Hygiëne kat

Hygiëne kat

Hygiëne producten voor de kat zijn uiteenlopende producten die de leefomgeving van uw kat helpen hygiënisch en schoon te houden. Of het nu gaat om het verdrijven van nare geurtjes of vlekverwijderaars.
Lees meer ..
Hygiëne kat

Hygiëne kat assortiment

Hygiëneproducten voor de kat zijn uiteenlopende producten die uw kat en zijn omgeving helpen hygiënisch en schoon te houden. Of u nu op zoek bent naar een geurverdrijver, een vlekverwijderaar, of kattenbakzakken. Daarnaast vindt u in het assortiment van Brekz ook bijvoorbeeld voorlegmatten voor bij de kattenbak. 

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor de kat snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel alles voor uw kat tegen de scherpste prijzen!

Geurverdrijvers

Geurverdrijvers helpen nare geurtjes te verdrijven uit de kamers van uw huis. Dit kan in het bijzonder handig zijn voor de ruimte waarin de kattenbak staat. Katfresh is een geurverdrijver om nare kattenbakluchtjes weg te houden. Liever een variant met keuze uit verschillende geuren? Kijk dan eens naar Biokat's Deo Pearls.

Voorlegmatten

Om te voorkomen dat uw kat veel kattengrit uit de kattenbak meeneemt, kunt u gebruik maken van een voorlegmat. Wanneer de kat de kattenbak verlaat zal het resterende kattengrit op de mat achterblijven en zo uw huis stof- en gritvrij houden. Er is keuze uit rechthoekige- en halfronde voorlegmatten. 

Kattenbakzakken

Om het schoonmaken van de kattenbak te vereenvoudigen kunt u gebruik maken van kattenbakzakken. Biokat's Ecobags XXL voor de kattenbak zorgen ervoor dat u de kattenbak snel, moeiteloos en hygiënisch kunt verschonen zonder al te veel moeite te doen. Ze zijn gemaakt van gercycled materiaal. Ook van andere merken vindt u bij Brekz kattenbakzakken. 

Vlekverwijderaars

Met vlekverwijderaars kunt u vlekken en geuren veroorzaakt door urine verwijderen. CSI Urine Kat & Kitten Vlekken & Geur verwijderaar is speciaal geformuleerd voor het verwijderen van de geur en de vlekken veroorzaakt door urine van uw volwassen kat of kitten. 

Ander product?

Bent u op zoek naar producten om de vacht van uw kat te verzorgen? Kijk dan eens op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.