Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kattenhalsbandjes en tuigjes

Met het assortiment kattenhalsbandjes van Brekz maakt u uw kat gemakkelijk herkenbaar! De kattenhalsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en patronen.
Lees meer ..
Reflecterend
Halsbandjes
Tuigjes
Overige

Reflecterend

Tuigjes

Overige

Beaphar

Reflecterend

Visio Light Veiligheidslichtbuis Kat/Kleine Hond

Productinformatie Visio Light Veiligheidslichtbuis Kat/Kleine Hond

Visio Light Veiligheidslichtbuis Kat/Kleine Hond helpt dat uw kat of hond goed zichtbaar is in het donker. Door deze lichtbuis te dragen is uw huisdier tot 500 meter afstand goed zichtbaar in het donker. Een pluspunt aan deze praktische veiligheidsband is dat deze band waterbestendig is. Opladen is gemakkelijk met dit handige Visio product: U laadt de Visio Light Safety Veiligheidslichtbuis namelijk op met een oplaadbare accu via usb kabel.

Dit betekent dat u dus helemaal geen batterijen nodig hebt om gebruik maken van de veiligheidslichtbuis. Ook kunt u de verlichting desgewenst knipperend of voortdurend verlicht instellen. De lichtbuis is individueel op maat te maken en is geschikt voor elke kat en voor kleine honden zoals Chihuahua's. De band heeft een maximale omvang van 35 cm en is verkrijgbaar in de kleur rood. 

 • Geschikt voor katten èn kleine hondjes zoals Chihuahua's.
 • Voor goede zichtbaarheid in het donker (tot 500 meter)
 • Met oplaadbare accu (via usb kabel)
 • Geen batterijen nodig!
 • Waterproof
 • Verlichting instelbaar
 • Op maat te maken
 • Maximaal 35 cm nekomvang
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Bij Brekz bestelt u de beste kattenaccessoires goedkoop online. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Visio Light Veiligheidlichtbuis Kat/Kleine Hond voordelig online. Snel en makkelijk besteld!

Ander product?

Op zoek naar een vergelijkbaar product voor uw kat, bijvoorbeeld Kattenbandje Reflecterend met Gesp? Neem gerust een kijkje op onze site. Voor een overzicht van ons totaalaanbod kattenaccesoires, klik hier.

https://www.brekz.nl/25652-home_default/visio-light-veiligheidslichtbuis-kat.jpg
8.09 2019/01/01
doet pressies waarvoor ik het gekocht heb.
Goed zichtbaar in het donker. Gelukkig ook het stilstaande licht: ik word gek van het geknipperd voor me en heb hem dus op rustpositie.
Weet nog niet om hoeveel tijd ik die bandjes moet uppen via de USB, maar ben er tevreden over.
Netjes snel geleverd. Goed product.
Prima lichtbuis voor onze dwergteckel, goed zichtbaar in het donker en fijn om te dragen voor de hond. Goed op te laden. Dus erg blij mee.
28715
14654
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Oranje OP = OP
€ 8,09
Beschikbaar 01 jan
Rood OP is OP
€ 8,09

Tuigjes

Lief! Kattentuig Boys voor katten

Lief! Kattentuig Boys voor katten

Lief! Kattentuig Boys voor katten is een kattentuig met looplijn dat geschikt is voor alle volwassen katten. U kunt dit tuigje gebruiken tijdens het wandelen met uw kat en het biedt ook bescherming wanneer u uw kat meeneemt in de auto. Dit leuke kattentuig is gemaakt van bruin en blauw leer met een blauwe sterrenprint. Dit geeft het product een jongesachtige uitstraling.

De meegeleverde lijn van 130 cm lang heeft een hangertje en label met Lief! eraan. Het kattentuig is verstelbaar waardor het geschikt is voor alle volwassen katten. De lijn kan met een stevige karabijnhaak worden bevestigd aan het tuigje. Door deze handige haak kunt u uw kat gemakkelijk even los of juist aan de lijn laten lopen.

 • Leuk kattentuig van bruin met blauw leer en sterrenprint
 • Looplijn van 130 cm
 • Verstelbaar in maat dus geschikt voor iedere volwassen kat
 • Handig voor tijdens wandelingen of autoritten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenhalsbandjes en tuigjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Lief! Kattentuig Boys voor katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!  
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Lief! Kattentuig Boys voor katten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenhalsbandjes en -tuigjes. Hier vindt u onder andere het Lief! Kittentuig Girls voor kittens en het Beeztees Kattentuig met kliksysteem.

https://www.brekz.nl/23329-home_default/lief-kattentuig-boys.jpg
9.34 2019/01/01
Veilig riempje, poesjes kunnen zich er niet mee ophangen
25340
13975
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP is OP
€ 10,99
€ 9,34
Beschikbaar 01 jan
Lief! Kattentuig Unisex voor katten

Lief! Kattentuig Unisex voor katten

Lief! Kattentuig Unisex voor katten is een neutraal kattentuig met looplijn en is geschikt voor volwassen katten. Dit leuke kattentuig is mooi uitgevoerd in klassiek bruin met rood. De meegeleverde lijn heeft een schattig hangertje met Lief! eraan. Het kattentuig is verstelbaar en is geschikt voor volwassen katten. De lijn wordt met een stevige karabijnhaak bevestigd aan het tuigje. 

 • Leuk kattentuig in neutrale en klassieke unisex uitvoering
 • Verstelbaar
 • Inclusief looplijn van 130 cm
 • Geschikt voor volwassen katten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenhalsbandjes en tuigjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Lief! Kattentuig Unisex voor katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Lief! tuigje voor kittens? Kijk dan eens bij ons Lief! Kittentuig Unisex voor kittens. Een overzicht van al onze Kattenhalsbandjes en tuigjes vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23331-home_default/lief-kattentuig-unisex.jpg
11.25 2019/01/01
25342
13977
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,25

Overige

Adreskokertje voor de hond/kat

Adreskokertje voor de hond/kat

Het adreskokertje voor de hond/kat is een accessoire om bij uw hond of kat om te doen. Naast dat het een toevoeging is aan het uiterlijk, geeft het ook identificatie. Stel dat uw hond of kat onverhoopt is weggelopen, dan kan de persoon die hem gevonden heeft er snel en gemakkelijk achter komen: van wie hij is, hoe hij behandeld moet worden en wat hij in de tijd dat hij weggelopen is voor specialiteiten nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen die eventueel toegediend moeten worden.

Wanneer uw hond of kat gechipt is, is het aan te raden om het chipnummer op het adreskokertje voor de hond/kat zetten.

Informatie die belangrijk is om te vermelden:

 • Adres van de eigenaren.
 • Mobiele telefoonnummer van de eigenaren,
 • E-mailadres van de eigenaren.
 • Medicijnen die toegediend moeten worden.
 • Specifieke voeding die gegeven moet worden.
 • Afwijking en in gedrag en gezondheidheid die noodzakelijk zijn om te weten.


Nu kunt u online het adreskokertje voor de kat goedkoop bij Brekz bestellen. Zo weet u zeker dat uw kat altijd zijn weg naar huis vindt.
 

Gebruiksaanwijzing adreskokertje voor de hond/kat

Schroef het kokertje open en vul het formuliertje in met de gewenste gegevens. Schroef daarna het koktertje weer dicht en hang het aan de halsband van uw hond of kat. Controleer regelmatig of het kokertje niet open is en of de halsband er niet af gevallen is.
 

Andere accessoires voor uw hond/kat?

Bent u ook op zoek naar een halsband of een tuigje voor op kat? Bekijk dan onze Kattenhalsbandjes en tuigjes pagina. We verkopen bijvoorbeeld de Kattenhalsband Boon Safari voor de kat.

Brekz
https://www.brekz.nl/24176-home_default/adreskokertje-voor-de-hondkat.jpg
1.59 2019/01/01
Goed, maar adrespapiertje is na invulling moeilijk terug in kokerje te brengen.
Bij aankomst van mijn bestelling bleken de adreskokertjes er niet bij te zitten. Een mailtje leverde meteen een prettige reactie op en een paar dagen later zaten de adreskokertjes in de brievenbus. Heel correct en accuraat opgelost!
3190
1769
Adreskokertje voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 1,59
Spotted! ID Tag voor hond & kat - small
https://www.brekz.nl/37053-home_default/spotted-id-tag-voor-hond-kat-small.jpg
12.25 2019/01/01
36884
16637
Spotted! ID Tag voor hond & kat - small > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,25
Per 2
€ 21,25
Per 3
€ 30,25
Kittentuig met kliksysteem

Productinformatie Kittentuig met kliksysteem

Kittentuig met kliksysteem is een kattentuigje dat speciaal is gemaakt voor kittens. Dit tuigje kan makkelijk versteld worden, waardoor het makkelijk is om hem aan de grootte van uw kitten aan te passen. Het is gemaakt van stevig nylon en is beschikbaar in het rood en in het zwart. 

Kittentuig met kliksysteem is daarnaast erg makkelijk schoon te maken. Een praktisch en veelzijdig tuigje - geschikt voor iedere kitten!

Bij Brekz kunt u Kittentuig met kliksysteem goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Wellicht is deze reflecterende neon-halsband ook leuk voor uw kitten. Voor een handig overzicht van de overige accessoires in ons assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina kattenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30788-home_default/kittentuig-met-kliksysteem.jpg
7.59 2019/01/01
33578
15925
Kittentuig met kliksysteem > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 7,59
Rood
€ 7,59
Kattentuig met kliksysteem

Productinformatie Kattentuig met kliksysteem

Kattentuig met kliksysteem is een stevig kattentuigje met een verstelbare maat. Het is gemaakt van sterk nylon en heeft een lijn die ook van nylon is gemaakt. 

Kattentuig met kliksysteem is makkelijk schoon te maken. Het tuigje is kan snel versteld worden waardoor het gemakkelijk aangepast kan worden aan uw kat. Een handige accessoire voor uw kat! 

Bij Brekz kunt u Kattentuig met kliksysteem goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
         

Andere accessoire nodig? 

Wij hebben dit verstelbare kattentuigje ook voor kittens. Bent u nog op zoek naar een ander tuigje of een andere halsband voor uw kat? Op onze overzichtspagina kattenhalsbandjes en -tuigjes vindt u een overzicht van al de producten in ons assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30793-home_default/kattentuig-met-kliksysteem.jpg
7.59 2019/01/01
33580
15926
Kattentuig met kliksysteem > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 7,59
Rood
€ 7,59
Kittenhalsband neon, reflecterend

Productinformatie Kittenhalsband neon, reflecterend

Kittenhalsband neon, reflecterend is een leuke kleurrijke halsband die geschikt is voor iedere kitten. Deze kleine halsband is beschikbaar in de kleuren oranje, blauw en roze en heeft een stevige gesp-sluiting. De halsband reflecteert en is daardoor extra veilig. 

Kittenhalsband neon, reflecterend is al met al een veilig en leuk halsbandje. Een top-accessoire voor elke jonge kitten!

Bij Brekz kunt u Kittenhalsband neon, reflecterend goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Voor kittens is er ook deze leuke halsband met tijger- of luipaardprint. Voor een handig overzicht van de overige accessoires in ons assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina kattenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30797-home_default/kittenhalsband-neon-reflecterend.jpg
3.27 2019/01/01
33582
15927
Kittenhalsband neon, reflecterend > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Blauw OP = OP
€ 4,09
€ 3,27
Beschikbaar 01 jan
Oranje OP = OP
€ 4,09
€ 3,27
Beschikbaar 01 jan
Kattenhalsband met dierenprint

Productinformatie Kattenhalsband met dierenprint

Kattenhalsband met dierenprint is een stoere halsband voor de echte huistijger. Met tijger of luipaardprint kan uw kat zijn innerlijke wilde kleuren laten zien, en er tegelijkertijd super trendy uitzien! Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen. Om ervoor te zorgen dat de halsband stevig om de nek van uw kat past, is deze eenvoudig verstelbaar. Aan het halsbandje zou u een penning kunnen bevestigen zodat het duidelijk is waar uw kat thuis hoort.

 • Laat zien dat uw kat ergens thuis hoort
 • Beschikbaar in twee stoere prints
 • Dit kattenhalsbandje is verstelbaar
 • Blijft dankzij de veiligheidssluiting goed rond de hals van uw kat zitten

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenhalsband met dierenprint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
  

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.    

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product? Kijk dan snel op de pagina van de kattenhalsbandjes en tuigjes.

https://www.brekz.nl/30800-home_default/kattenhalsband-met-dierenprint.jpg
3.09 2019/01/01
Mooie halsband voor kat maar is moeilijk te openen.
33585
15928
Kattenhalsband met dierenprint > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Luipaardprint
€ 3,09
Tijgerprint
€ 3,09
Kattenhalsband met muisprint reflecterend

Productinformatie Kattenhalsband met muisprint reflecterend

 Kattenhalsband met muisprint reflecterend is een schattige halsband die geschikt is voor iedere kitten. De halsband heeft een muisprint en is beschikbaar in de kleuren paars en zwart. 

Om voor extra veiligheid te zorgen zit er aan Kattenhalsband met muisprint reflecterend een klein kattenbelletje. Bovendien reflecteert de halsband. Een leuk halsbandje voor elke kitten!

Bij Brekz kunt u Kattenhalsband met muisprint reflecterend goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u nog op zoek naar een andere halsband voor uw kitten? Kijkt u bijvoorbeeld eens naar deze reflecterende kattenhalsband, die een tijger- en luipaardprint heeft. Een beknopt overzicht van onze overige accessoires vindt u op onze overzichtspagina kattenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30802-home_default/kattenhalsband-met-muisprint-reflecterend.jpg
3.67 2019/01/01
33587
15929
Kattenhalsband met muisprint reflecterend > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Paars OP = OP
€ 4,59
€ 3,67
Beschikbaar 01 jan
Kattenhalsband Nylon

Productinformatie Kattenhalsband Nylon

Kattenhalsband Nylon is een leuk halsbandje voor uw kat in 3 vrolijke kleuren. Er is een blauwe, een roze en een donkerkleurige variant met stijlvol motief. Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen. De nylon stof zorgt ervoor dat dit halsbandje erg stevig is. Om ervoor te zorgen dat de halsband stevig om de nek van uw kat past, is deze eenvoudig verstelbaar. Aan het halsbandje zou u een penning kunnen bevestigen zodat het duidelijk is waar uw kat thuis hoort.

 • Laat zien dat uw kat ergens thuis hoort
 • Beschikbaar in drie vrolijke varianten
 • Blijft dankzij de veiligheidssluiting goed rond de hals van uw kat zitten
 • Van stevig nylon

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenhalsband Nylon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product? Kijk dan snel op de pagina van de kattenhalsbandjes en tuigjes. Hier vindt u bijvoorbeeld Lief! Kattentuig Unisex voor katten, in 3 vrolijke kleuren!

https://www.brekz.nl/30804-home_default/kattenhalsband-nylon.jpg
4.59 2019/01/01
Mooie halsband en niet te duur !
33589
15930
Kattenhalsband Nylon > Meer informatie
Kattenhalsband Nylon 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Roze OP = OP
€ 4,59
€ 3,67
Blauw
€ 4,59
Zwart
€ 6,09

Beaphar

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat is een rustgevende halsband voor katten met lavendel en valeriaan. De band is te gebruiken bij katten die te veel miauwen, sproeien, verlatingsangst hebben, voor tijdens bezoek aan een dierenarts of voor tijdens andere stressvolle situaties. De band is geschikt voor katten van alle rassen vanaf 12 weken oud en werkt al na één uur tot wel 3 of 4 weken lang.

 • Werkt rustgevend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Voor bange en gestreste katten
 • Voor katten vanaf 12 weken
 • Werkt 3 tot 4 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmeringsmiddelen voor katten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de kat en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!
     

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Band voor de kat

Bevestig de band losjes om de nek van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen de band en de hals passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik tegelijkertijd geen andere halsbanden. Dit kan de werking verminderen. Deze band is niet geschikt voor katten met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

    

Ander kalmeringsmiddel voor katten?

Bij ons kunt u ook Feliway Spray voor de kat bestellen. Dit middel voorkomt stress door natuurlijke feromonen. Of kies voor Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels. Bekijk ook ons gehele assortiment kalmeringsmiddelen voor katten. 

https://www.brekz.nl/25836-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-kat.jpg
7.09 2019/01/01
Poes is relaxter haar plassen op stoel/bank/hoek en harde miauwen in de nacht zijn nog niet over. De verpakking had met gemak door de brievenbus gepast, had in kosten en verpakkingsmateriaal gescheeld
Na de komst van een kitten, begon onze gecastreerde in huis te sproeien. We gebruiken de No Stress band nu 2 weken, het sproeien is wel een stuk minder geworden, helaas nog niet geheel over.
Heel te vrede over de levering en de bestelling.
Super , het bandje helpt echt om rustiger te worden .
zeer tevreden en mooi op tij geleverd
29018
14713
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,09
Per 2
€ 13,49
Per 3
€ 19,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenhalsbandjes

Op onze website heeft u keuze uit vele verschillende soorten kattenhalsbandjes voor grote en kleine katten. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende tuigjes. Een tuigje kunt u gebruiken om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen. Sommige katten gaan het liefst alleen buiten op pad. Om te voorkomen dat ze de vogels uit de omgeving te grazen nemen kunt u een kattenhalsband met een kattenbel aanschaffen. Bij ons vindt u de beste kattenhalsbanden voor uw kat of kitten!

Assortiment kattenhalsbandjes

Hier vindt u een paar producten uit ons assortiment. Voor al onze producten kunt u hoger op deze pagina kijken.

Kattenhalsbandjes

U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten halsbandjes voor uw kat. Naast de verschillende soorten halsbandjes die u kunt bestellen zijn de meeste ook verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wanneer uw kat zich ook in het donker veel buiten begeeft is het handig om deze een reflecterende of een lichtgevende kattenhalsband om te doen.

 • Om uw kat in het donker beter zichtbaar te maken kunt u hem een reflecterende halsbandje geven. 
 • U kunt voor een lichtgevend halsbandje ook kijken naar het Kattenbandje Reflecterend met Gesp
 • Bij Beeztees vindt u zowel halsbandjes voor uw kat.
 • We hebben voor uw kitten ook een halsbandje van KittyKat in ons assortiment.
 • Een gewone, niet reflecterende halsband van nylon voor uw kat vindt u bij Beeztees.

Kattenuigjes

Om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen kunt u bij ons verschillende kittentuigjes kopen. Het kittentuigje laat uw kitten met een veilig gevoel zijn eerste stappen in de buitenwereld zetten. Ook hebben we tuigjes voor volwassen katten.

 • Het Beeztees kittentuig is speciaal bedoeld gemaakt voor het formaat van uw kitten.
 • Ook zijn er bij ons kittentuigjes van KittyKat verkrijgbaar.
 • Voor een tuigje met kliksysteem voor uw kat kunt u bij Beeztees terecht.
 • Beeztees biedt ook kattentuigjes aan in allerlei kleuren en maten.

Halsband accessoires

Op deze pagina vindt u ook overige accessoires voor aan de kattenhalsband. Hiermee kunt u de halsband van uw kat compleet maken.

 • Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een langere looplijn dan kunt u kijken naar onze looplijn 5 meter.
 • Mocht er geen belletje bij uw halsband inbegrepen zijn dan kunt u een gekleurde Kattenbel los aanschaffen.
 • Wanneer uw kat niet op eigen kracht de weg naar huis meer weet te vinden kunt u hem voorzien van een adreskokertje. Hiermee kan de vinder uw kat weer veilig naar zijn baasje brengen.

Iets anders nodig?

Bent u naast kattenhalsbanden ook nog op zoek naar andere accessoires voor uw kat, neem dan een kijkje bij onze overige kattenaccessoires!

Terug