Hygiëne kat

Hygiëne kat

Hygiëne kat producten zijn uiteenlopende producten die uw kat en de omgeving helpen hygiënisch en schoon te houden. Of het nu gaat om het verdrijven van nare geurtjes, het weghouden van katten uit uw tuin, om hygiënische matten bij de kattenbak of vlekverwijderaars, u vindt ze hieronder.
Lees meer ..
Hygiëne kat

Hygiëne kat assortiment

Hygiënische producten voor de kat zijn uiteenlopende producten die uw kat en zijn omgeving helpen hygiënisch en schoon te houden. Of u nu op zoek bent naar een geurverdrijver, een vlekverwijderaar, kattenverdrijver in de tuin of kattenbakzakken. Maar ook voorlegmatten en shampoo behoren tot het assortiment. Om u de keuze wat te vergemakkelijken zijn hier een aantal van de Hygiënische kat producten uitgelicht.

Geurverdrijvers

Geurverdrijvers helpen nare geurtjes te verdrijven uit de kamers van uw huis. Dit kan in het bijzonder handig zijn voor de ruimte waarin de kattenbak staat. Katfresh is een geurverdrijver om nare kattenbakluchtjes weg te houden. Liever een variant met keuze uit verschillende geuren? Kijk dan eens naar Biokat's Deo Pearls.

Voorlegmatten

Om te voorkomen dat uw kat veel kattengrit uit de kattenbak meeneemt, kunt u gebruik maken van een voorlegmat. Wanneer de kat de kattenbak verlaat zal het resterende kattengrit op de mat achterblijven en zo uw huis stof- en gritvrij houden. Er is keuze uit rechthoekige- en halfronde voorlegmatten. 

Shampoo

Katten zijn vaak uitstekend in staat om hun eigen vacht gezond te houden, maar in sommige gevallen kunnen ze wat hulp van hun baasje gebruiken. Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo is een reinigende shampoo voor honden en katten die kampen met seborroïsche aandoeningen. De shampoo reinigt de huid, helpt met het verwijderen van roos en helpt met het herstellen en behouden van de natuurlijke huidbalans.

Kattenbakzakken

Om het schoonmaken van de kattenbak te vereenvoudigen kunt u gebruik maken van kattenbakzakken. Biokat's Polybeutel plasticzakken XXL voor kattenbak zorgen ervoor dat u de kattenbak snel, moeiteloos en hygiënisch kunt verschonen zonder al te veel moeite te doen. 

Vlekverwijderaars

Met vlekverwijderaars kunt u vlekken en geuren veroorzaakt door urine verwijderen. CSI Urine Kat & Kitten Vlekken & Geur verwijderaar is speciaal geformuleerd voor het verwijderen van de geur en de vlekken veroorzaakt door urine van uw volwassen kat of kitten. Urine Off Kat & Kitten is een geur- & vlekverwijderaar die geschikt is voor gebruik in en rond de kattenbak en op harde oppervlakken, tapijten en verschillende stoffen. 

Ander product?

Bent u op zoek naar producten om de vacht van uw kat te verzorgen en te onderhouden? Kijk dan eens op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.