Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vachtverzorging kat

Bij Brekz kunt u vachtverzorging voor katten producten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Shampoo
Borstels
Scharen
Spray
Overige

Shampoo

Borstels

Scharen

Spray

Overige

Supplementen

Shampoo

Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29731-home_default/droogschuim-shampoo-230ml-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
33434
15886
Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat
https://www.brekz.nl/29740-home_default/neutraal-shampoo-250ml-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.49 2019/01/01
33435
15892
Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend
https://www.brekz.nl/29069-home_default/frontline-petcare-shampoo-geurbestrijdend.jpg
8.95 2019/01/01
32937
15708
Frontline Petcare Shampoo Geurbestrijdend > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Beau Beau Kattenshampoo

Beau Beau Kattenshampoo

Beau Beau Kattenshampoo is een speciaal shampoo geschikt voor zowel lang- als kortharige katten. Deze effectieve shampoo maakt de vacht van uw kat zacht en glanzend.  Dit speciale middel is in samenwerking met de universiteit van Utrecht ontwikkeld. Met dit hypo allergene product zorgt u ervoor dat uw kat dan ook geen allergische reacties krijgt en heeft u een goede oplossing gevonden voor het verhaarprobleem van uw kat. Beau Beau Kattenshampoo werkt niet uitdrogend en zorgt voor de juiste zuurgraad (ph-waarde) van uw kat's huid, waardoor u roos voorkomt en jeukvorming op de huid van uw kat wegneemt.

Door de frisse geur en de werking van de shampoo zal uw kat ook geen last meer hebben van ongewenste kattenluchten. Eén ding is zeker: met dit product maakt u de glans en vitaliteit van de vacht van uw kat weer piekfijn in orde en ziet de vacht er weer verzorgd uit!  Dit product van Beau Beau is parabeen vrij en alcoholvrij en is verkrijgbaar in een flacon van 225 ml.

 • Geschikt voor kort- en langharige katten
 • Hypo-allergeen
 • Geen allergische reacties
 • Zorgt voor juiste zuurgraad van de huid
 • Voorkomt roos
 • Neemt jeukvorming weg
 • Geen ongewenste kattenluchten meer
 • Maakt de vacht gezond en vitaal
 • Vrij van parabeen en alcoholvrij
 • Verkrijgbaar in flacon van 225 ml.

Bij Brekz kunt u de beste verzorging voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beau Beau Kattenshampoo tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatieve shampoo voor uw kat, bijvoorbeeld Quistel Bio Herstel Shampoo hond en kat? Of bent u op zoek naar een aanvullend product, bijvoorbeeld Furminator Deluxe voor de kleine kat? Bekijk dan onze vachtverzorging pagina voor de kat.

https://www.brekz.nl/25808-home_default/beau-beau-kattenshampoo.jpg
3.95 2019/01/01
28979
14687
> Meer informatie
Beau Beau Kattenshampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
225 ml
€ 3,95
2 x 225 ml
€ 7,49
Dermazyme Gold Shampoo
https://www.brekz.nl/32683-home_default/dermazyme-gold-shampoo.jpg
16.49 2019/01/01
34591
16236
Dermazyme Gold Shampoo > Meer informatie
Dermazyme Gold Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
240 ml
€ 16,49
2 x 240 ml
€ 31,95
Dermazyme Losham Shampoo
https://www.brekz.nl/32684-home_default/dermazyme-losham-shampoo.jpg
12.95 2019/01/01
34592
16237
Dermazyme Losham Shampoo > Meer informatie
Dermazyme Losham Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
240 ml
€ 12,95
2 x 240 ml
€ 24,95
5 liter
€ 179,95
2 x 5 liter
€ 344,95
Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel OP is OP

Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel is een speciale gel die het herstellend vermogen van de huid van uw huisdier ondersteunt. Er zijn verschillende redenen waarom uw hond of kat extra huidverzorging nodig kan hebben. Wanneer uw hond of kat bijvoorbeeld last heeft (gehad) van een vlooienplaag, of een allergische reactie heeft, gaat dit vaak gepaard met veel jeuk. Hierdoor gaat uw hond of kat krabben, waardoor de huid beschadigt en irritaties en schaafwondjes ontstaan. Ook kan uw huisdier last hebben van huidschimmels. Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel verzorgt en hydrateert de huid. Dankzij de werkzame stoffen (zinkoxide, vitamine B5, propaandiol en rhamnose) wordt de gevoelige huid gehydrateerd en verzacht. Zo beschermt u de huid van uw huisdier.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel goedkoop online bestellen! Ook voor andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Over Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

 • Zinkoxide: Zorgt ervoor dat de vorming van collageen wordt verhoogd. Collageen is een eiwitverbinding die deel uitmaakt van de botten, gewrichten, tanden en huid. De stof draagt bij aan de sterkte van de bloedvatwanden. Hierdoor herstelt de huid sneller.
 • Provitamine B5 en propaandiol: Voorkomen dat de huid uitdroogt en hebben een verzachtend effect.
 • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking op de gevoelige, droge huid.
   

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

Gebruik Frontline Pet Care huidbeschermingsgel uitsluitend uitwendig. Vermijd contact van de gel met de ogen van uw huisdier. Indien dit toch gebeurt, spoel dan goed met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Iedere tube Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel bevat 100ml. 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Vindt u tussen het Frontline assortiment toch niet het product dat u zoekt, of wilt u gezondheidsproducten van andere fabrikanten bekijken? Bezoek voor gezondheidsproducten voor uw hond dan onze hondenapotheek, en voor uw kat onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/22865-home_default/frontline-pet-care-huidbeschermingsgel.jpg
3.98 2019/01/01
23960
13685
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 7,95
€ 3,98
Per 2 verpakkingen
€ 15,25
€ 7,63
Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend is een hoogwaardige, verzorgende shampoo voor honden en katten. Dankzij deze vachtverzorging vermindert de haaruitval van uw huisdier. De anti-klit formule maakt de vacht tevens makkelijk te borstelen. De shampoo bevat erwtenscheuten die de haargroei tijdens de rui activeren en stimuleren. Het middel bevat onder meer Rhamnose, een suiker dat de aanhechting van bacteriën op de huid terugdringt. Voor een lang werkend resultaat. Ook helpt de shampoo de droge huid te hydrateren en verzachten. U zult merken dat de vacht van uw hond of kat na het wassen aanzienlijk zachter aanvoelt en gemakkelijker is te borstelen. Het product is vrij van parabenen en siliconen.

 • Stimuleert haargroei tijdens de rui
 • Vermindert het klitten van de vacht
 • Dringt de aanhechting van bacteriën op de huid terug
 • Verzacht en hydrateert de droge huid
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw hond of kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

Stel uw huisdier op zijn gemak en zorg voor een aangename watertemperatuur. Maak de vacht van uw dier goed nat met water. Breng vervolgens de shampoo aan, wrijf het uit over het hele lichaam en vermijd hierbij het hoofd. Spoel uw huisdier goed af, net zolang tot het water dat van de vacht afspoelt helder is. Het is belangrijk alle shampoo uit te spoelen om huidirritatie te voorkomen. Droog uw huisdier af en borstel de vacht om klitten te voorkomen. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor uw hond of kat, bijvoorbeeld voor uw kitten of puppy? Kijk dan eens bij de speciale Frontline Pet Care Shampoo Puppy en Kitten. Een overzicht van al onze verzorgingsproducten vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/22887-home_default/frontline-pet-care-shampoo-anti-klit-verstevigend.jpg
8.95 2019/01/01
24026
13698
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht. De shampoo bevat luminescine en fytopigmenten en helpt de vacht glanzend te houden en de natuurlijke kleur te behouden. Er zijn een drietal fytopigmenten toegevoegd; walnotenblad, wortelextract van Ratanhia en braambesbladextract. Zij zorgen voor een behoud van donkere tinten in de vacht van uw huisdier. Luminescine is een plantaardig extract dat afkomstig is van de Toorts. Zij levert tevens antioxidanten die een glanzend effect hebben op de vacht en haar beschermen tegen UV-stralen. Het product is geheel vrij van parabenen en siliconen. 

 • Met luminescine en fytopigmenten
 • Speciale shampoo voor behoud van de donkere vacht
 • Voor een glanzend effect en goede bescherming tegen UV stralen
 • Met fytopigmenten als walnotenblad, wortelextract en braambesbladextract
 • Vrij van parabenen en siliconen


Bij Brekz kunt u de beste frontline kat producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Luminescine, fytopigmenten.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

De vacht goed nat maken. De shampoo aanbrengen over uw hele hond/kat, behalve op het hoofd. Gedurende enkele minuten de shampoo imasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Goed uitspoelen is belangrijk om huidirritatie te voorkomen en is klaar wanneer het water dat van de vacht loopt geen shampoo meer bevat. Droog uw huisdier grondig af. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat nadien nog borstelen. 

Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Attentie: veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij contact emt de ogen voorzichtig uitspoelen met water gedurende een paar minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Onmiddelijk een arts raadplegen bij aanhoudende irritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hydraterende spray voor hond en kat? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Hydraterende Spray. Een overzicht van al onze middelen vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/22888-home_default/frontline-pet-care-shampoo-donkere-vacht.jpg
7.16 2019/01/01
ik heb het al eerder gekocht
Een tijdje geleden mijn hondje gewassen met goedkope shampoo. Jee dat was een ramp, ze zag er niet meer uit. jeuk en dof van haren. nadat ik deze shampoo gebruikt heb zag mijn zwart hondje er weer geweldig glanzend uit. Geweldige shampoo
24034
13699
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is een milde shampoo uit de lijn van Frontline Pet Care die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van jonge dieren. Natuurlijk wilt u graag dat uw puppy of kitten een gezonde huid en vacht heeft, en dat hij of zij er mooi verzorgd bijloopt. Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is de perfecte manier om het haar van uw jonge huisdier te verzorgen. Zo bevat de shampoo Inca Inchi-olie, een bijzondere olie die gewonnen wordt uit de schil van de Inca Inchi-plant. Deze olie is rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren, die bijdragen aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo rhamnose en luminescine. Rhamnose is een suiker dat voorkomt dat bacteriën zich hechten op de huid. Ook verzacht en hydrateert rhamnose de gevoelige en droge huid. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen van luminescine zorgen ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt het tegen UV-stralen. Met Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten geeft u uw geliefde huisdier prachtig haar, met een gezonde glans.

Onze klanten hebben goede ervaringen met de producten van Frontline Pet Care. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten goedkoop online bestellen! Ook andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bestelt u bij ons gemakkelijk en voordelig.
 

Over Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

 • Omega-vetzuren: Dragen bij aan het gezond houden van de huid van uw puppy of kitten.
 • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking, wat helpt om de droge en gevoelige te herstellen.
 • Luminescine: Een natuurlijk plantaardig extract met een antioxiderende werking. Deze stof zorgt ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt 
   

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Maak de vacht van uw puppy of kitten voorzichtig nat met lauwwarm water. Breng de shampoo aan op de natte vacht, maar zorg ervoor dat u het hoofd van uw huisdier vermijdt. Masseer gedurende enkele minuten de shampoo door de huid. Spoel vervolgens de shampoo grondig uit. Om de vorming van klitten te voorkomen, kunt u uw hond of kat na het afdrogen borstelen. Dit zorgt bovendien voor een frisse look!

Het wordt aanbevolen dit product niet te gebruiken bij dieren die minder wegen dan 2 kg. Iedere tube Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten bevat 200ml. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Wij verkopen bijvoorbeeld shampoo speciaal voor een donkere vacht en shampoo speciaal voor een lichte vacht.

https://www.brekz.nl/22889-home_default/frontline-pet-care-shampoo-puppy-kitten.jpg
8.95 2019/01/01
Heerlijk product die geen rare geur afgeeft zoals de meeste producten en de pup vind het nog leuk ook en blijkbaar lekker
24042
13700
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid is een verzachtende shampoo voor uw hond of kat en is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. De shampoo hydrateert, verzacht en beschermt de huid van uw huisdier. Het middel is gebaseerd op de plantaardige ingrediënten Rhamnose en Luminescine. Zij hebben anti-oxiderende eigenschappen en zorgen ervoor dat de vacht van uw dier weer glanst. Ook beschermen ze de huid tegen UV-stralen. Rhamnose heeft nog een ander belangrijk effect, de stof zorgt ervoor dat de aanhechting van bacteriën op de huid vermindert. Hierdoor blijven de huid en vacht in de toekomst langer mooi. Het middel verzacht en hydrateert en is hierdoor uitermate geschikt voor de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen siliconen en parabenen.

Bij Brekz kunt u diverse middelen voor de verzorging van uw huisdier gemakkelijk online kopen. Wilt u extra goedkoop shoppen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs. 

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten

Rhamnose, Luminescine
 

Gebruiksaanwijzing

Breng de shampoo aan op een natte vacht, vermijd het hoofd. Gedurende enkele minuten inmasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Voor het voorkomen van klitten en het verkrijgen van een frisse look kunt u uw huisdier na het afdrogen borstelen.

Let op: het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Raadpleeg bij aanhoudende oogirritatie een arts.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor het schoonmaken van uw hond of kat? Kijk eens bij Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend. Kijk hier voor een overzicht van Frontline producten.

https://www.brekz.nl/22890-home_default/frontline-pet-care-shampoo-verzachtend-gevoelige-huid.jpg
8.95 2019/01/01
24047
13701
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht is een shampoo die de vacht van witte honden en katten mooi houdt. De shampoo bevat Luminescine en vitamine B5. Deze stoffen helpen bij het verkrijgen en behouden van een natuurlijke glans en hydratatie van de witte vacht. Ook bevat de shampoo rhamnose, wat een suiker is die hechting van bacteriën op de huid tegengaat. Het hydrateert en verzacht de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen parabenen en siliconen. Een verpakking bevat 200 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw hond en kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Stel uw huisdier eerst op zijn gemak, door hem bijvoorbeeld te aaien. Breng eventueel wat katoen in de oren aan om te voorkomen dat er water in komt. Breng de shampoo aan op een natte vacht. Probeer hierbij de kop te vermijden. Masseer het daarna enkele minuten in. Vervolgens grondig uitspoelen, zodat alle shampoo weg is. Resten zouden namelijk voor irritatie kunnen zorgen. Aangeraden wordt om uw hond of kat daarna te borstelen om klitten te voorkomen en om uw huisdier een extra frisse uitstraling te geven. Een wasbeurt duurt in totaal ongeveer 30 minuten. 

Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen van mens en dier. Dit kan namelijk ernstig oogletsel veroorzaken. Spoel de ogen voorzichtig af gedurende enkele minuten en verwijder contactlenzen wanneer dit wel gebeurt. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie aan de ogen. 
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

De hoofdbestanddelen van Pet Care zijn Rhamnose en Luminescine. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo? Bijvoorbeeld een voor de donkere vacht? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier vindt u onder andere de Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht.

https://www.brekz.nl/22891-home_default/frontline-pet-care-shampoo-witte-vacht.jpg
8.95 2019/01/01
Hoed product, zeer goede service. Ben blij met jullie
24048
13702
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Hydraterende Spray OP is OP

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten. De spray bevat de essentiële bestanddelen voor een heilzaam effect op de droge huid. Zo bevat zij isomeren van sachariden en olie uit de macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en helpen de huid om vocht vast te houden, waardoor schraalheid wordt tegengegaan. Bovendien bevat olie van de macadamia-noot het gezonde palmitinezuur, een vetzuur dat goed is voor het herstellend vermogen van de huid en bijdraagt aan een glanzende vacht. De spray is vrij van parabenen en siliconen.
Een flacon bevat 200 ml.

 • Hydraterende spray met macadamia-olie verzorgt de droge huid 
 • Sachariden olie reguleert het vocht in de huid en zorgt dat zij meer vocht vast houdt
 • Palmitinezuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een zachte vacht
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste Frontline kat producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Hydraterende Spray de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray mag dagelijks worden toegediend, afhankelijk van waar nodig, over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laten inwerken voordat u uw huisdier afdroogt.

Let op! 
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, uitspoelen met water. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Oorreiniger Gel. Voor een overzicht van al onze Frontline producten kijk hier.

https://www.brekz.nl/22892-home_default/frontline-pet-care-hydraterende-spray.jpg
4.48 2019/01/01
Ruikt lekker en is makkelijk in gebruik. En helpt tegen de jeuk waar mijn hondje erg veel last van had .
het help zeker bij ons hondje hij had wat irritatie bij de begin van zijn staart dus elke dag in gesmeerd en binnen 5 dagen is weg dus nu elke week in smeren dan houden we het goed bij.
24049
13703
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 4,47
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 8,47
Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse is een shampoo en conditioner in één. Deze handige 2-in-1 reinigingsmousse reinigt zonder water. Wanneer u de mousse heeft aangebracht, kunt u gemakkelijk met een borstel de haren en klitten verwijderen. Het bevat Inci Inchi-olie en andere stoffen die de vacht van uw kat of hond extra zacht maken. De Inci Inchi-olie is volledig plantaardig. De olie wordt namelijk gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat omega 3, 6 en 9. Deze geven uw huisdier een gezonde huid. 

Een andere stof is luminescine. Dit is ook plantaardig en is afkomstig van de Toorts. Luminescine heeft antioxiderende eigenschappen en hebben een glazend effect op de vacht van uw huisdier. Daarnaast beschermt de stof tegen UV-stralen. Frontline Pet Care Reinigingsmousse is vrij van siliconen en parabenen. 

Wilt u uw kat gemakkelijk en snel zonder water wassen? Bij Brekz kunt u goedkoop online Frontline Pet Care Reinigingsmousse kopen.

Gebruik Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Stel uw kat of hond op zijn gemak. Breng daarna de mousse aan op uw hand en verdeel deze over de gehele vacht van het dier. Vervolgens kunt u gemakkelijk de losse haren en klitten verwijderen. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Let op: vermijd contact met de ogen, oren en neus. 

Ander reinigingsmiddel?

Bent u ook nog op zoek naar reiniging van het gezicht van de kat? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier verkopen we ook onder andere de Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing. Dit verhelpt stof en vuil rondom de ogen.

https://www.brekz.nl/22895-home_default/frontline-pet-care-reinigingsmousse.jpg
8.95 2019/01/01
Had gedacht dat dit het ideale product zou zijn om een kattenvacht te reinigen. Vergeet het maar de kat is er absoluut niet blij mee! Het vacht wordt net zo nat als dat er water op zou zitten. Dus geen succes.
24060
13706
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Productinformatie Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Heeft uw geliefde huisdier last van een geïrriteerde en jeukende huid? Gebruik dan Douxo Calm Micro-Emulsie spray. Deze spray draagt bij aan het verhelpen van jeuk en ontstekingen van de huid op de lange termijn. De unieke samenstelling van deze spray heeft een langdurige werking door de werkzame bestanddelen die opgeslagen worden in de talgklieren van uw hond of kat. Van daaruit verspreidt de spray zich over de hele huid.

De spray bevat de werkzame bestanddelen phytosphingosine, frambozenzaadolie en hinoktiol. Phytosphingosine is de voornaamste bouwsteen voor de ceramiden in de huidbarrière. Phytosphingosine ondersteunt een gezonde flora op de huid van uw geliefde hond of kat. Frambozenzaadolie bestaat voor 98% uit onverzadigde vetzuren, en hydrateert de huid zo natuurlijk. Hinoktiol, wat een derivaat van essentiële oliën uit coniferen is, heeft van nature een anti-microbiële en verzachtende werking.

Douxo Calm Micro-Emulsie spray is 100% parabeen vrij. Ook zijn er geen geurstoffen aan toegevoegd. Zo is de spray ook geschikt voor de gevoelige huid. De spray hoeft niet op een natte vacht aangebracht te worden, en hoeft na aanbrengen niet ingemasseerd te worden. Ideaal voor huisdieren die liever niet gewassen of uitgebreid aangeraakt willen worden. 

Bestel uw Douxo verzorgingsproducten voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Douxo Calm Micro-Emulsie spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 
         

Advies Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Lichaamsgewicht <10 kg 10-25 kg >25 kg
Aantal keer sprayen 3x 5x 1x per 3 tot 5 kg
Aantal behandelingen per fles 65 40 ongeveer 25

Aangeraden wordt de dosering te verdubbelen voor langharige dieren. Was uw huisdier de eerste week met de Douxo Calm shampoo voor het beste resultaat, alvorens het herstel van de huid verder te ondersteunen met deze spray voor de volgende 2 weken. 

Spray op de huid met een afstand van ongeveer 30 cm. Het is niet nodig het product in te masseren of de vacht nat maken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
         

Ingrediënten Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Samenstelling: Phytosphingosine, Chlorhexidine digluconate (3%), Hydraterende stoffen
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief oor Douxo Calm Micro-Emulsie spray? Bekijk dan eens ons totaal aanbod vachtverzorging. Hier vindt u onder andere Douxo Calm Shampoo.

https://www.brekz.nl/31380-home_default/douxo-calm-micro-emulsie-spray.jpg
18.95 2019/01/01
33787
16017
Douxo Calm Micro-Emulsie spray > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Calm Mousse

Productbeschrijving Douxo Calm Mousse

Douxo Calm Mousse heeft een kalmerende werking op de huid en helpt jeuk onder controle te houden. Wanneer uw geliefde huisdier last heeft van een geïrriteerde huid, kan zijn huid in een negatieve cirkel belanden. Door het krabben wordt de huid beschadigd, waardoor slechte invloeden van buitenaf de huid nog meer irriteren. Deze mousse beschermt de buitenste laag huidcellen tegen allergie die veroorzaakt wordt door invloeden van buitenaf. De mousse voedt en beschermt de huid. Een intacte huidlaag voorkomt uitdrogen en zorgt voor meer hydratatie. Wanneer de huid weer intact is, kunnen allergenen en ongewenste micro-organismen de huid verminderd binnen dringen.

Deze mousse is zeer geschikt voor honden en katten met een gevoelige huid, want Douxo Calm Mousse is 100% parabeen vrij. Ook is deze mousse ideaal wanneer uw huisdier er niet van houdt gewassen te worden. De mousse dient op een droge vacht aangebracht te worden en hoeft niet uitgespoeld te worden. Douxo Calm Mousse is rijk aan actieve bestandsdelen zoals phytosphingosine, SK-Influx V en groene thee extract. Phytosphingosine is een belangrijke bouwsteen voor de ceramiden in de huidbarrière van uw huisdier. Het ondersteunt een gezonde flora op de huid. SK-Influx V is een mengsel van vetzuren dat de gelaagdheid en de samenstelling van de huid nabootst. Groene thee extract is toegevoegd om langzaam de tolerantie van de huid te verhogen.

Bestel uw Douxo verzorgingsproducten voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Douxo Calm Mousse tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.
       

Advies Douxo Calm Mousse

Aangeraden wordt de dosering te verdubbelen bij langharige huisdieren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Goed schudden voor gebruik. 

Lichaamsgewicht 5kg 10kg 20kg 30kg
Aantal keer pompen 1x per kg 1x per 2 kg 1x per 2 kg 1x per 2 kg
Aantal behandelingen per fles 50 50 25 18


Breng de mousse aan op een droge en goed geborstelde vacht. Verdeel één of twee pompjes in uw handen en breng de mousse aan op uw huisdier. Vermijd daarbij het gebied rond de ogen en de mond. Masseer de mousse in zodat de werkzame bestanddelen de huid kunnen bereiken. Laten drogen en niet uitspoelen. Na opdrogen even borstelen voor het beste resultaat. Elke 3 dagen herhalen. Voor onderhoud is eenmaal per week voldoende.
   

Ingrediënten Douxo Calm Mousse

Samenstelling:
Phytosphingosine, SK Influx V, Pseudo-filaggrine, Lipidure PMB, Stimu-Tex AS, avenanthramides, stoffen die voor reiniging en schuim zorgen, conditioner, zonder parfum.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Douxo Mousse? Bekijk dan eens ons totaalaanbod vachtverzorging. Hier vindt u onder andere Douxo Calm Micro-Emulsie spray.

https://www.brekz.nl/31381-home_default/douxo-calm-mousse.jpg
18.95 2019/01/01
33788
16018
Douxo Calm Mousse > Meer informatie
Douxo Calm Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Calm Shampoo

Douxo Calm Shampoo

Douxo Calm Shampoo is een shampoo van hoge kwaliteit met een zuurgraad die speciaal afgestemd is om de huid van honen en katten te beschermen. De shampoo helpt met het verzachten van een gevoelige huid en helpt tevens met het beschermen van de huidbarrière. 

Het product stimuleert de gezondheid van de huid en is makkelijk te gebruiken. Er zijn geen kleurstoffen verwerkt in Douxo Calm Shampoo, waardoor het uitermate geschikt is voor dieren die last hebben van een gevoelige huid. Dit product kan gecombineerd worden met andere producten van Douxo. 

Bij Brekz kunt u Douxo Calm Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Calm Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, SK-Influx V, pseudofilaggrine, lipidure PMB, stimu-tex AS, avenanthramides.
Douxo Calm Shampoo is net als andere producten van dit merk volledig vrij van parabenen. Daarnaast bevat het geen kleurstoffen. 

Productadvies Douxo Calm Shampoo

Dosering:

Korthaar Langhaar
tot 15 kg 15 ml  30 ml
15 - 25 kg 20 ml 40 ml
meer dan 25 kg 25 ml 50 ml


Gebruiksaanwijzing:
Lees de gebruiksaanwijzing en bijsluiter voor gebruik aandachtig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Maak de vacht van uw hond of kat nat met warm water. Breng de shampoo op de huid aan en masseer hem zachtjes in. Laat de shampoo 10 minuten inwerken en spoel hem daarna uit. Herhaal dit om de drie dagen. Voor onderhoud is eens per week genoeg. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Calm Shampoo? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Calm Micro-Emulsie Spray. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31376-home_default/douxo-calm-shampoo.jpg
16.95 2019/01/01
Fijn product niet ruikend naar parfum
33789
16019
Douxo Calm Shampoo > Meer informatie
Douxo Calm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Care Shampoo

Douxo Care Shampoo

Douxo Care Shampoo is een shampoo van hoge kwaliteit die voor zowel honden als katten geschikt is. De shampoo kan gebruikt worden voor het wassen van dieren die ofwel een normale, ofwel een gevoelige huid hebben. 

Het product helpt bij het voorkomen van klitten en zorgt voor een glanzende vacht. Douxo Care Shampoo bevat de stof phytosphingosine die de bescherming van de huidbarrière ondersteunt. De shampoo bevat daarnaast groene thee-extract dat een aangename, zachte geur op de vacht achterlaat. 

Bij Brekz kunt u Douxo Care Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Care Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, sepicalm, groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Care Shampoo volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Care Shampoo

Dosering: 

Lichaamsgewicht dier Korthaar Langhaar
tot 15 kg 15 ml  30 ml
15 - 25 kg  20 ml  40 ml
meer dan 25 kg 25 ml  50 ml


Gebruiksaanwijzing: 
Lees de gebruiksaanwijzing en bijsluiter voor gebruik aandachtig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Maak de vacht nat en masseer de shampoo in. Laat hem enkele minuten inwerken en spoel hem goed uit. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Care Shampoo? Bekijk voor andere hygiënische producten eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31377-home_default/douxo-care-shampoo.jpg
14.95 2019/01/01
33791
16021
Douxo Care Shampoo > Meer informatie
Douxo Care Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 14,95
2 x 200 ml
€ 27,95
Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray is een handige spray ter behoud van het microklimaat van de huid. De spray is voor zowel honden als katten geschikt en is zeer makkelijk te gebruiken. U hoeft het product namelijk niet in te masseren en ook niet uit te spoelen met water. 

Door zijn speciale compositie heeft Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray een lange werkingsduur. De bestanddelen van de spray worden in de talgklieren gehuisvest en verspreiden zich daarvandaan over de gehele huid. Dit product kan gecombineerd worden met andere artikelen van Douxo. 

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Samenstelling: 
Phytosphingosine, chloorhexidine digluconaat (CAS 18472-51-0) (3.0%), groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Dosering:

Gewicht dier minder dan 10 kg 10 - 25 kg meer dan 25 kg
Aantal keer sprayen 3x 5x per 3 - 5 kg 1x extra sprayen
Aantal behandelingen per fles 65 40 ca. 25


Gebruiksaanwijzing: 
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing en bijsluiter nauwkeurig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Spray vanaf een afstand van ongeveer 30 cm op de huid. Was de vacht niet uit met water en masseer de spray niet in. Herhaal dit elke drie dagen. Voor onderhoud hoeft u het product maar een keer per week te gebruiken. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Mousse. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31379-home_default/douxo-pyo-micro-emulsie-spray.jpg
18.95 2019/01/01
top heel goed
33792
16022
Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Pyo Mousse

Douxo Pyo Mousse

Douxo Pyo Mousse is de perfecte manier om uw hond of kat een ontspannende en verzorgende massage te geven. Het product helpt met het verzachten van een gevoelige huid en het beschermen van de huidbarrière. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden met water en is dus uitermate geschikt voor dieren die er niet van houden om nat te worden. 

De werkzame bestanddelen van Douxo Pyo Mousse blijven na het inwerken achter op de huid en hebben aanhoudend effect. De mousse ondersteunt de handhaving van het microklimaat van de huid, helpt bij het voorkomen van onaangename geurtjes en heeft een reinigende werken. Daarnaast kan hij gebruikt worden met andere producten van Douxo.

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Mousse goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Pyo Mousse

Samenstelling: 
Phytosphingosine, chloorhexidine digluconaat (CAS 18472-51-0) (3.0%), climbazol (0.5%), groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Pyo Mousse volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Pyo Mousse

Dosering: 

Gewicht dier 5 kg 10 kg 20 kg  30 kg
Aantal keer pompen 1x per kg (dubbel bij langharigen) 1x per 2 kg (idem.) 1x per 2 kg (idem.) 1x per 2 kg (idem.)
Aantal behandelingen per fles 50 50 25 18


Gebruiksaanwijzing:
Lees de bijsluiter en gebruiksaanwijzing voor gebruik nauwkeurig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Schud het flesje voor gebruik. Breng de mousse aan op een droge vacht die pas geborsteld is. Pomp de mousse een à tweemaal in uw hand en masseer hem zachtjes in de vacht. Breng de mousse niet aan op nabij de ogen en de mond. Laat de vacht drogen en spoel hem niet uit met water. Herhaal dit eens per drie dagen. Voor onderhoud is eens per week genoeg. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Pyo Mousse? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Pyo Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31373-home_default/douxo-pyo-mousse.jpg
18.95 2019/01/01
Heel fijn dat je je hond niet echt hoeft te wassen. Dit product wordt ook geadviseerd door de dermatoloog van het MCD. Persoonlijk vind ik dat er een vrermde geur aan dit product zit. En wat de bezorger betreft: wat een rotbedrijf! Onbetrouwbaar! Het ene moment hoeven ze nog maar 2 stops en het volgende moment lees je dat ze het niet hebben kunnen bezorgen omdat ik niet thuis was. Onzin! Ik zat juist op wacht. Webshops die via deze bezorger laten bezorgen daar bestel ik niets meer!!
33793
16023
Douxo Pyo Mousse > Meer informatie
Douxo Pyo Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Pyo Shampoo

Douxo Pyo Shampoo

Douxo Pyo Shampoo is een shampoo van hoge kwaliteit die de huidbalans van honden en katten ondersteunt. Het houdt de huid gezond en herstelt het microbiële evenwicht van de huidbarrière. Als uw kat of hond last heeft van een gevoelige huid, is dit product door zijn verzachtende werking uitermate geschikt om hem soelaas te bieden. 

Als het wassen met water problematisch is bij uw hond of kat, kunt u Douxo Pyo Shampoo combineren met bijvoorbeeld Douxo Pyo Mousse. Het product komt in een verpakking van 200 ml, bevat geen parabenen en is simpel te gebruiken. Een gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'productadvies'.

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo Pyo Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, climbazol (5.0%), Lipacide C8G, groene thee-extract.
     

Productadvies Douxo Pyo Shampoo

Dosering: 

Gewicht dier Korthaar Langhaar
tot 15 kg  15 ml shampoo 30 ml shampoo
15 - 25 kg 20 ml shampoo 40 ml shampoo
meer dan 25 kg 25 ml shampoo 50 ml shampoo


Gebruiksaanwijzing: 
Maak de vacht van uw kat of hond nat met warm water. Masseer de shampoo zacht in en laat hem tien minuten inwerken. Spoel de shampoo uit met water. Herhaal dit elke drie dagen. Voor onderhoud kunt u de behandeling eens per week herhalen. 

Sluit de verpakking af en bewaar hem op een koele en droge plek. Hou de verpakking buiten het bereik van kinderen. 
    

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander dierengeneesmiddel? Voor geneesmiddelen voor honden, bekijk dan eens onze overzichtspagina hondenapotheek. Bent u op zoek naar een geneesmiddel voor uw kat? Op de overzichtspagina kattenapotheek kunt u vast vinden wat u zoekt. 

https://www.brekz.nl/31375-home_default/douxo-pyo-shampoo.jpg
16.95 2019/01/01
33795
16025
Douxo Pyo Shampoo > Meer informatie
Douxo Pyo Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Seb Micro-Emulsie Spray

Douxo Seb Micro-Emulsie Spray

Douxo Seb Micro-Emulsie Spray is een handige spray die het microklimaat van de huid van honden en katten ondersteunt. Het product is zeer makkelijk te gebruiken. Hij hoeft namelijk niet gemasseerd te worden en er is ook geen water bij nodig. 

Uw hond of kat krijgt door de spray een glanzende en gezonde vacht. Daarnaast helpt Douxo Seb Micro-Emlusie Spray bij het verminderen van het uitdrogen van de huid en helpt het bij het voorkomen van onaangename geurtjes. De spray kan makkelijk in combinatie met andere producten van Douxo gebruikt worden, zoals Douxo Seb Mousse. Neem daardoor eens een kijkje in ons assortiment voor andere producten van Douxo. 

Bij Brekz kunt u Douxo Seb Micro-Emulsie Spray goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo Seb Micro-Emulsie Spray 

Samenstelling: 
Phytosphingosine, Soothex (Boswellia-extract), hydraterende bestanddelen, groene thee-extract, lage concentratie.
Net als alle andere producten van Douxo, bevat Douxo Seb Micro-Emulsie Spray geen parabenen. 
   

Productadvies Douxo Seb Micro-Emulsie Spray

Dosering: 

Gewicht dier Minder dan 10 kg 10 - 25 kg Meer dan 25 kg
Aantal keer sprayen 3 5 1 keer meer per 3 - 5 kg extra gewicht
Aantal behandelingen per fles 65 40 ca. 25


Gebruiksaanwijzing: 
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter van dit product. Het product is alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Spray vanaf een afstand van ca. 30 centimeter. Herhaal dit elke drie dagen. Voor onderhoud hoeft u de spray maar eenmaal per week te gebruiken. Gebruik geen water en masseer de spray niet in.  
    

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Seb Micro-Emulsie Spray? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina

https://www.brekz.nl/31378-home_default/douxo-seb-micro-emulsie-spray.jpg
16.95 2019/01/01
33796
16026
Douxo Seb Micro-Emulsie Spray > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Seb Mousse

Douxo Seb Mousse

Douxo Seb Mousse is de ideale manier om uw hond of kat een ontspannende massage te geven die tegelijkertijd goed voor zijn huid is. De mousse bevat werkzame stoffen die achterblijven op de huid en hoeft dus niet met water uitgespoeld te worden. 

Het product helpt met het verzachten van de vacht en het bewerkstelligen van een schitterende glans. Bovendien helpt het bij het verminderen van uitdroging en helpt het voorkomen van onaangename geurtjes. Douxo Seb Mousse kan in combinatie met andere producten van Douxo gebruikt worden. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment voor andere producten van dit merk. 

Bij Brekz knut u Douxo Seb Mousse goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo Seb Mousse

Samenstelling: 
Phytosphingosine, Soothex (Boswellia-extract),  hydraterende bestanddelen, groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Seb Mousse vrij van parabenen. 
   

Productadvies Douxo Seb Mousse

Dosering:

Gewicht dier 5 kg 10 kg 20 kg  30 kg
Aantal keer pompen 1x per kilogram (verdubbel voor langharigen) 1x per 2 kilogram (idem.) 1x per 2 kilogram (idem.) 1x per 2 kilogram (idem.)
Aantal behandelingen per flesje 50 50 25 18


Gebruiksaanwijzing: 
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en bijsluiter van dit product. Het product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Schud het flesje goed voor gebruik. Breng 1 à 2 pompjes van de mousse aan op een droge en pas geborstelde vacht. Vermijd contact met het gebied rondom de ogen en de mond. Masseer de mousse en laat de vacht daarna drogen. Spoel de mousse niet uit met water. 

Gebruik de mousse eens per drie dagen. Voor onderhoud is eens per week voldoende. 
     

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Seb Mousse? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31374-home_default/douxo-seb-mousse.jpg
18.95 2019/01/01
33797
16027
Douxo Seb Mousse > Meer informatie
Douxo Seb Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Seb Shampoo

Douxo Seb Shampoo

Douxo Seb Shampoo is een hoogkwalitatieve shampoo voor uw hond en kat. Deze hoogwaardige shampoo heeft een aangepaste zuurgraad die helpt met het in stand houden van de huidbalans. 

Het product helpt met het voorkomen van uitdroging en helpt ook bij het voorkomen van onaangename geurtjes. Daarnaast helpt Douxo Seb Shampoo met het bewerkstelligen van een glanzende en zachte vacht. De shampoo kan in combinatie worden gebruikt met andere producten van Douxo. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment voor meer artikelen van dit merk. 

Bij Brekz kunt u Douxo Seb Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Seb Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, fomblin,  groene thee-extract,
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Seb Shampoo volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Seb Shampoo

Dosering: 

Gewicht dier Korthaar Langhaar
tot 15 kg 15 ml  30 ml
15 - 25 kg 20 ml 40 ml
meer dan 25 kg 25 ml 50 ml


Gebruiksaanwijzing:
Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruiksaanwijzing. Het product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng de shampoo aan op de vacht en masseer hem zacht in. Laat de shampoo 10 minuten inwerken en spoel de vacht daarna uit met water. 

Herhaal de behandeling elke drie dagen. Voor onderhoud kunt u de behandeling eens per week herhalen. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Seb Shampoo? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Mousse. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31372-home_default/douxo-seb-shampoo.jpg
15.95 2019/01/01
33798
16028
Douxo Seb Shampoo > Meer informatie
Douxo Seb Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 15,95
2 x 200 ml
€ 29,95
Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32669-home_default/dermoscent-atop-7-shampoo-voor-hond-en-kat.jpg
14.95 2019/01/01