Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hengels kattenspeelgoed 

Wanneer u regelmatig een spelletje speelt met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Vrijwel alle katten (ongeacht leeftijd en ras) houden er van om regelmatig op een speelse manier te bewegen.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,49
Hengel met draadbal voor de kat

Hengel met draadbal voor de kat

De Hengel met draadbal voor de kat is een leuk en mooi gekleurd speeltje voor uw kat of kitten. Het speeltje bestaat uit een hengeltje met daaraan een balletje dat van draden is gemaakt en daaraan hangen slingers en kleine balletjes. Het speeltje is geschikt voor iedere kat die wel van een spelletje houdt! De Hengel met draadbal voor de katis verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, geel en roze.

 • Kattenspeeltje voor katten en kittens
 • Bestaat uit hengel, bal van draadjes, slingers en kleine balletjes
 • Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, geel en roze 

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenspeelgoed gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Hengel met draadbal voor de kat en uw aankoop wordt razendsnel bij u bezorgd!

Ander product dan Hengel met draadbal voor de kat?

Ook voor diverse andere soorten kattenspeeltjes kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u ook kiezen voor Designed By Lotte Speelhengel My Favorite Cat of voor speelgoed met een catnip, zoals Kong Moppy with Feathers voor de kat. Bekijk hier ons ruime aanbod aan kattenspeelgoed en bestel snel uw favoriet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25

Hengels

Hengel met veren voor de kat

Hengel met veren voor de kat

De Hengel met veren voor de kat bestaat uit een hengel met veren en is een zeer vermakelijk speeltje voor iedere kat. Het product bestaat uit een stevige plastic hengel met aan het uiteinde gekleurde veren. Mede dankzij de felle kleuren zijn de veren een prikkelend speeltje voor uw kat om achteraan te gaan. Voor urenlang speelplezier!

Bij Brekz kunt u de beste hengels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Hengel met veren voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hengel met pluche slinger? Kijk dan eens bij de Hengel met lange pluche slinger voor katten. Een overzicht van al onze hengels vindt u hier.

 

Hengel met veren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,99
Per 2
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Hengel met regenboog muis voor de kat

Hengel met regenboogmuis voor de kat

De Hengel met regenboogmuis voor de kat is een mooi gekleurd speeltje voor uw kat of kitten. Het speeltje bestaat uit een hengel met een draadje in de kleur blauw, geel, groen of roze en daaraan zit een stoffen muis vast die verschillende kleuren heeft. Uw kat zal zich niet vervelen met dit vrolijke speeltje!

 • Geschikt voor katten en kittens
 • Bestaat uit een hengel met draadje en een stoffen muis
 • Hengel met draad is verkrijgbaar in vier kleuren
 • Muis heeft een fel gekleurd patroon met diverse kleuren

Bij Brekz kunt u diverse speeltjes kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld deze Hengel met regenboogmuis voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel geleverd.

Ander kattenspeeltje dan Hengel met regenboogmuis voor de kat?

Ook voor vele andere leuke kattenspeeltjes kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook een hengel met veren en diverse pluche speeltjes, zoals de Trixie muis of mol met piep. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeelgoed kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Speelhengel Hout met Jute Vlinder en Veren voor de kat

Speelhengel Hout met Jute Vlinder en Veren

Deze Speehengel Hout met Jute Vlinder en Veren is een zeer aantrekkelijk speeltje voor katten. Laat uw kat jagen, rennen en springen met dit interessante speeltje. Katten zijn uitstekende jagers en met deze speelhengel kunt u uw kat uitdagen om achter dit speeltje aan te rennen. De jute vlinder is ideaal voor uw kat om in te bijten nadat hij het speeltje gevangen heeft. Speelhengels zorgen voor een leuk interactief spel tussen u en uw huisdier. Dit versterkt de band tussen u en uw kleine vriend. 

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze leuke Speelhengel Hout met Jute Vlinder en Veren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Kenmerken Speelhengel Hout met Jute Vlinder en Veren

 • Leuk interactief spel met uw huisdier
 • Stimuleert het jachtinstinct 
 • Met jute vlinder en veren om uw kat geïnteresseerd te houden

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort speeltje dat het jachtinstinct stimuleert? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar het SpeellaserlampjeVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenspeeltjes.

Speelhengel Hout met Jute Vlinder en Veren voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Speelhengels voor katten

Wanneer u regelmatig een spelletje speelt met uw kat, verbetert uw onderlinge band. Vrijwel alle katten (ongeacht leeftijd en ras) houden er van om regelmatig op een speelse manier te bewegen. Dit komt door hun natuurlijke behoefte om te jagen. Wanneer u zo nu en dan een spelletje speelt met uw kat, blijft hij vrolijk en opgewekt, zeker wanneer u hem hierbij uitdaagt.  

Een leuke manier om met uw kat te spelen is door middel van een speelhengel. Speelhengels stimuleren het jachtinstinct van uw kat, doordat het speeltje aan het uiteinde van het touwtje hem uitdaagt om sprongen te maken en het te vangen. Een ideale en leuke manier om uw kat te laten bewegen! Bekijk dus gauw ons aanbod speelhengels voor katten.

De fabrikanten van het speelgoed dat wij verkopen hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en plezier. Bovendien voegen we regelmatig nieuw kattenspeelgoed toe, dus houd onze website in de gaten voor het laatste speelgoed waar u uw kat gelukkig mee kunt maken!

Bij Brekz kunt u de leukste speelhengels voor katten goedkoop online kopen! Bekijk dus gauw ons uitgebreide assortiment.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Aanbod Speelhengels voor katten

Hieronder vindt u een selectie van speelhengels voor katten die wij verkopen.

Beeztees speelhengel

 • De Beeztees Speelhengel Twisty is een speelhengel van hoge kwaliteit, die een kleine musketonhaak bevat waarmee de speeltjes aan de hengel verwisseld kunnen worden. Zo kunt u de speelhengel interessant houden voor uw kat. Ook kunt u de veertjes of plumeauvulling die standaard bij de hengel geleverd wordt los nabestellen. 
   

Designed by Lotte speelhengels

Overige speelhengels

Overige speeltjes of andere accessoires?

Wilt u misschien ons totaalaanbod kattenspeelgoed bekijken? Of bent u op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Kijk dan op onze katten accessoires pagina.

Terug