Kattenmandjes

Kattenmandjes

Brekz heeft kattenmanden in alle soorten en maten, kleuren, prints en materialen. Dankzij ons ruime assortiment hebben wij voor iedere kat een passende, heerlijke kattenmand.
Lees meer ..
Kattenmandjes

Kattenmandjes

Een kattenmand kunt u bij Brekz in alle soorten en maten krijgen. Zoals u vast wel weet is een geborgen comfortabel plekje in huis om te rusten erg belangrijk voor de kat. Katten genieten van rustige slaapplekjes waar ze zich terug kunnen trekken. 
 

Radiatorhangmat

Katten houden van warme plekken. Zeker gedurende de wintermaanden zal uw huisdier graag een warm slaapplekje hebben. Een radiatorhangmat is de perfecte oplossing. Deze zachte, stevige en stabiele mandjes hangt u eenvoudig over uw radiator. Wilt u naast een fijne slaapplek voor de kat ook graag een echte eyecatcher aan uw verwarming hangen? Ebi Radiator Bed Sunrise Waterhyacinth is een prachtig uitziende kattenmand voor aan de radiator. 

Slaapzakken

Een andere geliefd katten slaapmandje is een kattenslaapzak. De slaapzak voor de kat is heerlijk zacht en donker, waardoor uw kat zich perfect kan terugtrekken. Veel katten voelen zich veiliger in een slaapzak, doordat het ze een geborgen gevoel geeft. Sommige katten hebben liever iets meer ruimte om zich heen, maar liggen alsnog graag in een afgesloten plekje. Dan kan een slaapgrot of iglo een passend model zijn. 

Iglo's

Wanneer uw kat er echt niet van houdt om iets op zich te hebben, is een iglo geschikter. Hier heeft de kat toch de voordelen van een donker en geborgen plekje. De Trixie Iglo Tonio Petrol is de perfecte rust- en slaapplek voor de kat. De zachte bekleding zorgt samen met de visco-elastische schuimvlokken voor optimaal comfort. Bovendien is de katteniglo ook nog wasbaar!

Kattenmandjes en kussens

Uiteraard kunt u in ons assortiment ook nog diverse standaard mandjes voor de kat vinden. Deze categorie varieert van een kattenmand met schapenvachtje tot rieten kattenmanden met een fijn kussentje. Kattenmand Luise is biedt uw kat een geborgen gevoel zonder dat deze bijna compleet afgesloten is. Dit dankzij de open bovenkant van deze kattenmand. In ons assortiment kunt u vele varianten vinden van Jack & Vanilla en Trixie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere accessoire voor uw kat zoals bijvoorbeeld kattenbakken of krabpalen? Kijk dan op de pagina met al onze kattenaccessoires.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.