terug
Kattenhalsbandjes en tuigjes

Kattenhalsbandjes en tuigjes

Met het assortiment kattenhalsbandjes en tuigjes van Brekz maakt u uw kat gemakkelijk herkenbaar! De kattenhalsbanden en tuigjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en patronen.
Lees meer ..
Kattenhalsbandjes en tuigjes

Kattenhalsbanden en tuigjes

Op onze website heeft u keuze uit vele verschillende soorten kattenhalsbandjes en kattentuigjes voor grote en kleine katten. Een tuigje kunt u gebruiken om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen. Sommige katten gaan het liefst alleen buiten op pad. Bent u bang dat uw kat de weg kwijtraakt? Met een adreskokertje kan de vinder u contacteren wanneer hij of zijn uw kat gevonden heeft.

Assortiment kattenhalsbandjes

Kattenhalsband Nylon is een leuk halsbandje voor uw kat in 2 uitvoeringen. Er is een blauwe variant, die reflecterend is en waaraan een belletje hangt. De zwarte variant is bedekt met stijlvolle siersteentjes. Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen.

Kattentuigjes

Om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen kunt u bij ons een kittentuigje kopen. Een tuigje is de ideale manier om uw kleine rakker rustig te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Maar ook voor volwassen katten hebben we tuigjes. Het kan zijn dat u een een kat geadopteerd heeft of omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd naar een nieuwe omgeving en de kat wilt laten wennen aan de nieuwe buitenomgeving.

Iets anders nodig?

Bent u naast kattenhalsbanden ook nog op zoek naar andere accessoires voor uw kat, neem dan een kijkje bij onze overige kattenaccessoires.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.