ons aanbod speelhengels voor katten.

De fabrikanten van het speelgoed dat wij verkopen hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en plezier. Bovendien voegen we regelmatig nieuw kattenspeelgoed toe, dus houd onze website in de gaten voor het laatste speelgoed waar u uw kat gelukkig mee kunt maken!

Bij Brekz kunt u de leukste speelhengels voor katten goedkoop online kopen! Bekijk dus gauw ons uitgebreide assortiment.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Aanbod Speelhengels voor katten

Hieronder vindt u een selectie van speelhengels voor katten die wij verkopen.

Beeztees speelhengel

  • De Beeztees Speelhengel Twisty is een speelhengel van hoge kwaliteit, die een kleine musketonhaak bevat waarmee de speeltjes aan de hengel verwisseld kunnen worden. Zo kunt u de speelhengel interessant houden voor uw kat. Ook kunt u de veertjes of plumeauvulling die standaard bij de hengel geleverd wordt los nabestellen. 
     

Designed by Lotte speelhengels

Overige speelhengels

Overige speeltjes of andere accessoires?

Wilt u misschien ons totaalaanbod kattenspeelgoed bekijken? Of bent u op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Kijk dan op onze katten accessoires pagina.

Terug