Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Vachtverzorging kat

Bij Brekz kunt u vachtverzorging voor katten producten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Shampoo
Borstels
Overige

Shampoo

Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 7,95
€ 6,36
Per 2 verpakkingen
€ 15,25
€ 12,20
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht. De shampoo bevat luminescine en fytopigmenten en helpt de vacht glanzend te houden en de natuurlijke kleur te behouden. Er zijn een drietal fytopigmenten toegevoegd; walnotenblad, wortelextract van Ratanhia en braambesbladextract. Zij zorgen voor een behoud van donkere tinten in de vacht van uw huisdier. Luminescine is een plantaardig extract dat afkomstig is van de Toorts. Zij levert tevens antioxidanten die een glanzend effect hebben op de vacht en haar beschermen tegen UV-stralen. Het product is geheel vrij van parabenen en siliconen. 

 • Met luminescine en fytopigmenten
 • Speciale shampoo voor behoud van de donkere vacht
 • Voor een glanzend effect en goede bescherming tegen UV stralen
 • Met fytopigmenten als walnotenblad, wortelextract en braambesbladextract
 • Vrij van parabenen en siliconen


Bij Brekz kunt u de beste frontline kat producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Luminescine, fytopigmenten.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

De vacht goed nat maken. De shampoo aanbrengen over uw hele hond/kat, behalve op het hoofd. Gedurende enkele minuten de shampoo imasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Goed uitspoelen is belangrijk om huidirritatie te voorkomen en is klaar wanneer het water dat van de vacht loopt geen shampoo meer bevat. Droog uw huisdier grondig af. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat nadien nog borstelen. 

Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Attentie: veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij contact emt de ogen voorzichtig uitspoelen met water gedurende een paar minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Onmiddelijk een arts raadplegen bij aanhoudende irritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hydraterende spray voor hond en kat? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Hydraterende Spray. Een overzicht van al onze middelen vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is een milde shampoo uit de lijn van Frontline Pet Care die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van jonge dieren. Natuurlijk wilt u graag dat uw puppy of kitten een gezonde huid en vacht heeft, en dat hij of zij er mooi verzorgd bijloopt. Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is de perfecte manier om het haar van uw jonge huisdier te verzorgen. Zo bevat de shampoo Inca Inchi-olie, een bijzondere olie die gewonnen wordt uit de schil van de Inca Inchi-plant. Deze olie is rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren, die bijdragen aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo rhamnose en luminescine. Rhamnose is een suiker dat voorkomt dat bacteriën zich hechten op de huid. Ook verzacht en hydrateert rhamnose de gevoelige en droge huid. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen van luminescine zorgen ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt het tegen UV-stralen. Met Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten geeft u uw geliefde huisdier prachtig haar, met een gezonde glans.

Onze klanten hebben goede ervaringen met de producten van Frontline Pet Care. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten goedkoop online bestellen! Ook andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bestelt u bij ons gemakkelijk en voordelig.
 

Over Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

 • Omega-vetzuren: Dragen bij aan het gezond houden van de huid van uw puppy of kitten.
 • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking, wat helpt om de droge en gevoelige te herstellen.
 • Luminescine: Een natuurlijk plantaardig extract met een antioxiderende werking. Deze stof zorgt ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt 
   

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Maak de vacht van uw puppy of kitten voorzichtig nat met lauwwarm water. Breng de shampoo aan op de natte vacht, maar zorg ervoor dat u het hoofd van uw huisdier vermijdt. Masseer gedurende enkele minuten de shampoo door de huid. Spoel vervolgens de shampoo grondig uit. Om de vorming van klitten te voorkomen, kunt u uw hond of kat na het afdrogen borstelen. Dit zorgt bovendien voor een frisse look!

Het wordt aanbevolen dit product niet te gebruiken bij dieren die minder wegen dan 2 kg. Iedere tube Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten bevat 200ml. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Wij verkopen bijvoorbeeld shampoo speciaal voor een donkere vacht en shampoo speciaal voor een lichte vacht.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht is een shampoo die de vacht van witte honden en katten mooi houdt. De shampoo bevat Luminescine en vitamine B5. Deze stoffen helpen bij het verkrijgen en behouden van een natuurlijke glans en hydratatie van de witte vacht. Ook bevat de shampoo rhamnose, wat een suiker is die hechting van bacteriën op de huid tegengaat. Het hydrateert en verzacht de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen parabenen en siliconen. Een verpakking bevat 200 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw hond en kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Stel uw huisdier eerst op zijn gemak, door hem bijvoorbeeld te aaien. Breng eventueel wat katoen in de oren aan om te voorkomen dat er water in komt. Breng de shampoo aan op een natte vacht. Probeer hierbij de kop te vermijden. Masseer het daarna enkele minuten in. Vervolgens grondig uitspoelen, zodat alle shampoo weg is. Resten zouden namelijk voor irritatie kunnen zorgen. Aangeraden wordt om uw hond of kat daarna te borstelen om klitten te voorkomen en om uw huisdier een extra frisse uitstraling te geven. Een wasbeurt duurt in totaal ongeveer 30 minuten. 

Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen van mens en dier. Dit kan namelijk ernstig oogletsel veroorzaken. Spoel de ogen voorzichtig af gedurende enkele minuten en verwijder contactlenzen wanneer dit wel gebeurt. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie aan de ogen. 
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

De hoofdbestanddelen van Pet Care zijn Rhamnose en Luminescine. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo? Bijvoorbeeld een voor de donkere vacht? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier vindt u onder andere de Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten. De spray bevat de essentiële bestanddelen voor een heilzaam effect op de droge huid. Zo bevat zij isomeren van sachariden en olie uit de macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en helpen de huid om vocht vast te houden, waardoor schraalheid wordt tegengegaan. Bovendien bevat olie van de macadamia-noot het gezonde palmitinezuur, een vetzuur dat goed is voor het herstellend vermogen van de huid en bijdraagt aan een glanzende vacht. De spray is vrij van parabenen en siliconen.
Een flacon bevat 200 ml.

 • Hydraterende spray met macadamia-olie verzorgt de droge huid 
 • Sachariden olie reguleert het vocht in de huid en zorgt dat zij meer vocht vast houdt
 • Palmitinezuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een zachte vacht
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste Frontline kat producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Hydraterende Spray de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray mag dagelijks worden toegediend, afhankelijk van waar nodig, over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laten inwerken voordat u uw huisdier afdroogt.

Let op! 
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, uitspoelen met water. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Oorreiniger Gel. Voor een overzicht van al onze Frontline producten kijk hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse is een shampoo en conditioner in één. Deze handige 2-in-1 reinigingsmousse reinigt zonder water. Wanneer u de mousse heeft aangebracht, kunt u gemakkelijk met een borstel de haren en klitten verwijderen. Het bevat Inci Inchi-olie en andere stoffen die de vacht van uw kat of hond extra zacht maken. De Inci Inchi-olie is volledig plantaardig. De olie wordt namelijk gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat omega 3, 6 en 9. Deze geven uw huisdier een gezonde huid. 

Een andere stof is luminescine. Dit is ook plantaardig en is afkomstig van de Toorts. Luminescine heeft antioxiderende eigenschappen en hebben een glazend effect op de vacht van uw huisdier. Daarnaast beschermt de stof tegen UV-stralen. Frontline Pet Care Reinigingsmousse is vrij van siliconen en parabenen. 

Wilt u uw kat gemakkelijk en snel zonder water wassen? Bij Brekz kunt u goedkoop online Frontline Pet Care Reinigingsmousse kopen.

Gebruik Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Stel uw kat of hond op zijn gemak. Breng daarna de mousse aan op uw hand en verdeel deze over de gehele vacht van het dier. Vervolgens kunt u gemakkelijk de losse haren en klitten verwijderen. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Let op: vermijd contact met de ogen, oren en neus. 

Ander reinigingsmiddel?

Bent u ook nog op zoek naar reiniging van het gezicht van de kat? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier verkopen we ook onder andere de Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing. Dit verhelpt stof en vuil rondom de ogen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Beau Beau Kattenshampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
225 ml
€ 3,95
2 x 225 ml
€ 7,49
Virbac Allercalm SIS Shampoo

Virbac Allercalm SIS Shampoo

Virbac Allercalm SIS Shampoo is een shampoo voor het reinigen en verzachten van de gevoelige huid en is geschikt voor honden en katten. Het product is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en helpt de natuurlijke huidvetten opnieuw in balans brengen. Het bevat onder meer havermeel, voor een rustiger huid. Ook zijn Spherulieten en Chitosanide toegevoegd, effectieve stoffen voor het herstel naar een gezonde huid. Om de afweer van de huid te versterken zijn de plantenextracten Peumus boldus en Spiraea ulmaria toegevoegd. Voor een verbetering van de huidactiviteit. Kortom, een kriebelstillende shampoo die zowel preventief als ter behandeling kan worden gebruikt.

 • Kriebelstillende shampoo met innovatieve samenstelling
 • Reinigt en verzacht de gevoelige huid
 • Brengt de natuurlijke huidvetten in balans
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Allercalm SIS Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering en gebruik

Goed schudden. Gebruik lauw water en maak vooraf de vacht goed nat. De shampoo inmasseren op de natte vacht en huid. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Bij de tweede maal de shampoo 5-10 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen en eventueel fohnen voor een droge vacht. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.

Ingrediënten Virbac Allercalm SIS Shampoo

Het betreft een zeepvrije shampoo op basis van havermeel in ingekapselde (Spherulieten) en vrije vorm. Het middel bevat chitosanide.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Skin Care hondenvoer.

Virbac Allercalm SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 15,49
2 x 250 ml
€ 28,95
Verpakking Prijs
200 ml
€ 15,95
2 x 200 ml
€ 29,95
Verpakking Prijs
350 ml
€ 14,95
2 x 350 ml
€ 28,95
Virbac Pyoderm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 14,95
2 x 200 ml
€ 28,95
Verpakking Prijs
200 ml
€ 14,95
2 x 200 ml
€ 28,95
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Virbac Sebocalm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
250 ml
€ 14,95
2 x 250 ml
€ 28,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Calm Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Calm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Care Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 14,95
2 x 200 ml
€ 27,95
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Pyo Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Pyo Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Seb Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 15,95
2 x 200 ml
€ 29,95

Borstels

Furminator Deluxe voor de kleine kat OP is OPFurminator Deluxe voor de kleine kat

Furminator Deluxe voor de kleine kat is een kam, speciaal ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor de kleine kat. Het apparaat doet dit pijnloos en zonder de dekvacht te beschadigen. Door het masserende effect op de huid worden natuurlijke huidvetten losgemaakt en wordt de gezonde glans van de vacht versterkt. Maar ook voor u heeft het product een groot voordeel. Het verwijderen van dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in uw huis, tot wel 90%. Het gevolg is dat het aantal stofdeeltjes in huis, een bron van allergische reacties, afneemt en dat u het huis gemakkelijker schoon houden kan. De Furminator Deluxe voor de kleine kat is speciaal ontwikkeld voor kleinere katten met een vacht korter dan 5 cm, maar is ook te gebruiken voor andere kleine dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten.

 • Speciaal ontwikkeld om pijnloos de dode haren uit de ondervacht te verwijderen
 • Helpt natuurlijke huidvetten los te maken, voor een gezondere, glanzende vacht
 • Vermindert losse stofdeeltjes en losse haren in huis tot wel 90%
 • Geschikt voor de kleinere kat, met een vacht tot maximaal 5 cm
 • Met een ergonomisch handvat
 • Ook geschikt voor andere dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten

Bij Brekz kunt u de beste Furminators goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe voor de kleine kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! U dient de Furminator alleen te gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor de kleine hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe S voor de hond. Een overzicht van al onze Furminators voor katten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Lang Haar
€ 21,95
Furminator Deluxe XS voor kleine dieren OP is OP

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren is een kam die speciaal is ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor kleine dieren. Het apparaat verwijdert pijnloos alle dode haren bij uw huisdier zonder de dekvacht te beschadigen. Dankzij het masserende effect op de huid maakt hij de natuurlijke huidvetten los en versterkt zo de glans van de vacht. Ook voor het baasje is er een groot voordeel. Het verwijderen van de dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in huis. Hierdoor vermindert tevens het aantal zwevende stofdeeltjes in huis, die een bron van allergie kunnen zijn. Bij gebruik van de Furminator komen tot wel 90% minder losse haren in huis terecht. Het apparaat beschikt over een handige FURejectorknop om de losse haren uit de borstel te drukken. Hij is speciaal ontwikkeld voor kleine huisdieren, zoals lang- en kortharige honden, konijnen en fretten. 

 • Ontworpen om pijnloos dode haren uit de gehele vacht inclusief de ondervacht te verwijderen
 • Helpt om natuurlijke huidvetten los te maken en de vacht te voorzien van een gezonde glans
 • Vermindert het aantal losse stofdeeltjes en haren in huis en verkleint zo de kans op allergische reacties
 • Geschikt voor kleine huisdieren, zoals honden van kleine rassen en konijnen
 • Met handige FURejectorknop, voor het eenvoudig uitwerpen van haren

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe XS voor kleine dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! De Furminator alleen gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor middelgrote hondenrassen? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

 

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Furminator Deluxe voor de grote kat OP is OP

Furminator Deluxe voor de grote kat

Furminator Deluxe voor de grote kat is een kam voor het verwijderen van losse haren uit de ondervacht en is geschikt voor de wat grotere kat. De Furminator verwijdert tot 90% van de losse, dode haren uit de ondervacht van uw huisdier. Daarmee verwijdert hij meer dan iedere andere kam en hij doet dit alles zonder de bovenvacht te beschadigen. De kam is geschikt voor gebruik bij zowel de kortharige als langharige vacht en helpt de natuurlijke huidvetten los te maken, voor een gezondere vacht. Voor u betekent het gebruik van de Furminator minder stofdeeltjes in huis, een bron van menselijke allergieën. Het brengt uw kat een gezondere vacht en een kleinere kans op haarballen.

 • Verwijdert effectief loszittende haren in de ondervacht
 • Maakt natuurlijke huidvetten los, voor een gezondere vacht
 • Werkzaam zonder de bovenvacht te beschadigen
 • Zeer geschikt voor korte en langharige vachten van de wat grotere kat
 • Vermindert het aantal stofdeeltjes in huis die bij mensen allergische reacties veroorzaken
 • Helpt haarballen bij katten te verminderen

Bij Brekz kunt u de beste Furminators goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe voor de grote kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! U dient de Furminator alleen te gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor een kleine kat? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe voor de kleine kat. Een overzicht van al onze Furminators vindt u hier.

Furminator Deluxe voor de grote kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Lang Haar
€ 22,95
Vlooienkam Lang Model 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,75
Slickerborstel Klein voor hond en kat
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Slickerborstel Middel voor de hond

Slickerborstel voor de kat middel

De Slickerborstel voor de kat middel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel wordt gebruikt om klitten en dode haren te verwijderen. Dit soort borstels zijn geschikt voor standaardverzorging voor katten met een lange of dikke vacht. Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Deze borstel is dan ook minder geschikt voor katten met een korte en dunne vacht. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat middel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/roze.

 • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
 • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
 • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
 • Met handige slipvaste grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs en zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat middel tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Slickerborstel Groot voor de hond
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,75
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Combiborstel voor de kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,49
Vlooienkam & Stofkam Mini voor de kat
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49

Overige

Vlooienkam Simpel voor hond en kat

Vlooienkam Simpel voor hond en kat

Deze Vlooienkam Simpel voor hond en kat is een eenvoudige vlooienkam bestemd om de hond of kat te controleren op al dan niet aanwezige vlooien, of om de kat eventueel van vlooien te ontdoen. De kam is gemaakt van plastic en is gemakkelijk in gebruik. Omdat deze kam is voorzien van een iets fijnere en een iets grovere kam-zijde kunt u op basis van de vachtsoort van uw kat kiezen voor de te gebruiken zijde. Voor de kortharige katten is de fijne zijde afdoende, maar voor langharige katten kan de iets grovere zijde iets meer gewenst zijn. 

Ook wanneer u uw kat heeft behandeld met een vlo-dodend middel kan het verstandig zijn de vacht van uw kat nog na te lopen met de Vlooienkam Simpel voor hond en kat, op die manier bent u ervan verzekerd van dat uw kat geheel vlo-vrij rondloopt. 

U kunt de Vlooienkam Simpel voor hond en kat gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz bestellen. Deze kam zal zeker bijdragen aan een vlo-vrij leven voor u en uw kat.
 

Gebruiksaanwijzing Vlooienkam Simpel voor de kat

Wanneer u uw kat wilt controleren op vlooien hebt u een twee dingen nodig:

 • Vlooienkam Simpel voor de kat
 • Een bevochtigde tissue of een stukje bevochtigd keukenrolpapier 
   

 Stappenplan

 1. Neem rustig plaats bij uw kat. Duw eerst het haar van uw kat opzij zodat u de huid kunt zien. Vlooien zoeken warme plekjes op, dus u hebt de grootste kans om vlooien te vinden onder de oksels, tussen de liezen en rond de aanzet van de staart. Vlooien laten ook uitwerpselen achter, deze kunt u het gemakkelijkst op de rug en in de nek van uw kat vinden. U zet de vlooienkam op de huid en laat deze rustig door het haar gaan, vanaf de basis tot aan de haarpunten. U herhaalt deze handeling twee tot drie maal. 

 2. Veeg de haren samen met de andere op de kam belandde stofjes op de tissue of het stukje keukenrolpapier.U gebruikt een iets vochtige tissue/stukje keukenrolpapier zodat de stofjes als het ware gevangen worden door het water en zodoende minder gemakkelijk vervliegen.

 3.  U vouwt de tissue/het stukje keukenrolpapier dicht en duwt deze lichtjes aan waarna u enkele seconden wacht.

 4. Open de tissue/het stukje keukenrolpapier en bekijk of u roestbruine vlekjes ziet, deze wijzen namelijk op vlooienbesmetting. De vlekjes die u ziet zijn ontstaan doordat het bloed dat in de uitwerpselen van de vlo zat in het water is opgelost. 

Indien uw kat is met vlooien besmet is het verstandig direct actie te ondernemen door de vacht te behandelen met een vlooien dodend middel of bijvoorbeeld een vlooienbandje aan te schaffen. Houd er rekening mee dat de vlooien niet door ieder middel gedood worden, waardoor ze naar nieuwe verblijfplaatsen kunnen gaan zoeken. Door uw kat regelmatig op vlooien te controleren door middel van het gebruik van Vlooienkam Simpel voor de kat kunt u een echte plaag voor zijn en uw kat tijdig en passend behandelen.
 

Op zoek naar andere vlo- of teek-gerelateerde producten?

Wanneer u op zoek bent naar andere vlo- of teek-gerelateerde producten kunt u terecht op onze pagina voor Antivlo- en tekenproducten kat. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht wanneer u zoekt naar een Beaphar Vlooienband voor de kat.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar  hond en kat is geschikt voor het uitdunnen van de vacht. Hij is te gebruiken bij alle vachtsoorten, behalve korthaar en gladhaar. Deze grijze effileerschaar is geschikt voor honden én katten en heeft een soft grip. Hierdoor ligt de schaar makkelijk in de hand. Een effileerschaar is niet een gewone schaar, maar een schaar om het haar mee uit te dunnen. Op dit soort scharen zitten kanteltjes. Hierdoor halen ze niet al het haar weg, maar slechts een deel daarvan. Het haar wordt daardoor dunner. Ideaal voor huisdieren met een dikke vacht. De Effileerschaar hond en kat is van het merk Beeztees en is van hoge kwaliteit. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Effileerschaar hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander soort schaar? Bekijk dan ons vachtverzorging assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Dit is een normale schaar, ook van het merk Beeztees. Op deze pagina verkopen we ook andere vachtverzorging, zoals shampoo en borstels. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat zijn tabletten met knoflook voor katten van alle rassen en leeftijden. De knoflook in de tabletten bevat alliine. Deze stof doodt de bacteriën waar bloedzuigende parasieten, zoals vlooien, teken en mijten van leven. Zo gaan ook de parasieten dood. Ook werkt de knoflook cholesterol- en bloeddrukverlagend en het zorgt voor een betere werking van het immuunsysteem. De tabletten bevatten verder diverse gezonde vitaminen en mineralen uit gist die een positief effect hebben op de gezondheid. Zo zorgen ze voor een gezonde huid en vacht en wordt haaruitval voorkomen. De tabletten zijn glutenvrij en niet alleen heel gezond, maar ook zeer smaakvol. Ze zijn verpakt per 100 stuks. 

 • Voor alle rassen en leeftijden
 • Doodt bacteriën
 • Doodt parasieten
 • Vermindert cholesterol
 • Verlaagt de bloeddruk
 • Versterkt immuunsysteem
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Voorkomt haaruitval

Bij Brekz kunt u de beste producten tegen parasieten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Geef uw kat minimaal 2 en maximaal 6 tabletten per dag. Geef uw kitten 2 tot 3 tabletten per dag.

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, (bier)gist, dextrose, knoflook (4,1%) en zalmaroma (0,3%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,69%), ruw vet (2,66%), ruwe celstof (0,36%), ruwe as (6,72%) en vocht (6,57%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine-B-complex (101,25 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (284,01 mg/kg).

Ander product tegen parasieten?

Bij ons koopt u ook Beaphar Dimethicare Line-On kat dat vlooien, teken en luizen verwijdert of u bestelt Beaphar Vlooien Anti-Conceptie kat dat de ontwikkeling van vlooieneitjes en -larven stopt zodat er geen nieuwe vlooien komen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan parasietenbestrijding.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,95
Verpakking Prijs
15 ml
€ 3,95
Beschikbaar 30 jun
2 x 15 ml
€ 6,95
Beschikbaar 30 jun
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 14,95
Per 2
€ 27,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,25

Spray

Virbac Dermacool Hot-Spot Spray hond en kat

Virbac Dermacool hond en kat

Virbac Dermacool hond en kat is een verkoelende, verzachtende en indrogende spray die gebruikt kan worden om klachten van nat eczeem en hotspot bij uw hond of kat te doen verminderen. Dankzij de unieke werking van de spray verminderen jeukklachten, waardoor uw huisdier minder zal bijten en krabben. Dankzij een combinatie van diverse werkzame stoffen, nemen de klachten van uw huisdier snel af en bevordert het herstel van zijn huid. Virbac Dermacool is geschikt voor volwassen honden en katten van alle rassen. 

 • Werkt verkoelend, verzachtend, indrogend en jeukstillend
 • Helpt bij nat eczeem inclusief "hot spot"
 • Vermindert bijten en krabben door uw huisdier
 • Snelle werking en gemakkelijk aan te brengen
 • Langdurige werking
   

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment aan vachtverzorgingsproducten en koop nu Virbac Dermacool hond en kat tegen de scherpste prijs!
 

Eigenschappen Virbac Dermacool hond en kat

Dermacool bevat diverse werkzame stoffen, die ieder voor zich specifiek bijdragen aan het verminderen van de klachten van uw huisdier. Zo bevat Virbac Dermacool hond en kat menthol, dat een verkoelende werking heeft; hamamelis, dat een samentrekkende werking heeft waardoor het indrogend werkt, en parachloormetaxylenol, een stof die desinfecterende eigenschappen heeft. Ook bevat het propyleenglycol en glycerol, stoffen die verzachtend werken. Toegevoegde 'spheruliten', in lagen opgebouwde micro-bolletjes, zorgen ervoor dat de werkzame stoffen vertraagd worden afgegeven. Hierdoor is Dermacool langdurig werkzaam. Tot slot bevat Virbac Dermacool hond en kat chitosanide, een afbreekbare biopolymeer die zich met de spheruliten aan de huid en haren hecht en vochtregulerend effect heeft.
 

Gebruiksaanwijzing Virbac Dermacool hond en kat

Spray Dermacool hond en kat direct op de beschadigde huiddelen en directe omgeving. Wij raden u aan om de behandeling twee- tot driemaal per dag te herhalen. 

Let op: Zorg ervoor dat bij het aanbrengen van Dermacool de spray niet in de ogen van uw huisdier terechtkomt.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander product om de vacht van uw huisdier mee te verzorgen? Bekijk dan ons overzicht aan vachtverzorgingsproducten. Neem daarnaast ook eens een kijkje in onze hondenapotheek of kattenapotheek, voor diverse gezondheidsproducten voor uw huisdier.

Virbac Dermacool > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 10,95
2 x 50 ml
€ 20,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem op basis van zinkoxide en glycerine. Zinkoxide en Glycerine vormen een beschermlaag op het voetzoolkussen en op de rest van de voet. Dit beschermt de gevoelige voetzool van uw hond of kat tegen irriterende factoren zoals zand, sneeuw of een heet wegdek. Verzachtende ingrediënten, zoals het provitamine B5, bieden bovendien hydratering en maken de huid zacht. Het product is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de voet(zool) in te smeren met de balsem om de voeten te beschermen. Binnen drie tot vier dagen zouden beschadigde voetzolen weer hersteld moeten zijn. 

De ingrediënten van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De ingredienten hebben de volgende werking: Zinkoxide werkt verzachtend, stimuleert collageenvorming, beschermt en kalmeert. Ook glycerine en paraffine beschermen de voetzoolkussen. Zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Boter afkostig van noten verzacht de droge en schrale huid. Ook bevat de balsem rhamnose. Dit is een suiker die aanhechting van bacteriën op de huid verhndert en de huid hydrateert. Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is dus uitermate geschikt voor honden of katten die reeds beschadigde voetzoolkussens hebben of huidieren die hiertegen beschermd moeten worden. Eén tube Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem bevat 100 ml.  

 • Beschermt, verzacht en hydrateert
 • Geschikt voor honden en katten

Alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, goed spoelen met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Zoekt u een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem voor de voetzolen van uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten voor honden of katten.

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan de producten die geschikt zijn voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen! Wat dacht u bijvoorbeeld van Frontline Pet Care Reinigingsmousse? Dit product reinigt de vacht zonder water waardoor uw hond of kat er weer stralend uitziet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 7,95
€ 6,36
Per 2 verpakkingen
€ 15,25
€ 12,20
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,25
Per 3
€ 8,99

Huid en Vacht

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
€ 1,80
Per 3
€ 5,99
€ 4,79
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,25
Per 2
€ 7,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vachtverzorging voor katten

Natuurlijk wilt u graag dat uw kat een gezonde, stralende en zijdezachte vacht heeft! Naast goede voeding is het belangrijk dat u de vacht van uw kat regelmatig verzorgt. Bij Brekz verkopen we diverse producten voor vachtverzorging voor katten. Hieronder vindt u een aantal uitgelichte producten uit ons assortiment. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorging voor katten producten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
 

Assortiment Vachtverzorging voor katten producten

Frontline Pet Care producten

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline Pet Care producten, zoals shampoo, vachtverzorgende producten en een hydraterende spray. Hieronder hebben we een aantal producten voor u uitgelicht:

Furminator Deluxe producten

Furminator Deluxe producten zijn speciaal ontworpen om losse haren uit de vacht van uw kat te verwijderen, zonder dat u de topvacht van uw kat beschadigt. De Furminator is ideaal voor als uw kat verhaard en zorgt er voor dat de natuurlijke uidoliën in de vacht van uw kat vrijkomen, waardoor zijn huid gezonder wordt en zijn topvacht meer gaat glanzen. Regelmatig gebruik van een Furminator zorgt ervoor dat uw kat minder microhaartjes in de lucht verspreid, waardoor mensen minder snel last krijgen van een allergische reactie. Ook helpt de Furminator haarballen bij uw kat te voorkomen. Wij verkopen drie soorten Furminator Deluxe producten:

Kammen en scharen

 • Vlooienkam: Een simpele maar effectieve vlooienkam, waarmee u vlooien uit de vacht van uw kat kunt kammen. De kam heeft twee verschillende kanten, een kant is iets grover dan de andere.

 • Boon Nylon Borstel voor katten: Een stevige borstel die geschikt is voor zowel kort- als langharige katten. Met deze borstel borstelt uw gemakkelijk en snel het vuil uit de vacht van uw kat. Zo blijft zijn vacht schoon en ontstaan er minder snel klitten. 

 • Effileerschaar voor de kat: Met deze schaar kunt u de vacht van uw kat uitdunnen.

 • Schaar normaal voor de kat: Een schaar die speciaal ontworpen is om de vacht van katten mee te knippen.

 • Beeztees Slickerborstel voor katten: Een borstel waarmee u vuil en losse haren uit de vacht van uw kat verwijdert.

 

Andere product?

Bent u op zoek naar een ander product voor uw kat, zoals bijvoorbeeld kattenspeelgoed of gezondheidsproducten voor uw kat? Of wilt u alle kattenaccessoires die wij verkopen bekijken? Vergeet ook niet dat wij het beste kattenvoer voor de laagste prijzen verkopen!

Terug