terug
Hengels kattenspeelgoed

Hengels kattenspeelgoed

Regelmatig spelen met uw kat versterkt de onderlinge band. Door het gebruik van speelhengels kunnen jullie beiden genieten van een leuk samenspel!
Lees meer ..
Hengels kattenspeelgoed

Speelhengels voor katten

Wanneer u regelmatig een spelletje speelt met uw kat, verbetert de onderlinge band. Zeker speeltjes waarbij zowel kat als baasje betrokken zijn, zoals een speelhengel, helpt de band te versterken! Vrijwel alle katten houden er van om regelmatig op speelse wijze te bewegen. Dit komt door hun natuurlijke behoefte om te jagen.

Speelhengels stimuleren het jachtinstinct van uw kat, doordat het speeltje hem uitdaagt om er achteraan te gaan. Een ideale en leuke manier om uw kat te laten bewegen. Bekijk gauw ons aanbod speelhengels voor katten en de diverse varianten die wij in het assortiment hebben.

De fabrikanten hebben de speeltjes uitvoerig getest op veiligheid.  Bovendien voegen we regelmatig nieuw kattenspeelgoed toe, dus we raden u aan om regelmatig on sassortiment te bekijken.

Bij Brekz kunt u de leukste speelhengels voor katten goedkoop online kopen! Bekijk nu gauw ons uitgebreide assortiment speelhengels.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Aanbod Speelhengels voor katten

Hieronder vindt u een selectie van speelhengels voor katten die wij verkopen:

Speelhengel met muis

  • Speelhengel met Jute Muis is een speelhengel van hout met een jute muis aan het uiteinde van de hengel. Deze standaard hengel biedt uw kat genoeg uitdaging om op jacht te gaan en het muisje aan het uiteinde van het touw te vangen.

Speelhengel met veren

  • Een andere veelgebruikte variant is de hengel met veren. Zo zijn er hengels met een pauwenveer of diverse kleine veertje, maar ook gecombineerde varianten, zoals bijvoorbeeld een speelhengel met vlinder en veren.

Overige 

Een andere manier om het jachtinstinct van uw kat te triggeren is het gebruik van een laserlampje. Hiermee kunt u heerlijk vanaf uw bank of stoel met de kat spelen. Bij het gebruiken van een laserlampje is het belangrijk om te beseffen dat uw kat zijn "prooi" nooit kan vangen. We raden u daarom ook aan om uw kat af en toe een speeltje toe te werpen, zodat hij toch een beloning krijgt voor de moeite die hij doet om achter het lampje aan te gaan.

Ander kattenspeelgoed?

Bent u benieuwd naar ons complete aanbod met speeltjes? Kijk dan eens op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.