Kattenbakvulling
Brekz heeft een ruim assortiment kattenbakvulling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kattengrit met een frisse geur, klontvormend, extra absorberend of biologisch afbreekbaar. Zo is er voor iedereen wel een geschikte variant.
Lees meer ..
Kattenbakvulling

Kattenbakvulling

Een schone kattenbak begint bij een goede kattenbakvulling. Het neemt vieze geurtjes en vocht uit de ontlasting op en zorgt ervoor dat katten het natuurlijke gedrag (het begraven van uitwerpselen) kan uitoefenen.

Welke kattenbakvulling u dan moet kiezen? Dat hangt volledig af van de wensen van u en uw kat. Gelukkig heeft Brekz een grote selectie kattenbakvulling, waardoor u altijd wel een geschikte variant vindt. Hieronder vindt u een klein overzicht van ons uitgebreide assortiment, om de keuze wat eenvoudiger te maken.

Bij Brekz kunt u kattenbakvulling snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel het beste kattengrit tegen de scherpste prijzen!

Assortiment kattenbakvulling

Op onze website vindt u kattenbakvulling van verschillende soorten, maten en merken. Allemaal van goede kwaliteit, maar met verschillende eigenschappen. Zo is er kattengrit dat geurloos is en kattenbakvulling met allerlei lekkere frisse geuren.

U kunt kiezen voor klontvormend kattengrit, zodat u de urine en ontlasting eenvoudig uit de bak kunt scheppen. Heeft u een kitten (of kat) die de neiging heeft om kattengrit uit de kattenbak te eten? Dan kunt u beter kiezen voor niet-klonterend kattengrit. Met dit grit loopt u niet het risico dat het grit in de maag van uw kat samenklontert met alle gevolgen van dien. Er is onder andere keuze uit stofvrij-, duurzaam- en extra absorberend kattengrit. Zo is er voor elke wens wel een geschikte korrel.

Al deze verschillende opties hebben we onderverdeeld in 3 categorieën: mineraalkorrels, organische kattenbakvulling en silica kattengrit.

Mineraalkorrels

Mineraalkorrel kattengrit is een veel gebruikte kattenbakvulling onder katteneigenaren. Het is gemaakt van natuurproducten, zoals klei en zand en heeft als grootste voordeel dat het veel vocht absorbeert. Doordat deze traditionele kattenbakkorrel zo veel gebruik wordt is het aanbod groot en heeft u veel keuzemogelijkheden, zodat het precies aan uw wensen voldoet.

Bij Brekz vindt u maar liefst meer dan 30 verschillende soorten mineraalkorrels. Kiest u voor grove korrels zodat u minder last van uitloop heeft? Of een fijne korrel met een extra hoog absorptievermogen, zoals Biokat's Micro Fresh kattengrit? Naast de geurloze varianten heeft u ook een ruime keuze kattenbakvulling met lekkere geuren. Sanicat white rose petal is één van de klontvormende kattenbakvullingen en heeft een heerlijke frisse rozengeur.

Organische kattenbakvulling

Organische kattenbakvulling is een milieubewuste keuze. Het is gemaakt van 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen zoals mais of granen. Het bevat geen chemische stoffen en is hierdoor ook een goede keuze voor uw kat. Vieze geurtjes worden effectief gebonden en de korrels zijn stofvrij.

Organische korrels uitproberen? U vindt bij ons maar liefst 7 verschillende merken. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar Purly houtkorrels. Na gebruik gooit u het eenvoudig in de gft-bak, ideaal in gebruik!

Silica kattenbakvulling

Silica kattenkorrels zijn stofvrij en hierdoor ideaal voor katten met gevoelige luchtwegen. Het is gemaakt van vocht absorberende mineralen en gaat lang mee. De miljoenen microscopisch kleine poriën zorgen ervoor dat vloeistoffen, geuren en bacteriën snel opgenomen en vastgehouden worden.

Wilt u uitproberen of dit de juiste kattenbakvulling voor uw huishouden is? Het Purly silica kattengrit probeerpakket bevat drie verschillende varianten met geurloze en geparfumeerde silicakorrels.

Ander product?

Op de pagina kattenbakken vindt u verschillende kattentoiletten en handige toebehoren als kattenbakschepjes en geurverdrijvers.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.