Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Furminators 

Furminators voor katten zijn gemaakt om de dode en losse haren bij uw kat te kunnen verwijderen. Furminators zorgen voor 90 procent minder verharing, doordat u de ondervacht en losse haren verwijdert zonder de topvacht te beschadigen.
Lees meer ..

Furminators voor katten

Furminators voor katten zijn gemaakt om de dode en losse haren bij uw kat te kunnen verwijderen. Katten in huis zijn een feest, maar zorgen vaak ook voor een hoop losse haren in huis. Dankzij de furminator voorkomt u dat de haren op de grond terecht komen door ze voortijdig bij uw kat te verwijderen. De furminators voor katten zorgen voor 90% minder verharing bij uw kat. U verwijdert de haren van de huid en ondervacht zonder dat daarbij de topvacht van uw kat beschadigd wordt. De furminators in ons assortiment zijn makkelijk in gebruik en werken feilloos. Naast de verharing vermindert de furminator ook de stofdeeltjes die vrijkomen bij uw kat. Deze stofdeeltjes veroorzaken de allergische reactie bij mensen die allergisch zijn voor katten. Door gebruik te maken van een furminator kunt u deze allergische reactie dus verminderen. Daarnaast zorgen minder losse haren er ook voor dat uw kat minder haren van zijn eigen vacht kan likken. Hierdoor wordt de kans op haarballen een stuk kleiner. Ook brengt de furminator de natuurlijke vetlaag die uw kat heeft naar boven en zorgt het voor een gezonde huid en een mooie glanzende vacht. U kunt Furminators voor katten op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden.
 

Assortiment Furminators voor katten

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Furminators voor katten die wij onderscheiden. Er wordt voor furminators onderscheid gemaakt tussen katten met lange haren en katten met korte haren. Het is belangrijk dat u de furminator alleen gebruikt op een droge vacht. Dankzij het ergonomische handvat is de furminator makkelijk te gebruiken.:


Ander accessoire?

Bent u in plaats van Furminators voor katten op zoek naar een andere accessoire voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij al onze kattenaccessoires.

Terug