Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kattenhalsbandjes en tuigjes

Met het assortiment kattenhalsbandjes van Brekz maakt u uw kat gemakkelijk herkenbaar! De kattenhalsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en patronen.
Lees meer ..
Reflecterend
Halsbandjes
Tuigjes
Overige

Tuigjes

Overige

Lichthalsbanden

Tuigjes

Kittentuig met kliksysteem

Productinformatie Kittentuig met kliksysteem

Kittentuig met kliksysteem is een kattentuigje dat speciaal is gemaakt voor kittens. Dit tuigje kan makkelijk versteld worden, waardoor het makkelijk is om hem aan de grootte van uw kitten aan te passen. Het is gemaakt van stevig nylon en is beschikbaar in het rood en in het zwart. 

Kittentuig met kliksysteem is daarnaast erg makkelijk schoon te maken. Een praktisch en veelzijdig tuigje - geschikt voor iedere kitten!

Bij Brekz kunt u Kittentuig met kliksysteem goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Wellicht is deze reflecterende neon-halsband ook leuk voor uw kitten. Voor een handig overzicht van de overige accessoires in ons assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina kattenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30788-home_default/kittentuig-met-kliksysteem.jpg
8.49 2019/01/01
33578
15925
Kittentuig met kliksysteem > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Rood
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Kattentuig met kliksysteem

Productinformatie Kattentuig met kliksysteem

Kattentuig met kliksysteem is een stevig kattentuigje met een verstelbare maat. Het is gemaakt van sterk nylon en heeft een lijn die ook van nylon is gemaakt. 

Kattentuig met kliksysteem is makkelijk schoon te maken. Het tuigje is kan snel versteld worden waardoor het gemakkelijk aangepast kan worden aan uw kat. Een handige accessoire voor uw kat! 

Bij Brekz kunt u Kattentuig met kliksysteem goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
         

Andere accessoire nodig? 

Wij hebben dit verstelbare kattentuigje ook voor kittens. Bent u nog op zoek naar een ander tuigje of een andere halsband voor uw kat? Op onze overzichtspagina kattenhalsbandjes en -tuigjes vindt u een overzicht van al de producten in ons assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30793-home_default/kattentuig-met-kliksysteem.jpg
8.75 2019/01/01
33580
15926
Kattentuig met kliksysteem > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 8,75 (€ 8,75/ct)
Rood
€ 8,75 (€ 8,75/ct)
Lief! Kattentuig Unisex voor katten

Lief! Kattentuig Unisex voor katten

Lief! Kattentuig Unisex voor katten is een neutraal kattentuig met looplijn en is geschikt voor volwassen katten. Dit leuke kattentuig is mooi uitgevoerd in klassiek bruin met rood. De meegeleverde lijn heeft een schattig hangertje met Lief! eraan. Het kattentuig is verstelbaar en is geschikt voor volwassen katten. De lijn wordt met een stevige karabijnhaak bevestigd aan het tuigje. 

 • Leuk kattentuig in neutrale en klassieke unisex uitvoering
 • Verstelbaar
 • Inclusief looplijn van 130 cm
 • Geschikt voor volwassen katten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenhalsbandjes en tuigjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Lief! Kattentuig Unisex voor katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Lief! tuigje voor kittens? Kijk dan eens bij ons Lief! Kittentuig Unisex voor kittens. Een overzicht van al onze Kattenhalsbandjes en tuigjes vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23331-home_default/lief-kattentuig-unisex.jpg
11.25 2019/01/01
25342
13977
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,25 (€ 11,25/ct)

Overige

Adreskokertje voor hond/kat

Productinformatie Adreskokertje hond/kat

Het adreskokertje voor hond/kat is een handig kokertje dat u aan de halsband van uw hond of kat kunt bevestigen. Wanneer uw huisdier is weggelopen of verdwaald, kan dit huisdieraccessoire ervoor zorgen dat hij sneller weer bij uw thuis terug is.

Op het bijgeleverde adres- en informatieformuliertje kunt u gegevens over uw hond of kat invullen, zoals uw adres en telefoonnummer, maar ook belangrijke info over u dier, zoals bijvoorbeeld medicijnen die eventueel toegediend moeten worden of specifieke voeding die hij krijgt in verband met eventuele allergiën. 

Wanneer uw hond of kat gechipt is, is het aan te raden om het chipnummer ook op het adreskokertje voor de hond/kat zetten.

Informatie die belangrijk is om te vermelden:

 • Uw adres / adres van de eigenaar
 • Mobiele telefoonnummer van contactpersoon
 • E-mailadres 
 • Evt. medicijnen die uw huisdier krijgt
 • Specifieke voeding die gegeven moet worden
 • Informatie over evt. afwijkingen in gedrag en gezondheid.


U kunt het adreskokertje voor kat/hond goedkoop online bij Brekz bestellen. Zo bent u er zekerder van dat uw huisdier zijn weg naar huis vindt als hij weggelopen of verdwaald is. 
 

Gebruiksaanwijzing adreskokertje voor hond/kat

Schroef het kokertje open en vul het formuliertje in met de gewenste gegevens. Stop het formuliertje weer in het kokertje, schroef het kokertje weer dicht en hang het aan de halsband van uw hond of kat. Controleer regelmatig of het kokertje nog gesloten is.
 

Andere accessoires voor uw hond/kat?

Bent u ook op zoek naar een halsband of een tuigje voor uw kat? Bekijk dan onze Kattenhalsbandjes en tuigjes

Brekz
https://www.brekz.nl/24176-home_default/adreskokertje-voor-de-hondkat.jpg
1.59 2019/01/01
Goed, maar adrespapiertje is na invulling moeilijk terug in kokerje te brengen.
Bij aankomst van mijn bestelling bleken de adreskokertjes er niet bij te zitten. Een mailtje leverde meteen een prettige reactie op en een paar dagen later zaten de adreskokertjes in de brievenbus. Heel correct en accuraat opgelost!
étui idéal pour petit chien
3190
1769
Adreskokertje voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
Spotted! ID Tag voor hond & kat - small

Productinformatie Spotted! ID Tag voor hond & kat - small

Spotted! ID Tag voor hond & kat - small verbindt vinder en eigenaar. Niets is meer vervelend dan het kwijtraken van een huisdier. Uw hond of kat kan ergens van schrikken en op de vlucht slaan of volgt graag zijn neus en vindt het interessant om zelf op pad te gaan. Wanneer uw viervoeter plots uit het zicht verdwenen is komt u met behulp van de Spotted! ID Tag gemakkelijker in contact met mensen die uw huisdier vinden.

Werkwijze van de tag:

Op de ID Tag bevindt zich een QR code. Met behulp van de gratis Spotted! applicatie voor op uw telefoon kunt u deze QR code registreren. Als uw huisdier zoek raakt en wordt gevonden door anderen, kunnen zij de QR code eenvoudig scannen met hun telefoon. Wanneer dat gebeurt krijgt u de locatiegegevens doorgestuurd. Zo kunt u uw huisdier snel weer ophalen en in uw armen sluiten. Spotted! ID Tag voor hond & kat - small is waterbestendig en heeft geen batterij nodig. Bovendien zijn er aan het gebruik van de applicatie geen maandelijkse kosten verbonden. Door het kleine formaat is deze Spotted! Tag ook geschikt voor katten.

Koop uw Spotted! ID Tag voor hond & kat - small online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestellingen vanaf €{SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Eigenschappen Spotted! ID Tag voor hond & kat - small

 • Helpt bij het vinden van de locatie van uw gevonden huisdier
 • Werkt met een QR code en een gratis applicatie
 • Geen maandelijkse kosten 
 • Waterbestendig
 • Geen batterij nodig
 • Geschikt voor honden en katten

Ander product?

Bent u op zoek naar een ID Tag voor een grotere hond? Kijkt u dan eens naar de Spotted! ID Tag Medium. 

https://www.brekz.nl/37053-home_default/spotted-id-tag-voor-hond-kat-small.jpg
11.03 2019/01/01
36884
16637
Spotted! ID Tag voor hond & kat - small Summer Sale > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 12,25 (€ 12,25/ct)
€ 11,03 (€ 11,03/ct)
Beschikbaar 10 oct
Per 2 OP = OP
€ 21,25 (€ 10,63/ct)
€ 19,12 (€ 9,56/ct)
Beschikbaar 10 oct
Per 3 OP = OP
€ 30,25 (€ 10,08/ct)
€ 27,23 (€ 9,08/ct)
Beschikbaar 10 oct

Lichthalsbanden

Kattenhalsband met dierenprint

Productinformatie Kattenhalsband met dierenprint

Kattenhalsband met dierenprint is een stoere halsband voor de echte huistijger. Uw kat kan zijn innerlijke wilde kleuren laten zien, en er tegelijkertijd super trendy uitzien! Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen. Om ervoor te zorgen dat de halsband stevig om de nek van uw kat past, is deze eenvoudig verstelbaar. Aan het halsbandje zou u een penning kunnen bevestigen zodat het duidelijk is waar uw kat thuis hoort.

 • Laat zien dat uw kat ergens thuis hoort
 • Dit kattenhalsbandje is verstelbaar
 • Blijft dankzij de veiligheidssluiting goed rond de hals van uw kat zitten

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenhalsband met dierenprint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
  

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.    

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product? Kijk dan snel op de pagina van de kattenhalsbandjes en tuigjes.

https://www.brekz.nl/30801-home_default/kattenhalsband-met-dierenprint.jpg
3.09 2019/01/01
Mooie halsband voor kat maar is moeilijk te openen.
Produit de qualite
33585
15928
Kattenhalsband met dierenprint > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Tijgerprint OP = OP
€ 3,09 (€ 3,09/ct)
Beschikbaar 01 jan
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Per 2
€ 5,95 (€ 2,98/ct)
Kattenhalsband Nylon

Productinformatie Kattenhalsband Nylon

Kattenhalsband Nylon is een leuk halsbandje voor uw kat in 2 vrolijke uitvoeringen.  Er is een blauwe variant, die reflecterend is en waaraan een belletje hangt. De zwarte variant is bedekt met stijlvolle siersteentjes. Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen. De nylon stof zorgt ervoor dat dit halsbandje erg stevig is. Om ervoor te zorgen dat de halsband goed om de nek van uw kat past, is deze eenvoudig verstelbaar. Aan het halsbandje zou u een penning kunnen bevestigen zodat het duidelijk is waar uw kat thuis hoort.

 • Beschikbaar in 2 vrolijke varianten
 • Blijft dankzij de veiligheidssluiting goed rond de hals van uw kat zitten
 • Van stevig nylon

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenhalsband Nylon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product? Kijk dan snel op de pagina van de kattenhalsbandjes en tuigjes. Hier vindt u bijvoorbeeld Lief! Kattentuig Unisex voor katten, in 3 vrolijke kleuren!

https://www.brekz.nl/30804-home_default/kattenhalsband-nylon.jpg
5.49 2019/01/01
Mooie halsband en niet te duur !
33589
15930
Kattenhalsband Nylon > Meer informatie
Kattenhalsband Nylon 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Blauw
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenhalsbandjes

Op onze website heeft u keuze uit vele verschillende soorten kattenhalsbandjes voor grote en kleine katten. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende tuigjes. Een tuigje kunt u gebruiken om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen. Sommige katten gaan het liefst alleen buiten op pad. Om te voorkomen dat ze de vogels uit de omgeving te grazen nemen kunt u een kattenhalsband met een kattenbel aanschaffen. Bij ons vindt u de beste kattenhalsbanden voor uw kat of kitten!

Assortiment kattenhalsbandjes

Hier vindt u een paar producten uit ons assortiment. Voor al onze producten kunt u hoger op deze pagina kijken.

Kattenhalsbandjes

U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten halsbandjes voor uw kat. Naast de verschillende soorten halsbandjes die u kunt bestellen zijn de meeste ook verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wanneer uw kat zich ook in het donker veel buiten begeeft is het handig om deze een reflecterende of een lichtgevende kattenhalsband om te doen.

 • Om uw kat in het donker beter zichtbaar te maken kunt u hem een reflecterende halsbandje geven. 
 • U kunt voor een lichtgevend halsbandje ook kijken naar het Kattenbandje Reflecterend met Gesp
 • Bij Beeztees vindt u zowel halsbandjes voor uw kat.
 • We hebben voor uw kitten ook een halsbandje van KittyKat in ons assortiment.
 • Een gewone, niet reflecterende halsband van nylon voor uw kat vindt u bij Beeztees.

Kattenuigjes

Om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen kunt u bij ons verschillende kittentuigjes kopen. Het kittentuigje laat uw kitten met een veilig gevoel zijn eerste stappen in de buitenwereld zetten. Ook hebben we tuigjes voor volwassen katten.

 • Het Beeztees kittentuig is speciaal bedoeld gemaakt voor het formaat van uw kitten.
 • Ook zijn er bij ons kittentuigjes van KittyKat verkrijgbaar.
 • Voor een tuigje met kliksysteem voor uw kat kunt u bij Beeztees terecht.
 • Beeztees biedt ook kattentuigjes aan in allerlei kleuren en maten.

Halsband accessoires

Op deze pagina vindt u ook overige accessoires voor aan de kattenhalsband. Hiermee kunt u de halsband van uw kat compleet maken.

 • Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een langere looplijn dan kunt u kijken naar onze looplijn 5 meter.
 • Mocht er geen belletje bij uw halsband inbegrepen zijn dan kunt u een gekleurde Kattenbel los aanschaffen.
 • Wanneer uw kat niet op eigen kracht de weg naar huis meer weet te vinden kunt u hem voorzien van een adreskokertje. Hiermee kan de vinder uw kat weer veilig naar zijn baasje brengen.

Iets anders nodig?

Bent u naast kattenhalsbanden ook nog op zoek naar andere accessoires voor uw kat, neem dan een kijkje bij onze overige kattenaccessoires!

Terug