Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Furminators 

Furminators voor katten zijn gemaakt om de dode en losse haren bij uw kat te kunnen verwijderen. Furminators zorgen voor 90 procent minder verharing, doordat u de ondervacht en losse haren verwijdert zonder de topvacht te beschadigen.
Lees meer ..

Borstels

Borstels

Furminator Deluxe voor de kleine kat OP is OPFurminator Deluxe voor de kleine kat

Furminator Deluxe voor de kleine kat is een kam, speciaal ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor de kleine kat. Het apparaat doet dit pijnloos en zonder de dekvacht te beschadigen. Door het masserende effect op de huid worden natuurlijke huidvetten losgemaakt en wordt de gezonde glans van de vacht versterkt. Maar ook voor u heeft het product een groot voordeel. Het verwijderen van dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in uw huis, tot wel 90%. Het gevolg is dat het aantal stofdeeltjes in huis, een bron van allergische reacties, afneemt en dat u het huis gemakkelijker schoon houden kan. De Furminator Deluxe voor de kleine kat is speciaal ontwikkeld voor kleinere katten met een vacht korter dan 5 cm, maar is ook te gebruiken voor andere kleine dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten.

 • Speciaal ontwikkeld om pijnloos de dode haren uit de ondervacht te verwijderen
 • Helpt natuurlijke huidvetten los te maken, voor een gezondere, glanzende vacht
 • Vermindert losse stofdeeltjes en losse haren in huis tot wel 90%
 • Geschikt voor de kleinere kat, met een vacht tot maximaal 5 cm
 • Met een ergonomisch handvat
 • Ook geschikt voor andere dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten

Bij Brekz kunt u de beste Furminators goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe voor de kleine kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! U dient de Furminator alleen te gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor de kleine hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe S voor de hond. Een overzicht van al onze Furminators voor katten vindt u hier.

Furminator
https://www.brekz.nl/22103-home_default/furminator-deluxe-voor-de-kleine-kat.jpg
19.19 2019/01/01
Top borstel voor de kat. Werkt heel goed en makkelijk in gebruik. Mijn katten vinden het heerlijk.
Werkt heel goed om loszittende haren te verwijderen! Mijn katjes hebben een korte vacht. Laatste tijd beetje last van roos en dat kam ik nu zo uit hun vacht!
Het is een zeer goed product, het beantwoordt aan de gestelde eisen,is van goede kwaliteit en ook de prijs valt mee,het is een aanrader voor al wie dieren bezit.
Heel goed zou ik iedereen aanbevelen minder haar op de grond van de kat
Goede kwaliteit. Als je kat dit toelaat een uitstekende kam. De mijne vindt het heerlijk.
Super kan voor poezen. Ze vinden het fijn ermee te worden gekamd
Een super apparaatje dat ervoor zorgt dat er minder haren in het rond vliegen
Prima product dat waarmaakt wat het belooft. Mijn poezen vinden het super heerlijk om geborsteld te worden!
Ik heb een langharige kat en ik ben zeer blij met mijn furminator, mijn huis blijft quasi haarvrij.
Snel ontvangen binnen 2 dagen
mijn kat is nu veel rustiger als ik haar borstel.Ze liep anders steeds maar rondjes, maar nu gaat ze rustig liggen en wacht tot ik klaar ben.
Zeer effectief en gemakkelijk in gebruik
Weinig moeite om veel haar te verwijderen en kat accepteert het véél beter dan met gewone kattenkam, omdat je nog amper kracht hoeft te gebruiken om door vacht te komen !
3797
896
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar
€ 23,99
€ 19,19
Furminator Deluxe voor de grote kat OP is OP

Furminator Deluxe voor de grote kat

Furminator Deluxe voor de grote kat is een kam voor het verwijderen van losse haren uit de ondervacht en is geschikt voor de wat grotere kat. De Furminator verwijdert tot 90% van de losse, dode haren uit de ondervacht van uw huisdier. Daarmee verwijdert hij meer dan iedere andere kam en hij doet dit alles zonder de bovenvacht te beschadigen. De kam is geschikt voor gebruik bij zowel de kortharige als langharige vacht en helpt de natuurlijke huidvetten los te maken, voor een gezondere vacht. Voor u betekent het gebruik van de Furminator minder stofdeeltjes in huis, een bron van menselijke allergieën. Het brengt uw kat een gezondere vacht en een kleinere kans op haarballen.

 • Verwijdert effectief loszittende haren in de ondervacht
 • Maakt natuurlijke huidvetten los, voor een gezondere vacht
 • Werkzaam zonder de bovenvacht te beschadigen
 • Zeer geschikt voor korte en langharige vachten van de wat grotere kat
 • Vermindert het aantal stofdeeltjes in huis die bij mensen allergische reacties veroorzaken
 • Helpt haarballen bij katten te verminderen

Bij Brekz kunt u de beste Furminators goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe voor de grote kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! U dient de Furminator alleen te gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor een kleine kat? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe voor de kleine kat. Een overzicht van al onze Furminators vindt u hier.

Furminator
https://www.brekz.nl/3207-home_default/furminator-deluxe-voor-de-grote-kat-op-is-op.jpg
23.19 2019/01/01
Super product! Kortharige kat met regelmatig klitten aan de stuit - nu volledig verdwenen en gezonde glanzende vacht! Kat geniet bovendien van het kammen. Heel tevreden met deze aankoop!
Ik ben tevreden met mijn bestelling, de prijs en kwaliteit is prima
De haren komen goed uit de vacht van de kat. De kat heeft geen last van pijn. Ze moet het wel wat gewoon worden.
Het werkt formidabel scheelt veel haar in huis
Hiermee kam je heel eenvoudig alle losse haren uit de vacht.
goed, zelfs beter dan ik had verwacht, kat reageert er goed op , is ook nog aan het spinnen, terwijl ik aan het kammen ben, wordt dus ook goed gevonden door mijn kat
Makkelijk te gebruiken en zonder dat de haren in het rond vliegen met 1 druk op de knop schuiven ze uit de kam
Het werkt!! Echt goede product!
Het eerste pakket niet aangekomen, onmiddellijk tweede pakket toegestuurd gekregen. Super dienst na verkoop. Het product is super, veel over gelezen en maakt deze dingen ook waar. Zeker een aanrader
Ondanks de vele negatieve reviews vind ik de furminator een prettige borstel. Mijn kat verliest minder haar. Wel raad ik aan de borsten niet te frequent te gebruiken en niet te vaak op 1 plek, maak lange stroken en druk niet op de huid.
Het product voldoet boven verwachting
Werkt goed, zoals beloofd wordt door Brex ik heb youtube filmpjes bekeken en zag dat er heel wat haar los komt. En dat klopt in t echt ook de vacht van de kat ziet er daarna ook echt beter uit!
Het is mijn goed bevallen wat te bestellen bij u
Handig, maar wel voorzichtig hanteren
Na de bestelling Furminator kreeg ik gelijk een E Mail van mijn bestelling. Daarna kreeg ik een E Mail dat mijn bestelling dat het onder weg was en wanneer ik het kon verwachten. Ik ben zeer tevreden over Brekz overzichtelijk en erg snel. Bedankt Brekz MvGr Mevrouw A Harteveld
Altijd heel tevreden over de site & service van Brekz. Dit product is zeker ook een aanrader.
Met de furminator ben ik erg blij! Je haalt veel los haar uit de vacht van de kat, zonder dat zij het vervelend vindt. Een aanrader!
Voor opgroeiende katten deze nog net iets te groot. Ligt zwaar in de hand.
4515
2333
Furminator Deluxe voor de grote kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar + Free Gifts
€ 37,99
€ 30,39
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Furminators voor katten

Furminators voor katten zijn gemaakt om de dode en losse haren bij uw kat te kunnen verwijderen. Katten in huis zijn een feest, maar zorgen vaak ook voor een hoop losse haren in huis. Dankzij de furminator voorkomt u dat de haren op de grond terecht komen door ze voortijdig bij uw kat te verwijderen. De furminators voor katten zorgen voor 90% minder verharing bij uw kat. U verwijdert de haren van de huid en ondervacht zonder dat daarbij de topvacht van uw kat beschadigd wordt. De furminators in ons assortiment zijn makkelijk in gebruik en werken feilloos. Naast de verharing vermindert de furminator ook de stofdeeltjes die vrijkomen bij uw kat. Deze stofdeeltjes veroorzaken de allergische reactie bij mensen die allergisch zijn voor katten. Door gebruik te maken van een furminator kunt u deze allergische reactie dus verminderen. Daarnaast zorgen minder losse haren er ook voor dat uw kat minder haren van zijn eigen vacht kan likken. Hierdoor wordt de kans op haarballen een stuk kleiner. Ook brengt de furminator de natuurlijke vetlaag die uw kat heeft naar boven en zorgt het voor een gezonde huid en een mooie glanzende vacht. U kunt Furminators voor katten op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden.
 

Assortiment Furminators voor katten

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Furminators voor katten die wij onderscheiden. Er wordt voor furminators onderscheid gemaakt tussen katten met lange haren en katten met korte haren. Het is belangrijk dat u de furminator alleen gebruikt op een droge vacht. Dankzij het ergonomische handvat is de furminator makkelijk te gebruiken.:


Ander accessoire?

Bent u in plaats van Furminators voor katten op zoek naar een andere accessoire voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij al onze kattenaccessoires.

Terug