Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kattenbakken en toebehoren

Kattenbakken in verschillende modellen, maten, kleuren en vormen. Bij Brekz hebben we een uitgebreid assortiment tegen de beste prijs. Ook de accessoires voor de kattenbak zijn beschikbaar, zoals een kattenbakschep en kattenbakzakken.
Lees meer ..
Lettiere
Voorlegmatten
Geurverdrijvers
Kattenbakzakken
Overige

Lettiere

Voorlegmatten

Geurverdrijvers

Kattenbakzakken

Overige

Lettiere

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Dankzij de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem is het nu éxtra makkelijk om de kattenbak te verschonen. De bak bestaat uit vier delen, waaronder een ingebouwde zeef waarmee u het kattentoilet in een handomdraai weer lekker fris maakt. Bovendien is de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem extra voordelig omdat het schone grit dat overblijft als de vieze delen eruit worden gezeefd nog een keer gebruikt kan worden. Bent u op zoek naar een prachtige kattenbak waar u zo min mogelijk onderhoud aan heeft? Dan is de Kattenbak Berto met Scheidingssyteem voor u!  Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenbak Berto met Scheidingssysteem tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werking Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Wanneer u de bak wilt verschonen klikt u de bovenste rand los en legt deze aan de kant. Vervolgens pakt u de bak met het kattengrid en strooit u deze leeg in de daaropvolgende bak met het zeefsysteem. Pak deze bak op en schud het heen en weer totdat alleen de vieze resten overgebleven zijn. Gooi deze vervolgens weg. Zet de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem nu eenvoudig weer in elkaar met de easy-click aansluitingen.

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem in een notendop

 • voor het eenvoudig reinigen van de kattenbak
 • verkrijgbaar in twee kleuren
 • hygiënisch
 • met easy-click aansluitingen
 • materiaal: kunststof
 • merk: Trixie

Ander product?

Vergelijkt u deze ideale bak graag met andere bakken? Kijk dan snel op onze overzichstpagina van de kattenbakken. Zoek u misschien nog andere producten voor uw kat? Kijkt u dan op de overzichtspagina van de katten accessoires.

https://www.brekz.nl/25614-home_default/kattenbak-berto-met-scheidingssysteem.jpg
11.99 2019/01/01
Ik gebruik grotere grind korrels Die gaan niet allemaal door de zeef. Verder is de katten bak wel handig
Zeer uitgebreide keuze, goede prijs kwaliteit verhouding!
Is wat je verwacht, snelle en vlotte levering
Bak voldoet aan verwachting. Makkelijk om schoon te houden en erg makkelijk in gebruik.
Prima artikel alleen een geknoei met grint wat achterblijft.
Lekker makkelijk in gebruik.
28674
14632
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Donkergrijs
€ 15,25
Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

De Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem is niet alleen zeer handig om schoon te maken, maar het bespaart u ook zeer veel kattenbakvulling. De kattenbak is speciaal ontworpen als 3 afzonderlijke bakken die in elkaar gestapeld zijn. In de bovenste kattenbak wordt de kattenbakvulling geplaatst. Wanneer u de kattenbak wilt verschonen, giet u eenvoudig de vulling over in de middelste bak dat fungeert als zeef. De schone, niet-geklonterde kattengrit valt door de zeef in de onderste bak. Het geklonterde kattengrit en ontlasting blijven achter in de zeef en zijn daardoor eenvoudig weg te gooien. Het schone, gezeefde grit kunt u hergebruiken, nadat u de bakken weer in elkaar gestapeld heeft. 
De 3 bakken in deze kattenbak komt in verschillende kleurcombinaties, zodat u de bakken makkelijk uit elkaar kunt houden. 
De bak is voorzien van een Easy-Click sluiting om de boven- en onderzijde gemakkelijk en snel van elkaar los te kunnen maken. 
Dankzij de rand blijft het kattengrit in de bak.

Bij Brekz kunt u kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

 • Eenvoudig kliksysteem om de diverse delen los van elkaar te maken
 • Zeer snel schoonmaken dankzij de zeef
 • Helpt enkel gebruikt kattengrit te verwijderen
 • Zeer duurzaam

Ander product?
Heeft u toch liever een afgesloten kattenbak voor uw kat? Kijk dan eens naar de Kattenbak Diego met filter. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.nl/28066-home_default/kattenbak-berto-xl-met-scheidingssysteem.jpg
35.49 2019/01/01
32045
15454
Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 35,49 (€ 35,49/ct)
Kattentoilet Lexie 56x39x39,5cm
https://www.brekz.nl/37311-home_default/kattentoilet-lexie-56x39x395cm.jpg
10.99 2019/01/01
Snelle levering. Voldoet aan de verwachtingen. Wel erg veel plastic rond het kattentoilet gewikkeld.
Impeccable
Zwar zweckentfremdet für Huhnerneste, aber absolut zu empfehlen.
37369
16734
Kattentoilet Lexie 56x39x39,5cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 10,99
Zwart
€ 10,99
Lexie Kattenbak Starterspakket

Met dit Lexie Kattenbak Starterspakket haal je in één keer alles in huis dat je nodig hebt voor de kattenbak voor jouw kat. Dit kattenbakpakket bestaat uit een Lexie kattenbak, 5 liter Purly Classic silica kattengrit en 1 doosje Katfresh Kattenbakgeurverdrijver.

Lexie kattenbak is een kattenbak geschikt voor elke kat. De kattenbak heeft een handig handvat aan de bovenkant voor wanneer deze verplaatst moet worden. Het eenvoudige kliksysteem zorgt ervoor dat de kap gemakkelijk verwijdert kan worden tijdens het schoonmaken.

Purly Classic silica kattengrit 5 liter is het ideale alternatief voor traditioneel kattenbakgrit omdat het voordelig en stofvrij is. Daarnaast is er geen parfum toegevoegd en is dus de beste neutrale keuze.

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver is dé ideale manier om de lucht rond de kattenbak schoon en geurvrij te houden. Dankzij de zakjes granulaat in de geurverdrijver worden vieze geuren en ammoniakluchtjes geabsorbeerd en houdt u de lucht schoon. Wilt u graag uw woonomgeving vrij houden van vieze luchtjes en toch genieten van uw kat? Dan is Katfresh kattenbakgeurverdijver echt een aanrader!

https://www.brekz.nl/38341-home_default/lexie-kattenbak-starterspakket.jpg
19.95 2019/01/01
Een hele handige combinatie
Bon produit, efficace, pour un prix très attractif; il permet d'essayer le système quand on ne le connaît pas encore.
38651
17049
Lexie Kattenbak Starterspakket zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 19,95
Grijs
€ 19,95
Kattenbak Cleany Cat

Kattenbak Cleany Cat

Kattenbak Cleany Cat is een kattenbak met een extra hoge rand dat er voor zorgt dat het kattengrit en ontlasting binnen de bak blijft. De bak en de rand zijn verbonden met easy-click sluitingen. Hierdoor is dit eenvoudig vast- en los te maken, wat het ook weer eenvoudiger maakt om de bak goed schoon te maken. De bak heeft rubberen voetjes waardoor hij goed op zijn plek blijft staan.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Cleany Cat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Cleany Cat

 • Dankzij easy-click sluitingen zit de bak en de omranding stevig op elkaar
 • Anti-slip dankzij rubberen voetjes
 • In 2 verschillende kleuren: Wit en Blauw
 • Afmetingen: 45cm X 29cm X 54cm
   

Ander product?

Heeft u liever een afgesloten kattenbak? Kijk bijvoorbeeld eens naar Kattenbak Diego antraciet met filterVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.nl/27650-home_default/kattenbak-cleany-cat.jpg
15.25 2019/01/01
Heb een oudere kat die sinds kort wel in de bak, maar over de rand plast. Deze bak heeft dat probleem opgelost. Zit alleen met t probleem dat er geen kattenbakzak in past, das wel vervelend. Dus als iemand dé oplossing heeft...
31555
15326
Kattenbak Cleany Cat > Meer informatie
Kattenbak Cleany Cat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Blauw OP = OP
€ 15,25
Kattenbak Berto Top Taupe

Kattenbak Berto Top Taupe

Deze Kattenbak Berto Top Taupe is een handige 3-delige kattenbak met scheidingssysteem. De kattenbak is niet alleen zeer handig om schoon te maken, maar het bespaart ook nog eens veel kattenbakvulling. De kattenbak is speciaal ontworpen als 3 afzonderlijke bakken die in elkaar gestapeld zijn. In de bovenste bak wordt de kattenbakvulling geplaatst. Wanneer u de kattenbak wilt verschonen, giet u eenvoudig de vulling over in de middelste bak dat fungeert als zeef. Het schone, niet-geklonterde kattengrit valt door de zeef in de onderste bak, terwijl het geklonterde kattengrit en ontlasting achterblijft en hierdoor eenvoudig weg te gooien is. Het schone, gezeefde grit kunt u hergebruiken, nadat u de bakken weer in elkaar gestapeld heeft. 

De 3 bakken in deze kattenbak komt in verschillende kleurcombinaties, zodat u de bakken makkelijk uit elkaar kunt houden. De bak is voorzien van een Easy-Click sluiting om de boven- en onderzijde gemakkelijk en snel los- en vast te kunnen maken. Bovenin de bak zit een actief koolfilter om geurtjes te neutraliseren. Het handvat bovenop zorgt ervoor dat de bak makkelijk te verplaatsen is.

Bij Brekz kunt u diverse varianten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Berto Top Taupe tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kattenbak Berto Top Taupe

 • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
 • 3 afzonderlijke bakken waaronder 1 zeef voor snel en eenvoudig verschonen van de kattenbak
 • Zuinig gebruik van kattenbakvulling
 • Afmetingen: 39cm X 42cm X 59cm
   

Ander product?

Zoekt u toch liever een standaard kattenbak variant? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kattenbak Vico Easy Clean met filterVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle kattenbakken.

https://www.brekz.nl/27655-home_default/kattenbak-berto-top-taupe.jpg
26.25 2019/01/01
Mooi systeem, ziet er netjes uit.
Ik vind het perfect om mee te werken
Toch wel makkelijk die zeef, waar ik eerst elke keer met een schepje bezig was gaat nu veel sneller!
A peine installée déjà étrennée mon chat l adore très facile de nettoyage pas d odeur simplement prendre de la bonne litière
livraison très rapide..... dommage que le couvercle soit arrivé cassé !!.... sinon très satisfaite de l'utilité du produit...
31556
15327
Kattenbak Berto Top Taupe > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 26,25 (€ 26,25/ct)
Kattenbak Vico

Kattenbak Vico

Kattenbak Vico is een kattenbak met een extra hoge, dubbele rand dat er voor zorgt dat de kattenbakvulling in de bak blijft. Dit is zeer handig wanneer uw kat in de bak graaft of wanneer uw kat de kattenbak verlaat. De bak en de rand zijn verbonden met easy-click sluitingen. Hierdoor is dit eenvoudig vast- en los te maken wanneer u de bak schoon wilt maken. De bak heeft rubberen voetjes waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. U kunt de bak eenvoudig verplaatsen dankzij het handvat bovenop.

​​​​​​​Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Vico tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Vico

 • In 2 verschillende kleuren: Antraciet en Turquoise  
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en ontlasting in de bak
 • Easy-Click sluitingen om snel te openen en te sluiten
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Heeft u liever een kattenbak met een actief koolfilter om nare geurtjes te maskeren? Kijk dan eens naar de Kattenbak Vico Easy Clean met filterVoor het volledige aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.nl/27667-home_default/kattenbak-vico.jpg
11.19 2019/01/01
goede prijs/goede kwaltiteit
Article de bonne facture à un petit prix.
31562
15332
Kattenbak Vico > Meer informatie
Kattenbak Vico 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Antraciet
€ 14,25
Kattenbak Diego antraciet met filter

Kattenbak Diego antraciet

Kattenbak Diego antraciet met filter is een handige kattenbak met kap, klep en handvat.
Het actief koolfilter neutraliseert vieze geurtjes waardoor de kamer fris blijft ruiken. De dubbele rand en de klep voorkomen dat uw kat het kattengrit en ontlasting de bak mee uit neemt. Met het eenvoudige easy-click sluitingssysteem wordt het plaatsen en verwijderen van de kap makkelijk gemaakt. Aan de bovenzijde zit een handvat, waardoor u de bak eenvoudig kunt optillen en verplaatsen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Diego antraciet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Diego antraciet

 • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en urine binnenboord
 • Easy-Click sluitingen om snel open en dicht te kunnen doen
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een open kattenbak? Kijk bijvoorbeeld eens naar Kattenbak Cleany CatVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.nl/27670-home_default/kattenbak-diego-antraciet-met-filter.jpg
15.25 2019/01/01
Een uitstekende kattenbak , hij functioneert prima en is ook nog leuk geprijsd .
31565
15334
Kattenbak Diego antraciet met filter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Kattenbak Vico Easy Clean met filter

Kattenbak Vico Easy Clean 

Kattenbak Vico Easy Clean is een handige kattenbak met kap, klep en handvat . Het actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes zodat de ruimte waarin de bak staat fris blijft ruiken. Doordat de voorkant een opklapbaar gedeelte heeft wordt het schoonmaken erg eenvoudig gemaakt. De bak bevat een dubbele rand en houdt hiermee de kattenbakvulling en ontlasting in de bak wanneer uw kat aan het graven is of de bak wilt verlaten. De Easy click sluitingen helpen om de kap snel los- en vast te maken en dankzij het handvat verplaatst u de bak snel en eenvoudig.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Vico Easy Clean tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Vico Easy Clean

 • In 2 verschillende kleuren: Donkergrijs en Turquoise
 • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en ontlasting in de bak
 • Easy-Click sluitingen om snel open en dicht te kunnen maken
 • Opklapbaar gedeelte voor eenvoudig schoonmaken
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Zoekt u een kattenbak die nóg eenvoudiger schoon te maken is? Kijk eens naar de Kattenbak Berto Top Taupemet een zeer eenvoudig scheidingssysteem. Voor het complete aanbod kunt u kijken op onze pagina met kattenbakken.

https://www.brekz.nl/27673-home_default/kattenbak-vico-easy-clean-met-filter.jpg
18.25 2019/01/01
Gemakkelijk te gebruiken maar niet echt stevig
8 voldoet aan wat ik er van verwachten mooi bak
Handige, transparante, omhoog te klappen instapklep. Totaal is hoog genoeg voor een kater. De onderste bak zou best wat steviger mogen zijn. Verder alles okay.
Een mooie kattenbak en werkt ook nog eens handig.
De betere gewone kattenbak.
Fenomenaal gemakkelijk ja subliem
31568
15336
Kattenbak Vico Easy Clean met filter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Donkergrijs
€ 18,25
Turquoise OP = OP
€ 18,25
Trixie Kattenbak met Rand

Trixie kattenbak met rand

De Trixie kattenbak met rand is een kunststof kattenbak zonder deksel. De bak heeft een hoge rand die ervoor zorgt dat het grit binnen de bak blijft. Hij is geschikt om katten en kittens te laten wennen aan een kattenbak. De kattenbak is 37 x 15 x 47 cm groot en verkrijgbaar in bruin met een crèmekleurige rand en lichtgrijs met een antraciete rand. Wanneer je een goede kattenbakvulling gebruikt en de bak regelmatig schoonmaakt, zal je geen nare geurtjes ruiken.

 • Gemaakt van kunststof
 • Heeft een hoge rand waardoor het grit binnen de bak blijft
 • Geschikt om katten en kittens te laten wennen
 • 37 x 15 x 47 cm groot
 • Verkrijgbaar in bruin en lichtgrijs

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie kattenbak met rand en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere kattenbak dan Trixie kattenbak met rand?

Ook voor andere kattenbakken kunt u bij ons terecht. Zo verkopen wij ook de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem
en de Curver Kattenbak met een huisje. Voor ons gehele aanbod aan kattenbakken en kattenbakbenodigdheden kijkt u hier

https://www.brekz.nl/25365-home_default/trixie-kattenbak-met-rand.jpg
5.49 2019/01/01
voldoet aan de verwachtingen
goede bak voor weinig geld
Goede prijs kwaliteit verhouding
Voldoet aan de verwachting
Is op zich een prima bak alleen klikt de bovenste rand en niet zo makkelijk op vast.
Goed product voor een goede prijs. De katten zijn tevreden.
très satisfaite
Product is top
bac tres bien frabrique deux couleur pour le desing inpeccable et robuste
einwandfreie Ware. Schnelle und gute Lieferung. Alles empfehlenswert
Stevige kattenbak. Voldoende groot.
28368
14570
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Lichtgrijs
€ 5,75
Kattentoilet Flipcat Large 50 cm

Productinformatie Kattentoilet Flipcat Large 50 cm

Kattentoilet Flipcat Large 50 cm is een mooi vormgegeven kattenbak met afmetingen 50x39x37 cm. De bovenkap bevat een handig schepje, waarmee u de bak snel en eenvoudig kunt schoonmaken. De kattenbak beschikt over een klapdeur voor extra privacy en heeft een handvat bovenop. De Flipcat Large is gemaakt van premium kwaliteit plastic en daardoor zeer duurzaam. De bak is verkrijgbaar in een warmgrijze kleur of in zwart/wit.

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattentoilet Flipcat Large 50 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Kattentoilet Flipcat Large

 • In 2 kleuren leverbaar: zwart/wit of warmgrijs
 • Afmetingen: 50x39x37 cm.
 • Doorschijnend klapdeurtje
 • Met handvat
 • Gemaakt van stevig plastic
 • Filter tegen vervelende geurtjes
 • Schepje wordt meegeleverd

Ander product?

Heeft u liever een grotere variant van dit kattentoilet? Kijk dan naar Kattentoilet Flipcat Jumbo 57 cm. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.nl/38553-home_default/kattentoilet-flipcat-50-cm.jpg
20.95 2019/01/01
38934
17130
Kattentoilet Flipcat 50 Cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart/Wit
€ 20,95
Warmgrijs
€ 20,95
Kattentoilet Flipcat Jumbo 57 cm

Productinformatie Kattentoilet Flipcat Jumbo 57 cm

Kattentoilet Flipcat Jumbo 57 cm is een mooie, stevige kattenbak met afmetingen 57,6 x 43,9 x 41 cm. De bak heeft een klapdeurtje, waardoor uw kat in alle rust zijn behoefte kan doen. Het kattentoilet beschikt over een handvat en wordt geleverd met een schepje. Hiermee maakt u de bak snel en eenvoudig schoon. Vervelende geurtjes zullen minder aanwezig zijn, dankzij het filter in de bovenkap. De Flipcat Jumbo is gemaakt van premium kwaliteit plastic, waardoor deze lang mee kan gaan. De bak is verkrijgbaar in de kleuren zwart/wit of warmgrijs.

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattentoilet Flipcat Jumbo 57 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Kattentoilet Flipcat Jumbo

 • Afmetingen: ca. 57,6 x 43,9 x 41 cm
 • Eenvoudig schoon te maken met bijgeleverd schepje
 • Filter in de bovenkap helpt nare geurtjes te verminderen
 • Doorschijnend klapdeurtje
 • Met handvat
 • Premium kwaliteit plastic
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart/wit of warmgrijs

Ander product?

Op zoek naar een kleinere variant van deze kattenbak? Kijk dan naar Kattentoilet Flipcat Large 50 cm. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.nl/38556-home_default/kattentoilet-flipcat-57-cm.jpg
25.25 2019/01/01
38938
17131
Kattentoilet Flipcat 57 Cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart/Wit
€ 25,25
Warmgrijs
€ 25,25

Voorlegmatten

Opvangmat voor kattengrit 40x55cm

Productinformatie Opvangmat voor kattengrit

Deze Opvangmat voor kattengrit (40x55cm) bestaat uit twee lagen, waarvan één is gemaakt van vormvast EVA met honingraat patroon. Door dit patroon zal het kattengrit op de mat achterblijven wanneer uw kat de kattenbak verlaat. Onder deze laag zit de tweede laag die het grit opvangt. Daarna kunt u desgewenst het opgevangen kattengrit eenvoudig weer terugstorten in de kattenbak, doordat de lagen dankzij het klittenband gemakkelijk losgemaakt kunnen worden. Hierdoor is het ook gemakkelijk de mat schoon te maken.

Koop uw Opvangmat voor kattengrit tot wel 40% goedkoper online bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product voor uw kattenbak? Bij Brekz hebben we een groot assortiment Kattenbakken en toebehoren. Kent u bijvoorbeeld Katfresh kattenbakgeurverdrijver al? Met de korrels houdt u uw kattenbak geurvrij!

https://www.brekz.nl/39996-home_default/opvangmat-voor-kattengrit-40x55cm.jpg
15.95 2019/01/01
37659
16806
Opvangmat voor kattengrit 40x55cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
Per 2
€ 28,95 (€ 14,48/ct)
Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm

Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm

Met de Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm houdt u uw huis optimaal schoon en grit-vrij. Wanneer u de mat voor de opening van de kattenbak legt zal het grit dat aan de poten van uw kat vast is blijven zitten op de mat achterblijven en niet door de huiskamer verspreid worden. Breidt uw kattenbak uit met deze handige accessoire en u zult minder hoeven stofzuigen!

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Extra informatie Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm

De Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm is geschikt voor alle kattenbakken. Dit handige product van het betrouwbare merk Trixie is voorzien van anti-slip en zal dus goed op de gewenste plek blijven liggen.

Ander product?

Bent u op zoek naar vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de pagina van de Kattenbakken en toebehoren. Hier vind u bijvoorbeeld de Dirty Cat Droogloopmat voor de kat en de Trixie Voorlegmat Kattenbak Poot.

https://www.brekz.nl/25358-home_default/trixie-kattenbakmat-45-x-37-cm.jpg
4.49 2019/01/01
Goed maar ik heb ze te klein gekocht
Grit blijft beter op de mat liggen
Neemt de korrels goed op
Houdt korrels goed tegen.
Perfect geen steentjes meer over de hele vloer bij mijn volgende bestelling bestel ik er nog een voor onder de andere bak
Dit matje helpt zeker om het meeste van de kattenbakkorrels tegen te houden. Natuurlijk verricht het geen wonderen en is de bezem nooit veraf :-)
Houdt het grootste deel van de uitloop tegen.
Conforme à la photo
28362
14565
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Antraciet
€ 4,49
Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm

Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm

Met deze Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm houdt u uw huis vrij van kattengrit. Ondanks dat u een gesloten kattenbak heeft kan het zijn dat uw kat toch nog kattengrit meeneemt wanneer hij de bak verlaat. Dankzij het materiaal blijven de korrels in het matje hangen wanneer uw kat uit de bak stapt. De onderzijde is van antislip materiaal zodat het matje goed op zijn plek blijft liggen. Bij Brekz kunt u voorlegmatten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Zoekt u een kleiner formaat? Kijk eens naar de Trixie Voorlegmat 45 x 37 cm. Voor overige maten en varianten kunt u kijken op de pagina van onze kattenbakken en toebehoren.

https://www.brekz.nl/25360-home_default/trixie-voorlegmat-kattenbak-60-x-40-cm.jpg
7.59 2019/01/01
Geen vuile pootafdrukken meer als ze van de mat komen
Pas net (met enkele centimeter reserve) onder de kattenbak en vangt eventuele lekken op.
Bin sehr zufrieden mit allem. Super schnelle Lieferung. Kann Brekz nur weiterempfehlen. L. G. aus Itterbeck
28364
14566
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Antraciet
€ 7,59
Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond

Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond

Met de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond  zorgt u ervoor dat uw kat niet al het kattengrit door het huis uitloopt en u uw huis netjes houdt. Deze voorlegmat is gemaakt van kunststof (PVC) en is geschikt voor alle kattenbakken en alle soorten kattengrit. De mat heeft een antislip laag aan de onderkant. Hiermee blijft de mat altijd op zijn plek. De grootte van de mat is 41 x 25 cm en verkrijgbaar in de kleur antraciet.

 • Houdt uitloop van kattengrit door het huis tegen
 • Geschikt voor alle kattenbakken en kattengrit
 • Gemaakt van kunststof (PVC)
 • Met antislip
 • Verkrijgbaar in de kleur antraciet
 • Afmetingen 41 x 25 cm

Bij Brekz kunt u de beste voorlegmatten voor de kattenbak van uw kat goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere voorlegmat voor uw kat? Kijk dan snel op de overzichtspagina Kattenbakken en toebehoren. Bent u nog op zoek naar andere kattenaccessoires? U vindt ons gehele assortiment op onze site.

https://www.brekz.nl/25361-home_default/trixie-voorlegmat-kattenbak-halfrond.jpg
4.49 2019/01/01
handig voor de kattenbak, goede keuze.
28365
14567
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Antraciet
€ 4,49

Geurverdrijvers

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver is dé ideale manier om de lucht rond de kattenbak schoon en geurvrij te houden. Dankzij de zakjes granulaat in de geurverdrijver worden vieze geuren en ammoniakluchtjes geabsorbeerd en houdt u de lucht schoon. Wilt u graag uw woonomgeving vrij houden van vieze luchtjes en toch genieten van uw kat? Dan is Katfresh kattenbakgeurverdijver echt een aanrader!

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver houdt de kattenbak van uw kat geurvrij voor een maand. Een verpakking bevat een doosje en twee zakjes granulaat. De zakjes dienen beide in het doosje gedaan te worden en dan kan het doosje in zijn geheel in het deksel van de kattenbak worden geplakt.

Bij Brekz kunt u de beste katten accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katfresh kattenbakgeurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
       

Ovezicht gegevens Katfresh kattenbakgeurverdrijver

 • verpakking werkt voor een maand
 • werkt lucht-zuiverend door middel van granulaatkorrels
 • voor optimaal genot van uw huisdier!

      
Ander product?

Bent u misschien op zoek naar kattenbakken? Dan bent u op de goede plek! Bekijk snel ons brede aanbod aan kattenbakken. Zoekt u naar andere producten voor uw kat? Bekijk dan de overzichtspagina van de katten accessoires.

https://www.brekz.nl/25661-home_default/katfresh-kattenbakgeurverdrijver.jpg
2.99 2019/01/01
28474
14595
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,75 (€ 2,88/ct)
Per 3
€ 8,25 (€ 2,75/ct)
Biokat's Deo Pearls

Productinformatie Biokat's Deo Pearls 

Met de kattenbakgeurverdrijver Biokat's Deo Pearls kunt u de kattenbak van uw kat naar eigen voorkeur, dus zo vaak als u wilt opfrissen. De korrels of 'parels' zijn verkrijgbaar in drie verschillende geuren en zijn eenvoudig over het kattengrit te strooien. Zo is deze kattenbak geurverdrijver van Biokat's er met een heerlijke, gecombineerde geur van vers gemaaid gras en ochtenddauw druppels (Spring), de geur van babypoeder (Baby Powder) of een combinatie van katoenbloesem en jasmijn (Cotton Blossom).

De AromaProtect Formula™ kapselt op betrouwbare wijze onaangename geurtjes in en geeft een aangename  geur vrij. Deze formule garandeert een langdurige geurbinding. Bovendien versterken de Deo Pearls de vorming van klonten, waardoor u het kattengrit in de kattenbak langer kunt gebruiken. Verdeel Biokat's Deo Pearls gelijkmatig over het grit voor een optimale werking.

Eén verpakking bevat 700 gram.

Bij Brekz kunt u verfrissende kattenbakkorrels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biokat's Deo Pearls (700 gr) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Ander product?

Bent u op zoek naar kattengrit van Biokat's? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Biokat's Classic Kattengrit. Voor alle overige merken en varianten kunt u kijken op de pagina met alle kattenbakvullingen.

https://www.brekz.nl/39525-home_default/biokat-s-deo-pearls.jpg
5.46 2019/01/01
40207
17431
Biokat's Deo Pearls kattengrit > Meer informatie
Biokat's Deo Pearls 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Baby Powder per stuk
€ 5,75 (€ 8,21/kg)
€ 5,46 (€ 7,80/kg)
Spring per stuk
€ 5,75 (€ 8,21/kg)
€ 5,46 (€ 7,80/kg)
Cotton Blossom per stuk
€ 5,75 (€ 8,21/kg)
€ 5,46 (€ 7,80/kg)
Cotton Blossom per 2
€ 10,95 (€ 7,82/kg)
€ 10,40 (€ 7,43/kg)
Baby Powder per 2
€ 10,95 (€ 7,82/kg)
€ 10,40 (€ 7,43/kg)
Spring per 2
€ 10,95 (€ 7,82/kg)
€ 10,40 (€ 7,43/kg)
Cotton Blossom per 3
€ 15,95 (€ 7,60/kg)
€ 15,15 (€ 7,21/kg)
Baby Powder per 3
€ 15,95 (€ 7,60/kg)
€ 15,15 (€ 7,21/kg)
Spring per 3
€ 15,95 (€ 7,60/kg)
€ 15,15 (€ 7,21/kg)
Biokat's Active Pearls geurverdrijver

Productinformatie Biokat's Active Pearls 

Biokat's Active Pearls 700 ml helpt de geurbinding van het kattengrit op natuurlijke wijze te verbeteren. De natuurlijke actieve kool in deze 'geurverdrijver', gemaakt van kokosnootschalen, zorgt hiervoor. Deze duurzame grondstof is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze aan de actieve kool gebonden. In huishoudens wordt de actieve kool al lange tijd gebruikt, bijvoorbeeld in afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten enzovoort. Bovendien versterkt het granulaat in de Active Pearls de vorming van klonten, waardoor u het normale kattengrit langer kunt gebruiken. Verdeel Biokat's Active Pearls gelijkmatig over het grit.

Bij Brekz kunt u kattenbak geurverdrijvers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biokat's Active Pearls 700 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere kattenbak geurverdrijver, eentje met een heerlijke frisse geur? Kijk dan naar Biokat's Deo Pearls (700 ml). Voor kattenbakvullingen kunt u kijken op de pagina met kattengrit.

https://www.brekz.nl/39531-home_default/biokat-s-active-pearls.jpg
5.94 2019/01/01
40222
17432
Biokat's Active Pearls kattengrit > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,25 (€ 6,25/ct)
€ 5,94 (€ 5,94/ct)
Per 2
€ 11,75 (€ 5,88/ct)
€ 11,16 (€ 5,58/ct)
Per 3
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
€ 16,10 (€ 5,37/ct)
Versele-Laga Oropharma Deodo kattenbak geurverdrijver

Productinformatie Versele-Laga Oropharma Deodo kattenbak geurverdrijver

Versele-Laga Oropharma Deodo kattenbak geurverdrijver is een poeder voor in de kattenbak. Vaak komt het voor dat de kattenbak nog schoon genoeg is, maar wel ongewenste geuren verspreidt. Ook vinden sommige mensen de geur van kattenbakgrit in het algemeen niet lekker. Deodo Kattenbak Geurverdrijver is dan de perfecte oplossing. Dit poeder neutraliseert de geur. Hierdoor hoeft u de kattenbak minder vaak te verschonen. Het is verpakt in een handige strooibus, waarmee u het middel lichtelijk in de kattenbak kunt strooien. Deze geurverdrijver is verkrijgbaar in de geuren: Deodo Flower, Deodo Lavender, Deodo Green Tea en Deodo Strawberry. Stuk voor stuk  aangename geuren, die de omgeving van de kattenbak lekker laten ruiken. 
 

Gebruiksaanwijzing Deodo kattenbak geurverdrijver

Strooi de Deodo gelijkmatig en lichtelijk over de vloer van de kattenbak. Dit moet gebeuren vóórdat u de kattenbak vult met kattenbakvulling. Het ligt dus onder het kattengrit. 

Bij Brekz kunt u de beste geurverdrijvers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Deodo Kattenbak Geurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere geurverdrijver?

Bent u op zoek naar een goedkopere geurverdrijver voor in de kattenbak? Bekijk dan ons Hygiëne kat assortiment. Hier verkopen we onder andere de Biokat's Deo Pearls. 

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/26492-home_default/deodo-kattenbak-geurverdrijver.jpg
4.95 2019/01/01
Ik ben blij met mijn bestelling en aankoop zeer tevreden goede service.
Zeer tevreden over het product en wijze van levering. Proficiat.
Ruikt aangenaam,
Hele goede geur
Prima geurverdrijver voor de kattenbak, werkt echt !
ruikt lekker en verdrijft slechte geurtje - is iets moeilijk te strooien want koekt in klontertjes zodat de gaatjes telkens verstopt raken
Op tijd geleverd
Prima geurverdrijver, onze katten zijn fans (en wij ook ;) )
Strooit niet echt lekker, poeder kleeft aan elkaar, maar is weer wel goed door het grind te scheppen
Goed product
ruikt heerlijk en de kat vindt het ook heerlijk
Super geurverdrijver, die ook nog een schitterende lavendel,- en bloemengeur verspreid.
ruikt lekker maar de geur is wel snel weg
Echt super! Voor mensen met een kattenbak in de woonkamer is dit een uitkomst! Aanrader!
Geen last meer van klachten over een kattengeur
Bij deze hitte stonk de bak niet. Dat was aangenaam.
Goede en subtiele geur. Doet wat het moet doen, zonder storend te zijn.
goede levering en zeer te vreden over het produkt
Een kleine dosis volstaat. Geen chemische geur. Geur blijft lang hangen. Met drie katten in huis, wordt de kattenbak wel dagelijks geledigd, maar na enkele dagen begint het toch te ruiken, met deze geurverdrijver merk je dat veel minder.
Sent très bon
Frais et sans ostentation
Un bon produit pour limiter les odeurs d'urine dans le bac à litière
Désodorisant très efficace et bien accepté par mes chats. De plus emballage parfait et livraison très rapide.
Praktisch in gebruik en efficiënt.
5148
1311
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Lavendelgeur
€ 4,95
Groene theegeur
€ 4,95
Aardbeiengeur
€ 5,59
Bloemenparfum
€ 5,59
2 x Groene theegeur
€ 9,75
2 x Lavendelgeur
€ 9,75
2 x Bloemenparfum
€ 10,75
2 x Aardbeiengeur
€ 10,75
3 x Lavendelgeur
€ 13,95
3 x Groene theegeur
€ 13,95
3 x Aardbeiengeur
€ 15,25
3 x Bloemenparfum
€ 15,25
CSI Urine Kattenbakreiniger

Productinformatie CSI Urine Kattenbakreiniger

CSI Urine Kattenbakreiniger is speciaal geformuleerd om de vlekken en geuren veroorzaakt door de urine van uw kat volledig te verwijderen. huisdierurine is niet zomaar te verwijderen met conventionele schoonmaakmiddelen. De urine is na schoonmaak op moleculair niveau echt nog aanwezig, ondanks dat het schoonmaakmiddel de geur tijdelijk maskert. CSI Urine Kattenbakreiniger pakt de urine aan op moleculair niveau met behulp van bacteriën en enzymen, en werkt op zowel nieuwe als oude hardnekkig vlekken, zonder schrobben.

Ook al maakt u de kattenbak van uw kat regelmatig schoon, u zult merken dat de geur van urine vaak niet volledig verdwijnt. Dit komt doordat wanneer huisdierurine opdroogt, de welbekende ammoniak geur wordt geproduceerd. Na schoonmaak met gewone middelen zijn de urineresten niet volledig verwijderd. Urine bestaat onder andere uit urinezuurkristallen. Deze urinezuurkristallen zijn niet in water oplosbaar en zullen blijven kleven aan het oppervlak van uw kooi. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door (lucht)vochtigheid! Alleen een gespecialiseerd product als CSI Urine Kattenbakreiniger zal de urineresten volledig verwijderen.

CSI werkt samen met de natuur. Deze vlekverwijderaar maakt gebruik van enzymen, die natuurlijk worden geproduceerd door bacteriën. Geen agressieve chemicaliën te bekennen! Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën zich hiermee kunnen voeden. In uw eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die helpen met het verwerken van uw eten. De bacteriën van CSI produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken ze volledig 

Bij Brekz kunt u hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu CSI Urine Kattenbakreiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bestel bij Brekz.

Gebruiksaanwijzing CSI Urine Kattenbakreiniger

 • Controleer eerst op een onopvallende plek of het product niet leidt tot kleuraantasting.
 • Verwijder al het overtollige urine, eventuele uitwerpselen en of braaksel met keukenpapier
 • Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek.
 • U hoeft niet te schrobben. Gebruik dit product ook niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen.
 • Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren.
 • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor CSI Urine Kattenbakreiniger? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere CSI Urine Kat & Kitten Vlekken & Geur verwijderaar.

https://www.brekz.nl/31883-home_default/csi-urine-kattenbakreiniger.jpg
9.8 2019/01/01
34340
16173
CSI Urine Kattenbakreiniger > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 12,25 (€ 24,50/l)
€ 9,80 (€ 19,60/l)
2 x 500 ml
€ 23,25 (€ 23,25/l)
€ 18,60 (€ 18,60/l)
Trixie Kattenbak Strooideo

Productinformatie Trixie Kattenbak Strooideo

Trixie Kattenbak Strooideo is een veelzijdig hygiëneproduct dat een frisse, aangename geur over de kattenbak verspreidt. Dit product helpt met het verdrijven van vieze geurtjes in de kattenbak en zorgt ervoor dat de kattenbakvulling langer dan normaal meegaat. 

Trixie Kattenbak Strooideo is beschikbaar in twee geuren: lentefris en babypoeder. Als u wel eens last heeft van de onaangename geurtjes die uit de kattenbak komen, is dit het perfecte product! 

Bij Brekz kunt u Trixie Kattenbak Strooideo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hygiëneproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Van Trixie hebben wij ook nog deze kattenbakzakken, die u helpen met efficiënt verschonen van de kattenbak. Voor een overzicht van de overige hygiëneproducten in ons uitgebreide assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina hygiëneproducten kat.

https://www.brekz.nl/30693-home_default/kattenbak-strooideo.jpg
4.99 2019/01/01
33557
15918
Kattenbak Strooideo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Lentefris
€ 4,99
Babypoeder
€ 4,99
3 stuks Babypoeder
€ 14,25
3 stuks Lentefris
€ 14,25
Koolfilter voor kattenbak universeel

Productinformatie Koolfilter voor kattenbak universeel

Koolfilter voor kattenbak universeel is een reinigingsproduct dat gebruikt kan worden om te voorkomen dat de kattenbak nare luchtjes verspreidt. Het is bruikbaar in alle soorten kattentoiletten en is gemakkelijk te gebruiken. 

Koolfilter voor kattenbak universeel kan namelijk met een schaar op formaat geknipt worden.  In elke verpakking zitten 3 stuks koolfilter met een formaat van 15 x 20 centimeter. Een handig schoonmaakproduct voor de kattenbak. 

Bij Brekz kunt u Koolfilter voor kattenbak universeel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu reinigingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
            

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander reinigingsmiddel voor de kattenbak? Dan kunt u deze Katfresh kattenbakgeurverdrijver eens proberen. Een overzicht van onze overige hygiëneproducten voor uw kat, kunt u vinden op onze overzichtspagina hygiëneproducten kat.

https://www.brekz.nl/30971-home_default/koolfilter-voor-kattenbak-universeel.jpg
1.99 2019/01/01
Is dunner dan het filter wat ik had. Maar dubbel gevouwen past het precies. Geen nare luchtjes meer. En een super snelle bezorging van Brekz
33698
15959
koolfilter voor kattenbak universeel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3 verpakkingen
€ 4,99 (€ 1,66/ct)

Kattenbakzakken

Grote Kattenbakzakken

Grote Kattenbakzakken Boon

Grote Kattenbakzakken Boon zijn kattenbakzakken van groot formaat en passen onder andere op Mega Comfy kattenbakken. Deze kattenbakzakken zijn volledig biologisch afbreekbaar en passen op Mega Comfy kattenbakken en op kattenbakken met vergelijkbare afmetingen. De kattenbakzakken zijn verpakt per 10 stuks.
De afmetingen van dit product zijn: 69x20x46 cm.

 • Grote kattenbakzakken
 • Passen onder meer op Mega Comfy kattenbakken
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Per 10 stuks verpakt
 • Afmetingen: 69x20x46 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grote Kattenbakzakken Boon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld kattenbakzakken van Europet? Kijk dan eens bij Europet Easy Cat Hygiënische kattenbakzakken. Een overzicht van al onze Kattenbakken vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/27551-home_default/grote-kattenbakzakken-boon.jpg
3.25 2019/01/01
Dit kattengrit is perfect en ik ben er zeer tevreden over. Maal het liefst zou ik het in één zak ontvangen ipv 3zakken.
Prijs, kwaliteit, levering en snelheid van levering is uitstekend.
Snelle levering! Prima zakken, ruiken lekker fris!
Deze kattenbakzakken zijn inderdaad groot. Alleen zijn wat dun zodat de zakken tijdens gebruik vrij snel kapot gaan.
heel gemakkelijk en de kattenbak blijft proper!
Ben content dat ik de grote zakken heb kunnen vinden bij jullie ga zekers er nog bestellen als ze bijna op zijn jullie mogen er zekers op rekenen grtjes mia maebe
Sac très solide et de bonne taille pour la maison de toilette.
31407
12546
> Meer informatie
Grote Kattenbakzakken 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 x Lavendelgeur
€ 6,49
2 x Naturel
€ 6,49
3 x Naturel
€ 8,49
3 x Lavendelgeur
€ 8,49
Trixie kattenbakzakken

Trixie kattenbakzakken

De Trixie kattenbakzakken zijn ideaal om de kattenbak snel en efficiënt mee te verschonen. De kattenbakzakken zijn geschikt voor de meeste kattenbakken en zitten per tien stuks verpakt. Bent u het zat telkens weer veel tijd kwijt te zijn aan het regelmatig verschonen van de kattenbak en zoekt u naar een snelle oplossing? Dan zijn de Trixie kattenbakzakken voor u!

verkrijgbaar in 3 maten:
- M: 37 x 48 cm
- L: 46 x 59 cm
- XL: 56 x 71 cm

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie kattenbakzakken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Trixie kattenbakzakken

Spreidt de Trixie kattenbakzakken uit over de bodem van het kattentoilet en doe het grit in de zak. Wanneer de kattenbak toe is aan verfrissing, neemt u gewoon de zak uit de bak, gooit u deze in de prullenbak en plaatst u een nieuwe zak in het toilet. Zo makkelijk kan het zijn!

Ander product?

Bent u op zoek naar vergelijkbare producten? Bekijk dan snel de overzichtspagina van de hygiëneproducten voor de kat. Hier vind u bijvoorbeeld de Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat of de Beeztees Kledingroller.

https://www.brekz.nl/25351-home_default/trixie-kattenbakzakken.jpg
2.25 2019/01/01
Correcte prijs, snelle levering, geweldige klantenservice!
Prima zakken voor de kattenbak
Hij krabt ze kapot maar hij is nog kitten dus misschien moet hij nog wennen. Ze zijn wel stevig & in curver bak maat M goed!
Heel goed product houdt de kattebak proper en kattezand gaat langer mee.
Zakken zijn groot genoeg voor onze kattenbak. Vind ze erg dun.
Sacs XL pour grandes litières bien conçus et très pratiques
28298
14563
> Meer informatie
Trixie kattenbakzakken 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
XL
€ 3,99
2 x M
€ 4,49
2 x L
€ 5,49
3 x M
€ 5,95
2 x XL
€ 6,49
3 x L
€ 6,99
3 x XL
€ 10,49

Overige

Poepschep Easy Scoop

Productinformatie Poepschep Easy Scoop

Poepschep Easy Scoop is een handige hondenaccessoire die helpt met het verwijderen van de uitwerpselen van uw hond. U kunt de schep gebruiken om zonder direct uw handen te gebruiken, de uitwerpselen van uw hond op te rapen. Daardoor is het een onmisbaar product om in huis te hebben. 

De Poepschep Easy Scoop is makkelijk schoon te maken. Het is dus een zeer hygiënische manier om een onaangenaam klusje op te knappen. Uiteraard kunt u dit product bij Brekz tegen de scherpste prijzen bestellen! 

Bij Brekz kunt u Poepschep Easy Scoop goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Als u nog op zoek bent naar een ander product, kunt u bijvoorbeeld deze poepzakjes dispenser eens bekijken. Indien u nog een ander hygiëneproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat vast vinden in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina hygiëne hond.

https://www.brekz.nl/32460-home_default/poepschep-easy-scoop.jpg
8.09 2019/01/01
33694
15955
Poepschep Easy Scoop > Meer informatie
Poepschep Easy Scoop 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,09 (€ 8,09/ct)
Trixie Grove Kattenbakschep

Grove Kattenbakschep zwart

De Grove Kattenbakschep zwart is een eenvoudige plastic schep om de kattenbak mee leeg te maken. Deze grove schep is ideaal voor grit dat klontert. De schep is gemakkelijk schoon te maken. De afmetingen van deze schep zijn 29x13 cm. Het product is beschikbaar in verschillende leuke kleuren.

 • Eenvoudige kattenbakschep
 • Ideaal voor klonterend grit
 • Makkelijk schoon te maken
 • Afmetingen: 29x13 cm


Bij Brekz kunt u de beste kattenbakproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grove Kattenbakschep zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander kattenbakproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Grove kattenbakschep zwart? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenbakproducten. Hier vindt u onder andere de Beeztees Kattenbakschep en de Beeztees Kattenbakgeurverdrijver.

Brekz
https://www.brekz.nl/25003-home_default/grove-kattenbakschep.jpg
2.59 2019/01/01
3188
1767
Grove Kattenbakschep Zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenbakken en toebehoren

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan producten voor de kattenbak. Wij hebben niet alleen diverse soorten kattenbakken, maar ook voorlegmatten die ervoor zorgen dat het kattengrit zich niet overal verspreidt, kattenbakzakken waarmee het grit gemakkelijk verwijdert en geurverdrijvers die de vieze lucht verdrijven. Daarnaast verkopen wij nog enkele schepjes en deurtjes voor de kattenbak.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment en bestel de beste kattenbak of kattenbakbenodigdheden gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt snel bij uw bezorgd!

Kattenbakken

Wij verkopen een simpele kattenbak met rand in drie verschillende kleuren, een kattenbak van Curver met een rooster aan de voorkant en een geurfilter, de Trixie Kattenbak met rand met een extra hoge rand. Deze bak is geschikt om jonge katten te leren op de bak te gaan. De Kattenbak Berto heeft een scheidingssysteem waarmee u spaarzaam omgaat met het grit.

Voorlegmatten

De Dirty Cat Droogloopmat is gemaakt van zeer goed absorberend materiaal en gemakkelijk te wassen. De Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm is antislip en gemaakt van kunststof. Deze mat is ook verkrijgbaar in 60 x 40 cm en met een halfronde vorm.

Geurverdrijvers

Deodo Kattenbak Geurverdrijver is er in vier heerlijke geuren: bloemen, groene thee, lavendel en aardbeien. Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver is een poeder dat u in de bak strooit om de geur te verminderen. Beeztees Kattenbakgeurverdrijver is een strooipoeder in de geuren lavendel en citrus. Van Beeztees is er ook een koolfilter dat geuren neutraliseert en Katfresh kattenbakgeurverdrijver bestaat uit geurabsorberende korrels.

Kattenbakzakken, schepjes en deurtjes

U kunt bij ons kiezen uit twee soorten kattenbakzakken: grote zakken van Boon die volledig biologisch afbreekbaar zijn en zakken van Trixie die in drie maten verkrijgbaar zijn. Wij verkopen van Trixie ook een grove kattenbakschep. Daarnaast verkopen wij een schepje dat in zowel grof als fijn verkrijgbaar is en grijs of blauw gekleurd is. Verder kunt u bij ons drie kattenbakdeurtjes bestellen: een van Europet, een van Curver in antraciet en een van Curver in bruin.

Andere kattenbenodigdheden dan kattenbakken en toebehoren?

Bekijk ook ons assortiment aan kattengrit en hygiëneproducten voor katten en bestel de beste producten snel bij Brekz!

Terug